субота, 12. јануар 2019.

U potrazi za istinom.....


Zvezdani(n) zapis 2439...

Subota. Saturnov dan.
Saturn u Jarcu na 12°
Saturn je u aplikacionim (dolazećim) aspektima: sekstil sa Neptunom u Ribama (31.januar), u konjukciji sa Plutonom 
U Jarcu su trenutno Merkur 11° i Saturn 12° sutra će biti u egzaktnoj konjukciji; ★Pluton 20° i Sunce 22° od juče u konjukciji!!! U Jarcu je i RxJMČ 26°!!!

Saturn je u jakim konjukcijama sa Suncem (od juče) i sa Merkurom (sutra)....Poručuje Saturn zajedno sa Suncem da je Moć u vama!!! Poručuje Saturn zajedno sa Merkurom da iskoristite Disciplinu uma!!! Vikend je...za mnoge od nas neradni dani...ali ove energije nas podsećaju na naše ciljeve...daju nam mogućnost da dobro isplaniramo put ka nekom vrhu...svako svom vrhu!!!



Jaka energija Jarca...
Ovih dana je u konjukcijama sa ostalim planetama, Suncem, Merkurom...čeka ga i konjukcija sa Plutonom....Sve intezivne energije....neke su kratkotrajne ali efektne (sa Suncem i Merkurom), ostaje konjukcija sa Plutonom koja će nas pratiti ove godine ali koja će biti najaktuelnija krajme ove godine i početkom sledeće!!!
Čeka nas krajem ovog meseca i njegov sekstil sa Neptunom u Ribama:
"Ova energija ima pozitivan uticaj i globalno i lično!!! Ova energija će nam pomoći da ostvarimo (Saturn u Jarcu) ono u šta verujemo (Neptun u Ribama)...Saturn je tu da nam pruži snagu, upornost, volju, disciplinu, mudrost, iskustvo....da ostvarimo svoja uverenja, snove...(Neptun u Ribama)"....

Tako je sa Saturnom...

Mesečeva magija:
(dnevni aspekti)
Mesec je u Ovnu od 09:17 CET....
★Danas kasno večeras 20:19 CET Mesec će biti u trigonu sa Venerom u Strelcu na 5°
Divan je to aspekt: za lepo raspoloženje, ljubavno raspoloženje...Ovde su emocije u prvom planu...u krugu porodice u kući...ali i izvan kuće, negde u provodu (subota na nedelju)...Ljubav u dvoje....
Mesec trigon Venera: lepa osećanja, ljubav, romantika, avantura (Venera u Strelcu)...harmonija, druženje...Vreme za opuštanje...bilo da ste u društvu ili ste sami...Ovo je i energija kreativnosti...budite kreativni ma gde večeras završili :)). Uradite nešto za sebe....ugodite sebi....
★U 01:11 CET (nedelja) Mesec će biti u konjukciji sa Marsom u Ovnu!!! Jaka intezivna osećanja, strast u vazduhu....Pametno iskoristite ovaj višak energije!!!
★Čeka nas nedeljno jutro i otrežnjenje: Mesec kvadrat Merkur u Jarcu 10:04 i Mesec kvadrat Saturn 10:36 CET. Ne dozvolite da vas ubedače ove energije....srećom već u 13:30 CET Mesec trigon Jupiter u Strelcu....Sreća...radost...sreća....i anđeoski aspekt!!!

Čeka nas egzaktna konjukcija Merkura i Saturna u Jarcu 14:31 CET; egzaktni kvadrat Jupitera u Strelcu sa Neptunom u Ribama 19:58 CET!!!

Susreću se Merkur i Saturn i tako zajedno idu ka sekstilu sa Neptunom u Ribama:
Merkur sekstil Neptun 14.januara i Saturn sekstil Neptun 31.januara!!!
Tu je i kvadrat Jupitera i Neptuna!!!



U potrazi za istinom.....

Šta nam poručuju ove energije?
Budite jaki...budite odlučni....ali pre svega budite istiniti...budite istina...tražite istinu!!! Neptun je ovde glavna zvezda nebeskog programa...Sa Merkurom i Saturnom pruža nam velike mogućnosti...Problem je u kvadratu sa Jupiterom i onom pričom o zamagljenoj, iskrivljenoj istini!!!
Budite realni...budite svesni....Istina je uvek jedna...Objasnite sebi šta je istina, recite je naglas sebi i drugima...Do kraja meseca uporedo ćemo imati dva dugotrajna aspekta: Jupiter kvadrat Neptun i Saturn sekstil Neptun.....najavila sam to u tekstu: Dolazi ljubav....
Između ova dva aspekta imamo pomoć....Nikada ništa nije ni crno ni belo....
Potražite istinu....istina je uvek ljubav....
Ne lažite ni sebe ni druge....Prihvatite istinu sa ljubavlju....


I imajte na umu:
"Bolje je neugodna istina nego ugodna laž"!!!
"Istinu upoznajemo ne samo umom, nego i srcem". – Blez Paskal
"Čak i štetna istina vredi više od korisne laži". – Tomas Man
"Sve će proći, samo će istina ostati". – Fjodor Mihajlovič Dostojevski
"Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina". – Mahatma Gandi
"Sve istine su lako shvatljive nakon što budu otkrivene; ključ je u tome da ih treba otkriti". – Galileo Galilej
"Istina koja nije izrečena u pravo vreme gora je od laži". – Ivan Turgenjev
"Uvek idi predaleko, jer to je mesto gde počiva istina". – Alber Kami
"Istina nije za sve ljude, već samo one koji je traže". – Ajn Rand



Volim te tražim tvoje lice
Ja te volim, volim osmeh tvoj
O volim te nisu važne reči
Volim te istina je to



Нема коментара:

Постави коментар