понедељак, 11. март 2019.

Nedeljni horoskop od 11.marta do 18.marta...Zvezdani(n) zapis 2480
Ponedeljak. Mesečev dan.
Ponedeljak dan za nedeljni horoskop :)....


Mesečeva magija:
#dnevnihoroskop
Mesec u Biku danas u sekstilu sa Neptunom 15:17....i dalje ćemo biti na krilima mašte, na zlatnom ćilimu ili oblaku, već prema afinitetima :)).....Šalu na stranu ali ovaj aspekt je aspekt mašte, kreativnosti, umetnosti... Aspekt za opuštanje, meditiranje....Ono.... pogled u daljinu pa kuda nas odvede :). Samo pazite sa glavom u oblacima..... Lako je upasti u ovu energiju, teško je iz nje izaći....ono kada vam se svidi pa nebi silazili sa oblaka....U tome je poenta vratiti se posle kraćeg odmora od svakodnevice....Ova energija je dobra za umetnička stvaranja (poezija, slikanje, gluma, pevanje.., dobar je za ritam i ples... Za duhovnost, saosećajnost....Dobar je i za povezivanje sa porodicom....opet na nekom dubljem duhovnom nivou....
Sledeći aspekt Meseca je konjukcija sa Marsom 16:26... Ova konjukcija pojačava strasti....intezitet osećanja veliki...potreba za uživajnjem i nekim željama velika (energija Bika)... ova energija će delovati kod onih malo nervoznijih karaktera, mada ni ostali ni oni najmirniji neće biti pošteđeni...Najbolje bi bilo da ovu energiju, ovaj višak iskoristite na vežbanje :)) ili na bilo koju fizičku aktivnost :))). Ipak budite oprezni da ni tu ne preterate...jer Mars je Mars :))..
I na kraju Mesec će biti u trigonu sa Saturnom 19:34 ....aspekt koji nam pruža jaku emotivnu snagu, strpljenje, disciplinu...Ovo je i energija koja oživljava tradiciju i tradicionalne vrednosti...Ovo je i energija mudrosti, energija mudrih žena od kojih treba tražiti savet...Ovo je i odlična prilika da posetite roditelje, bake, deke...ili da ih na neki način kontaktirate....
P.S. Na mene su ovi aspekti uticali tako da ovaj tekst završavam tek posle 18h :)))


Ove nedelje na zvzdanom nebu:
13.mart 15:29: Sunce sekstil Pluton - sreda
14.mart 02:29: Sunce kvadrat Jupiter - četvrtak
14.mart 11:02: Mars trigon Saturn - četvrtak 
15.mart 02:47: Sunce konjukcija Merkur - petak
16.mart 00:16: Merkur kvadrat Jupiter - subota
16.mart 14:07: Merkur sekstil Pluton - subota


Ovo je nedelja gde su Sunce i Merkur u glavnim ulogama :)), naša volja, naš ego, vitalnost...(Sunce) i nebeski glasnik, naše misli, reči, komunikacija... (Merkur), dve važne planete vrlo lične ove nedelje biće svima nama jako bitni....
★Vrlo bitnu ulogu imaće i Mars u trigonu sa Saturnom - Kao ptica feniks...jer će nam baš ta energija trebati....posebno zbog kvadrata Sunca i Jupitera i Merkura i Jupitera....
★U centru zbivanja biće konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama na 24°...
U vreme ove konjukcje (petak) Merkur će već biti na sredini retrogradnog ciklusa....Ova konjukcija je druga po redu ove godine od ukupno šest konjukcija ovih planeta!!! Kao i svaka konjukcija i ova je jedna vrste kulminacije!!! Završava se jedan ciklus i počinje novi....Ovde se završava prethodni ciklus ili konjukcija Sunca i Merkura u Vodoliji (30.januar)...

