понедељак, 14. јануар 2019.

Nedeljni horoskop od 14.januara do 21.januara...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

14.januar 10:00: Jupiter ulazi u retrogradnu senku sa 14° Strelca
14.januar 14:13: Merkur sekstil Neptun
18.januar 17:49: Venera trigon Mars
18.januar 21:03: Merkur konjukcija Pluton
19.januar 02:30: Sunce kvadrat Uran
20.januar 09:59: Sunce ulazi u Vodoliju


Nedelja u kojoj će Merkur, Venera i Sunce imati bitne uloge na zvezdanom nebu. Ali i Jupiter, Mars, Pluton....Uran!!!

Jupiter u ponedeljak ulazi u retrogradnu senku i najavljuje svoj redovni godišnji retrogradni ciklus....Jupiter je na 14° Strelca.....kada stigne na 24° Strelca - 10.aprila Jupiter će krenuti u retrogradni hod, ponovo će biti direktan 11.avgusta kada opet bude na 14°!!! Iz post retrogradne senke će izaći 05.novembra. 
Ulazak Jupitera u retrogradnu senku dešava se dan posle egzaktnog kvadrata Jupitera i Neptuna!!! Krenulo je iskušavanje i testiranje....naših snova, uverenja, ideala....istine!!! Nedelja zapravo počinje sa ovim aspektom koji je u nedelju u 19:58 CET bio egzaktan!!! Jupiter i Neptun na 14°!!! Od ponedeljka ovo je separacioni aspekt....ALI...njegov uticaj će biti vrlo jak tokom celog januara...Kraj Januara: Jupiter će biti na 17° Neptun i dalje na 14°!!! Sredinom februara Jupiter će biti na 20° a Neptun na 15° nešto slabiji kvadrat ali i dalje prisutan!!! U martu Jupiter će biti na 22°, Neptun na 16° i dalje kvadrat prisutan!!! 11.aprila Jupiter kreće retrogradno sa 24°, Neptun je tada na 17°!!! Dakle i dalje u kvadratu!!! Zapravo ovaj aspekt (dugotrajni) biće prisutan sve do drugog egzaktnog kvadrata koji će se dogoditi 16.juna - Jupiter retrogradni, Neptun direktan na 18°!!! Eto, tek da znate...nema opuštanja. Ovaj aspekt je ovih dana najjači....kasnije će slabiti ali biće svo vreme prisutan...Generacije će biti rođene sa ovim aspektom!!!


Najbolji savet je: sledite vi svoje snove, niko vam to ne može zabranitia...ALI....budite oprezni uključite razum više nego obično....U igri su planete vladari znakova koji su u kvadratu!!! Jupiter vlada Strelcem ali i Ribama, Neptun vlada Ribama. I sve bi bilo savršeno (a svršenog nema) da nije kvadrata između ovih planeta. Ovo je njihov prvi susret u ovoj energiji, prvi susret od ukupno tri ove godine. Sve na jednom mestu o ovom prvom kvadratu imate ovde:


U ponedeljak....Mesec u Ovnu....U 16:55 CET Mesec u konjukciji sa Uranom!!! Malo ili više da nas prodrma, izvadi iz rutine....Ovo su iznenadne vesti, događaji....očekujte neočekivano. Od 16:55 do 19:31 CET Mesec će biti u praznom hodu!!! U 19:31 Mesec prelazi u Bika!!!
14.januar 14:13: Merkur sekstil Neptun
Najvažniji događaj u ponedeljak je sekstil Merkura u Jarcu sa Neptunom u Ribama...Možda nije idealan dan za ovu energiju jer ona pokreće maštu, kreativnost....Nije za svakodnevne poslove, više je za odmor, opuštanje....maštanje, umetnost...ono....puštanje mašti na volju....Idealan je za umetnike, kreativce, ali i one koji se bave duhovnim stvarima....Ma, odličan je on za sve one koji ponekad vole i da odlutaju mislima....Lep početak nedelje....Sa ovom energijom i ponedeljak može da bude lep :)).

Ove nedelje ostali aspekti su se raspodelili za kraj nedelje za vikend: petak, subota i nedelja!!!

