четвртак, 16. јун 2016.

"Rainbow".....DANAS NA NEBU

DOBRO JUTRO ZVEZDICE...
Tako bih volela da pišem samo lepe stvari....ali od jutros moram da spomenem odlazak nekog ko je mom sinu ulepšao detinjstvo emisijom "S' one strane duge"... još jedan glumac više nije sa nama...Milorad Mandić Manda!!!
"S' one strane duge, gde padaju zvezde,
Gde ljubavi ima u svakom zrnu neba,
Gde ždralovi beli nose cvet u kljunu,
Gde obale reka vode kuda treba,
Gde oblaci slede zamišljene pruge,
S' one naše strane- s' one strane duge..."




DANAS NA NEBU:
Mesec trigon Neptun 15:39 CET
Mesec sekstil Jupiter 22:21 CET
Mesec sekstil SMČ 17.Jun 01:03 CET

Mesec od jutros donosi kreativne vibracije....prvi aspekt koji će najjači biti oko 15h donosi energiju mašte, kreativnosti, umetnosti...nostalgije, sećanja...Mnogi će oželeti susret sa vodom....blago vama koji ste na moru :)). Mnogima će biti potreban mali odmor, predah od svakodnevice... u vazdzhu emocije, empatija, saosećajnost....intezitet (Mesec trigon Neptun). Kasnije popodne i pred samo spavanje neko lepo osećanje, želja i potreba da se nekome pomogne...osećanja se šire, lepo raspoloženje u ekspanziji... (Mesec sekstil Jupiter)....
Posle ponoći Mesec bi mogao da nas odvede ka "vratima budućnosti", tamo gde "piše" izlaz...tamo gde je neko rešenje, tamo gde bi duša zapravo trebala da ide....ka Mesečevom Severnom Čvoru u Devici....možda ćete sanjati nešto, nešto što će vam pokazati put...Možda niste od onih koji sanjaju ili ste od onih koji zaborave šta su sanjali...vi bi mogli da se probudite sa osećanjem da izlaz postoji.... SMČ je u Devici....pomažući drugima pomažete sebi, imajte to na umu kada se sutra probudite....možda je to izlaz...(Mesec sekstil SMČ)


Danas nema egzaktnih aspekata na nebu
Što ne znači da planete miruju....
Sunce i Venera su još uvek u konjukciji...Sunce u Blizancima od jutros na 26*, Venera u Blizancima na 28*....Venera će uskoro na 29* Blizanaca....spremna na skok u drugačiju energiju u energiju Raka...Iz vazduha (Blizanci) u vodu (Rak)...to će se dogoditi sutra u 21:38 CET! 
Sve smo bliži i drugom po redu kvadratu RxSaturna u Strelcu sa od skoro retrogradnim Neptunom u Ribama, to će se dogoditi 18.Juna u 05:28 CET!!
I opet priča o T-Kvadratu i opet priča o Velikom krstu...


I found a lucky charm
I dressed it up with love
I crossed the Seven Seas to you
Will it be enough?
And I will be a rainbow
Oh, while your storm is gone
And I will bring the song for you
And I will carry on

 


Нема коментара:

Постави коментар