понедељак, 27. јул 2020.

Šta rade zvezde u periodu od 27.jula do 03.avgusta...Moto ove nedelje:
"Snovi stvaraju budućnost"


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

27.jul 2020. 18:06: RJupiter sekstil RNeptun na 20°
27.jul 19:47: Venera kvadrat Neptun treći put
27.jul 23:45: Merkur kvadrat Mars drugi put
29.jul Venera izlazi iz retrogradne senke sa 21° Blizanaca
30.jul 16:17: Merkur opozicija Jupiter
30.jul 20:44: Merkur trigon Neptun

Avgust
01.avgust 12:52: Merkur opozicija Pluton
02.avgust 13:18: Sunce kvadrat Uran


Lagano idemo ka kraju meseca.... 
U nedelji pred nama zvezda nebeskog programa je Neptun bog mora, Neptun naš duhovni poriv ili poriv za bežanjem, Neptun viša oktava Venere, simbol univerzalne ljubavi!!!
Danas je Neptun u harmoničnom aspektu sa Jupiterom vrhovnim bogom, planetom sreće, ekspanzije, blagostanja!!! Konačno i nešto lepo!!! Divna energija za početak nedelje, za ponedeljak ali i za neki period pred nama (dugotrajni aspekt)!!!
Znam, Neptun je u isto vreme i u kvadratu sa Venerom boginjom ljubavi, lepote, plodnosti...Životni filter...i šećerna vuna...
Sa jedne strane sekstil Jupitera i Neptuna i energija koja nas poziva da se opustimo posle jednog zaista teškog perioda za sve nas. Da se opustimo i sanjamo naše snove...Zamislite ovj sekstil kao filter iz nekog programa za uređivanje slika, filter za ulepšavanje stvarnosti....Imate pravo da sanjate lepši život, svetliji, obojeniji...Imate pravo da kroz snove stvarate budućnost...
Sa druge strane tu je kvadrat Venere i Neptuna što vaš žuvot može i previše da zasladi i zašećeri! Romantika na sve strane...Ko vam može zameriti ako ste željni ljubavi, romanse, iluzija...Niko vam vam ne može zameriti, ALI...budite pažljivi da se ne prejedete "šećerne vune" ili da se ne razočarate!

I je Merkur zvezda nebeskog programa ove nedelje
Merkur nebeski glasnik ove nedelje u svađi sa Marsom u nekoj vrsti završnice (drugi po redu kvadrat), u nadmetanju sa Jupiterom (opozicija) gde svako vuče na svoju strau a nas gura u krajnosti i na kraju sreću se dve zvezde programa Merkur i Neptun u trigonu da nam zaista ulepšaju život, zapravo da ga još više i jače obojimo najlepšim životnim bojama....

Ako je nekome previše Neptuna, tu je u istom danu kada imamo sekstil Jupitera i Neptuna i kvadrat Venere i Neptuna - kvadrat Merkura i Marsa...Da začini priču na malo drugačiji način, da izazove, naljuti, prodrma...Merkur u Raku i Mars u Ovnu ukrštaju mačeve...i verbalne i stvarne..."Idite pouzdano u smeru svojih snova. Živite život koji ste zamislili"

I onda na kraju nedelje na kraju meseca Merkur u opoziciji sa Jupiterom i u trigonu sa Neptunom...opet u istom danu. Posle dileme da li reći ili prećutati dolazi na red preterivanje svake vrste...ići ćemo iz jedne krajnosti u drugu....ALI...tu je Neptun koji je u sekstilu sa Jupiterom i u trigonu sa Merkurom...Neptun je tu da "pomiri" ovu opoziciju (Merkur-Jupiter). 

Negde između ovih aspekata sa početka i kraja nedelje je i izlazak (konačno) Venere iz retrogradne senke...Što je lepa astro vest!!!

I ovde nije kraj...ove nedelje nam dolazi avgust...
Avgust i prasak...
Merkur nastavlja suprostavljanje sa planetama u Jarcu....posle opozicije sa Jupiterom sledi i opozicija sa Plutonom i još jedna energija gde je bolje prećutati, energija sa kojom je teško sačuvati tajne...
Avgust 2020. kreće sa vrlo napetim energijama posle opozicije Merkura i Plutona dolazi kvadrat Sunca i Urana, energija eksplozije, energija praska...energija velike potrebe za slobodom!!!