★I Sunce i Merkur biće u sekstilu sa Plutonom....odlična energija za suštinske promene, odluke....mogućnost za neku vrstu "čišćenja"....gledajte na to kao predprolećno čišćenje!!! Ovo su i energije za transformaciju i regeneraciju....
★Isto tako i Sunce i Merkur će biti u kvadratu sa Jupiterom...i eto preterivanja, euforije, preteranih osećanja, ponašanja.....Dakle sa jedne strane Sunce i Merkur u saradni (sekstil) sa Plutonom....snažne energije!!! Sa druge strane energija nervoze, svađe, stresa (kvadrat) Sunca i Merkura sa Jupiterom....Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u martu 2019.OVAN: 
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 12.kući, ovde je reč o svemu što krijete i svesno i nesvesno...vraćaćete se na neke tajne, u neku prošlost i mislima i komunikacijom...Moguće je i neko razotkrivanje nekih tajni i vaših i tuđih...Intezivno "čačkanje" po podsvesti, tajnama....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 10.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari vezano za karijeru i položaj koji imate. Imate priliku da povežete neke tajne i karijeru, da nešto uradite iza kulisa i sl. - povezanost 12. i 10.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 9.kući, navešće vas na neka preterivanja, preterano raspoloženje, previše optimizma, euforije u vezi daljina, obrazovanja, zakona, pravde, morala....Čuvajte se preteranog verovanja u nešto ili nekog, budite oprezni sa tajnama, budite oprezni i ako putujete...Moguće su i neke kazne i sukobi sa zakonom ako preterate u nečemu....
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 2.kuća i Saturn u Jarcu 10.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni a sledi vam i materijalna satisfakcija.

BIK:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 11.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš društveni i socijalni život...Mislićete, pričati...komunicirati sa prijateljima, sa grupama kojima pripadate, nešto u vezi neke prošlosti (RxMerkur). Društvene mreže će vam biti u prvom planu. Mogući susreti i razgovori sa prijateljima iz prošlosti.....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 9.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari vezano za vaše životne vidike, daljine, obrazovanje, putovanje, moral, zakon, pravdu...Moguća su iznenadna putovanja negde gde ste već bili, neka iznenadna komunikacija sa nekim ko je daleko...Možda rešite neki problem u vezi obrazovanja, zakona, pravde i sl. - povezanost 11. i 9.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 8.kući, navešće vas na neka preterivanja, na neki iznenadni trošak, kaznu...Moguće su i krizne situacije u vezi finansija i prijateljstva...Čuvajte se preterivanja u društvenim odnosima...Posebnu pažnju obratite na tkz tuđ novac, pozajmice, dugove, poreze, alimentacije i sl.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku u vašem znaku vaša 1.kuća i Saturn u Jarcu 9.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, da dođete do neke istine. Ovo je dobra energija za putovanja, obrazovanje i sva moralna i zakonska i pravna pitanja...Mars je u vašem znaku iskoristite ovu energiju!!!


BLIZANCI:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 10.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš profesionalni život i karijeru, društveni status i položaj...Intezivna komunikacija, pregovaranja, ugovaranja uglavnom nešto povezano sa prošlošću (RxMerkur). Komunikacija sa autoritetima, šefovima, direktorima i sl., ali i komunikacija sa roditeljima jer su i oni autoritet (4. i 10 kuća su roditelji)....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 8.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari vezano za intimu, strast, tkz. tuđ novac i podršku, zajedničke resurse, neke krizne situacije, za zdravlje posebno ako ste bili bolesni....Ovo je energija koja vam nudi regeneraciju i transformaciju kroz razgovor, istraživanje....Promene u karijeri, neka vrsta "čišćenja" koje može da se odnosi i na vaš organizam...Možete neke stvari da završite i započnete neke nove - povezanost 10. i 8.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 7.kući, navešće vas na neka preterivanja u vašim odnosima i vezama u kojima ste....partnerskim, prijateljskim, poslovnim...Pripazite pre svega na poslovne odnose i pokušajte da ne preterujete da ih ne bi pokvarili. Pazite šta i kome obećavate jer teško da ćete uspeti da obećanja ispunite. Budite oprezni i ako ste u vezi da zbog karijere ne pokvarite vaš odnos.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 12.kuća i Saturn u Jarcu 8.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, da napunite baterije, da se izdignete kao ptica feniks....posebno ako je bilo ili imate neke krizne momente....Dobra energija za tajne ali i za psihofizičko stanje....

RAK:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 9.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš tkz. viši um, pogled na svet, životne vidike, odnos prema daljinama, obrazovanju, moralu, zakonu, pravdi, putovanjima....Mogućnost putovanja tamo gde ste već nekada bili...Vraćanje generalno u neku prošlost (RxMerkur) u vezi ove oblasti vašeg života. ...Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 7.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari a u vezi vaših odnosa sa ljudima i vezama...Na prvom mestu vaš partnerski emotivni odnos pa onda i svi ostali...Promene se mogu odnositi i na vaš javni život i odnos sa javnošću...Ovde kroz razgovor, kroz neku istinu možete doći do nekog praktičnog rešenja i promene. Neko će na neki zajednički put, neko će rešiti svoj odnos kroz iskren razgovor - povezanost 9. i 7.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 6.kući, navešće vas na neka preterivanja u vašem svakodnevnom životu, navikama, rutini, poslu kojim se bavite u zdravlju i odnosu prema zdravlju i bolestima. Pripazite pre svega na zdravlje i na neke navike posebno na one loše ako ih imate. A onda i na poslovne odnose. Ne preterujte jer bi to moglo loše da utiče na vas.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 11.kuća i Saturn u Jarcu 7.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, da poboljšate svoje prijateljske i emotivne (partnerske) veze. Dobra energija za iznenadne akcije, planove... Dobra energija i da se probudi strast u partnerskim odnosima.

