понедељак, 4. мај 2020.

Šta rade zvezde u periodu od 04.maja do 11.maja..





Ove nedelje na zvezdanom nebu:
04.maj 05:52: Venera kvadrat Neptun
04.maj 23:41: Sunce konjukcija Merkur
07.maj 12:41: Merkur sekstil Neptun
07.maj 12:45 Pun Mesec u Škorpiji 17°
09.maj 15:17: Merkur trigon Pluton
10.maj 16:35: Merkur trigon Jupiter
10.maj 18:15: Sunce sekstil Neptun



Ponedeljak

Šta će sve da stane u samo jednu nedelju!
Nedelja počinje zavodljivim plesom Venere i Neptuna...Ovde su u neskladu, sukobu ono što želimo i naše fantazije...Želi se, sanja...nešto nedostupno ili nešto daleko...
Pazite da ne posegnete za nečim što je dostupno a što će se kasnije pokazati kao promašaj, razočarenje...
Kvadrat može doneti i krizu emotivne i finansijske prirode! U osnovi ove energije su laži, obmane, samoobmane, nebuloze...na kraju i razočarenja! Gledajte da ne postanete nečija žrtva! Bitno je da zapamtite: Ponoviće se ovaj kvadrat još dva puta! Venera će krenuti retrogradno (i Saturn i Jupiter) i bićemo suočeni sa stvarim, događajima od nekoliko meseci iza nas!!!
Više o ovom kvadratu pogledajte ovde:

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu....

Kulminacija zabuna, dezinformacija...vreme je za odgovore!!!
Istog dana, srešće se "stari znanci" Sunce i Merkur (Merkur nikada nije udaljen od Sunca više od 28° tako da je konjukcija jedini aspekt između ovih planeta). Svaka konjukcija Sunca i Merkura je neka vrsta kulminacije....završi se jedan ciklus i počinje novi. Sunce i Merkur se sretnu (konjukcija) na određenom stepenu nekog znaka i onda nastave put dalje.

Završava se ciklus od 26.februara - Sunce konjukcija RMerkur u Ribama, jedan zbunjujući i poprilično težak period za misli, reči....vesti, informacije, komunikaciju!

Ulazimo u novi ciklus koji će trajati do 01.jula! 
Sadašnji ciklus je u Biku, praktičnoj i čvrstoj energiji...
Pogledajte u kojoj kući vam se nalazi ova konjukcija ta oblast života će vam biti aktivna! Globalo više će se pričati, raspravljati, obaveštavati i sl. o onome od čega se živi...teme će više biti materijalne, finansijske....sigurnost koju materijalno pruža!!!

Koji je ovo njihov susret po redu i koliko će ih ove godine biti, više o samom aspektu pogledajte ovde:"Ja sam ono što mislim"




Četvrtak

Vrhunac ove nedelje je Pun Mesec u Škorpiji...
Svaki Pun Mesec donosi intezitet ali u Škorpiji to je intezitet "na kvadrat"...
Ovaj Pun Mesec se negde naziva Cvetnim Mesecom!!!
Vreme kada je Zemlja između Meseca i Sunca i Mesec potpuno osvetljen!!!

Ima nešto posebno u ovom Punom Mesecu!!!
Kako energija Škorpije nagoveštava energiju kraja, završetka, energiju čišćenja i detoksikacije...tu je negde i ta posebnost. Nama je potreban kraj...pre svega onoga što najviše očekujemo i želimo a to je kraj ove pandemije! Teško je reći da će se taj kraj sada dogoditi ali mislim da možemo da se nadamo početku kraja!!! Poseban je ovaj Pun Mesec i zbog toga što nas priprema za sezonu pomračenja! Uvek je bolje biti spreman!!!

Ovaj Pun Mesec pruža nam šansu da se oslobodimo svega onog što nas pritiska, posebno ako smo se negde "zaglavili"...Pruža nam jedinstvenu priliku za transformaciju i regeneraciju - ako treba i za ozdravljenje - Kraj nečega - suštinska promena - transforacija - novi početak! Vladar Punog Meseca - Pluton (vladar Škorpije) je već krenuo u "čišćenje" od 25.aprila

Sve ovo u ovom trenutku ima poseban značaj za sve nas!
Koliko dugo brinemo brigu o zdravlju, nosimo maske, rukavice, peremo ruke, dezinfikujemo....itd. meni izgleda kao večnost...Da li smo u tom periodu stigli da brinemo o duši...Vreme je i da se pobrinemo za naše duše...
Mnogo više o ovom Punom Mesecu i aspektima koji su vezani za njega imate ovde:

Neka logika i mašta rade zajedno
Istog dana u vreme Punog Meseca samo u 3 minuta razlike dogodiće se i sekstil Merkura u Biku sa Neptunom u Ribama!!! I to je to....Ovo je energija koja ovaj Pun Mesec dodatno čine posebnim!!!
Ovo je energija jake intuicije...ovde Neptun ima lekovito svojstvo (Neptun je u malim količinama lek u velikim otrov)!!! Neptun u vreme ovog Punog Meseca može mnogo da pomogne...kroz duhovnost, empatiju, saosećajnost, maštu, kreativnost...
P.S. Neptun je istini za volju u vreme Punog Meseca u kvadratu sa Venerom i tu opuštanja nema...Ništa nije crno ni belo....na jednoj strani energije nas mogu uvesti u nevolje, na drugoj strani neke druge energije nam nude pomoć. Izbor je uvek, ali uvek naš!

Vikend

Ovaj vikend je u znaku Merkura i Sunca i njihovih aspekata...
Merkur u Biku će "probuditi" konjukciju Plutona i Jupitera...Sve je ovde u funkciji Zdravog razuma...
Merkur nam nudi da još jednom razmotrimo priču Plutona i Jupitera, sada lagano Bikovski, da još jednom sagledamo promene i sve mogućnosti koje su pred nama. Sada svako za sebe...a onda da se lagano uklopimo u globalne promene (jer ova konjukcija nas očekuje ponovo u junu i novembru).
Svakako imate šansu da iskoristite Detektivski um...ali i da kroz saznanje da Pozitivne misli donose pozitivne događaje....iskoristite ove energije!!!

Za kraj ove nedelje još jedan harmoničan aspekt...aspekt mašte i intuicije koji šapuće "Postoji tajna veština"

Prikupite ove nedelje energiju....spremite se lagano jer sledeće nedelje čak tri planete kreću na retogradno putovanje!!!



Нема коментара:

Постави коментар