понедељак, 21. октобар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 21.oktobra do 28.oktobra...


 
Ove nedelje na zvezdanom nebu:
21.oktobar 21:39: Venera trigon Neptun
23.oktobar 19:20: Sunce ulazi u Škorpiju
25.oktobar 11:52: Venera sekstil Pluton
★27.oktobar 16:30: Mars kvadrat Saturn

Nedelja pred nama je nedelja smene energija....Sunce će u sredu izaći iz Vage i preći u Škorpiju...
Sunce će dočekati Merkur i Venera i krenuće ★sezona i vladavina Škorpije!
Imaćemo snažnu energiju duboku i intezivnu, energiju koja nudi promene ali ne bilo koje već one suštinske...tu je i energija transformacije i regeneracije....sve do 22.novembra kada ćemo ući u novu sezonu - sezonu Strelca!!!




Ovo je i nedelja u kojoj će Venera nastaviti sa trendom pozitivne energije...Od juče Venera je u sekstilu sa Saturnom u Jarcu, ★od danas je u trigonu sa RxNeptunom u Ribama u petak će biti u sekstilu i sa Plutonom u Jarcu...Sve ovo su pozitivne i harmonične energije... Energija Škorpije i Riba se slažu, kao i energije Škorpije i Jarca...i ova nedelja bi mogla da bude energija ljubavi...Naravno ako se slože i ostale kockice ili zvezdice...

I sve bi bilo idealno, sjajno i bajno da nije jednog aspekta koji sam vam ranije najavila....a to je ★kvadrat Marsa u Vagi i Saturna u Jarcu....Ovo je nešto teži aspekt i teža energija po sve nas... Energija već deluje...ako pogledate vesti sve ća vam biti jasno....
Muško (Mars) i ženski (Venera) odnosi mogu biti napeti zbog "nervoznog" Marsa!!!
Aspekt kvadrata Marsa i Saturna biće aktuelan tokom nedelje bez o bzira što će on biti egzaktan tek u nedelju...kada će njegov uticaj biti najjači!!!
Ovaj aspekt smo imali 27.januara ove godine i ko se seća može da na neki način ima predstavu o ovoj energiji!!! Tadašnja energija je bila u vreme totalnog pomračenja Meseca....
Ova energija sada je samo dan pre energije Mladog Meseca u Škorpiji!!!
I ako je Mlad Mesec u sledeći ponedeljak tačnije 3 sata i 38 minuta posle ponoći...njegov uticaj ćete osetiti i tokom ovog vikenda!!!

Mesec je u Raku od 14:39 u kvadratu sa Suncem u Vagi - ★Poslednja Mesečeva Četvrt...najava Mladog Meseca u Škorpiji i nešto nervozniji ponedeljak ali i početak nedelje...
Mesec će od 14:39 do 18:28 CET biti u praznom hodu...
Mesec prelazi u Lava u 18:28!!!

★Danas je Venera u Škorpiji u trigonu sa RxNeptunom u Ribama...i tu su "anđeli čuvari da poprave stvari"....



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u oktobru 2019.



OVAN: 
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 8.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 12.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 10.kuća, ovo su energije koje su između tajni i javnosti...potreba da se nešto sakrije, tajne veze i slično, ali i potreba da se pokaže i dokaže....Očekujte strast, očekujte suštinske promene i emotivne i statusa, karijere...prštaće od inteziteta i strasti!
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 8.kuću, Sunce u Škorpiji je u inkonjukciji sa vašim znakom i za vas je ovo period prilagođavanja, vas očekuje lepa energija (trigon) kada Sunce pređe u Strelca.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 7.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 10.kuća, napeti odnosi, veze, partnerstva, odnosi sa javnošću, problemi u karijeri, sa autoritetima...

