петак, 16. јун 2023.

Pričaj mi (i piši) o ljubavi....Merkur sekstil Venera....



Moto dana:
"Neki ljudi osećaju kišu. 
Ostali samo pokisnu."

Zvezdani(n) zapis 3820
Petak. Dan Venere.
Venera je u Lavu na 9°45’

Nad gradom danima vise iste kulise.
Poliva kiša al' to joj je zanat....𝅘𝅥𝆕♪

Nebo kao da se uskladilo sa energijom kvadrata Merkura u Blizancima i Saturna u Ribama!
I sa kišom i bez kiše ova energija pritiska!

Vreme se vuče k'o teretni voz...
Saturn ulazi u stancu, od sutra će biti retrogradno stacioniran samim tim i najjači. Pritisnuo Saturn Merkura, pa su mnogima misli teške, sive...negde ova energija donosi tenziju, negde tugu...negde i jedno i drugo!

I sve se ovo dešava na dva dana od Mladog Meseca u Blizancima!
Sunce i Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama
U simbolu Neptuna: Tečnosti, Voda, vodopadi, virovi, gejzir, rosa, fontane...Potop, poplave.... Kanali, slivnici, akvadukti...Oblaci, kiša, magla, izmaglica,  vlažnost, prognoze

Prognoze kažu tek od ponedeljka vedro i bez kiše
Ali koliko sutra imamo sekstil Merkura u Blizancima i Venere u Lavu




Bez kiše ne bi bilo duge...
Moguće je da će se najpre razvedriti u glavi :)
Tako je to sa sekstilom Merkura (svoj na svome u Blizancima) i Venere (šepuri se u vatrenoj i srčanoj energiji Lava). Tu je ova energija da razvedri, oboji misli i reči paletom boja!

Tamo gde su vam Blizanci i Lav na 10°49’ tu je vaša priča!
A ovo je priča o ljubavi, emocijama, sreći, osmehu, zagrljajima, poljupcima...

13.maja smo imali ovaj aspekt pa povežite!
U ovim znacima ovaj aspekt smo poslednji put imali pre 8 godina 05.jula 2015.
Ja sam tada napisala ovo: 
"Bilo bi jako dobro kada vesti ne bi počinjale sa: HAOS, UŽAS....ŠOKANTNO, PRESEŠĆE VAM...ILI "kada vidite pozliće vam", "prijatelj otkrio detalje o njihovoj vezi" (baš pravi prijatelj), "ovo niste znali" ali iza tog naslova se ne krije nešto tipa "prva fabrika automobila proradila je 1883. godine u nemačkom gradu Manhajmu" - (Politikin Zabavnik) već neka glupost....ili šta je danas uradila Kim Kardašijan ili JK, Ceca i sl. Nadam se da će neke novinare inspirisati ovi (trenutni) aspekti"

Neka ljubav progovori....
Vi uradite što je do vas...sledite svoje srce, budite hrabri izgovorite ili napišite neke lepe reči, ljubavne, emotivne, krativne...Uradite ono što vas čini sretnim i budite sa onima koji vam mame samo osmehe!

Ukucam na Naslovi.Net u pretragu - Lepa vest, a tamo samo dve vesti: 
Poziv za sve kreativce: Pretvorite svoj umetnički talenat u zanimanje budućnosti....i 
Lepa vest na kišovit dan: U Novom Sadu rođene 23 bebe, među njima i dva para blizanaca....

Znam da znate ali da vas podsetim u Lavu je i Mars!
Pisala sam o Veneri i Marsu u Lavu prošlog petka oet na Venerin dan!




☆☆☆



Ono što nisam napisala je da je i Palas u Lavu

Palas je asteroid kao i Kiron o kome najčešće pišem na Blogu. Asteroidi: Kiron, Ceres, Palas, Juno i Vesta...Simbol Palasa je koplje na krstu. Palas ili Pallas Athene predstavlja ženu ratnika. U mitologiji boginja Atina je simbol mudrosti, umetnosti, trgovine, zanata... Nije imala majku jer je izašla iz Zevsove glave, rođena spremna za bitku i bila njegovo omiljeno dete. Otac je tretirao kao sina a ne kao ćerku. Odbila je da se uda! 
U astrologiji Palas je princip kreativne inteligencije i mudrosti i princip strategije! Tamo gde se natalni Palas nalazi znaćemo kakvi smo stratezi! Isto važi i za tranzitni Palas...kakava nam je i lična i globalna strategija! Palas je sada u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo prilično bitan zbog toga što predstavlja između ostalog i naš imuno sistem!

Palas u Lavu
Kada je mudri i kreativni asteroid Palas u Lavu otvaraju se mnoge uzbudljive prilike i strategije! Pojačava ova energija samopouzdanje, kreativnost, talente...taman de se izrazimo kroz umetnost, pisanje, glumu, muziku, slikanje...Energija koja donosi kreativna rešenja za neke probleme kroz strategiju, mudrost. Nudi ova energija liderstvo, sposobnost organizovanja i organizacije! Nudi ova energija i sigurnost kroz javne nastupe, privlačenje pažnje itd.
Palas je u Lavu od 02.maja do 10.jula

Poznati sa Palasom u Lavu: Marilyn Monroe, Madonna, Tina Turner, Shakira, Al Pacino, Meryl Streep, Johnny Depp, Beyoncé Knowles, Meghan, Duchess of Sussex, John Travolta, Michael Jackson, Ryan Reynolds, Rafael Nadal, Roger Federer, Michael Douglas, Kanye West, Kate Bush, Carl Jung, Recep Tayyip Erdogan, John Fitzgerald Kennedy, François Mitterrand itd.




Zvezdano nebo danas izgleda ovako!

Danas nema egzaktnih aspekata ali danas se nalazimo između jučerašnjeg kvadrata Merkura i Saturna i sutrašnjeg sekstila Merkura i Venere i sutrašnjeg Saturnovog retrogradnog stacioniranja!!!

Mesec je od 03:45 u Blizancima, u fazi je opadanja, u nedelju nas čeka Mlad Mesec u Blizancima!
Danas će Mesec biti u kvadratu sa Saturnom u Ribama, baš u skladu sa vremenom...ovo bi mogao da bude i okidač za kvadrat Merkura i Saturna...na tugu još tuge ili melanholije!
Srećom pred kraj dana, Mesec će biti u konjukciji sa Merkurom i u sekstilu sa Venerom! Lepe energije za kraj dana...Neko će "porazgovarati" sam sa sobom, neko sa najbližima i srcu i razumu...
Ovde je Mesec okidač za sutrašnji sekstil Merrkura i Venere...on će otvoriti vrata lepim energijama, lepim mislima, rečima....Imajte na umu da sa svim ovim energijama Nije teško biti fin....nije teško reći Izvini....Trebaš mi....Volim te....


Neka vam zvezde budu naklonjene...

Pesma dana:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Pročitajte:

AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023

Нема коментара:

Постави коментар