уторак, 19. новембар 2019.

Mars u Škorpiji (tranzitni)



Mel Gipson (Mars u Škorpiji)

Najveći ratnik zodijaka jedva čeka da napusti Vagu, gde mu nije kao "kod kuće", dosadi mu diplomatija, vaganje, sistem hoće-neće... Kada Mars izađe iz Vage za nama ostaje jedno pasivno-agresivno ponašanje i dolazi jedno drugačije vreme i drugačija energija. 
Kako god vam ovo zvučalo ali dolazi olakšanje! Jer Mars voli Škorpiju!!! Prija mu ta energija istraživanja, energija odlučnostiborbenosti... nema više kompromisa, samo energije "sve ili ništa". Poraz ovde nije opcija!!! Ovaj i ovakav Mars ne voli da gubi!!! Ne čudite se ako osetite ogromnu energiju, snagu, izdržljivost. Ne očekujte dosadu, ma ništa slično!!! Nervozu i napetost... to je već izvesno!!! Želje one strasne, intezivne, jake...napetost u vazduhu:-) Magnetizam u vazduhu, strast...gde je strast, nađe se i ljubomora, posesivnost - što je moje, samo je moje:-), revanšizam, osvetoljubivost... ne čačkajte ovih dana previše tamo gde niste spremni adekvatno da odgovorite... Ne beži ovaj Mars od opasnosti...naprotiv gleda je pravo u oči.

Grace Kelly

Ipak svejedno budite oprezni, ova i ovakva energija traži poseban način "rukovanja", ne postoji doduše neko speijalno upustvo za upotrebu, ali ipak imajte na umu da se ova energija može okrenuti protiv vas.

Inače svašta vam može pasti na pamet sa ovom ogromnom energijom, da (o)jačate svoje mišiće, pojačate imunitet, da se regenerišete (Škorpija), da promenite posao, partnera, (Škorpija - suštinske promene)... Šta god vam padne na pamet sa ovom energijom, bilo  da otkrijete neku tajnu, ili da nešto promenite, ili recimo da konačno "dođete" do diplome (jedna od mogućnosti, želje su ipak vaše), ovo je odlično vreme da stignete do nekog cilja, ali pre toga uradite neophodno istraživanje (Škorpija) - kako do tog cilja doći. Moćna energija ovog tranzita može vas odvesti gde god želite!!!
Mnogi će Škorpiju povezati sa smrću. Ali Škorpiju smrt ne plaši. Tako je i sa Marsom u Škorpiji. Smrt i ne treba da nas plaši, ovde smrt ne znači obavezno fizičko umiranje, smrt može biti i simbolično "umiranje" nečega, obnavljanje, promena...regeneracija.

Ako ste mislili da neću spomenuti osećanja, grdno ste se prevarili :-))), osećanja pod uticajem ove energije su više nego intezivna. Emocije jake, strastvene, ovde važi ono "Zašto kažeš ljubav kada misliš na sex" ;-).  Emocije pod uticajem ove energije hrane se strašću, zahtevaju dubinu, tajanstvenost, a sve to može otići u vode posesivnosti, ljubomoru...

A vi žene, devojke otiđite do ginekologa, tek da vam potvrdi da je sve u redu. Usput pregledajte grudi, ne budite lenje... I bez straha... Zašto vas "teram" kod ginekologa, Mars u Škorpiji mi je dao ideju, a za one koji kojim slučajem ne znaju Škorpija je simbol genitalija, reproduktivnih organa zapravo, ali i bešike, rektuma... I muškarci bi mogli da provere svoje organe!

Tamo gde vam prolazi Mars....
To je kuća ili kuće u Škorpiji....i tu ćete osetiti snažnu energiju, energiju inteziteta... tu negde nešto i treba da se istraži (Škorpija), duboko (Škorpija), da se porčisti, očisti, da se regenriše... Tu bi mogli da osetite veliku moć, ali i potrebu da manipulišete...Tu će se osloboditi ogromna energija, koju bi trebalo pametno da iskoristite i kanališete....
Ja volim kada Mars boravi u Škorpiji, jer pola moje 1.kuće je u Škorpiji....taj tranzit Marsa uvek mi "podigne" energiju, obnovi je i budem snažnija, bez obzira na aspekte...I kvadrati budu dobri jer me pokrenu na akciju....

