петак, 4. јануар 2019.

Samo more sve je znalo....i o tebi, i o meni...Veliki vodeni trigon....Zvezdani(n) zapis 2432

Petak. Venerin dan.
Prvi petak u 2019.

Venera je u Škorpiji na 26°
Venera je danas u trigonu sa RxSMČ u Raku, sutra će biti u trigonu sa Kironom u Ribama...Ovo su trenutni (egzaktni) Venerini aspekti, Venera je i u dolazećem (aplikacionom) aspektu sa Marsom u Ovnu...egzaktan aspekt 18.januara!!!
Lepo je započela Venera ovu godinu....U dva dana, danas i sutra u trigonu sa RxSMČ i Kironom...RxSMČ i Kiron su takođe u trigonu....Dakle, oni su na nebu formirali Veliki vodeni trigon!


Da bi negde stigao ne treba ti brzina, već pravi put...

Veliki trigon: Tri planete svojim pozicijama prave veliki trigon ili jednu specifičnu konfiguraciju - ovde Veliki vodeni trigonGde je voda tu su osećanja, emocijedubina, intuicija, promena osećanja,uticaj okoline....Ovako u trigonu to je  osećajnost, osetljivost, velika senzitivnost, moć upijanja podsvesnih energija.

U Velikom trigonu svako je sa svakim u trigonu...Venera je ovde istaknuta jer će danas i sutra biti u trigonu, danas sa RxSMČ, sutra sa Kironom...Kiron i RxSMČ su takođe u trigonu....
Venera je na poslednjim stepenima Škorpije...uskoro ulazi u Strelca (07.januar), pre te promene znaka (energije) nudi nam zaista lepe mogućnosti....Zajedno sa RxSMČ (u trigonu) nudi nam "vrata na kojima piše: Izlaz"....Nudi nam put kojim treba ići....to je put u budućnost...Neka vas ne zbunjuje to što je SMČ retrogradan...Nema budućnosti bez prošlosti....SMČ je u Raku...priča o osećanjima, osetljivosti je tu....to je priča o domu....i priča o tome gde vam je srce tu vam je dom...Onda tako i uradite ako ste u dilemi...pitajte srce, ono uvek zna....Venera zajedno sa Kironom (u trigonu) nudi i priču o ranjivosti...priču o ključu i (iz)lečenju srca, duše....Ovde ljubav (Venera) leči sve rane (Kiron)!!! Ljubav i strast (Venera u Škorpiji)....
Ova priča je priča o jakim osećanjima (Rak, Škorpija, Ribe)....osećanjima dubokim kao more, okean, jezero....šta već volite....ovo je priča o pripadanju (Rak) o regeneraciji i transformaciji (Škorpija) o dubokoj veri i verovanju (Ribe)...."...put koji si prešla nije prav već pun raskršća.
Na svakom koraku bio je po jedan putokaz koji je označavao različite pravce; na jednu stranu vodi puteljak, na drugu travnata staza koja se gubi u šumi.
Jedan od tih puteva izabrala si nasumice, neke druge nisi ni videla; ne znaš kuda bi te odveli oni kojima si okrenula leđa, da li na neko bolje ili gore mesto; ne znaš, ali u svakom slučaju se kaješ.
Duž raskršća tvog puta srešćes i druge sudbine: da li ćes ih upoznati ili ne, proživeti ih do kraja ili ih napustiti, zavisi samo od odluke koju moraš doneti u jednom trenu. 
I mada to tada ne znaš, od toga da li ćes nastaviti pravo ili negde skrenuti, zavisi često i tvoj život, kao i životi tvojih najbližih." 

