четвртак, 28. март 2019.

I Like To Move It....Merkur kreće direktno...


Zvezdani(n) zapis 2500
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Strelcu na 24°

Merkur u Ribama kreće direktno


Jupiter je u Strelcu, u retrogradnoj senci je još od 14.januara kada je bio na 14°. Uskoro 10.aprila Jupiter će krenuti u svoj redovni retrogradni hod sa 24°...On je sada usporio i spreman je za put unazad, put kojim je već prošao....11.avgusta kada ponovo bude na 14° krenuće direktno i tada će još jednom proći isti put....05.novembra će izaći iz retrogradne senke i nešto brže krenuti ka Jarcu gde će ući 02.decembra!!! Jupiter je trenutno u kvadratu sa Neptunom u Ribama (dozvoljen orbis delovanja), egzaktno ćemo imati ovaj aspekt po drugi put 16.juna u vreme retrogradnog Jupiterovog hoda!!! Od početka godine se "družimo" sa ovim aspektom, od početka godine smo u potrazi za istinom - svako svojom ali i kolektivnom!!! Nastavlja se ta potraga sa slabijim (sada) i jačim uskoro intezitetom!!!



Mesec je i dalje u fazi opadanja, jutros smo imali kvadrat Meseca u Jarcu i Sunca u Ovnu - Poslednja Mesečeva Četvrt!!! To se dogodilo tačno u 05:09, 20 minuta pre izlaska sunca!!!
Neka kriza (kvadrat) je vrlo moguća, kriza u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat)!!! Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). 
Ovo se dešava nedelju dana posle Punog Meseca u Vagi i nedelju dana pre Mladog Meseca u Ovnu i predstavlja neki zastoj, krizu... Neka situacija, neko psihološko stanje pred energiju Novog početka - Mlad Mesec! 
★Mesec će danas biti u sekstilu sa Merkurom u Ribama (sada direktan) 22:47 CET,  33 minuta posle ponoći biće i u sekstilu sa Neptunom u Ribama (Merkur i Neptun u konjukciji)!!!
Lepe su ovo energije za male noćne razgovore, za snove, maštu....čudesa....
Mesec ide lagano ka konjukcijama sa Saturnom, Plutonom i RxJMČ....neka prošlost nam je na vidiku....


I ako je danas Jupiterov dan, glavna zvezda nebeskog programa je Merkur....
Merkur će danas u 14:58 CET krenuti direktno!!! 
Svakako ćemo osetiti olakšanje...neke stvari će nam biti mnogo jasnije ALI...
Merkur je i dalje u Ribama i dalje je u retrogradnoj senci pa nije baš vreme za opuštanje!!!
Merkur je i dalje u konjukciji sa Neptunom.....i dalje je sve pod maglom, više ili manje konfuzno...

Merkur je i dalje u sekstilu sa Saturnom u Jarcu, bio je u kvadratu sa Jupiterom....
Merkur sada kreće direktno, još jednom ćemo sa njim proći neke aspekte koje je pravio u vreme retrogradnosti ovim redom: konjukciju sa Neptunom 02.aprila, sekstil sa Saturnom 07.aprila, sekstil sa Plutonom 10.aprila i kvadrat sa Jupiterom 12.aprila. Dakle sve Jovo nanovo...


Нема коментара:

Постави коментар