четвртак, 9. јун 2016.

Veliki promenljivi krst..."Neka ljubi se istok i zapad.... Neka se ljubi sever i jug"....

Veliki krst....
Konfiguracija planeta koje obrazuju 4 kvadrata...
Veliki krst je i konfiguracija koja obuhvata četiri planete, s tim što se dva para planeta nalaze u opoziciji i imamo četiri kvadrata između planeta... Ova konfiguracija spada u teže! Može doneti veliku napetost, pritisak i frustracije...ili kako se to danas kaže....stres!!!

Trenutni Veliki krst:
Sunce, Venera u Blizancima, Jupiter u Devici, RxSaturn u Strelcu, Neptun u Ribama. Njegov uticaj osećamo još od kraja Maja, kulminacija je bila oko Mladog Meseca u Blizancima 5.Juna i evo traje već neko vreme, trebalo bi da popusti oko 10.Juna!!!
Ovaj krst je promenljiv jer ga formiraju promenljivi znaci: Blizanci, Devica, Strelac i Ribe!!! Promenljivi su jer se nalaze u završnom mesecu godišnjeg doba! Nešto kao završetak i početak nečeg novog! Ovi znaci su promenljivi, prilagodljivi, suptilni...

Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, 
već ona koja nas upozore da se pripremimo...

Predstojeći Veliki promenljivi krst:
I taman što pomislimo kraj, eto novog Velikog krsta!!!
Formiraće ga Merkur u Blizancima, Jupiter u Devici, RxSaturn u Strelcu i RxNeptun u Ribama. Merkur će 13.Juna preći u Blizance!!! Osetićemo ga u periodu od 18.Juna do 23.Juna....Skoro da je sve isto, iste energije, samo umesto Sunca i Venere sada je Merkur u pitanju! Sve će početi oko 18.Juna.
18.Jun 05:28: Saturn kvadrat Neptun
20.Jun 16:55: Merkur opozicija Saturn
20.Jun 19:11: Merkur kvadrat Neptun
23.Jun 00:58: Merkur kvadrat Jupiter
Ovaj Veliki krst biće aktiviran 18.Juna:
*Egzaktnim kvadratom RxSaturna u Strelcu i RxNeptuna u Ribama!!!

Novi aspekti: 
*Merkur u Blizancima opozicija RxSaturn u Strelcu
*Merkur u Blizancima kvadrat RxNeptun u Ribama, 
*Merkur u Blizancima kvadrat Jupiter u Devici, 

Ostali aspekti koji su aktivni već neko vreme:
*Jupiter u Devici kvadrat RxSaturn u Strelcu; 
*Jupiter u Devici opozicija RxNeptun u Ribama 





O svim aspektima OVDE i OVDE

"Neka ljubi se istok i zapad....
Neka se ljubi sever i jug"....

Veliki krst...jedan za drugim....
Za razliku od prethodnog Velikog krsta gde smo imali samo jednu retrogradnu energiju - retrogradni Saturn, u ovom drugom Velikom krstu imaćemo dve retrogradne energije, pored Saturna i Neptun će biti retrogradan (retrogradan od 13.Juna)!!! 
I dokle smo u prvom Velikom krstu imali fokus na emocijama zbog Venere, zatim na muško ženskim odnosima, zbog Venere i Sunca, negde i na finansijama zbog Venere i Jupitera....Mnogi od vas su bili ili su još uvek u raznim emotivnim i finansijskim iskušenjima!
Kod ovog drugog Velikog krsta u fokusu je Merkur i naše misli, razum, um tkz niži um, reči, komunikacija, informacije, pisma, pošta, spretnost, snalažljivost, kretanje, saobraćaj, kraća putovanje, trgovina, knjigovodstvo, komšiluk, braća, sestre...
Budite oprezni oko informacija koje vam budu pristizale!!!
Od starih učesnika: RxSaturn u Strelcu i dalje nas vraća ka unutra, ka prošlosti, negde kao kočnica, negde zastoj, tu su i mogući strahovi, tuga, melanholija...problemi sa prošlošću, sa nedovršenim lekcijama i životnim iskustvima, tu je i Neptun u Ribama sada i on retrogradan, tu je da zbuni, obmane, mistifikuje, tu je kao majstor iluzije....I dokle Saturn želi realnost Neptun to svakako ne želi....i obe planete nas "vuku unazad". Nije najbolji period: za donošenje odluka, za promene ma koliko nas promenljivost ovih znakova baš usmeravaju na to....I tu nije kraj, tu je i Jupiter u Devici koji nas ovde u energijama kvadrata vuče u preterivanja, nagoni da preterujemo u svemu i svačemu....On je taj i koji sve proširuje, uvećava.... i tugu i sreću....
I ako nas baš ovaj Veliki promenljivi krst vuče ka promenama, i ako nam baš on donosi potrebu da nešto menjamo, ipak bolje je da sačekamo....promene će svakako doći ali ne treba na silu ili insistiranjem....Zašto? Sa ovom energijom uglavnom smo neodlučni, koncentracija nam je slaba ili slabija, nismo fokusirani.... On nam povećava nervozu, unosi nemir i donosi stres....Zašto onda u takvom stanju donositi odluke!!! Ogromna je energija Velikog krsta, od vas zavisi da li ćete ona prevagnuti na dobro ili loše!
Pokušajte sa nekom vrstom samo vaše meditacije ili sa molitvom.....Pre svega pokušajte sa samoanalizom, "ispričajte se" sami sa sobom....utvrdite šta vam to donosi nervozu i nemir, gde su problemi i tek onda krenite u rešavanje problema.....smireno!!!
Pogledajte pre svega gde vam se nalaze "stari" učesnici ovog Velikog krsta Tranzitni: Jupiter, Saturn, Neptun i na kraju i novi učesnik Merkur!!! U kojim kućama pre svega! To su zone nemira i stresa...
Pomoć:http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2014/04/izrada-natalne-karte-plus-tranziti.html
Ako ipak želite stručnu pomoć analizu i konsultacije: http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/p/blog-page_10.html


O, Bože, predugo je mrak
daj mi svjetlosti
i neka počne na tvoj znak
doba nježnosti...



Нема коментара:

Постави коментар