18.januar 17:49: Venera trigon Mars
U petak....jedan zaista dobar aspekt, Venera u Strelcu u trigonu sa Marsom u Ovnu!!! Lepa muško - ženska priča...lepa energija za muško - ženske odnose...Generalno sve odnose...ali posebno one emotivne, ljubavne, intimne....Trigon nagoveštava harmoniju ovih odnosa....energije Ovan i Strelac nagoveštavaju vatru, strast...."požar" :))).
Odlična energija za one koji su već u vezi...energija ljubavi, strasti....Idealna energija za ispunjenje želja, svojih i partnerovih....za poklone....za ugađanje!!! Odlična energija i za one koji nisu u vezi...ovo je vreme kada se period samoće može prekinuti....
18.januar 21:03: Merkur konjukcija Pluton
I opet moć...posle konjukcije Sunca i Plutona i ova energija je priča o moći, kontroli....Jaka mentalna energija, detektivski um...Energija otkrivanja, istraživanja, promena...Sve je dobro ako ova konjukcija ne ode u drugom smeru... u smeru destruktivnosti, opsesija, zavera, paranoje....Dešava se u isto vreme kada i trigon Venere i Marsa....ne dozvolite da vas odvede u pravcu koji svakako nije poželjan...
U kombinaciji ovih aspekata Venera trigon Mars i Merkur konjukcija Pluton....sve je mnogo intezivnije nego što bi bilo inače...Intezivna osećanja, intezivna komunikacija :))). Posebno interesantna ova kombinacija može da bude za sve one koji će započeti neke veze u ovo vreme :)). 
★★Interesantno je i to što će se već sledećeg ponedeljka formirati kvadrat između Venere u Strelcu i Neptuna u Ribama!!! Tek da se ne opustite :))).


19.januar 02:30: Sunce kvadrat Uran
U subotu Sunce samo dan pre izlaska iz Jarca srešće se sa Uranom u Ovnu u energiji kvadrata....Mnogi će biti u iskušenju da urade nešto neočekivano....Zapravo očekujte neočekivano...Mnogi će biti više nego impulsivni....zapamtite to!!!

20.januar 09:59: Sunce ulazi u Vodoliju
U nedelju Sunce će preći u Vodoliju i kreće vladavina Vodolije...Vodolije će slaviti svoje rođendane i solarne horoskope....Svi ćemo želeti da zasijamo tamo gde nam se Vodolija u horoskopu nalazi...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
ZVEZDE U JANUARU 2019.



OVAN: 
Dragi Ovnovi, ove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 10.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 12.kući i u konjukciji sa Plutonom u 10.kući....Ove energije vam nude dobru poslovnu komunikaciju, ostvarenje nekih zacrtanih ciljeva, uspon, uspeh na profesionalnoj lestvici ako pametno iskoristite energiju moći.... Ovo je energija istraživanja, jake mentalne energije sa kojom možete mnogo postići ako se ne zanesete i ako vas ova energija ne odvede u destruktivnost. Neptun iz kuće tajni, skrivenih stvari dodaće vam maštu, kreativnost i možda lakši uspeh i uspon...posebno ako neke stvari držite u tajnosti dok ne dođe vreme za objavljivanje i javnost. 
Venera u Strelcu u 9.kući u sekstilu sa Marsom u vašem znaku (vladar vašeg znaka) u 1.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Obnovite strast ako ste u vezi, uživajte, širite vidike...možda je vreme i za neki kraći put. Ako niste u vezi možda upoznate nekog ko nije odavde, možda ipak na stepenicama fakulteta ako ste u fazi obrazovanja, ili jednostavno je vaše vreme za upoznavanje srodne duše...
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 11.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: Dobar odnos sa prijateljima, uspeh kroz veze i protekciju, uspeh kroz neke veće organizacije, energija iznenađenja i iznenadnih dešavanja, vi u centru pažnje kada su prijatelji u pitanju, ili svoje prijatelje stavljate u centar, ili da prijatelji znaju koga imaju za prijatelja ili da se prijatelji osete kao najvažniji ljudi imajući vas za prijatelje. Sve vezano za  ideje, želje, nadanja, društvenost, prijateljstva doneće neki uspeh. Pre svega je to uspeh preko prijatelja, i protekcija raznih. Mnogo toga će se "urotiti" da vi do cilja dođete, samo je potrebno da on - cilj bude jasan! Družite se sa prijateljima, razmenjujte energiju. Iskoristite pomoć prijatelja, veze i sl. Pravite planove, smišljajte nove ideje... U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

