понедељак, 28. октобар 2019.

Nedeljni horoskop od 28.oktobra do 04.novembra...Pozitivne afirmacije:
To je samo misao, a misli se mogu menjati.
Svaka naša misao stvara našu budućnost.
Kada životu kažem DA, i život meni kaže DA.
Svi smo mi porodica, a planeta je naš dom.
Najbrži put do zdravlja je ispuniti um lepim mislima.
Lujza HejOve nedelje na zvezdanom nebu:
28.oktobar 03:38: Mlad Mesec u Škorpiji 4°
28.oktobar 10:15: Sunce opozicija Uran
31.oktobar 00:04: Merkur konjukcija Venera
31.oktobar 16:34: Merkur kreće u retrogradni hod sa 27° Škorpije

Novembar:
01.novembar 21:25: Venera ulazi u Strelca


Nedelja u kojoj se završava oktobar i počinje novembar....još samo dva meseca do Nove Godine...U ovom trenutku ja razmišljam ovako: što pre dođe Nova Godina pre će stići proleće :))).
Prešli smo na ZIMSKO računanje vremena i ono će trajati do poslednjeg vikenda u martu 2020. Evropski parlament je glasao za ukidanje letnjeg i zimskog vremena....

Nedelja počinje sa snažnim kvadratom Marsa i Saturna (egzaktan 27.oktobar), uticaj ovog aspekta osetićemo tokom cele nedelje samo što dani prolaze uticaj će biti sve slabiji...Dok ne prođe, pripazite da nekome "ne stanete na žulj"...

Ponedeljak, Mesečev dan i konjukcija Meseca i Sunca - Mlad Mesec u Škorpiji 4°
Ova konjukcija je egzaktna u 04:38 CET

Mesec i Sunce se susreću u dubokim i strastvenim vodama Škorpije....na 
Na istom stepenu preko puta njih nalazi se RxUran u Biku - egzaktna opozicija!!!
Ovo je godišnji susret Sunca i Urana u opoziciji, pa je i iz tog ugla jako bitan!!!
Mlad Mesec je novi početak, ovako sa RxUranom tu su i iznenađenja - iznenadne promene!!!


Uran uvek nagoveštava promene...ovako u opoziciji moguće je da nam te promene neće prijati...
Da pogledamo aspekte u vreme Mladog Meseca u Škorpiji:
★Mesec/Sunce opozicija RxUran u opoziciji su dve energije Bik - Škorpija (moje, tvoje - naše) - očekujte neočekivano!

★Mars kvadrat Saturn, Mars je vladar Škorpije i ovako u kvadratu sa Saturnom donosi tenziju u vreme Mladog Meseca, tenziju u vezi novog početka. Mars je u Vagi (odnosi) pa sve ovo se prenosi na teren naših veza, odnosa, partnerstva, odnosa sa javnošću!!! Ovaj kvadrat će biti najintezivniji u vreme Mladog Meseca - pripazite. Pisala sam o besu.....pročitajte još jednom da utvrdite gradivo i pokušajte da kontrolišete svoj (ali i tuđ) bes! Potrudite se da ne budete ni žrtva a još manje nasilnik!
Obratite pažnju na ovo: Ne znam da li se sećate, ali i ako se ne sećate ja ću vas podsetiti - 02.aprila 2018. godine imali smo konjukciju Marsa i Saturna Teška lekcija i težak ispit...Tada je počeo njihov ciklus (svaka konjukcija je novi početak, novi ciklus). Sada smo došli do kvadrata Marsa i Saturna i zbog toga povezujemo ova dva perioda. 
P.S. Meni lično taj period u aprilu 2018. godine doneo je neke čudne prepiske, sve zbog kopiranja mojih tekstova....Mnogo snažniji utisak i utiacaj na mene je imala konjukcija Marsa i Saturna u avgustu 2016. Tada sam saznala da neko meni jako bitan nije više živ....Ovaj sadašnji kvadrat me je suočio sa još jednim smrtnim slučajem....pisala sam o tome pre neki dan! I iskreno uvek se naježim i uvek me strese neka jeza kada na nebu dođu aspekti Marsa i Saturn (konjukcija, opozicija, kvadrat). Ja u natalnom imam trigon ovih planeta i jako sam zahvalna na njemu....jer to je sasvim drugačija priča!!!
Sledeća konjukcija Marsa i Saturna je 31.marta 2020.!!!

