среда, 16. јануар 2019.

Sreda je....Mesec u Biku....stelijum u Jarcu....Zvezdani(n) zapis 2442...

Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Jarcu na 17°...

Sreda je....Mesec u Biku....stelijum u Jarcu....
Sreda, sredina nedelje, još dva dana do vikeeenda:-). Energije takve da nas guraju ka nekom vrhu, potreba za uspehom je tu...stelijum u Jarcu....Tu je i Mesec u Biku, nudi uživanje i mami nas da uživamo....Sve je moguće....i sve se može kad se hoće i mora :). Gde ima volje ima i načina...Večeras sa Mesecom u Blizancima....progovorićemo :-), više i radoznalije....I opet Merkur u prvom planu kao vladar Blizanaca....
Merkur nam pruža energiju ozbiljnosti, organizovanosti, poslovnosti...Odgovoran je ovo Merkur...Misli, reči, komunikacija usmereni ka nekom vrhu, ka uspehu.... Kako kome već prema zaslugama (aspektima sa vašin natalnim planetama)!!!
Merkurovi tranzitni aspekti: Merkur je od ranije u konjukciji sa Saturnom (13.januar) još uvek u sekstilu sa Neptunom (14.januar), ide ka egzaktnom susretu - konjukciji sa Plutonom (18.Januar)!!! 
Sa ovakvim Merkurom, današnji vladar srede i njegovi aspekti mi smo i ozbiljni i uporni...ima i onih kojima je teško i neraspoloženi su...(konjukcija sa Saturnom), maštoviti smo, kreativni, intuitivni...(sekstil sa Neptunom), snažnog i moćnog uma...ali ima i onih koji ovu energiju koriste na destruktivan način, na žalost bila sam svedok (konjukcija sa Plutonom)....

Merkur je deo stelijuma u Jarcu trenutno je između Saturna 13° i Plutona 21°, nešto dalje od njih su Sunce i RxJMČ na 26°!!! Snažna energija Jarca ovih dana!!!
Jedna konjukcija u Jarcu prolazi (Merkur/Saturn), druge dolaze...sutra imamo konjukciju Sunca i RxJMČ (opozicija RxSMČ), prekosutra (Merkur/Pluton)...Sunce konjukcija RxJMČ: Sunce na svom putu ka Vodoliji na 26° Jarca susrešće se sa RxJMČ...Energija koja nagoveštava da ćemo biti na nekoj vrsti raskrsnice...ovde je bitno da spoznamo šta je to što nas sprečava da idemo dalje, šta je to što treba ostaviti, napustiti, promeniti i krenuti dalje...Sunce u konjukciji sa RxJMČ. Preko puta (u opoziciji) Sunca i RxJMČ je RxSMČ i put kojim treba ići...Kada osvestite (konjukcija Sunca i RxJMČ) ono što nije dobro što vas možda i koči, zaustavlja da napredujete da se penjete ka vrhu (Jarac), onda će vam lakše biti da prihvatite i to što je dobro za vas....Ovde su na "klackalici", suprotne energije Jarca - profesija, karijera, status, položaj, ego, autoriteti, jedan roditelj i energija Raka - dom, domovina, porodica, koreni, prošlost, privatno, drugi roditelj....!!!!

U pozadini je i dalje kvadrat Jupitera i Neptuna....Venera i Mars idu ka svom strasnom susretu u energiji trigona...Sunce je na poslednjim stepenima Jarca....uskoro će se "sudariti" u energiji kvadrata sa Uranom u Ovnu....i na kraju ove nedelje Sunce će preći u Vodoliju!!!

Mesečeva magija
(Mesečevi aspekti)
Mesec je u Biku...usmerava nas na sva čula :))...potreba za bliskošću, dodirima :)), potreba za sigurnošću, udobnošću više izražena...Ovo je energija usmerena ka zadovoljstvima...Pa neko će danas da se prepusti uživanju, hrana, piće...ili šta već :)) kuvanje, plesanje, manikir/pedikir, masiranje...neko će da ide do banke :))....Šta god radili danas Mesec je u dobrim aspektima....usput gledajte i da uživate!!!
Od jutros je u trigonu sa Plutonom u Jarcu, kasnije popodne biće u trigonu sa Suncem u Jarcu...
Mesec trigon Pluton: snažna i intezivna, duboka osećanja...Privlačiće vas sve što je misteriozno, nepoznato, i što je neki vid izazova...
Mesec trigon Sunce: duša (Mesec), žena, majka, sestra, tetka, i da ne nabrajam...(Mesec) u skladu sa voljom (Sunce), muškarac, otac, brat, muž, autoritet....(Sunce)!!! Lepa enerrija za muško - ženske odnose, ali i za odnose u porodici....Mogu se složiti ego (Sunce) i potrebe drugih (Mesec) onih vama bliskih...Osećanje pripadnosti...

Od 19:33 CET Mesec će biti u praznom hodu sve do 02:00 CET kada će preći u Blizance!!!
Vreme za reči....radoznalost, komunikaciju....Veče i noć za druženje :))
Sutra nas čekaju neki drugi aspekti, tranziti...Život ide dalje....

Nedeljni horoskop od 14.januara do 21.januara...

Нема коментара:

Постави коментар