LAV:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 8.kući, ova konjukcija će pokrenuti vašu intimu, strast, potrebu za suštinskim promenama posebno ako ste u nekoj kriznoj situaciji....pokrenuće i vaše zajedničke resurse i tkz. tuđ novac i podršku. Ovo je energija dubokog istraživanja, potrebe za trasformacijom i regeneracijom i uglavnom u vezi neke prošlosti (RxMerkur). Možda je vreme za neki kraj i novi početak....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 6.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari a u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu i poslovnim odnosima, zdravlju....Ovo su moćne energije da popravite i "očistite" neke stvari i na kraju da nešto suštinski promenite. Posebno obratite pažnju na svoje zdravlje ovo je prilika da nešto promenite. Možda će neko od vas promeniti posao ili nešto na poslu. Dobra energija da se promene loše navike - povezanost 8. i 6.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 5.kući, navešće vas na neka preterivanja u vašem emotivnom, ljubavnom životu pre svega, ali i u uživanju, zabavi, kreativosti, odnosu prema deci....Pripazite da ne uđete u problem sa ljudima koje volite zbog bilo kog preterivanja. Mogućnost svađa i sukoba vrlo intezivnih i strastvenih, možda i oko nekog novca.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 10.kuća i Saturn u Jarcu 6.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u karijeri i poslu kojim se bavite, ali ovo je i energija koja će pozitivno uticati na vaše psihofizičko stanje.

DEVICA:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 7.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaše veze i odnose sa ljudima, pre svih partnerske i emotivne i poslovne...Ovo je intezivna komunikacija u ovoj oblasti vašeg života pre svega u vezi neke prošlosti (RxMerkur). Pričaćete, pregovarati, ugovarati ali budite oprezni zbog retrogradnog uticaja....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 5.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari a u vašem emotivnom, ljubavnom životu pre svaga, ali i u vezi vaše zabave, uživanja, kreativnosti, odnosa prema deci bilo da ih imate ili tek planirate da ih imate. Ovo je dobra energija da popravite svoj ljubavni i bračni život ako ste u vezi, ali i da se možda susretnete sa nekim iz prošlosti posebno ako niste u vezi. - povezanost 7. i 5.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 4.kući, navešće vas na neka preterivanja u vašem domu, porodičnim odnosima, privatnim stvarima....Budite oprezni jer bi mogli da pokvarite neke porodične odnose a sve zbog nekog preterivanja. Posebno pripazite ako ste u braku. Pripazite i oko nekih porodičnih finasija. Mogućnost kazni, opomena i sl.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 9.kuća i Saturn u Jarcu 5.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u emotivnom i ljubavnom životu. Ovo je energija za zajedničke akcije, avanture, uživanje, zabavu. Mogućnost putovanja. Ovo je i energija gde dolazite do neke istine. Za nekog ovo je odlična energija za učenje, obrazovanje posebno ako je negde zapelo.

VAGA:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 6.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš svakodnevni život, navike, posao, poslovne odnose i zdravlje...Intezivna komunikacija, pregovaranje, ugovaranje....pre svega u vezi neke prošlosti (RxMerkur). Ovo je i dobra energija da proverite svoje zdravlje i navike....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 4.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari u vašem domu, porodičnim odnosima, privatnim stvarima....Odlična energija za suštinske promene navika, nekih porodičnih i privatnih stvari. Dobra energija da uskladite svoj poslovni i privatni život. Dobra energija za psihofizičko zdravlje, za regeneraciju i trasformaciju i neku vrstu čišćenja i okoline i organizma  - povezanost 6. i 4.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 3.kući, navešće vas na neka preterivanja u razmišljanju, raspoloženju, komunikaciji....Budite oprezni sa rečima. Ne donosite odluke u stanju euforije ili preteranog optimizma. Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Obratite pažnju i na komunikaciju sa bliskim ljudima ali i u poslovnom svetu. Ne preterujte u ishrani, nekim lošim navikama.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 8.kuća i Saturn u Jarcu 4.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u porodičnoj priči. Ovo je dobra energija za punjenje baterija u svom domu, za regeneraciju i trasformaciju i neke suštinske promene. Dobra energija za psihofizičko zdravlje, za neke akcije u domu i porodici, zajedničke finasije...., nekretnine.