Ponedeljak

Ponedeljak. Dan Meseca...Mesec je u Škorpiji od 06:011 CET
Intezivna energija posle praznog Mesečevog hoda koji smo uglavnom prespavali....Buđenje sa strastvenom i intezivnom energijom Škorpije, intezivna osećanja, intezivne želje...Velika potreba da se ide u srž svega, velika potreba i da se nešto suštinski promeni, transformiše, regeneriše...onako Škorpionski....
Prvi i jedini Mesečev aspekt  je kvadrat sa Suncem u Lavu - Prva Mesečeva četvrt u 14:32 CET...
Energija krize, frustracija, napetosti...iza nas je Mlad Mesec u Raku ispred Pun Mesec u Vodoliji...

Kasnije popodne čak tri egzaktna aspekta: Jupiter sekstil Neptun, Venera kvadrat Neptun i Merkur kvadrat Mars! I sva tri aspekta smo već imali. Jupiter sekstil Neptun drugi put (prvi 20.februara), Venera kvadrat Neptun treći put (prvi 04.maja, drugi 21.maja) i Merkur kvadrat Mars drugi put (prvi 08.jula)!!! 

Energije nas vraćaju unazad hteli ili ne...
★Sekstil Jupitera i Neptuna nas vraća u februar u početak priče o Kovidu 19. Obe planete su retrogradne pa je sve u vezi virusa nekako krenulo unazad i napredak se za sada ne vidi. Zabrinutost je veća (Jupiter širi sve što zatekne). Ipak Neptun nije samo virus i zaraza...on je i mnogo više od toga na početku teksta sam istakla njegove osobine....Svrbeće nas tabani - "Put pod noge" javiće se i duhovni poriv i poriv za bežanjem (od ovakve stvarnosti).
★Kvadrat Venere i Neptuna nas vraća u maj mesec kada je svuda krenulo popuštanje i pažnje ali merila oko virusa...Sada u julu ponovo smo suočeni sa virusom, maske su postale naša stvarnost i svakodnevica za razliku od ranijih perioda sada ih možemo kupiti i u lokalnim prodavnicama! I ako je reč o Veneri boginji ljubavi i Neptunu višoj oktavi Venere - Romantična (ali i neka druga) iluzija... mi se ovih dana ne bavimo na žalost samo emocijama...
Kvadrat Merkura i Marsa nas vraća na početak ovog meseca, kada je bilo mnogo besnih i ljutih ljudi oko nas, kada smo imali tešku dilemu Reći ili prećutati... Mars je nedavno ušao u retrogradnu senku i najavio retrogradni ciklus (10.septembar - 14.novembar) i jasno nam je da ćemo još pričati o stvarima koje nas muče...Današni kvadrat u kombinaciji sa Prvom četvrti doneće jake frustracije, napetost, svađe...

Sreda

Posle vrlo zanimljivog početka nedelje a pre još zanimljivijeg kraja nedelje jedna vrlo značajna astro vest nam dolazi u sredu: Venera u Blizancima izlazi iz retrogradne senke i samim tim prestaje svaka energija koja podseća na retrogradnost...07.avgusta prelazi u Raka!
Sledeći retrogradni ciklus Venere dogodiće se 19.decembra 2021. do 29.januara 2022. u Jarcu!

Venera izlazi iz retrogradne senke sa 21° Blizanaca i ostaje joj da pređe put koji nije prešla od 29.jula do 07.avgusta!!!...Podsetiću sve one koji su zaboravili Venera je ušla u Blizance 03.aprila! 
Od 29.jula Venera više nije u sekstilu sa Marsom ali je u kvadratu sa Neptunom. Dakle i ako više neće biti u retro senci ipak je tu njen kvadrat sa Neptunom!!!