BIK:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 7.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 11.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 9.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaše veze, odnose, partnerstva, kroz energiju mašte, kreativnosti. Ovo je energija druženja, prijateljstva, grupnih dešavanja, iznenadnih ljubavi za one koji su sami. Više optimizma u vezama, neko će na neki put...
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 7.kuću, Sunce u Škorpiji je u opoziciji sa vašim znakom, budite oprezni jer ovo su oprečne energije, potreban je balans i ravnoteža.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 6.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 9.kuća, napetost u svakodnevnom životu, sa navikama, u poslu, sa zdravljem...Mogući su problemi sa moralom, zakonom, zdravljem. Vrlo napeta energija pa pre svega pripazite na psihofizičko zdravlje ali i na neke odnose posebno one poslovne prirode.


BLIZANCI:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 6.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 10.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 8.kuća, ovo su energije koje će popraviti pre svega vašu svakodnevicu, posao, zdravlje, karijeru...možete očekivati i neku suštinsku promenu...poslovno finansijske prirode.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 6.kuću, Sunce u Škorpiji je u inkonjukciji sa vašim znakom i ovo je period prilagođavanja za ulazak Sunca u Strelca i opoziciju sa vašim znakom. Nema opuštanja u naredna dva meseca.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 5.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 8.kuća, napetost u vašem emotivnom, ljubavnom životu, zabavi, uživanju, odnosu prema deci...mogućnost neke neprijatne promene, nekog završtka...Suzdržite se maksimalno!

RAK:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 5.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 9.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 7.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaš emotivni, ljubavni život, doneće više optimizma, mašte, kreativnosti, duhovnosti, lepe odnose, veze...lepu energiju u partnerstvima posebno za vas koji ste u dužim vezama ili brakovima.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 5.kuću, Sunce u Škorpiji je u trigonu sa vašim znakom, očekujte uzbudljiv, strastven i intezivan period.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 4.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 7.kuća, napetost u vašem porodičnom životu, u odnosima sa porodicom, roditeljima ali i sa partnerom ako ste u braku i dužoj vezi. Problemi na relaciji dom, porodica i partnerstva, veze, odnosi.

LAV:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 4.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 8.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 6.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaš porodični život, privatne stvari, nešto iz prošlosti, imate priliku za suštinske promene kroz maštu, kreativnost...vreme je za meditiranje koliko vam obaveze to dozvole. Bolja energija na relaciji dom, porodica i posao. Dobro psihofizičko stanje.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 4.kuću, Sunce u Škorpiji je u kvadratu sa vašim znakom i ovo nije baš najbolji period, budite oprezni jer se ove energije ne slažu najbolje.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 3.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 6.kuća, napetost u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju...vrlo napeta komunikacija, misli koje donoze nervozu, mogući problemi sa bliskim ljudima, poslovnim kontaktima, ali pre svega čuvajte psihofizičko zdravlje (stres)!

DEVICA:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 3.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 7.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 5.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaše misli, komunikaciju, veze i odnose sa ljudima, popraviće se i vaše emotivno stanje, sve kroz maštu, kreativnost i razgovore. Mogućnost novih veza za one koji su sami.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 3.kuću, Sunce u Škorpiji je u sekstilu sa vašim znakom, ove energije sarađuju, iskoristite ovaj period.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 2.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 5.kuća, napetost u vašem materijalnom i emotivnom životu, napet odnos prema emotivnoj i materijanoj sigurnosti, manjak samopouzdanja, nervoza, ljubomora, bes...sve zbog nekog vrednovanja u materijalnom ali i u ljubavnom smislu.