BIK:
Dragi Bikovi, ove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 9.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 11.kući i u konjukciji sa Plutonom u 9.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, posebno onog tkz višeg uma (9.kuća), odlična energija za komunikaciju koja je povezana sa daljinama, inostranstvom...Dobra energija za obrazovanje, zakon, pravdu, moral, etiku...a sve povezano sa profesijom, karijerom, položajem. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da vaše ideje oboji kreativnošću. Ovo je dobra energija za iznenadna putovanja, dobre i inspirativne vesti od strane prijatelja....Ovo su informacije koje vam mogu pomoći, one mogu imati dozu čarobnog, čarolije, nešto zaista lepo, maštovito i inspirativno. 
Venera u Strelcu u 8.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 12.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Obnovite strast ako ste u vezi, uživajte, usamite se otiđite na neko samo vaše mesto daleko od očiju javnosti. Ako niste u vezi možda upoznate nekog sa kim možete ući u tajnu strastvenu vezu, tajnu makar na početku. Venera je vladar vašeg znaka pa je uticaj nešto jači, Venera nije samo ljubav, ovde se radi i o novcu (8.kuća), tkz. tuđem novcu. Neka povoljna situacija u toj priči, ali nešto skrivenoo, tajno ili sl. tome.
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 10.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: sa Suncem ovde povećava se ambicija, želja za uspehom, većim položajem, ego veći nego ikada, vi u centru pažnje, želja da svi vide i osete vaš uspeh. Neki od vas će poželeti da napreduju, da se popenju na lestvicu više u profesiji. Drugi će biti ambiciozniji nego obično, "porašće" im ego i potreba da dominiraju, da ih zapaze. Vreme je da sebe stavite u centar pažnje, mada ne bi bilo loše i malo skromnostineće boleti, dobro bi bilo i da pomognete nekome ko je tek na početku karijere, vratiće vam se to u vidu dobre energije. Pripazite na odnose sa pretpostavljenima autoritetima, roditeljima ali ne posustajte, zdrava borba i nametanje neće škoditi ako ste umereni. U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!


BLIZANCI:
Dragi Blizanciove nedelje Merkur glasnik bogova, a vladar vašeg znaka u Jarcu u vašoj 8.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 10.kući i u konjukciji sa Plutonom u 8.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, za duboka istraživanja, komunikaciju, suštinske promene i odluke a sve u vezi vaše profesije, karijere, uspeha, uspona uz neku lestvicu...Odlična energija za regeneraciju i transformaciju, neki kraj i novi početak, za zajedničke resurse i tkz tuđi novac i podršku (partnerski novac, zajmovi, krediti, porezi, alimentacije....). Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji kada je vaša karijera u pitanju. Ako se bavite nekim kreativnim poslovima ovo je idealna prilika za vas...ali čak i da ste bankar :), ova energija vam može pomoći da uz pomoć mašte obojite svoj poslovni svet.
Venera u Strelcu u 7.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 11.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Obnovite strast ako ste u vezi, uživajte, družite se pokrenite vašu vezu budite više od ljubavnika budite najbolji prjatelji. I očekujte neočekivano, uzbudljive iznenadne događaje koje možete vi prirediti partneru ili će biti obrnuto, partner bi mogao vas prijatno da iznenadi. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog u krugu vaših prijatelja, moguće su i one varijante bili prijatelji pa više nećete biti samo prijatelji :)). Ako ste sami, izađite družite se tu negde vas čeka taj ili ta neko!!!
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 9.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: sve što ima veze sa inostranstvom sada je pod sjajem ove energije, životna filozofija, obrazovanje, poslovi sa inostranstvom, moguća i putovanja (emotivna, ili putovanja vaše dece...), u svakom slučaju veći optimizam, onaj koji zrači. Sledi vam proširenje životnih vidika, bolje i optimističnije raspoloženje, tu je i potreba da se putuje (makar i u mislima). Neko će i stvarno negde da otputuje. Neko od vas će možda krenuti na drugačiji put, na put istine, u potragu za nekom istinom. Neko će krenuti sa učenjem, na neke kurseve možda, možda na neki viši stepen obrazovanja, makar u pripremu za tako nešto. Ostali ili svi mogli bi da se upuste u životno filozofiranje, moralne dileme, etičke i slične. Duhovnost u porastu, kao i radoznalost i potreba za duhovnošću. Neko će se baviti pisanjem :-)), reklamom, štampom, obrazovanjem, putovanjima, inostranstvom. U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

