среда, 06. новембар 2019.

"Svet je zanimljiv onoliko koliko smo mi radoznali".....današnji aspekti....Zvezdani(n) zapis 2702
Sreda. Merkurov dan.

Merkur je retrogradan u Škorpiji na 25°

Merkur je u Škorpiji od 03.oktobra...
Retrogradan je od 31.oktobra sa 27°

Trenutno RxMerkur nema aspekte, prvi aspekt koji nas očekuje je sekstil RxMerkura u Škorpiji sa Plutonom u Jarcu - u nedelju 10.oktobra - Intuitivna komunikacija...
Ovaj sekstil je drugi po redu od kako je Merkur u Škorpiji (prvi je bio 20.oktobra), očekuje nas i treći 03.decembra...
Dakle, ovaj aspekt je bio aktuelan u oktobru, sada u novembru je aktuelan i biće početkom decembra.
Već sam pisala o njemu u tekstu:  Samo iskren razgovor pomaže...

Merkur je retrogradan....više ili manje se "šali" sa nama....u razgovoru sa vama čujem da je već napravio razne zavrzlame...Tako je to...ili prihvatimo ili se nerviramo :)).
RxMerkur nas podseća da je vreme za revidiranje nekih misli, stavova, razgovora, komunikacije, pregovora, ugovaranja...ali i za revidiranje finansijske situacije...Stavlja nas u iskušenje kada su u pitanju zajednički resursi (novac, finansije...) i teme: moje - tvoje - naše!!! U iskušenju je i naš tkz tuđ novac (pozajmice, krediti, stipendije, alimentacije, porezi....itd.)
Sekstil koji nas čeka je tu da pomogne....slušajte intuiciju pre svega....

Jučerašnji kvadrat Marsa u Vagi sa Plutonom u Jarcu "drma kavez"....Koliko ovaj kvadrat utiče na vas naravno zavisi i od njihovih (Mars, Pluton) aspekata sa vašim planetama...

Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)

Mesec je u Ribama


Mesec je u Ribama od osam minuta posle ponoći...
Od jutros je u sekstilu sa RxUranom u Biku....meni vrlo drag aspekt (imam ga natalno i odlično ga poznajem iz "prve ruke"), ovako u tranzitu:
Energija iznenadnih događaja, vesti, dešavanja, nešto drugačije i nešto originalno....ono....razbijanje rutine....što i nije loše, naprotiv taman da nas pokrene u sredinii nedelje... Jak kreativni potencijal....Ovo je energija željna promena :)). Kada se udruže (sekstil) dve planete mašte, intuicije, predosećanja sve je moguće...moguće su nagle odluke. Možete očekivati neočekivano, neku avanturu, pomoć prijatelja, neobičnih drugačijih, originalnih...Duša bi da luta...duša želi nezavisnost, originalnost, slobodu...Duša je humana... Ovo je potreba za novim znanjima i saznanjima, ovo je potreba da se nešto menja...posebno rutina! Možda je baš danas dan za promene, za nešto novo, drugačije, originalno...ne budite kopija...budite original!!! 
Poznati sa Mesec sekstil Uran aspektom: Mel Gibson, William Shakespeare, Rabindranath Tagore, Carlos Santana, Charles, Prince of Wales, Silvio Berlusconi, Leonard Cohen, Grigori Rasputin, Eric Cantona, Humphrey Bogart, Isabella Rossellini, Soraya Esfandiary-Bakhtiari, Roger Moore, Boris Becker, Linda Evans, Peter Sellers, William Faulkner, Tatum O'Neal, Muammar al-Gaddafi, Melina Mercouri..
Mesec vlada osećanjima, raspoloženjem, porodicom....Uran vlada promenama, iznenađenjima, iznenadnim životnim okolnostima (poput munje)...sekstil je lep aspekt, nudi lepe mogućnosti....zamislite da čujete zvono....na vratima, zvono telefona...sa druge strane vrata ili telefona.....iznenađenje! Majka (Mesec) originalna (Uran), i žena i prijatelj...u tranzitu neobični drugačiji odnosi sa ženama, prijateljima...Jaka intuicija...U nekoliko sati koliko traje ovaj tranzit bićemo raspoloženi za razne avanture i uzbuđenja...Razne mogućnosti na najrazličitijim mestima. Onaj osećaj u stomaku (Mesec) da nešto treba promeniti (Uran)....sekstil - pozitivna promena...Ovo je poziv na rizik...
Ne traje dugo, tek nekoliko sati....ali sigurna sam možete ga osetiti...Bilo da ostajete kod kuće sa porodicom ili sami....bilo da planirate večeras neki izlazak sa društvom, prijateljima....
Kasnije večeras Mesec će biti u kvadratu sa Venerom u Strelcu....ne vole se energije Riba i Strelca...ko tu gasi koga...Mesec pliva i roni vodama Riba....Venera odapela strelu i pratije.....duša (Mesec) hoće jedno, srce (Venera) hoće drugo.... On nam donosi neraspoloženje, neke preteranosti ili probleme zbog preteranosti (u jelu i piću...), tu je i neko turobno raspoloženje, manji zdravsveni problemi :-( , problemi sa nekim ženama...Нема коментара:

Постави коментар