Četvrtak

U četvrtak ★Merkur opozicija Jupiter, trigon Neptun...U istom danu Merkur nas stavlja na iskušenje. Sa jedne strane energija Iz krajnosti u krajnost...energija preterivanja, velikih ideja...i sa druge strane energija I believe in fairy land... energija mašte, kreativnosti, intuicije, inspiracije, meditiranja...
Teško je sa ovim energijama držati noge na zemlji...Jupiter Merkura iskušava da misli šire i dalje...možda i predaleko...Ideje velike, ogromne...Tu je i Neptun koji nudi magiju, čaroliju...i ponovo beg od stvarnosti...Izbor je naš...Neptun je tu da uvede u zablude (kvadrat sa Venerom) ali donosi i mogućnost opuštanja, kraćeg odmora, meditiranje (sekstil sa Jupiterom, trigon sa Merkurom)...
P.S. Iskoristite najbolje ove nedelje od Neptuna i sekstil sa Jupiterom i trigon sa Merkurom. Pustite da vas Neptun odvede tamo gde bi voleli da budete, sanjajte svoje snove jer će oni odrediti vašu budućnost...Odmarajte što više možete ipak je ovo leto kakvo god ono bilo, meditirajte i okrenite se duhovnosti...

Avgust

Kraj nedelje početak avgusta i vrlo napeti aspekti...
Mnogima od nas je već dosta svega...nervoze, napetosti, stresova, neizvesnosti! Naoružajte se strpljenjem jer nije kraj...Tokom avgusta čekaju nas i tri kvadrata Marsa u Ovnu sa planetama u Jarcu: RJupiter, RPluton i RSaturn. Ono što je bitno za ove kvadrate je da će se ponavljati (Mars retrogradan) u septembru, oktobru!!!
Subota

★Merkur u Raku u opoziciji sa RPlutonom u Jarcu i mnogo toga će biti pod znakom pitanja, mnogo toga ćemo dovoditi u pitanje...i naše misli i reči, informacije, komunikaciju...Kao i pre svake opozicije imali smo konjukciju ovih planeta!!! Merkur konjukcija Pluton bila je 12.januara na 22° (počeo je novi ciklus ovih planeta)! I opet taj januar!!! Kvadrat ovih planeta dogodio se 25.aprila upravo je tog dana Pluton bio stacioniran retrogradno! Bio je to vrlo napet period! Sada smo stigli do opozicije i neki vid završnice...vrhunac situacije na osi Rak/Jarac!!! Isplivaće na površinu mnogo toga i lično i globalno!
P.S. Sa ovakvima aspektima Merkura u Raku ove nedelje: kvadrat Mars u Ovnu, opozicija RJupiter i RPluton u Jarcu najbolje je da slušate, prikupljate informacije...Najbolje je da postavljate pitanja i slušate odgovore...i sačekate sa donošenjem odluka...Više slušajte, manje pričajte....


Nedelja

Još burniji aspekt nas čeka početkom avgusta usred ovog vikenda!!! ★Sunce u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku (još uvek direktan)! Nagovestila sam već ovaj aspekt juče:
Poslednji put smo imali ovaj aspekt 23.januara ove godine - Laki je opet nervozan....vrlo zapaljivi i eksplozivan aspekt! Sada u julu Sunce je u Lavu (u januaru bilo je u Vodoliji)...Ovaj kvadrat će svakako doneti napetost, uznemirenost, nervozu...i neke iznenadne ali neprijatne situacije i događaje!
31.oktobra kada Sunce (u Škorpiji) i Uran budu u opoziciji dogodiće se i vrhunac (kulminacija) ovih energija...od tada možemo očekivadi pad...Vruhunac svega što je počelo konjukcijom (novi ciklus) Sunca i Urana u Biku 26.aprila!!!
Kvadrat Sunca u Lavu sa Uranom u Biku događa se samo dan pre Punog Meseca u Vodoliji!!! Tog dana posle Sunca i Mesec će biti u kvadratu sa Uranom i zaista čeka nas vrlo buran početak avgusta osmog meseca u godini!!!

Želim vam mirnu, zdravu, uspešnu nedelju i da svi ISTRAJEMO!!!
Нема коментара:

Постави коментар