RAK:
Dragi Rakoviove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 7.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 9.kući i u konjukciji sa Plutonom u 7.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije sa svima koji su preko puta vas, sa svim ljudima sa kojima ste u nekoj vezi i emotivnoj i poslovnoj. Ovo je odlična energija za ugovore, pregovore, odluke, promene. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji i širih shvatanja i pogleda na svet i okolinu. Ovo je energija putovanja, energija dobra za one koji su u fazi obrazovanja....Mašta može svašta, iskoristite ovu energiju!!!
Venera u Strelcu u 6.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 10.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Planete su se raspodelile u kuće vezane sa posao i karijeru ali i za svakodnevni život, navike, zdravlje...Iskoristite ovu energiju za lepše i strastvenije trenutke, obnovite strast ako ste u vezi, ulepšajte dan i sebi i partneru. Uradite nešto i za navike, zdravlje, vežbajte, "bacite se" na dijetu, brzo će proći zima :).  Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog na poslu ili preko posla, možda u teretani ili negde gde idete po navici...
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 8.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: veće su strasti nego obično, energija zaštite od nekih nepredviđenih događaja, zaštita od mogućih kriza, povoljan period za nasledstva, nekretnine, neki novac preko muške energije, period za regeneraciju u simbolici znaka Sunca. Sunce je ovde pre svega da vam obnovi energiju, pojača strasti, pokrene neke intimne priče i intimne trenutke :-)). Vreme je za spoznaju uzroka i posledica. Sunce ovde može i da zaštiti od kriza, nekih malo težih događaja (ili da vas uvede u tako nešto ako su aspekti takvi). Međutim ono tu gde jeste moglo bi da vas preporodi. Nije ovo loša priča ni za novac, posebno onaj tkz. tuđi, za pozajmice, kredite, možda i neko nasledstvo, nešto sa nekretninama.  U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

LAV:
Dragi Lavoviove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 6.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 8.kući i u konjukciji sa Plutonom u 6.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije na poslu, sa kolegama i ljudima koji su poslovno povezani sa vama. Ovo je odlična energija za promene, suštinske promene u vezi posla ali i vašuh navika, zdravlja. Vreme je da nešto dovršite i počnete nešto novo. Dobra energija za regeneraciju i transformaciju posebno ako ste imali problema sa (lošim) navikama i zdravljem. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji...da pomognete sebi da ponovim sa navikama ili zdravljem. Ako radite, nađite vreme za sebe, za odmor, za opuštanje....
Venera u Strelcu u 5.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 9.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je odlična energija za obnavljanje strasti, za putovanje u dvoje, za dobru komunikaciju o životnoj filozofiji, pogledu na svet i okolinu. Obnovite strast ali i vaš odnos prema životu i ljubavi generalno. Prisetite se šta je to što vas je povezalo i zbog čega je vaš partner zapravo vaša druga polovina, vaš ideal. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog koga priželjkujete, vaš ideal, vašu drugu polovinu...srodnu dušu. On ili ona mogu biti sa nekog puta iz neke daljine, inostranstva....
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 7.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: dobri odnosi sa ljudima sa svima koji su "preko puta vas"(7.kuća je preko puta 1.kuće), dobri odnosi sa javnošću, partnerima i bračnim ko je u braku, dobro za ortačke poslove... Drugi ljudi bi mogli biti vaš izvor energije (Sunce). Potreba za druženjem. Samoća i nije opcija ovde. Potreba da se bude na javnim mestima i u javnosti. Privlačenje pažnje, potreba za aplauzima. Veća potreba za partnerom... U prvom planu su veze, odnosi, partnerski, emotivni, poslovni, prijateljski, javni, ali pre svega bračni (oni koji su u braku). Prvo što ćete poželeti je javno pokazivanje, gde je Sunce tu želimo da zablistamo. Svi ovi odnosi koje sam nabrojala su naglašeni u ovom periodu. Nećete želeti da budete sami, drugi ljudi oni preko puta vas će biti izvor vaše snage, mada i vi njima to možete biti u nekom momentu. U svakom slučaju privlačićete pažnju drugih ljudi, okoline takva je ovo energija. Ovo je i dobra energija za zajedničke poslove, za neke poslove u dvoje, od poslovnih veza do bračnih. U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

