понедељак, 5. јун 2023.

Nedeljni horoskop - Šta rade zvezde u periodu od 05.juna do 12.juna...

Moto nedelje:
"Misli dobro, pa će dobro i biti"


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

05.jun 15:47 Venera ulazi u Lava
05.jun 18:04: Venera opozicija Pluton
07.jun 15:09 Venera kvadrat SMČ
09.jun 23:14: Merkur sekstil Neptun
11.jun 10:47 Jupiter ulazi u retrogradnu senku sa 05°34’ Bika
11.jun 11:46 Pluton ponovo ulazi u Jarca
11.jun 12:25: Merkur trigon Pluton
11.jun 12:27 Merkur ulazi u Blizance
11.jun 17:39: Venera kvadrat Jupiter

"Nad gradom vise iste kulise".....smenjuju se sunce i kiša....

Na zvezdanom nebu neke nove kulise: 

Venera će ove nedelje biti vrlo aktivna, danas prelazi u Lava i suprostavlja se RPlutonu (prva opozicija ovih planeta na osi Lav/Vodolija) zapaljiva vatreno - vazdušna kombinacija na 0°05’. Doneće ova opozicija promene u odnosima, vezama, ljubavnim pričama ali i promene u finasijama!
Od danas Venera na crvenom tepihu naša natalna kuća (ili kuće) u Lavu dolaze u fokus, tu će Venera zasijati, tu ćemo i mi zasijati, sve što je u simbolu Lava dolazi u prvi plan!
U Lavu ostaje oko četiri meseca (običčno je u jednom znaku mesec dana). Četiri meseca zbog retrogradnog ciklusa. Na vreme ste obavešteni o ovome - OVDE

Prvi Venerin aspekt u Lavu je opozicija sa Plutonom u Vodoliji. U fokusu će biti kontrola, kontrola situacije ali i ljudi, borba za vlast! Vrlo jaka i intezivna energija! Ovde imamo i manipulacije, ljubomoru, opsesivnost, neke tajne. Imajte na umu da je Plutonova moć zapravo "mač sa dve oštrice" i može ići ka vama ali i od vas! Pažljivo birajte bitke! Zbog energije Lava sve ovo bi moglo da bude prilično dramatično a zbog energije Vodolije da se prelije na kolektiv a ne samo na veze i odnose i novac.

U sredu će Venera praviti kvadrat sa SMČ (kvadrat JMČ). Venera na raskrsnici! I mi sa njom. Bićemo u prilici da biramo Put kojim treba ići! 
Ovde je vrlo interesantno to što je Venera vladar Bika a SMČ je u Biku i što je Pluton vladar Škorpije a JMČ je u Škorpiji, Venera i Pluton u opoziciji! Sve ovo je vrlo napeto i neizvesno!
Sve ovo je počelo 01.januara ove godine kada su se sreli Venera i Pluton (konjukcija). 
Tada je započeo ciklus Venere i Plutona i sada smo stigli do kulminacije - opozicije! Nešto iz tog perioda bi moglo da se završi!!!

Posle opozicije i kvadrata Venera će u nedelju praviti još jedan kvadrat sada sa Jupiterom u Biku
Sa ovom energijom - Volimo više, jedemo više, trošimo više... ili previše!
Sa ovom energijom sve je veće nego što bi trebalo, pazite da ne preterate, preuveličate, gledajte da ne rizikujete previše i čuvajte novčanik!

Pluton se u nedelju vraća u Jarca Da dovrši nedovršeno! Vraća se Pluton vraćamo se i mi. Ponovo će naša kuća (ili kuće) u Jarcu biti u fokusu. Naše lične i kolektivne priče vezane za energiju Jarca! U prvom planu biće naše karijere, profesije, društveni statusi, položaji, ambicije, uspeh, reputacija, odnos sa autoritetima...Imaćemo oko sedam meseci vremena da dovršimo nedovršeno! Neće daleko stići, preći će 29°, 28° i 27° ili tačnije stići će do 27°53’ Jarca! Sa tog stepena Pluton će krenuti direktno 11.oktobra i još jednom će preći isti put! Pluton će ponovo ući u Vodoliju 21.januara 2024.


Merkur će ove nedelje takođe biti prilično aktivan! Pre nego što pređe u Blizance, Merkur će u petak biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Ova energija poručuje - Obojite svoj život... Intuicija, mašta, kreativnost u prvom planu! 
U nedelju nešto vrlo interesantno!!! 
U 12:25 dogodiće se trigon  Merkura u Biku i RPlutona u Jarcu na 29°59’ - Detektivski um
U 12:27 Merkur će ući u svoj dom u svoju kuću Blizanaca! 
Sve se dešava u 2 minuta!

Merkur voli Blizance jer ne kaže se uzalud svuda pođi kući dođi! Dosta je nebeskom glasniku energije Bika i njegovog Požuri polako! Lepa je ona basna o kornjači i zecu ali Merkur bi da ubrza malo!
Kad kažemo Merkur mislimo komunikacija, kada kažemo Merkur u Blizancima mislimo na "komunikaciju na kvadrat". Merkur u Blizancima poručuje - Let's talk about it...

Jupiter će u nedelju ući u retrogradnu senku - Jupiter iz senke!

I to je to za ovu nedelju!


Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma nedelje:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:

AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023








Нема коментара:

Постави коментар