Pluton je takođe vladar Škorpije, on je na 20°!!! Mars u Vagi je na 15°, uskoro posle Mladog Meseca i oni će biti u kvadratu.....Dakle, oba vladara u Škorpiji u kvadratu - 05.novembra!!! Posle tenzije koju nose Mars kvadrat Saturn još jedna tenzija ubrzo posle Mladog Meseca! I to u vreme Prve Mesečeve četvrti (Mesec kvadrat Sunce - 4.novembar)!!! Tekst o besu, ljutnji....pomaže i kod ovog aspekta! Mars kvadrat Pluton smo imali u februaru ove godine, Mars je tada bio u Ovnu, ali energije su slične i sada kada je Mars u Vagi - Stres, sukobi, nemir...

Saturn je na 15° Pluton na 20° oni su u konjukciji i ovo je samo uvod u egzaktnu konjukciju o kojoj sam naravno pisala:  Susret Saturna i Plutona posle 38 godina....
Zapamtite ovaj period....povezivaćemo ga krajem decembra i početkom januara!!!

Ukratko: Ne pokušavajte po svaku cenu da krenete u novi početak. Ako ne ide...ne ide.....Prvo završite nešto i tek onda mislite o novom početku. Budite u fazonu strpljen - spašen! Ako naiđete na prepreku na putu ka budućnosti - (za)stanite i mirno sagledajte šta vas to koči, zaustavlja, sprečava da idete dalje...

Ove nedelje na samom kraju oktobra Merkur i Venera u Škorpiji takođe imaju bitnu ulogu!!!
Oni će se sresti u egzaktnoj konjukciji istog dana kada će Merkur krenuti na retrogradni put!!!
Susret Merkura i Venere je u Škorpiji....retrogradnost Merkura je u Škorpiji.....Novi početak (Mlad Mesec u Škorpiji) ovde će biti na testu, jer će retrogradnost nešto usporiti, zaustaviti....radi ponovne procene, revidiranja.....i sl. 

Sve o retrogradnom Merkur imate ovde:


★★★


Odapnite strelu....
01.novembar 21:25: Venera ulazi u Strelca

Energija inteziteta prelazi u energiju vatre - iz vode u vatru!!! Dok je Venera u Škorpiji bila usmerena na intimnost i uglavnom bila usmerena na jednu osobu, sada u Strelcu njeni vidici se šire...ljubav prelazi više na univerzalni nivo :-))). Složenost i slojevitost Škorpije, biće zamenjeni višim smislom... i potragom za istinom. Za mnoge će to biti svojevrsna avantura... 
Energija ove Venere doneće momente sreće i zabave, optimizma. Društvena je ova Venera, slobodnog duha... Nikako nije za dramu, analizu odnosa... Ono što voli Venera u Strlcu su: putovanja, nove kulture, nova iskustva (svake vrste :-), avanture, slobodu, sport, noćni život.... Duh slobode, nezavisnosti biće prisutan u narednom periodu i potrebno je sve to na adekvatan način uklopiti u već postojeće odnose...
Dinamika u odnosima, želja za istraživanjem i avanturama trebala bi da bude zajednička..., jer ova Venera ne voli rutinu i dosadu... Ovde će doći do izražaja životna filozofija, smisao života, filozofska razmišljanja... bilo bi dobro da su partneri na istoj talasnoj dužini... Sa energijom Strelca dolazi i vreme optimizma, humora.... sve je nekako lakše i opuštenije... Iskrenost je ovde jako bitna i poželjna...I raznovrsnost, spontanost... zato ne planirajte previše ili uopšte....Naravno da su moguća i preterivanja.... Strelcem vlada Jupiter a gde se on nađe tu su i preterivanja....Budite spremni na rast, širenje i pomeranje granica... Ako ste sami ovo je vreme u kome možete promeniti status. Ako budte otvorenog duha, spremni za avanture, istraživanje... negde tu iza nekog ugla možda vas čeka vaša sreća... Ili ćete biti meta ili lovac... Strele će biti odapete...pa kako kome :-)).

Poznati sa Venerom u Strelcu: Tina Tarner, Žerar Depardje, Džimi Hendriks, Keri Grant, Kevin Kostner, Al Kapone, Džon Malkovich, Dijego Maradona, Rowan Atkinson (Crni Guja:-), Roberto Benigni (Život je lep), Mark Tven (Avanture Toma Sojera :-), Dona Samer, Emili Dikson...