DEVICA:
Drage Deviceove nedelje Merkur glasnik bogova, vladar vašeg znaka u Jarcu u vašoj 5.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 7.kući i u konjukciji sa Plutonom u 5.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije u vašem emotivnom, ljubavnom životu pre svega. Ovo je energija koja će vam doneti snažnu energiju u vezi vaše dece ako ih imate, uživanja, zabave...Ova energija nudi promene, one suštinske promene. Možda je potreban kraj i novi početak, regeneracija i trasformacija nekog odnosa, ljubavi... Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji...u vašem partnerskom životu, u odnosima sa ljudima generalno. Pustite mašti na volju, vreme je za čarolije, bajke, vreme je da uživate u ljubavi, romansi...Ako niste u ljubavnoj priči ovo je energija za kreativnost, odmor, uživanje ako to sebi možete da priuštite...ili jednostavno zabavite se...
Venera u Strelcu u 4.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 8.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je odlična energija za obnavljanje strasti, ostanite kod kuće i uživajte...Možete da se bacite na uređenje doma, a posle kao nagrada uživanje :). Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog preko porodičnih veza...
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 6.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: energija za posao kojim se bavite, ali i potreba da tu zablistate, dominirate ono da se zna, ko je glavni, "ko kosi i ko vodu nosi". Ovo je i energija za zdravlje, higijenu, više energije kada je zdravlje u pitanju, ili vi nekog negujete ili vas neko neguje u simbolici znaka kroz koji Sunce prolazi... Kakvo će biti zdravlje i vitalnost zavisi i od aspekata...Posao, rad, usluge, svakodnevnica postaju izvor vaše energije, ili tu ćete želeti da zasijate, dominirate. I zdravlje bolje u ovom periodu od mesec dana do prelaska Sunca u drugi znak. Mogli bi i da budete "opterećeni" higijenom, urednošću... :-). U svakom slučaju moći ćete da se dokažete u poslu kojim se inače bavite (ako radite). Vi koji niste zaposleni, možda sada "pronađete" neki posao preko nekog uticajnog lika (Sunce) iz vašeg života. Zaposleni u ovo vreme prosto ne mogu da prihvate podređeni položaj pa sve rade da to i ne budu - možda sledi napredovanje. Bićete vredniji nego obično, mada će drugi imati više koristi nego vi. Mnogi će biti u prilici da neguju i leče druge. Bolje je i to nego biti bolestan ali ipak pripazite i na vaše zdravlje. U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

VAGA:
Drage Vageove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 4.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 6.kući i u konjukciji sa Plutonom u 4.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije u vašem domu sa članovima porodice...Ovo je snažna energija za odluke, promene, regeneraciju i transformaciju u okviru doma i porodice...Možda nešto mora da se završi da bi nešto novo počelo! Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji..pre svega u svakodnevnom životu, sa navikama, zdravljem...Imate mogućnost da tu nešto uradite, nešto u vezi više odmaranja, opuštanja...Ovo je i odlična energija za one koji se bave nekim kreativnim poslom.
Venera u Strelcu u 3.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 7.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je odlična energija za obnavljanje strasti, da obnovite emotivnu komunikaciju, da razgovarate, pišete, šaljete poruke svom partneru....Moguć je i neki kraći put ili izlet. Energija druženja sa bliskim ljudima. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog na mestima gde obično idete, u krugu bliskih ljudi ili na nekom putu...
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 5.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: Sunce je na svom terenu, u kući kojom vlada... tu mu je baš ono lepo :-), energija za ljubav, romantiku, zabavljanje, provod, odmor... ljubav i kreativnost na prvom mestu, i energija da onima koje volite to i pokažete, odličan položaj i za sport, umetnost, društvenost, dobar odnos sa decom...Želja da budete primećeni...Mnogima će se sa ovim položajem Sunca smešiti lep ljubavni život. Ali ne samo ljubavni, dobićete želju i potrebu da se više zabavljate, uživate. Kod mnogih će se probuditi i kreativnost, umetnička energija. Nekoga će zanimati odmor, neke hobi, sport i sportkse aktivnosti. Vi koji imate decu provodićete više vremena sa njima, vi koji nemate decu ili ćete se družiti sa "tuđom" ili ćete razmišljati o svojoj kroz želju i potrebu da ih imate. Generalno vaše emocije u porastu, ljubavne priče u prvom planu, romantična osećanja i prilike.U kom pravcu će to sve ići zavisi i od aspekata Sunca.

