недеља, 12. јул 2020.

"Keep calm and move it"...Merkur stacioniran direktno...Živite svoj san...Sunce trigon Neptun




Zvezdani(n) zapis 2949
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Raku na 20°

Sezona je Raka...dom i porodica, domovina, narod u prvom planu su ovih dana.
I Merkur je u Raku, usporio je sasvim direktno stacioniran od 10:26 CET.
I to je onaj trenutak...udahni...izadhni!!!

Mars, RKiron i Mesec u Ovnu...Ove energije se ne slažu najbolje (kvadrat) i to vidite bez da vam bilo šta napišem! Napetost na sve strane...

Danas na zvezdanom nebu:


12.jul Merkur 10:26 kreće direktno sa 5° Raka

Vest da Merkur kreće direktno uvek spada u breaking news to ste sigurno već shvatili, nema ni jednog kutka na internetu gde se ne spominje da je Merkur od danas direktan! Neke odluke i neke situacije sada nećemo moći da odlažemo. Isplivaće istina, isplivaće neke nove jasnije informacije...
Ipak da ne zvonimo baš na sva zvona, jer Merkur ostaje u retrogradnoj senci do 26.jula! Tek tada možemo sasvim da udahnemo i izdahnemo...a Merkur će konačno preći put kojim nije išao od kako je prešao u Raka 28.maja! U Lava će ući 05.avgusta!



12.jul 20:42: Sunce trigon Neptun

Kome je ovih dana svega preko glave...tu su Sunce i Neptun udruženi da pomognu...
Da vas "odvedu" odavde negde gde je sve po vašem...Birajte sami...
Neka životna (Sunce) magija (Neptun) počne!
Sutra ćete opet brinuti sve brige ovog sveta, danas predahnite!
Iskoristite ovu snažnu energiju trigona između naše životne snage, našeg svetla, našeg centra postojanja - Sunce i naše inspiracije, naših snova, najuzvišenih osećanja - Neptun!
Živite svoj san...
Sanjajte budni danas...i setite se da ni jedan san ne traje večno...Probudićete se iz ovog sna u nekom trenutku a onda sutra idemo Jovo nanovo...




Dnevni aspekti
Mesec je u Ovnu 

Mesec je "okrenuo leđa" Marsu i Kironu!  Juče, sinoć...pred zoru Mesec je bio okidač za konjukciju Marsa i Kirona koja je najavljena za 14.jul! Bilo je napeto, eksplozivno...bilo je i agresije. Nikoga nisu poštedele ove energije na neki način (već prema karakteru)!
Pre zore, pre svitanja Mesec je bio u sekstilu sa Venerom u Blizancima i vodili su se i na nebu i na zemlji mali noćni razgovori! Venera je pokušala da ublaži svu napetost koja je juče dostigla vrhunac!
Do kasno večeras nema aspekata Meseca, kao da se i on umorio...Nema na žalost opuštanja jer Mesec će u 01:29 biti u kvadratu sa Suncem u Raku - Poslednja četvrt i još jedna kriza! Sa tom energijom ulazimo u ponedeljak i u neizvesnu nedelju...zbog toga ću ponoviti - Živite svoj san!







Нема коментара:

Постави коментар