понедељак, 18. новембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 18.novembra do 25.novembra...






Ove nedelje na zvezdanom nebu:
19.novembar 08:41: Mars ulazi u Škorpiju
20.novembar 19:09: Merkur kreće u direktan hod sa 11° Škorpije
22.novembar 15:59: Sunce ulazi u Strelca
24.novembar 14:33: Venera konjukcija Jupiter
★24.novembar 17:50: Mars opozicija Uran!!!

Ove nedelje mnogima će udarna vest biti Merkurovo direktno kretanje....Obradovaće se i Strelčevi jer će Sunce preći u njihov znak, krenuće i vladavina Strelca...
Mars i Venera ove nedelje u prvom planu!
Mars prelazi u Škorpiju i na samom kraju nedelje pravi opoziciju sa RxUranom u Biku!
Venera je prošle nedelje bila u kvadratu sa Neptunom, na kraju nedelje čeka je susret sa Jupiterom!
Ovo je nedelja u kojoj se menjaju energije, Mars prelazi u Škorpiju, Sunce u Strelca i to ćemo svakako osetiti!!! Merkur menja pravac kretanja (ali ostaje u retrogradnoj senci) i to ćemo osetiti!
Ove nedelje zbog opozicije Marsa i Urana možemo očekivati neočekivano na pomalo (ili više) neprijatan način!!!

Mars će u utorak preći u znak kojim vlada (vladavinu deli sa Plutonom). Posle nepunih dva meseca diplomatije, kompromisa, konačno će biti svoj na svome - Mad Max...

Merkur će u sredu posle više od tri nedelje krenuti direktno - "Keep calm and move it"...
Mnogima je RxMerkur bio noćna mora, greške, zablude, zaboravnost...I dalje ćemo "kopati" duboko, ali sa manje opsesivnosti! Drugim rečima najgore je prošlo!
Biće Merkur u retrogradnoj senci do 07.decembra! Od srede će prelaziti isti put kojim je već prešao od 11° do 27° Škorpije...09.decembra će preći u Strelca, tamo će ga sačekati samo Sunce, jer će Venera i Jupiter tada biti u Jarcu!!!

Sunce će u petak preći u Strelca, mi ćemo sa njim krenuti na razna putovanja i ona prava i ona duhovna....jer za Strelca je sve putovanje..... na vama je da izaberete pravi put....- Strelčevi srećan rođendan...

U nedelju će se sresti mala sreća Venera i velika sreća Jupiter - Veruj u ljubav...
Ovo je susret koji će mnogi pamtiti (susret male sreće - Venera i velike sreće - Jupiter)...jer takav susret Venera i Jupiter u Strelcu neće imati sledećih 12 godina, tačnije konjukcija u Strelcu dogodiće se 20.novembra 2030.
Istog dana Mars koji se dobro oseća u Škorpiji biće u opoziciji sa RxUranom u Biku, što je neharmonična energija, energija koju najčešće zovemo - Prasak...
I ako će biti egzaktan u nedelju ovaj aspekt će biti aktuelan tokom cele nedelje!!!
Sa jedne strane imamo Veneru koja je ushićena, koja uživa u susretu sa Jupiterom i sa druge strane Marsa koji se "bori" sa Uranom!!!


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u oktobru 2019.


OVAN: 
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 8.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 2.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na relaciji intima, zajednički novac, tkz tuđ novac (zajmovi, krediti, pozajmice, stipendije, alimentacije...) i vaš lični novac, kao i odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Generalno pripazite oko finasija, ali i oko nekih kriznih momenata...
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 8.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u intimi, finasijama...
Sunce će preći iz Škorpije 8.kuća u Strelca 9.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se slaže (trigon) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!!!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 9.kući, mnogo lepa energija za vaše misli, životne vidike, putovanje, obrazovanje....Ljubav na daljinu ili iz daljine...
Pripazite na vašu 8.kuću tokom ove nedelje, posebno na zdravlje. Oslonite se na energiju 9.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

BIK:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 7.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 1.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše odnose i veze sa ljudima i one intimne, emotivne, ljubavne ali i sve druge vama bitne! Mogući su razni nesporazumi ali i energija suprotnosti se privlače...Međutim nevolje dolaze zbog činjenice da se slično sličnom raduje. Moguća su razdvajanja, raskidi veza, ali i ugovora...
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 7.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u vezama, odnosima, sa ugovorima!
Sunce će preći iz Škorpije 7.kuća u Strelca 8.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak je u inkonjukciji sa Strelcem i vama je potrebno prilagođavanje za ono što dolazi a to je ulazak Sunca u Jarca u energiju koja će vama prijati!!!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 8.kući, mnogo lepa energija za strast, intimu, regeneraciju, trasformaciju....Strastvene ljubavi i nove i stare (obavljanje strasti kod starih). Dobra energija i za finansije posebno one zajedničke i tkz tuđe!
Pripazite na vašu 7.kuću tokom ove nedelje, na sve vaše veze i odnose jer bi moglo da bude vrlo napeto i stresno. Oslonite se na energiju 8.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!


