уторак, 19. новембар 2019.

Mad Max.....Mars je od danas u Škorpiji do 03.januara 2020.


Mel Gipson će doživeti povratak Marsa

Zvezdani(n) zapis 2715
Utorak. Marsov dan.

Mars je jutros u 08:40 CET prešao u Škorpiju!

Mars će ostati u znaku kojim vlada do 03.januara 2020. Mars vlada i Ovnom (vatra), u oba znaka Mars je strastven...u Ovnu strast vatre u Škorpiji strast i intezitet vode...
Prvi aspekt Marsa u Škorpiji biće opozicija sa RxUranom u Biku ove nedelje u nedelju 24.novembra - Prasak...

Nije mu baš bilo najprijatnije u energiji kompromisa, i energiji "želim mir u svetu", pa nije on misica :))), nije mu preterano odgovarala ni uloga oficira sa ružom....drugim rečima nije se najbolje osećao u energiji Vage... U Škorpiji se oseća kao kod svoje kuće....jer je jedan od vladara (pored Plutona) Škorpije!!! Voli Mars akciju, uzbuđenje, strast, intezitet, fizički kontakt....odlično pliva u vodama nemirne Škorpije...Mars je i želja, želje u ovoj energiji su više nego strastvene...

Napravio je negde poprilično haosa... neki odnosi, veze bile su na velikom iskušenju i testu.... Neko je pao na ispitu, većina je prošla... ocene su individualne.... Tamo gde je vladala harmonija i gde je kompromis bio deo priče ostalo je sve kako treba... Ostali su imali problema... Nešto teže su prošli oni neodlučni i oni koji su izgubili ravnotežu... 
Najteže je bilo kada je Mars u Vagi  bio u opoziciji sa RxKironom, u kvadratima sa RxJMČ, Saturnom i Plutonom!!! 
Veliko olakšanje je bilo kada je Mars bio u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu!

I ako se odlično oseća u Škorpiji neće nam biti lako sa njegovom predstojećom opozicijom sa RxUranom u Biku.....Do kraja novembra to je jedini aspekt Marsa u Škorpiji!

Nezgodno je to što ni jedan aspekt ne radi sam....sa već postojećom konjukcijom Saturna i Plutona globalna, svetska situacija ali i naša se sve više zahuktava! Protesti, demonstracije (Bolivija, Honkong, Francuska, Bejrut, Liban, Iran, Grčka, Gruzija, Prag, Nikaragva.....)!!!
Pored našeg predsednka zdravstvene probleme ima i D.Tramp mada za njega kažu da je bio na rutinskim pregledima!!!
Najnovija vest: Eksplozija u rudniku uglja u Kini. Samo dva posle godišnjice katastrofalne nesreće koja se dogodila pre 30 godina u Aleksinačkim rudnicima, kada je nastradalo 95 rudara!!! Tada tog 17.novembra 1989 Saturn i Neptun u Jarcu su bili u egzaktnoj konjukciji, Uran je tada takođe bio u Jarcu udaljen na 7° od Saturna i Neptuna!!! Pluton i Mars su bili u Škorpiji u konjukciji!

Sve se na sadašnjoj svetskoj sceni zakuvalo dok je Mars boravio u Vagi....očigledno da diplomatija i kompromis nisu pomogli i ne pomažu....
U decembru aspekti Marsa će biti mnogo bolji:
03.decembar 15:47: Venera sekstil Mars
13.decembar 11:54: Mars trigon Neptun
19.decembar 09:59: Mars sekstil Saturn

22.decembar 14:32: Mars sekstil Pluton

Svi vi koji imate Marsa u Škorpiji doživećete povratak Marsa (povratak na stepen Marsa u vašem natalnom horoskopu). Mel Gipson ima Marsa u Škorpiji na 23°20' (u 5.kući) i kada Mars stigne na taj stepen to će biti njegov povratak!!!


Mesec je i dalje u Lavu...
Danas će Mesec biti u trigonu sa Venerom u Strelcu i u trigonu sa Jupiterom u Strelcu!!!
Venera i Jupiter su sve bliži (egzaktna konjukcija 24.novembra). Danas je Mesec "okidač" ove pozitivne energije, jer su trigoni sa Venerom i Jupiterom zaista lepe i harmonične energije!

Međutim danas će Mesec u Lavu biti u kvadratu sa Suncem u Škorpiji u 22:10 CET - 
Poslednja Mesečeva Četvrt:


Pun Mesec u Biku na 19° je iza nas 12.novembar....idemo ka Mladom Mesecu u Strelcu na  4° 26.novembra... Između je današnja poslednja četvrt!!! Posle energije kulminacije (Pun Mesec) period krize (Poslednja Četvrt) do energije novog početka (Mlad Mesec)!!!
Drugim rečima na putu ka Mladom Mesecu i šansama za novi početak jedna manja ili veća prepreka u vidu energije Poslednje Četvrti...
Neka kriza (kvadrat) je vrlo moguća, kriza u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat)!!! Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). 
Energija Lava (vatra) i energija Škorpije (voda) se ne slažu (kvadrat)!!!
I otuda neki mogući problem: nervoza, nemir, sukob, stres....
Lav je u svom filmu, Škorpija u svom....i svako misli da je u pravu...
Današnja Poslednja Četvrt najviše će uticati na: Lavove, Škorpije, Vodolije i Bikove, kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 27° ovih znakova!!!

Mesec će biti u praznom hodu od 22:10 do 02:54 
U 02:54 Mesec će preći u Devicu!!!

Нема коментара:

Постави коментар