ŠKORPIJA:
Drage Škorpijeove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 3.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 5.kući i u konjukciji sa Plutonom u 3.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije...generalno komunikacije u najširem smislu ove reči...Reči ovde imaju ogromnu moć, ovo je detektivski um što vi volite...Ovo je energija promena, odluka, nešto treba da se završi da bi počeli nešto novo. Iskoristite ovu energiju jer Pluton je jedan od vaših vladara. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji..posebno ako se bavite nekim kreativnim poslom, umetnošću, zabavom, modom i sl. Odlična energija za emotivne razgovore, sa više mašte i intuicije. Lepi emotivni trenutci. Moguć je i neki kraći put u dvoje. Ulepšajte nekome dan ili dane...ili ulepšajte sebi dane...
Venera u Strelcu u 2.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 6.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ovde se najviše radi o vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Mogućnost boljih ličnih primanja, neki novi posao. Što se emocija tiče ako ste u vezi bolja priča je ako se osećate sigurno. Obnavljanje strasti kroz neki poklon :). Ljubav koja se pokazuje delima. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, preko posla ili na poslu, nekog ko vam može pružiti i emotivnu i materijalnu sigurnost. 
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 4.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: energija je u domu, punićete baterije u domu i u krugu porodice, energija za rešavanje porodičnih pitanja, privatnih stvari, vi u centru pažnje u okviru porodice, vi kao čvrsta ruka (samo da ne lupate pesnicom o sto...što opet zavisi od aspekata), vi autoritet ili se borite protiv autoriteta (Sunce), naravno i ovo zavisi od aspekata... Sa ovom energijom vi ćete se pre svega okrenuti ka domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima, neko i pitanjima vezanim za domovinu. Vaša energija je u narednom periodu više u domu, u ona vaša "četiri zida" koja vam mogu pružiti utočište i neku vrstu punjenja baterija. Pored toga mogli bi više nego obično da budete vezani za porodicu i neke članove porodice. Poneki od vas mogu imati neku priču vezanu za roditelje. Ovo je i vreme da se pozabavite svim pitanjima vezanim za dom, stan, stanovanje i sl. Zavisno od toga kakvi su aspekati Sunca možete i rešavati te probleme.