Bitno je da znate u kroz koju kuću/kuće će prolaziti Venera u Strelcu!
Ako to znate pogledajte ovde uticaj: 

Pored Strelčeva uživaće Ovnovi i Lavovi :))
Uživaće svi oni koji imaju Veneru u Strelcu u natalnom  (povratak Venere)...
Strelčevi će uživati jer će boginja lepote i ljubavi boraviti u njihovom znaku (konjukcija).
Ovnovi i Lavovi su u trigonu sa Strelcem i oni će zaista uživati, pored njih uživaće i Vage i Vodolije jer su oni u sekstilu sa Strelcem. Uživaće i Škorpije i Jarčevi jer su u komšiluku - polusekstilu sa Strelcem. Venera samo što je izašla iz Škorpije, Jarčevi će tek uživati kada Venera pređe u taj znak.
Manje će uživati Blizanci zbog opozicije sa Strelcem, ali i Device i Ribe zbog kvadrata sa Strelcem!
Bikovi i Rakovi su u inkonjukciji sa Strelcem tako da njima sledi period prilagođavanja, Rakovi se spremaju za opoziciju kada Venera pređe u Jarca, Bikovi se spremaju za trigon kada Venera pređe u Jarca. 

Venera prelazi u Jarca 26.novembraNaredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:

OVAN: 
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 8.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 2.kuće, energija novog početka u oblasti vaše intime, strasti, zajedničkih resursa, tkz tuđeg novca i podrške, kriznih situacija, promena....opterećena RxUranom koji u priču uvodi lična primanja, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, odnos prema vrednostima....i tu neki vid promena. Moguća je kriza oko nekog novca na relaciji naše - tvoje - moje. Da bi novi početak imao smisla potrebno je da imate dovoljno samopouzdanja.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 8.kući, mislićete, pričati, komunicirati sve na temu 8.kuće, ljubav i strast zajedno! Vrlo intimni razgovori.
Merkur u Škorpiji kreće u retrogradan hod iz 8.kuće
Ove nedelje vaša 8.kuća u prvom planu!!!

BIK:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 7.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 1.kuće, energija novog početka u oblasti vaših odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću, ugovora...opterećena RxUranom iz vašeg znaka koji traži i donosi neke promene. Moguća je kriza na relaciji oni preko puta vas i vi lično. Krize u odnosima, vezama, brakovima. Potreba da nešto menjate u izgledu, karakteru, ličnim poduhvatima može uticati na one vama bliske.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 7.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 7.kuće, strast u vezama, strast u komunikaciji. Duboki razgovori.

BLIZANCI:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 6.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 12.kuće, energija novog početka u oblasti vaše svakodnevice, navika, rutina, posla, zdravlja....opterećena RxUranom koji u priču uvodi vašu podsvest, sve što skrivate, tajne...koji tu traži neke promene. Moguća kriza zbog nekih tajni, zbog nečega što ste gurali pod tepih...Potreba za povlačenjem ali sa druge strane mora da se radi, čuva zdravlje...Rešite problem sa tajnama ili sa vašom podsvešću, tek onda možete napred.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 6.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 6.kuće, analiziraćete vaše i emotivne i poslovne odnose. 

RAK:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 5.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 11.kuće, energija novog početka u oblasti vaših emocija, ljubavnih zbivanja, uživanja, zabave, kreativnosti, hobija, dece...opterećena RxUranom koji u priču uvodi vaš društveni i socijalni život, prijatelje, grupe kojima pripadate ili ćete pripadati....koji tu traži neke promene. Moguća je kriza na relaciji davanje - primanje emocija. Ovo su i iznenadna emotivna dešavanja, mogući su rastanci, razdvajanja. Problemi sa prijateljima, decom. Ne merite ko daje više, rešite probleme sa prijateljima posebno ako se mešaju u vaše emocje i onda krenite napred.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 5.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 5.kuće, strast i ljubav, lepe reči, izgovorene i napisane...

LAV:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 4.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 10.kuće, energija novog početka u oblasti vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, prošlosti...opterećena RxUranom koji u priču uvodi vašu karijeru, položaj, status, odnos prema autoritetima...koji tu traži neke promene. Moguća kriza na relaciji dom, porodica - karijera. Rešite probleme u vezi karijere i položaja, rešite probleme sa autoritetima i onda možete krenuti dalje.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 4.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu doma, porodice, prošlosti...Razgovarajte sa članovima porodice ovo je dobar period za tako nešto...Što dublji razgovori bolja situacija u kući.