BLIZANCI:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 6.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 12.kuće...Zbog ove opozicije pripazite pre svega na psihofizičko zdravlje, ali i na vaše navike, posao, tajne...Problemi sa zdravljem ali problemi i na poslu, stresne situacije, problematični odnosi sa kolegama. Nedelja stresa i nervoze!
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 6.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra sa navikama, zdravljem, poslom...
Sunce će preći iz Škorpije 6.kuća u Strelca 7.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se slaže (sekstil) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 7.kući, mnogo lepa energija za veze, odnose, za vas koji ste u braku ili nekog dužoj vezi. Ovo je dobra energija i za nove ljubavi, ljubavi koje nude sreću.
Pripazite na vašu 6.kuću tokom ove nedelje, pre svega na psihofizičko zdravlje. Oslonite se na energiju 7.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

RAK:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 5.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 11.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na odnos davanja i primanja ljubavi, pripazite na energiju suprotnosti, moguće je da će vam postati jasno da se slično sličnom raduje. Obratite pažnju na ljubavne veze, prijateljske veze, ali i na one gde se ljubav i prijateljstvo mešaju. Pripazite i na odnos sa decom i na sva pitanja i situacije sa decom i oko dece!
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 5.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u ljubavnim vezama.
Sunce će preći iz Škorpije 5.kuća u Strelca 6.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak je u inkonjukciji sa Strelcem pa vam je potrebno prilagođavanje za ono što dolazi, ulazak Sunca u Jarca gde će vas sačekati opozicija!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 6.kući, mnogo lepa energija za svakodnevni život, navike, ishranu, vežbanje, odevanje, posao, zdravlje. Ovo je energija mogućih novih ljubavi negde kroz svakodnevni život ili kroz posao. Za stare ljubavi lepe promene!
Pripazite na vašu 5.kuću tokom ove nedelje, na vaše emocije, uživanje, zabavu, decu... Oslonite se na energiju 6.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

LAV:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 4.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 10.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na relaciju dom porodica - karijera, položaj...Nevolje ako birate strane...Teško će biti uklopiti i dom i vašu karijeru, neko će svakako trpeti a onda nesporazumi, svađe, stresovi. Sukobi i sa autoritetima na poslu u kući!!! Potreba za slobodom...
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 4.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u domu, sa porodicom, roditeljima.
Sunce će preći iz Škorpije 4.kuća u Strelca 5.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se odlično slaže (trigon) sa Strelcem, iskoristite ovu snažnu energiju!!!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 5.kući, mnogo lepa energija za emocije, ljubav, uživanje, zabavu, kreativnost, decu...Odlična energija za postojeće ljubavne veze, odlična energija i za nove ljubavi. Odličan odnos sa decom, sreća deci...Ovo je i vreme za bebe :).
Pripazite na vašu 4.kuću tokom ove nedelje, na vaše emocije, uživanje, zabavu, decu... Oslonite se na energiju 5.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

DEVICA:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 3.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 9.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše misli, reči, komunikaciju, putovanja, zakon, pravdu, moral...Pripazite i na bliske odnose i na one na daljinu...Neprijatne situacije sa rođacima....Budite oprezni u saobraćaju.
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 3.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra sa rečima, mislima, komunikacijom!
Sunce će preći iz Škorpije 3.kuća u Strelca 4.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa Strelcem, budite oprezni jer ovo je "višak" energije koju je najbolje iskoristiti za neku akciju!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 4.kući, mnogo lepa energija za dom, porodicu, porodične odnose, nekretnine, uređivanje doma...Možda će se neko odlučiti na zajednički život neke ljubavi će želeti da imaju svoj prostor...svoja četiri zida!
Pripazite na vašu 3.kuću tokom ove nedelje, generalno na misli i komunikaciju... Oslonite se na energiju 4.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

VAGA:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 2.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 8.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše lične finansije ali i na one zajedničke, kao i na tkz tuđ novac (pozajmice, krediti, porezi, stipendije, alimentacije...)
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 2.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra sa finansijama generalno!
Sunce će preći iz Škorpije 2.kuća u Strelca 3.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se slaže (sekstil) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 3.kući, mnogo lepa energija za misli, reči i izgovorene i napisane, za komunikaciju, saobraćaj (automobili), za bliske odnose i kontakte, kraća putovanja, neko učenje u vidu nekog kursa...Moguće su nove ljubavi...kroz neki vid komunikacije, druženja, u komšiluku....
Pripazite na vašu 2.kuću tokom ove nedelje, na vaše finasijsko i materijalno stanje. Oslonite se na energiju 3.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 1.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 7.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše veze, odnose i emotivne i sve druge, posebno one "jedan na jedan". Obratite pažnju i na odnose sa javnošću, mogući su neki skandali....Ako ste u dužoj vezi ili braku mogućnost razdvajanja, rastanka, raskida (ako se i ostale kockice slože).
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 1.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra sa odlukama i ličnim poduhvatima!
Sunce će preći iz Škorpije 1.kuća u Strelca 2.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak je u polusekstilu sa Strelcem (komšija). Lepa energija koja će biti još lepša kada Sunce pređe u Jarca!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 2.kući, mnogo lepa energija za vaše finasije, materijalne prilike, za vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Bolje primanja, pokloni i sl. Ljubav i novac vam daju samopouzdanje. 
Pripazite na vašu 1.kuću tokom ove nedelje, obuzdajte svoj karakter. Oslonite se na energiju 2.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

