субота, 30. мај 2020.

Prilagođavanje, izbor....Sunce u Blizancima, Mesec u Devici, Merkur u Raku....i dan Saturna...
"Moram podneti dve - tri gusenice, ako želim videti leptire."
Antoine de Saint-Exupéry  (Merkur inkonjukcija Saturn)


Zvezdani(n) zapis 2912
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Vodoliji na 1°40'

I ako je subota i ako je vikend, Saturn je tu da nas podseti na obaveze i na odgovornost koju imao....jer vikend će proći obaveze ostaju...Saturn je retrogradan od 11.maja, od noćas 02:26 CET u egzaktnoj inkonjukciji je sa Merkurom u Raku koji je tu od nedavno (28.maj)...Ova energija još više ukazuje na neke obaveze i neku odgovornost ali i napetost i nervozu kao posledicu...Moguć je i neki porodični problem...Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji...otpor će doneti još nervoze i stresa...kod nekih od vas možda i tugu, melanholiju....nemoć! 

Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.
Anton Čehov (Merkur inkonjukcija Saturn)

Zapamtite ovaj period jer oko 03.avgusta kada Merkur u Raku i RSaturn u Jarcu (Saturn u Jarca prelazi 02.jula) budu u opoziciji možda se vrate neke situacije....Kada Merkur pređe u Devicu (20.avgusta) u septembru će formirati trigon sa RSaturnom u Jarcu - egzaktno 03.septembra na 25°. Tada će možda doći do rešenja situacije koja se eventualno danas ili ovih dana pojavi...i lično i globalno!!!
Saturn, subota 30.maja 2020.Dnevni aspekti
Mesec je u Devici

Devicom vlada Merkur....on je danas u inkonjukciji sa RSaturnom od noćas i jutros ova energija pritiska...Mesec je od jutros u trigonu sa Uranom u Biku...iznenadna rešenja za moguće probleme...Možda ste se ranije probudili bez obzira što je subota i što ste mogli duže da spavate...
Mnogi su budni najviše zbog Prve Mesečeve Četvrti - Sunce u Blizancima kvadrat Mesec u Devici - Energija Blizanaca želi izbor, mogućnost biranja, razgovora, pregovora....energija Device želi da se usresredimo i fokusiramo na određenu stvar, detalj...želi praktično rešenje... I eto sukoba! Mi ovu energiju osetimo nekako kroz creva....stomak, još više i zbog Merkura u Raku! Ovo je neka kriza koja je uvod u Pun Mesec u Strelcu i Mesečevo pomračenje 05.juna. Zapravo sada se nalazimo tačno između dva Puna Meseca: Punog Meseca u Blizancima 22.maj i ovog u Strelcu u junu!!! Ovu današnju energiju najviše će osetiti: Device, Blizanci, Ribe i Strelčevi! Na ovu energiju nadovezuje se još napetosti i nervoze jer je Mesec u opoziciji sa Marsom u Ribama...kao da neke stvari izmiču kontroli. Višak energije koji donosi bes, ljutnju, stres...Kasnije popodne tu je i kvadrat Meseca sa RVenerom u Blizancima...jake želje a nemogućnost da se one ispune mogu doneti razočarenja....i pojačan apetit, nešto kao kompezaciju za neispunjene želje...i opet čuvajte stomak, čuvajte se prejedanja....Нема коментара:

Постави коментар