среда, 27. јун 2018.

"Mesec je na vratima".......U susret Punom Mesecu u Jarcu....


Moj mjeseče, evo pada veče, a gdje si ti?
Svuda tama, moja draga sama, vidiš li?
Cvijeće, trava, baš sve noćas spava,
hej gradovi, kud li me vode ovi drumovi?


Sreda je....Merkurov dan...
Merkur je u Raku na 27*...polako ide ka Lavu...U Lava prelazi 29.juna!!!
Čim uđe u Lava, očekuje nas kvadrat sa Uranom u Biku i trigon sa Kironom u Ovnu!!!
U jul ulazimo sa ovim energijama, Merkur će onda 07.jula ući u retrogradnu senku sa 11* Lava, u retrogradni hod će ući 26.jula sa 23* Lava, direktno će krenuti 19.avgusta, iz retrogradne senke će izaći 02.septembra!!!


Juče je Mars u Vodoliji sa 9* krenuo u retrogradni ciklus....
Na tom putu Mars će preći od 9* Vodolije do 28* Jarca:
Do 27.avgusta bićemo u ovoj energiji svi kolektivno, ali i svako od nas pojedinačno....
Ne znam da li je slučajno ili namerno....tek danas vežba vojske i policije u Kraljevu!!!


Kao što vidite, Mars i Merkur će u određenom periodu biti u isto vreme retrogradni...Dakle, i misli, reči, komunikacija (Merkur) i akcije, želje...(Mars)!!!
Od 05.jula Kiron u Ovnu kreće u retrogradni ciklus sa 2* !!!
Od 07.avgusta njima ali i ostalim retrogradnim planetama će se pridružiti Uran, koji će u retrogradni hod krenuti sa 2* Bika!!!
Od 10.jula Jupiter u Škorpiji sa 13* napušta "armiju" retrogradnih planeta!!!
Posle njega ovog leta 06.septembra i Saturn u Jarcu kreće direktno sa 2*!!!
Pluton će krenuti direktno 01.oktobra sa 18* Jarca....
ALI onda će Venera 05.oktobra krenuti u retrogradni ciklus sa 10* Škorpije!!!

Sutra Pun Mesec u Jarcu

Danas Sunce opozicija Saturn

Mesec je danas u Strelcu, sada na 26*
Do 17:52 CET Mesec će biti u praznom hodu!!!
U 17:52 Mesec prelazi u Jarca!!!
Večeras nas očekuje TRIGON Meseca i Urana u Biku na !*, ali i KVADRAT Meseca i Kirona u Ovnu na 2*!!! Zbunjujuće energije....Uran nam donosi iznenadna dešavanja, Kiron nas podseća na neke rane...
Večeras je i utakmica Srbija : Brazil, čitam šta piše....da bi Srbija ušla u osminu finala mora da pobedi Brazil....
Znam da je danas egzaktna opozicija Sunca u Raku sa RxSaturnom u Jarcu!!!




I pre same egzaktne energije Punog Meseca: Mesec opozicija Sunce....veliko nevreme u Grčkoj i Hilandar ugrožen....voda (Rak) i zemlja (Jarac)....voda nosi zemlju....putevi pod vodom!!!


Sutra nas očekuje konjukcija Meseca i RxSaturna u 05:33 CET
Sutra nas očekuje i Pun Mesec u Jarcu 06:53 CET!!!
(Mesec u Jarcu opozicija Sunce u Raku na 6*)!!!