Sa parolom „oko za oko“ 
ceo svet će završiti slep.
(Mahatma Gandhi Mars u Škorpiji)

Poznati sa Marsom u Škorpiji: Taylor Swift, Leonardo DiCaprio, Kurt Cobain, Jennifer Aniston, Mahatma Gandhi, Grace Kelly, Oprah Winfrey, Bruce Lee, Mark Zuckerberg, Vanessa Paradis, Jimi Hendrix, Marilyn Manson, Jude Law, Mel Gibson, Ryan Reynolds, Joseph Stalin, Charlie Sheen, Marie Curie, Christy Turlington, Patrick Swayze, Michael Schumacher, Liam Neeson, Steven Seagal, Morgan Freeman, Karl Lagerfeld, George Washington, Bill Cosby...



Energija Škorpije

Element: Voda. Kvalitet: Fiksan. Princip:Pasivan . 
Prirodni znak: Osma kuća. Suprotni znak: Bik.  
Vladari Škorpije: Pluton i Mars
U grupi je (voda) sa Rakom i Ribama
Grafički znak Vage: terazije
Osnovna fraza: Ja želim. Ključna reč: Intezivnost.
Škorpija vlada: genitalijama, bešikom, rektumom, reproduktivnim organima
Škorpija vlada: Alžir, Brazil, Filipini, Finska, Jordan, Kapadokija, Katalonija, Koreja, Kosovo, Malezija, Maroko, Nevada, Norveška, Oklahoma, Sirija, Zambija...
Škorpija vlada: Dover, Liverpul, Minhen, Nju Orleans, Tokio, Vašington... 


"Tiha voda breg roni"
Škorpija je vodeni, ženski znak.  Osećanja su ovde bitna i duboka, ali i skrivena. Strah ovde nije opcija. Gubitak danas znači pobedu sutra!!! Snagu crpi iz upornosti, strastvenosti, magnetizma. Intuicija je moćno oružje! Za razliku od ostalih vodenih znakova i ako ih ima, i te kako ima ona ne pokazuje osećanja. Škorpija svoja osećanja drži negde duboko, pre će da ih potiskuje nego da ih pokaže. Neka vas ne zavara mir koji energija Škorpije ima. Ne otvarajte "poklopac" bez preke potrebe para bi mogla da vas opeče. Ono "napad je najbolja odbrana" kao da je smišljena za Škorpiju. I ne misli Škorpija da je to nešto loše, naprotiv ona se tako brani da ne bude povređena. I ljubomora je deo ove energije, opsesijaposesivnost. Međutim ona sve nadoknadi svojom ogromnom strašću. Emotivno i fizičko spajanje su za Škorpiju je pitanje života i smrti. Neko će reći da je stereotip kada se za Škorpiju vezuje najpre sex. Ne bih rekla da je stereotip. Jer za Škorpiju sex je i više od pukog fizičkog spajanja, sex je više od zadovoljstva.   
U pozitivnim aspektima: prodorna, smela, ispitivačka, istraživačka, motivisana, strastvena. U negativnim aspektima: ova energija je nasilna, osvetoljubiva, uzbuđujuća, dominantna, sarkastična, ljubomorna, tajanstvena, sumnjičava, netolerantna.... 
Energija dubine, ekstremnih osećanja... inteziteta. Sa ovom energijom favorizuju se intimnost, strast, tajne, sve što je skriveno, tabui, potisnuta osećanja. Vrlo je provokativna ova energija, neprepoznatljiva, na izgled mirna... nema ništa mirnog u ovoj energiji sve je intezivno, strasno... silno. Volja je jaka, odlučna, ambiciozna.

Škorpija je:
energija, fizička snagaregeneracijastrastsexistraživanje, podzemna mesta, močvara, magnet, magnetizamtajanstvenost, špijunaža, detektiv, ginekologija, gejzir, groblje, laboratorija, lek, naučno istraživanje, sarkazam, mržnja, osvetoljubivost, operacije, smrt., ali i čin rađanja. Kada su emocije u pitanju to je onda ljubomora i strast. Škorpija simboliše i tuđ novac, podršku drugih ljudi, porez, novi početak (nešto umire da bi se nešto rodilo)




8.kuća: kuća strasti (i fizičke i životne), sexa, tajni regeneracije i transformacije, psihološkog preporoda... Kuća podrške, materijalne, psihološke, duhovne, fizičke... Kuća "tuđeg novca" i raspolaganja tuđim novcem, tu su porezi, osiguranja, pozajmice, krediti, sponzorstva, nasledstvo...imovina i novac partnera ali i alimentacija.... Međutim ovo je i kuća kriza, teškoća, teških trenutaka...nekih bolesti, operacija...., smrti (ne uvek fizičke). Ovo je i kuća okultnog, dubokih istraživanja, tajni...Prirodna kuća Škorpije, vladari Pluton i Mars.

Нема коментара:

Постави коментар