четвртак, 3. октобар 2019.

Čistim svoj život....Pluton je od danas direktan!!!"Čistim svoj život, kroz prozor, ormar stari čistim svoj prostor od nepotrebnih stvari"

Zvezdani(n) zapis 2671
Četvrtak. Jupiterov dan.


★Jupiter je trenutno u još uvek aktuelnom kvadratu sa RxNeptunom u Ribama!!!
21.septembra ovaj aspekt je bio po treći put (poslednji) u egzaktnom kvadratu! Jupiter je od tada stigao na 18°, RxNeptun na 16°!!! Neptun će doći do 15° i 27.novembra krenuće direktno! Verovali ili ne Jupiter će tada već biti na 28°! I tada više nećemo pričati o ovom kvadratu sem možda o njihovim posledicama! Tada ćemo uveliko pričati i ja pisati o jednom drugom harmoničnom aspektu Jupitera o trigonu sa RxUranom u Biku, koji će biti egzaktan 15.decembra!!!
Jupiter je danas aktuelan kroz konjukciju sa Mesecom (22:40 CET)!


Zvezdane vesti:

03.okrobar 08:39: Pluton kreće u direktan hod sa 20° Jarca
03.oktobar 10:15: Merkur  ulazi u Škorpiju

Danas je dan promena....Pluton kreće direktno...Merkur ulazi u vladara Plutona Škorpiju!!!
Sve se dešava dva dana posle Venerinog kvadrata sa Plutonom!


★Pluton kreće direktno...
Čeka nas nered koji treba srediti. Čeka nas jesenje veliko čišćenje...
Koliko nereda "đubreta" toliko i angažovanja!
Pred nama je prilika za suštinske promene - regeneraciju i trasformaciju!
Pluton je krenuo retrogradno 24.aprila i sada će nas na neki način vratiti u taj period. Makar kroz retrospektivu šta se sve dešavalo od tog vremena.


Ovu energiju direktnog Plutona najjače će osetiti kardinalni znakovi na oko 20° - Jarčevi, Rakovi, Ovnovi i Vage, ali i svi mi koji imamo neke planete oko tog stepena u ovim znacima!!!
★Za one koji znaju tačno gde im se Tran Pluton nalazi:
Tranzitni Pluton kroz natalni horoskop (kuće)

★Od sada kada je Pluton direktan njegov susret sa Saturnom će biti sve intezivniji i prisutniji i energetski i kroz priču o njemu!!!
Sada kada je Pluton krenuo direktno ko zna šta će izaći na površinu sada posebno mislim na globalnu situacju...ali šta god da bude, vreme je za promene!Merkur će uploviti u tajanstvene vode Škorpije
To se dešava par sati posle Plutonovog stacioniranja direktno...i ništa nije slučajno...
Vreme je za otkrivanje skrivenog, tajanstvenog....svega što smo "gurali pod tepih" ili neki "orman"...
Vreme je za duboku analizu, za duboke misli, reči, komunikaciju....Duboku i istraživačku! Sve sa dozom strasti ili onako kako Škorpija voli "sve ili ništa"! Vreme je za svojevrsno "kopanje" po podsvesti...Na neki način svi ćemo biti detektivi :)....Vreme je za intimu, strast, suštinske promene, transformaciju, regeneraciju....za novac onaj zajednički (naš) za tkz. tuđi novac (banka, krediti, porezi, pozajmice...)....nasledstvo...
Mnogo direktnija komunikacija, bez uvijana...ona koja može i da zaboli poput žaoke koju škorpija ima (u prenosnom smislu naravno :). Moguće su i razne opsesije, manipulacije.....naravno kakve i kolike zavisi od vaših horoskopa!!!

★Sutra i drugi vladar Škorpije Mars menja znak i iz praktične Device prelazi u društvenu i diplomatsku Vagu, opsednutu vezama, odnosima, partnerstvom :)). Mars je i vladar Ovna (JA) i prelazi u Vagu koja je (TI; VI - MI)!!! Prelazi na teren Venere (vladar Vage)!!! Vreme neodlučnosti je ispred nas!
Mars je poslednji put bio u Vagi 22.oktobra 2017. I sada posle dve godine ponovo je u tom znaku!!!
Sledeći njegov ulazak u Vagu je 15.septembar 2021.Ako imate nešto da sredite, uredite, počistite....završite (da bi počeli nešto novo) sada je vreme!!!
Očistite....počistite svoj životni prostor i u pravom i u prenosnom smislu....
Nema više guranja pod tepih....u ormane, kutijice i sl. 

Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)

Mesec danas u  Strelcu na 13°

Od jutros je Mesec u sekstilu sa Suncem u Vagi....sarađuju ove energije pa nam obećavaju lep početak dana....
Mesec je u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama da znate ako ste sanjivi, pospani...i ako bi radije bili na nekom drugom mestu....
Kasnije večeras očekuje nas sekstil - susret Meseca i Jupiter današnjeg vladara....jedna lepa energija ali i energija preterivanja...ako krenete da opsedate frižider :)) da znate šta vam je...

Нема коментара:

Постави коментар