Pun Mesec u Jarcu i RxSaturn u Jarcu
(konjukcija Meseca i Saturna)
Ovaj Pun Mesec u Jarcu biće obeležen konjukcijom Meseca i RxSaturna, ali i opozicijom RxSaturna sa Suncem u Raku!!! Dakle, RxSaturn ovde ima bitnu ulogu (u vreme Punog Meseca u konjukciji je sa Mesecom i u opoziciji sa Suncem)!!! 
Saturn je prešao u Jarca 20.decembra 2017.
Koju lekciju nam sada sprema RxSaturn....u vreme Punog Meseca?
Da bi to znali i razumeli, potrebno je da znate gde vam RxSaturn u Jarcu trenutno prolazi (trnazitira). Tu gde je on tu je i Pun Mesec u Jarcu!!! Zapravo tu je Mesec u Jarcu, preko puta njih je Sunce u Raku!!! Obe kuće su bitne!!!
Šta je to što nam svima ali i pojedinačno poručuje (mu)učitelj Saturn!!!
Da li se sećate januara ove godine?
Zašto je potrebno ovo sećanje....17.januara imali smo Mlad Mesec u Jarcu (Mesec konjukcija Sunce) i energiju NOVOG POČETKA!!! Bilo je to vreme stelijuma u Jarcu!!! Bilo je to vreme u kome smo pravili planove za ovu godinu!!!
Sada posle pet meseci...imamo priliku da proverimo gde smo kada su naši planovi i odluke u pitanju! Kako su ovde u priči (Pun Mesec) sa jedne strane profesija, Karijera, položaj, status u društvu (Jarac) i sa druge strane dom, porodica, koreni, domovina, prošlost, sećanja (Rak), to su negde i teme!!!
Gde se nalazimo trenutno u karijeri, kako sve to uklapamo u porodični život....
Da li uspevamo da napravimo balans, ravnotežu između ovih na prvi pogled suprostavljenih strana! Da li ste više u jednoj priči (strani) a manje u drugoj? Da li su vam se ostvarili planovi? Da li ste doneli ispravne odluke? Kako ste i da li ste naučili neke lekcije (RxSaturn)?
Odgovore znate samo vi!!! Ako niste sigurni, onda imate još da učite (RxSaturn - on će biti retrogradan do 06.septembra)!!!
Saturn je generalno priča o odgovornosti, disciplini, dugotrajnosti....Generalni odgovor za sve bi bio...preuzmite odgovornost za vaš život, planove, odluke!!!



Šta je još bitno za sutrašnji Pun Mesec u Jarcu?
Mars je od juče retrogradan....i on je taj koji nas dodatno usporava!!! Dakle, ne paničite...I Saturn i Mars (retrogradnost) nam samo daju priliku da dovršimo sve nedovršeno!!!
Ako pogledate kartu, tu je i Uran u Biku sa svojom energijom promena....on (Uran) i RxSaturn su u trigonu (nije egzaktan ali je tu)....eto, uvek ima rešenja!!! Promene su tu, ali promene sa strpljenjem i strpljivošću. Takve promene će doneti očekivanu nagradu!!!
Sutra Venera u Lavu u inkonjukciji sa RxNeptunom u Ribama...zamagljene emocije...onaj pogled na ljubav i emociju sa "ružičastim naočarima"...Iluzije, obmane, laži, prevare....razočarenja. Ovo je period prilagođavanja za ono što sledi a to je opozicija Venere (tada u Devici) sa RxNeptunom u Ribama egzaktno 24.jula...tri dana pre totalnog pomračenja Meseca!!!
Sa retrogradnim Marsom i ovakvom Venerom sve neke priče o emotivnoj prošlosti....


Mesec će sutra posle Punog Meseca praviti sekstil sa RxJupiterom u Škorpiji - što je dobro za celu priču!!! I Sunce u Raku će ući u energiju trigona sa RxSaturnom u Škorpiji - egzaktno 05.jula!!! I ovo je dobro za celu priču o Punom Mesecu!!!


Nedeljni horoskop od 25.juna do 02.jula...






1 коментар:

  1. Анониман27. јун 2018. 18:26

    Sunce u raku s retrogradnim Jupiterom u skorpiji u trigon, 5.7.2018. Za trigon s retrogradnim Saturnom sacekacemo da Sunce udje u devicu 26.8.2018. :)

    ОдговориИзбриши