недеља, 26. јул 2020.

Let Sunshine in....Na današnji dan...


Moto dana:
"Gde god da ideš, bez obzira na vreme, uvek sa sobom ponesi Sunce."


Zvezdani(n) zapis 2964
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Lavu na 3°41'

26. juli je 208. dan godine po gregorijanskom kalendaru (207. kada nije prestupna godina). Do kraja godine ima još 158 dana. Sezona je Lava...
Izlazi Sunce lagano iz opozicije sa RSaturnom u Jarcu, ali lagano ulazi u kvadrat sa Uranom u Biku - egzaktno 02.avgust na dan aviacije Srbije.
Poslednji put smo imali ovaj kvadrat 23.januara kada je Sunce bilo u Vodoliji - Laki je opet nervozan
Očekujte neočekivano početkom avgusta...Početak avgusta biće obeležen i opozicijama Merkura u Raku sa RPlutonom i RSaturnom!!!


Dnevni aspekti:
Mesec je u Vagi

Mesec je od jutros u kvadratu sa Merkurom u Raku i u opoziciji sa Marsom u Ovnu...Napeto jutro, nervozno buđenje...moguće i svađe čim otvorite oči...Suzdržite se jer već oko podneva Mesec će biti u trigonu sa Venerom u Blizancima, jer ovo je energija društvenosti, energija lepih osećanja i lepog raspoloženja...Ne očekujte previše jer ipak je Venera u Blizancima pa odnosi mogu biti površni...Budite otvore za ljubav, Venera je vladar Vage, ona je u sekstilu sa Marsom u Ovnu..
Iskoristite ovu energiju najbolje što umete jer već posle nje dolazi energija kvadrata Meseca sa RJupiterom i RPlutonom...neharmonične energije za nedelju za dan kada mnogi odmaraju! Brige, nervoza, preterivanja, pokušaj nametanja moći i kontrole, ljubomore... Neharmonične energije za kraj dana...i početak nedelje...U ponedeljak čeka nas i kvadrat Meseca sa RSaturnom, prazan Mesečev hod od 03:08 do 06:11 CET kada će Mesec preći u Škorpiju. Sutra nas čeka i Poslednja Mesečeva Četvrt...

P.S. Nisam danas htela da pišem...ali ipak sam skupila snagu i napisala ovaj za mene kratki tekst...Prošlo je 40 dana i 40 noći....za dva dana je moj rođendan...i ja se sećam nekih drugih 26.jula ovaj sada mi baš teško pada...Napolju se Sunce bori sa oblacima....ja se borim sa svojim osećanjima...ali nosim Sunce sa sobom!!!



Нема коментара:

Постави коментар