STRELAC:
Dragi Strelčeviove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 2.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 4.kući i u konjukciji sa Plutonom u 2.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije...Sa ovom energijom intezivno ćete razmišljati, komunicirati na temu vrednosti, novca, zarade...Ovo je energija promena, odluka, nešto treba da se završi da bi počeli nešto novo.  Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji... Opustite se, ne budite u stalnom grču. Ovo je energija sa kojom možete da se odmorite i opustite u vašem domu i sa vašim članovima porodice.
Venera u Strelcu u vašem znaku u 1.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 5.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je energija koja može obnoviti strasti. Ovo je lep period za one koji su duže u vezi. Lepa energija i za decu, bilo da ih imate ili želite da ih imate...Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog strastvenog, odlučnog jakog i vrlo šarmantnog partnera....željnog avanture i lepih zajedničkih trenutaka. Može da počne kao strast ali ljubav je svakako tu....
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 3.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: energija za dobru komunikaciju u kojoj naravno vi dominirate, skoro svaka rečenica počinje sa JA (Sunce)... Jaka potreba za komunikacijom, pisanjem, kretanjem, akcijom...Dobri odnosi sa rodbinom, braćom, sestrama, energija za putovanja i dobru komunikaciju na putovanjima, dobra komunikacija sa svim što je u simbolici znaka kroz koji Sunce prolazi... Naravno na sve ovo mogu da utiču aspekti i da sve bude obrnuto...U narednom periodu Sunce ovde vama komunikaciju stavlja u prvi plan. Svaku vrstu komunikacije, razmišljanje, reči izgovorene i napisane. Bićete pričljivi, brbljivi :-)). Lepši svetliji (Sunce) pogled na život, optimističnije misli. Želećete više nego obično da komunicirate, razgovarate, razmenjujete ideje. Želećete da neka osećanja podelite, da nekome nešto kažete ili napišete. Neki od vas bi mogli na neki kraći put, izlet i sl., energija je takva da bi mogli i da očekujete neki uspeh od putovanja. Prosto u ovom periodu kao da vas neće držati mesto. Neko će da se kreće samo po komšiluku, neko i dalje :-). Intezivnija druženja sa najužim članovima porodice, pre svega braćom i sestrama, ali i najbližim prijateljima (one koje doživljavamo kao braću i sestre). Neko će se zanimati saobraćajem, saobraćajnim sredstvima. Možda neko od vas i kupi neki auto.  

JARAC:
Dragi Jarčeviove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašem znaku u vašoj 1.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 3.kući i u konjukciji sa Plutonom u 1.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije...Ovo je jaka energija, detektivski um, energija za odluke, promene...Možda je vreme da nešto završite da bi nešto novo moglo da počne. Vreme je i za regeneraciju i trasformaciju. Kako se ova konjukcija nalazi u vašem znaku njen uticaj je još jači i intezivniji na vas. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji... Energija za lepu komunikaciju tamo gde je ona potrebna. Ovo je pre svega poslovna komunikacija ali i svaka druga. Iskoristite ovu energiju budite maštoviti. Možda je vreme i za neki kraći put, za neki vid odmora i opuštanja.
Venera u Strelcu u 12.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 4.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je energija koja može obnoviti strasti. Ovo je energija tajnih veza i tajnih susreta. Ljubav i strast daleko od očiju javnosti. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, ali ova veza može biti tajna, tajna jer se tako želi a ne obavezno jer mora da bude tajna. 
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 2.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: energija usmerena na vrednosti, novac, na sticanje, emotivnu i materijalnu bezbednost i sigurnost... Izgledi za zaradu se povećavaju. Pomoć i nekih uglednih ljudi i ljudi na položaju (Sunce). Sa puno rada mogućnost i dobre zarade. Vreme je za bolje materijalne prilike, neku vrstu sigurnosti. Ko zaradi može i da uživa, mislićete vi neko vreme. Bićete i okrenuti sticanju. Sa energijom Sunca ovde, imaćete i vi više energije za sva pitanja novca, zaradu i sl. Tu ćete i najviše energije trošiti. Ali biće vam i mnogo bolje i lakše ako se ta utrošena energija i isplati :-).  Sa ovom energijom mogući su i troškovi, nerazumno trošenje novca, naravno šta od ovog zavisi od aspekata...