VAGA:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 2.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 6.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 4.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaše finansije, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, više kreativnosti sa navikama, u poslu, oko zdravlja. Bolji porodični odnosi ali i materijalne prilike...
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 2.kuću, Sunce u Škorpiji je u polusekstilu sa vašim znakom, lepa energija koja vas priprema za ulazak Sunca u Strelca.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 1.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 4.kuća, napetost u vašem domu, u porodičnim odnosima, privatnim stvarima, u vezi nečeg iz prošlosti. Mars je u vašem znaku pa je to i lična napetost, nervoza, puno stresa zbog ograničavajuće energije Saturna!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 1.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 5.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 3.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaš emotivni život, ljubavni, uživanje, zabavu kroz maštu, komunikaciju...Ovo je lep period za vas, uživajte, zabavite se, meditirajte, maštajte, razgovarajte sa emotivnim partnerom...unesite u vaš emotivni život više romantike, strasti vam neće faliti.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 1.kuću, Sunce u vašem znaku vam daje mogućnost da zasijate, iskoristite ovu energiju ovo je vaš period!!!
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 12.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 3.kuća, napetost u komunikaciji, otkrivanje neke tajne i problemi oko toga. Izbegavajte mračna mesta, suzdržavajte se u komunikaciji...

STRELAC:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 12.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 4.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 2.kuća, ovo su energije koje će popraviti porodični život, privatne stvari i nešto iz prošlosti, dobra energija za novac, lična primanja. Dobra energija i za tajne. Negde je ovo i tajni ljubavni odnos.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 12.kuću, Sunce u Škorpiji je u polusekstilu sa vašim znakom, ovo je period koji vas priprema za ulazak Sunca u vaš znak...
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 11.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 2.kuća, napetost u materijalnoj sferi vašeg života, nervoza zbog nekog novca, iznenadni događaji oko novca, problemi u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Problemi sa prijateljima ili grupama kojima pripadate.

JARAC:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 11.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 3.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 1.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaš društveni život, komunikaciju, prijateljske ali i ljubavne odnose. Iznenadni lepi događaji i lični poduhvati. Razgovarajte sa prijateljima, budite kreativni. Mogućnost nove emotivne ili prijateljske veze. 
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 11.kuću, Sunce u Škorpiji je u sekstilu sa vašim znakom, energije sarađuju, iskoristite ovaj period.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 10.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 1.kuća, napetost u karijeri, položaju, sa statusom, u odnosima sa autoritetima, roditeljima. Ovo je vrlo napeta energija koja pre svega utiče na vas jer je Saturn u vašem znaku, sve zbog osećanja da ste na neki način ograničeni i da vas nešto ssputava!

VODOLIJA:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 10.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 2.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 12.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti pre svega. Dobra energija za karijeru i zaradu kroz maštovitiji i kreativniji pristup. Ovo su i neke tajne, nešto što će vam pomoći...tajna veza, tajni posao, novac...možda štednja...
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 12.kuću, Sunce u Škorpiji je u kvadratu sa vašim znakom, energije su u sukobu i budite oprezni u ovom periodu.
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 9.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 12.kuća, napetost zbog nečega što skrivate, zbog neke tajne koju imate. Problemi sa moralom, zakonom, obrazovanjem, putovanjima...Izbegavajte mračna mesta. Ne ulazite u bespotrebne konflikte.

RIBE:
Ove nedelje Venera u Škorpiji u vašoj 9.kući biće u trigonu sa RxNeptunom u Ribama 1.kuća i sekstilu sa Saturnom u Jarcu 11.kuća, ovo su energije koje će popraviti vaše raspoloženje, energija koja vas vodi u neke avanture, duhovnost, obrazovanje, putovanje. Iznenadni susreti, iznenadni poduhvati, putovanja. Ako ste sami mogućnost nove veze.
Počinje sezona Škorpije, Sunce će preći u vašu 11.kuću, Sunce u Škorpiji je u trigonu sa vašim znakom, ovo je lep period za vas, iskoristite ga!
Ove nedelje Mars u Vagi vaša 8.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 11.kuća, napetost u društvenom, socijalnom, prijateljskom životu i odnosima. Problemi sa prijateljima, grupama kojima pripadate. Neke krizne iznenadne situacije. Potrudite se da budete što smireniji. Kraj nekog odnosa.


Kontakt





U skladu sa današnjim aspektom:


Нема коментара:

Постави коментар