среда, 20. новембар 2019.

"Keep calm and move it"...Merkur u Škorpiji u 20:11 CET kreće direktno!


Zvezdani(n) zapis 2717
Sreda. Merkurov dan.

Merkur je u Škorpiji na 11°

Dok pišem ovaj tekst Merkur je još uvek retrogradan!
Kasnije večeras a tačno u 20:11 CET dakle u ovoj našoj vremenskoj zoni Merkur će krenuti direktno!
Na retrogradno putovanje Merkur je krenuo sa 27° Škorpije 31.oktobra!
Na tom putovanju ponovo je prešao isti put samo sada unazad, stigao je do 11° i danas sa tog stepena kreće direktno, još jednom istim putem :).
Dok je išao unazad sve šta je moglo da krene po zlu krenulo je...
Uglavnom su nevolje bile oko nekog novca direktno ili indirektno....
Naprimer: moja banka je izabrala baš retrogradni period Merkura za "unapređenje informacione platforme". Nekoliko dana nsu radile Online i Mobi usluge i nisu radile ekspoziture! Radili su automati za podizanje novca :).
I ništa strašno....kada se nešto mora onda mora! Problem je nastao kada je sve počelo da radi :)).
Haos u ekspoziturama....

Merkur je stacioniran direktno...
Merkur večeras kreće direktno prilično je već usporio i sada se nešto dešava.

Stacionirana planeta:
Za planetu kažemo da je stacionirana kada smanji brzinu pred kretanje u retrogradni hod (Rx) ili direktan hod (D).  Planete mogu biti retrogradno stacionirane i direktno stacionirane. Bolje je kada su direktno stacionirane. Kada je neka planeta stacionirana to ukazuje na ogromnu energiju te planete, to je velika koncentracija energije usmerena na neku oblast našeg života. Koju oblast rećiće nam kuća u kojoj planeta tranzitira....Stacioniranost je zapravo i trenutak isčekivanja, "zaustavljanje daha", posle čega ćemo izdahnuti i udahnuti novi vazduh....


Od danas pa nadalje...sve bi trebalo da bude lakše...poslovi koji su stali ili zastali da krenu, isto važi i za planove....neke informacije, dogovore, pregovore...Komunikacija više neće biti toliko vezana za prošlost...Naravno lakše će se komunicirati generalno...
Malo upozorenje: Prelazak iz jednog kretanja planete u drugo....u ovom slučaju iz retrogradnog u direktni, sam taj prelazak može (ali i ne mora) da bude na neki način težak ili komplikovan! Ima smisla...zamislite da idete unatraške idete, idete i onda odjednom se okrenete i krenete pravo...Nekome se zavrti u glavi :)

Ušao je Merkur u retrogradnu senku na 11° Škorpije još 11.oktobra...
Od tada je sve zapravo počelo...Od večeras Merkur će biti direktan ali ostaje i retrogradna senka posle direktnog kretanja. Merkur će konačno izaći iz retrogradne senke 07.decembra! Tek od tog datuma Merkur će preći put kojim nije išao od 27° pa nadalje..
I za ovu godinu tu je kraj Merkurovog retrogradnog ciklusa!!! Sledeći će krenuti 17.februara 2020.


Retrogradna senka:
Svaki retrogradni ciklus ima period retrogradne senke pre retrogradnosti i posle retrogradnosti!!! Period retrogradne senke je nezgodan jer bi mogli da pomislimo kako smo sigurni da možemo da donosimo neke odluke....ali nije uvek tako....zapravo obično sa ovom energijom senke nije sve kako izgleda!!! Dakle, sa ovom energijom možete osetiti uticaj retrogradnosti i pre retrogradnosti i posle! I šta sada....neko će pomisliti pa previše je to!!! Ja ću vam reći previše ili ne tako je :). Ja vas obaveštavam da se pripremite....zbog toga i pišem ove tekstove....I da vam kažem...retrogadna senka, retrogradna planeta i sl. to je tako....ne ljutite se na glasnika.... 


I sada kada smo rekli Ura...ili Juhu...Merkur kreće direktno, idemo dalje...
Juče je Mars ušao u Škorpiju, za dva dana Sunce će preći u Strleca...
Juče je bila Poslednja Mesečeva Četvrt....


Mesec je danas u Devici od 02:54 CET
Odmah je napravio sekstil sa Marsom u Škorpiji....burna i strastvena noć za nekog :)
Od jutros Mesec je u trigonu sa RxUranom u Biku...lepa energija za one koji vole originalnost, promene....za sve one koji ne vole rutinu!
Kasnije večeras Mesec će biti u sekstilu sa RxSMČ u Raku...pokucajte na neka vrata otvoriće vam se....I na kraju dana Mesec će biti u trigonu sa Merkurom (direktnim) u Škorpiji. Još jedna prilika za razgovore, komunikaciju...dopisivanje....Нема коментара:

Постави коментар