DEVICA:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 3.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 9.kuće, energija novog početka u oblasti vaših misli, reči, komunikacije, bliskih veza......opterećena RxUranom koji u priču uvodi vaše aspiracije, duhovnost, verovanja, moral, vidike, obrazovanje, putovanje, zakon, pravdu, istinu...koji tu traži neku promenu. Kriza na relaciji vaš tkz niži i vaš tkz viši um, blisko i daleko....Rešite probleme napravite ravnotežu i tek onda krenite dalje...
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 3.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 3.kuće, pričajte, komunicirajte, uživajte i u rečima i u delima...


VAGA:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 2.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 8.kuće, energija novog početka u oblasti vaših ličnih primanja, novca, materijalnog, odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti....opterećena RxUranom koji u priču uvodi vaše zajedničke resurse, tkz tuđ novac, intimu, strast, krizne momente. Moguća kriza na relaciji moje - naše (tvoje)....kriza zbog nekog novca i materijalne nesigurnosti, kriza zbog neželjenih promena. Tek kada to rešite možete napred.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 2.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 2.kuće, na temu vaše emotivne i materijalne sigurnosti, na temu vašeg samopoštovanja. Ovo je i dobra energija za poklanjanje...nešto u smislu i reči i dela.

ŠKORPIJA:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 1.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 7.kuće, energija novog početka koja kreće od vas lično, ovo je vaša energija pa je i intezitet najjači....opterećena RxUranom koja u priču uvodi i one preko puta vas, vaše odnose i emotivne i sve druge, partnerstva, brakove, ugovore, odnose sa javnošću. Moguća kriza na relaciji vi lično i oni preko puta vas. Tek kada nešto promenite u odnosima možete krenuti napred.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 1.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 1.kuće, vas lično pre svega...Pričajte....pišite, budite kreativni...

STRELAC:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 12.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 6.kuće, energija novog početka u oblasti vaše podsvesti, svega što skrivate i od sebe i od drugih, tajni, potrebe za povlačenjem, zatvorenih ustanova....opterećena RxUranom koji u priču uvodi vaš svakodnevni život, rutinu, navike, posao, zdravlje. Moguća kriza na relaciji tajno - javno, povlačenje - posao, moguće su i zdravstvene krize. Najpre rešite probleme koje imate, pre svega se to odnosi na psihofizičko zdravlje, vaš posao ili neke navike, tek onda krenite napred, zapravo kada napunite baterije za nešto novo.
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 12.kućimislićete pričati, komunicirati sve na temu 12.kuće, tajne veze, tajne ljubavi, slatke tajne koje se šapuću na uvo...

JARAC:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 11.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 5.kuće, energija novog početka u oblasti vašeg društvenog i socijalnog života, prijatelja, grupa kojima pripadate.....opterećena RxUranom koji u priču uvodi vaše emocije, ljubav, uživanje, zabavu, kreativnost, decu...Moguće su krize na relaciji primanje davanje....merenje ko daje više i sl. Iznenadni događaji, prekidi, razdvajanje....u emotivnim ili prijateljskim vezama. Rešite emotivne probleme, promenite nešto, tek onda krenite dalje...
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 11.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 11.kuće, družite se, pričajte, razmenjujte ideje...

VODOLIJA:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 10.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 4.kuće, energija novog početka u oblasti vaša karijera, položaj, status, odnos prema autoritetima, način na koji vas drugi vide....opterećena RxUranom koji u priču uvodi dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost. Moguća kriza na relaciji karijera - dom, porodica. Rešite porodične probleme da bi mogli da krenete dalje...
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 10.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 10.kuće, budite rečiti, budite kreativni...sa ovom energijom možete da skrenete pažnju na sebe...

RIBE:
Mlad Mesec u Škorpiji u vašoj 9.kući u opoziciji sa RxUranom u Biku iz 3.kuće, energija novog početka u oblasti vaših aspiracija, filozofije, vidika, morala, zakona, pravde, istine, obrazovanja, putovanja....opterećena RxUranom koji u priču uvodi i vaše misli, reči, komunikaciju...Moguća kriza na relaciji vaš tkz viši i niži um. Otići ili ostati, daleko ili blisko...Rešite probleme i tek onda krenite napred...
Konjukcija Merkura i Venere u Škorpiji u vašoj 9.kući, mislićete pričati, komunicirati sve na temu 9.kuće, odlična energija da popravi raspoloženje, za dublje i istinite razgovore...kao i za putovanje ili obrazovanje...


Нема коментара:

Постави коментар