STRELAC:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 12.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 6.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše tajne, na sve ono što ste ranije "gurnuli pod tepih", pripazite posebno na psihofizičko zdravlje, ali i na navike...Pripazite na poslovne odnose ako radite, ovo će biti buran period.
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 12.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra sa tajnama i sa vašom podsvešću!
Sunce će preći iz Škorpije 12.kuća u Strelca 1.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Sunce ulazi u vaš znak (konjukcija), doživećete solarni povratak i slavićete svoje rođendane...Iskoristite vladavinu Strelca!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 1.kući, mnogo lepa energija za vas lično, vaš izgled, vaše lične poduhvate...Odlična energija za ljubav i za stare i za nove ljubavi. Smeši vam se neka sreća i neki lepi događaji!
Pripazite na vašu 12.kuću tokom ove nedelje, posebno ako nešto skrivate ili ako imate potrebu da se usamite i izdvojite. Oslonite se na energiju 1.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

JARAC:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 11.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 5.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na neravnotežu u primanju i davanju ljubavi, emocija...Pripazite na prijateljske i ljubavne veze, posebno na one veze gde se prijateljstvo i ljubav mešaju. Mogući su raskidi veza, prijateljstva.
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 11.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u društvenim i socijalnim vezama i odnosima.
Sunce će preći iz Škorpije 11.kuća u Strelca 12.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak je u polusekstilu sa Strelcem, ovo je period u kome se vi pripremate za ono što dolazi, za ulazak Sunca u vaš znak.
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 12.kući, mnogo lepa energija za tkz punjenje baterija, za odmor, meditiranje, povlačenje radi skupljanja energije. Ovo je i moćna zaštita. Moguće su nove ljubavi sa nekom tajnom.
Pripazite na vašu 11.kuću tokom ove nedelje, posebno na vaše odnose sa prijateljima. Oslonite se na energiju 12.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

VODOLIJA:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 10.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 4.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na relaciji karijera, položaj, staus i vaš dom, porodica, porodični odnosi...Stresne situacije i zbog nekih autoriteta...Pokušajte da ne birate strane već da ih uklopite....
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 10.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u karijeri i u odnosima sa autoritetima!
Sunce će preći iz Škorpije 10.kuća u Strelca 11.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se slaže (sekstil) sa Strelcem, iskoristite ovu energiju!!!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 11.kući, mnogo lepa energija za društveni i socijalni život, za prijateljske odnose ali i za iznenadne ljubavi, na mestima na kojima se najmanje nadate da bi mogli nekog da upoznate.
Pripazite na vašu 10.kuću tokom ove nedelje, posebno na karijeru i odnos sa autoritetima. Oslonite se na energiju 11.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

RIBE:
Ove nedelje Mars će preći u Škorpiju u vašu 9.kuću, i tokom cele nedelje biće u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 3.kuće...Zbog ove opozicije pripazite na vaše misli, reči i izgovorene i napisane, na komunikaciju i onu udaljenu i onu blisku... Budite oprezni ako putujete, budite oprezni i sa zakonom, pravdom, moralom...
Merkur će krenuti direktno sa 11° Škorpije u vašoj 9.kući, lakše ćete disati, ali i dalje budite oprezni sve do 07.decembra u pogledima na svet i okolinu, sa vašom životnom filozofijom, sa putovanjima...
Sunce će preći iz Škorpije 9.kuća u Strelca 10.kuća, ovde u ovoj kući - oblasti života ćete želeti da zasijate sledećih mesec dana. Vaš znak se ne slaže sa Strelcem (kvadrat) budite oprezni. Ovu energiju iskoristite za akciju!
Venera i Jupiter će se sresti u Strelcu u vašoj 10.kući, mnogo lepa energija za vaš status, položaj, karijeru, odnos sa autoritetima. Bolji posao ili položaj. Moguća je nova ljubavna veza nešto preko karijere. Stare veze mogu menjati status (brak, veridba...).
Pripazite na vašu 9.kuću tokom ove nedelje, posebno na životne vidike. Oslonite se na energiju 10.kuće tu su energije koje će vam pomoći!!!

Нема коментара:

Постави коментар