VODOLIJA:
Drage Vodolijeove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 12.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 2.kući i u konjukciji sa Plutonom u 12.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije...Ovo je energija tajnih misli, tajne komunikacije. Tajnih istraživanja, ovo je energija detektivskog uma. Iskoristite ovu energiju za transformaciju i regeneraciju, radite na sebi i svojoj podsvesti. Prikupite energiju u tkz pozadini, osmislite nešto da bi kasnije mogli sa tim u javnost.  Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji... posebno u vezi vrednosti, nekog novca, zarade. Osmislite nešto pažljivo. Možda je vreme da štedite ili da uložite u nešto kreativno. Pustite mašti na volju. Odlična energija ako se bavite kreativnim poslom, umetnošću i sl. Možda je i vreme da se opustite i da ne budete u stalnom grču kada je novac u pitanju.
Venera u Strelcu u 11.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 3.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ako ste u vezi ovo je energija koja može obnoviti strasti. Ovo je i dobra energija za obnavljanje komunikacije sa partnerom, prijateljima...Ovo je energija iznenadnih prijatnih dešavanja. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog u krugu prijatelja ili preko prijatelja, u nekoj grupi kojoj pripadate. Ovo je i energija koja "meša" ljubav i prijateljstvo. Možda tu osobu već poznajete, jer ste prijatelji...
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 1.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: blago vama u narednih mesec dana neće vam faliti volje, energije, želje za uspehom. Malo ćete i dominirati, nekoga možda i iznervirati :-)),  ali vi znate da niste zlonamerni, znaće i drugi. Izrazita je ovo želja za uspehom ali i velika energija da do uspeha i dođe, vi ćete prosto da sijate, da ne kažem zračite...Bićete puni energije, imaćete jaku volju, možda do te mere da je namećete i drugima...Ostavićete jak utisak na druge ljude, možda se i negde nametnete kao vođa, lider... Neće vam faliti samopouzdanja sem ako aspekti ne kažu suprotno. Više hrabrosti, smelosti...negde i drskosti. Od aspekata zavisiće u kom pravcu će sijati ova energija...Ovo je i period u kome ćete slaviti svoj rođendan!!!


RIBE:
Drage Ribeove nedelje Merkur glasnik bogova u Jarcu u vašoj 11.kući u sekstilu sa Neptunom u Ribama u 1.kući i u konjukciji sa Plutonom u 11.kući....Ove energije vam nude moćnu energiju uma, moćnu energiju komunikacije...Ovo je jaka i moćna energija za vaš društveni i socijalni život. Mogućnost novih ideja, želja, nadanja...iznenadnih dešavanja. Ovo je energija promena, odluka, regeneracije i trasformacije vaših odnosa i veza....Ovo su moćni prijatelji i neka pomoć od strane njih, mada moguće je i da vi nekome pružite pomoć. Budite oprezni jer ova konjukcija vas može odvesti u pravcu koji ne želite ako moć koristite na destruktivan način. Svakako vam može pomoći Neptun da budete maštovitiji, kreativniji, intuitivniji... posebno jer se Neptun nalazi u vašem znaku pa je uticaj još jači i intezivniji. Iskoristite maštu jer sa ovom energijom čuda su moguća. Sa ovom energijom možete ostvariti neki san ili želju ili nekome ostvariti želju!
Venera u Strelcu u 10.kući u sekstilu sa Marsom u Ovnu u 2.kući u vreme vikenda vam donosi jako lepe mogućnosti. Ovo je energija koja će najpre uticati na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost, ono imate novac, a kada imate novac imate i slobodu odlučivanja. Ako ste u vezi lep period gde možete uživati u svim čulima sa vašim partnerom. Mogući su i pokloni, bilo da poklon dobijete ili da ga nekome date. Ljubav je nekada više od reči, ljubav je u ovom periodu u delima. Ako niste u vezi možda upoznate nekog, nekog kroz karijeru, nekog na nekom položaju emotivno i materijalno sigurnog i stabilnog.
U nedelju Sunce prelazi u Vodoliju u vašu 12.kuću, ta oblast života je ona gde ćete u narednom periodu do 19.februara želeti da zasijate, gde ćete želeti više slobode, buntovništva, društvenosti, prijateljstva, originalnosti: ovaj položaj nagoveštava povlačenje, ali na specifičan način, punjenje baterija možda odlaskom negde možda na neki dalji put, ili povlačenje sa nekim vama bitnim, ili neko skrivanje koje Suncu nije specifično, ali za divno čudo baš vas to ispunjava i čini da sijate tajnim sjajem...Možda je vreme da se malo primirite (pred ulazak Sunca u vašu 1.kuću za mesec dana), "reći će" vam da je bolje da se malo povučete iz javnosti, pritajite, obnovite svoju vitalnost, a uspeh vam se smeši u osami u nekoj tajnosti... Ako neko zatraži pomoć od vas pružite je, ako vam se neko poveri, sačuvajte tajnu, saslušajte možda možete pomoći... Neko od vas bi mogao na neki daleki put, a drugi u obilazak manastira recimo i sl. U kom pravcu će ići sve ovo zavisi od aspekata Sunca sa vašim planetama!

Нема коментара:

Постави коментар