★Ako je Venera u trigonu sa RxSMČ u Raku, ona je onda i u sekstilu sa RxJMČ u Jarcu...Zašto? Mesečevi Čvorovi su uvek u opoziciji, uvek idu u paru jedan nasuprot drugog...To je ona priča znaju redovni čitaoci o "raskrsnici" o svojevrsnoj životnoj raskrsnici....gde imamo dva puta: jedan koji treba ostaviti, put prošlosti i drugi put kojim treba ići, put budućnosti....Sekstil Venere i RxJMČ pomaže...pomaže da se lakše rastosiljamo prošlosti :)). Baš nezgrapna reč ali mi je prva pala na pamet :)), može i raščistiti, ili pozdraviti se sa prošlošću...šta god vama odgovara...Sekstil je energija koja pomaže da jasno sagledamo da je prošlost prošlost, da je ona deo nas...deo sadašnjosti i budućnosti ali da ona treba da ostane tamo gde joj je i mesto u prošlosti....Kada to rešite sami sa sobom (ili uz nečiju pomoć) onda ćete lakše znati kako dalje i kojim putem u budućnosti....Često u životu spominjemo srce....U školi su nas učili da je srce centralni organ krvotoka...:-)). Ali baš taj organ najčešće povezujemo sa emotivnim životom...Koliko puta ste čuli ili pomislili: "hoće srce da mi iskoči iz grudi" :)), kada ste ugledali nekog, ili kada ste krenuli da se vidite sa nekim :))...koliko puta ste čuli ili pomislili: "srce mi sišlo u pete" :))....Srce često zajedno sa nama proživljava neke naše trenutke...i one lepe i one manje lepe...I ako je srce samo organ :)), osećanja su ta koja ga pokreću...zbog koga ono lupa jače....ili "drnda" :))..."I kada se pred tobom otvore mnogi putevi a ti ne budeš znala kojim da kreneš, nemoj poći bilo kojim, nego sedi i sačekaj. Diši duboko i s poverenjem u sebe, onako kako si disala onog dana kada si došla na svet; ne dozvoli da ti nešto odvuče pažnju; čekaj, i dalje čekaj. Budi mirna, ćuti i slušaj svoje srce. Kad čuješ njegov glas, ustani i idi kuda te ono vodi." (Suzana Tamaro)

Kuće u kojima se nalaze Venera, RxSMČ i Kiron će dodatno pojasniti samo vašu (ličnu) priču!!!
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/12/nedeljni-horoskop-od-31decembra-2018-do.html


04.januar 06:12: Merkur trigon Uran (promene)
04.januar 20:56: Sunce sekstil Neptun (mašta može svašta)

Danas na nebu još dva egzaktna aspekta:
  • 04.januar 06:12: Merkur trigon Uran
  • 04.januar 20:56: Sunce sekstil Neptun

Oba aspekta su dobra, pozitivna....
Merkur u Strelcu i RxUran u Ovnu donose razna iznenađenja...Ovo je energija koja razbija rutinu...energija novih, svežih, originalnih ideja....Danas možete dobiti iznenadnu vest, informaciju....možete imati iznenadni susret sa nekim...Ovo je i energija promena...Energija otkrivanja neke istine....Aspekt jeste kratkotrajan ali je efektan...
Sunce u Jarcu i Neptun u Ribama otvaraju energiju mašte, kreativnosti, intuicije...Nude vam energiju sa kojom možete budni sanjati....možda i "pobeći tamo gde je sve po vašem"....

Sa Venerom (ljubav, novac...) koja vlada današnjim danom....i njenim aspektima i aspektima Merkura (misli, svest, komunikacija...) i Sunca (volja, ego...) današnji dan ali i ovaj vikend imaju energiju koja vas može pokrenuti...

Mesečeva magija:
Mesec je u Strelcu u konjukciji sa Merkurom....razmišljajte daleko i široko, pričajte, komunicirajte, pišite....družite se...Mesec je i u trigonu sa RxUranom u Ovnu....očekujte neočekivano...i budite originalni....
Mesec će danas biti u praznom hodu od 18:41 do 19:54 CET

Нема коментара:

Постави коментар