петак, 10. јун 2016.

"Better Be Good To Me".....DANAS NA NEBU

DOBORO JUTRO ZVEZDICE....





Sunca nema, sakrili ga oblaci...
Petak je....vikend je pred nama, za nekog neradni, za nekog radni....Možda Sunca nema ali vi nekome možete biti Sunce ili neko vama može biti Sunce...Nasmejte se i kažite nekome: Sunce moje :))), a možda i pod uticajem Mesečevih aspekata nekome kažete: "Better Be Good To Me" :-))).




DANAS NA NEBU:
Mesec je i dalje u Lavu, u 15:45 CET prelazi u Devicu....
Današnji aspekti Meseca:
Mesec kvadrat Mars 7:39 CET
Mesec kvadrat Merkur 9:15 CET

Dakle mnogi su možda od jutros ustali na "levu nogu", nervozni, nemirni, impulsivni...sve sa energijom "bežte od mene" :))). Energija pojačane strasti, reakcije mogu biti nepredvidljive, "fitilj" kratak...(Mesec kvadrat Mars)... Ne priča vam se pre prve kafe, ili baš suprotno pričate ali nervozno, mnogo ali ništa zapravo ne kažete, nema fokusa...Ne baš dobra komunikacija sa ženama. Nevolje sa odlukama, nevolje sa tehnikom... (Mesec kvadrat Merkur)

Mesec će kasnije popodne ući u praktičnu Devicu...posle energije Lava gde su emocije, uživanje, zadovoljstvo bili u prvom planu, dolazi energija gde zadovoljstvo ide posle rešavanja problema, svakodnevnih poslova, rutine....(Devica). Bićemo raspoloženi više za detalje i sitnice koje život znače, više će se analizirati, detaljisati....Negde će se neko pobrinuti i o svom ili tuđem zdravlju....Sutra nas očekuju neki zanimljivi Mesečevi aspekti: opozicija sa Neptunom, kvadrat sa Saturnom, konjukcija sa Jupiterom, trigon sa Plutonom.


Danas nema egzaktnih aspekata...
Veliki krst aktuelan od kraja Maja polako popušta, baš kako sam najavila oko 10.Juna, zapravo od Krsta ostaje samo T-Kvadrat: Jupiter u Devici opozicija Neptun u Ribama, Jupiter u Devici kvadrat RxSaturn u Strelcu, Neptun u Ribama kvadrat RxSaturn u Strelcu...Sutrašnji aspekti Meseca pokrenuće ovaj T-Kvadrat, Mesec bi mogao da bude "okidač" za ovu energiju!!!
On je tu već dugo, Venera i Sunce idu lagano napred i dalje su u konjukciji Sunce 19*, Venera 20* Blizanaca, ali napuštaju konfiguraciju Veliki krst...Idu dalje ali i dalje pričaju svoju priču....Venera se sprema za iznenađenja....već od danas :)), u Nedelju biće u egzaktnom sekstilu sa Uranom u Ovnu: Očekujte neočekivano :-))). RxMars u Škorpiji ide ka konfiguraciji JOD! U Nedelju će biti u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu i u inkonjukciji sa Venerom u Blizancima. JOD dve planete u sekstilu (Venera i Uran) i one u inkonjukciji sa RxMarsom u Škorpiji... Mars rešio da "pokaže zube"...Da li će RxMars pokvariti iznenađenje? Ostaje nam da vidimo....
RxSaturn u Strelcu deo T-Kvadrata i RxMars u Škorpiji "vuku" nas prošlost ili nam nedaju da iz nje izađemo...Saturn sa svojim ograničenjima, lekcijama, iskušenjima, strahovima, Mars borbenošću, napetošću, nemirom, nervozom....Da li je izlaz Venera konjukcija Sunce? 


 Tina Tarner (Mesec kvadrat Mars)

"Better Be Good To Me"

 

Нема коментара:

Постави коментар