ŠKORPIJA:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 5.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš emotivni, ljubavni život, uživanje, zabavu, kreativnost, odnos sa decom bilo da ih imate ili planirate da ih imate....Ovo je intezivna emotivna i ljubavna komunikacija u vezi neke prošlosti i prošlih događaja (RxMerkur). Mogućnost susreta sa nekim iz emotivne prošlosti....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 3.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari u komunikaciji, razmišljanju, odlukama...Dobra energija za neke suštinske promene i odluke u ljubavnom životu. Pričajte sa emotivnim partnerom, rešite sve što treba, donesite neke odluke koje će nešto suštinski promeniti   - povezanost 5. i 3.kuće.
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 2.kući, navešće vas na neka preterivanja u vezi vaših ličnih finansija, zarade i sl. Mogući problemi u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti posebno ako u nečemu preterujete. Pripazite u trošenju novca. Ne mešajte ljubav i novac. 
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 7.kuća i Saturn u Jarcu 3.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u vašim vezama i odnosima sa ljudima i emotivnim i poslovnim. Ovo je dobra energija za pregovaranje, ugovaranje....Dobra energija za zajedničke akcije sa partnerom. Dobra energija za odnose sa javnošću.

STRELAC:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 4.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš porodični život i porodične odnose....Intezivna komunikacija u vezi neke prošlosti (RxMerkur). Razovarajte sa članovima porodice, rešite neke stvari koje su ostale nerazjašnjene od ranije.....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 2.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari u vezi finansija, vrednosti, imovine...Imate dobru priliku da nešto promenite na relaciji dom - vrednosti, finansije   - povezanost 4. i 2.kuće.
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u vašem znaku i u vašoj 1.kući, navešće vas na neka preterivanja u domu, porodici, privatnim stvarima. Pripazite na nepotrebne troškove, ali i kazne, opomene i sl. 
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 6.kuća i Saturn u Jarcu 2.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u vezi svakodnevnih navika, posla i zdravlja. Ovo je dobra energija za posao i materijalnu satisfakciju. Poslovne akcije koje donose bolju zaradu. Ovo je jako dobra energija za psihofizičko zdravlje, pre svega ako u njega ulažete i energiju i novac. 

JARAC:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 3.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaše misli, reči, komunikaciju, bliske odnose. Ovo je intezivna komunikacija u najširem smislu ove reči, komunikacija koja ima veze sa nekim prošlim situacijama i događajima. Ovo je prilika da se nešto iz prošlosti objasni i razjasni. Intezivna komunikacija sa braćom, sestrama, komšilukom, u saobraćaju....Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim.
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u vašem znaku u vašoj 1.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari. Ovo je energija za suštinske lične promene od izgleda do nečeg što je vama jako bitno jer se Pluton nalazi u vašem znaku. Jako dobra energija za donošenje nekih odluka u vezi neke prošlosti  - povezanost 3. i 1.kuće.
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 12.kući, navešće vas na neka preterivanja u vezi nečeg što krijete. Ovde su u opasnosti neke tajne i vaše i tuđe. Budite oprezni da vam se ne omakne nešto...Bolje je da držite jezik za zubima. Pripazite u saobraćaju, moguće su neke kazne i sl.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 5.kuća i Saturn u Jarcu u vašem znaku u vašoj 1.kući u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u vezi vaših emocijai ljubavnih priča. Ovo je energija zajedničkih akcija sa ljubavnim partnerom. Uživanje, zabava, kreativnost....Ako niste u vezi možda upoznate nekog.

VODOLIJA:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 2.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaš finansijski sektor...sve u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Intezivne misli, komunikacija, pregovori u vezi vaše lične zarade a u vezi nekih dešavanja iz prošlosti (RxMerkur)...Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim. 
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 12.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari. Ovde se radi o promenama u vezi nekog novca ali i nekih tajni u vezi istog. Možda je vreme za tane odluke u vezi novca, zarade, za štednju i sl.  - povezanost 2. i 12.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 11.kući, navešće vas na neka preterivanja u vezi vaših prijateljskih i društvenih veza. Budite oprezni sa prijateljima, ali i sa grupama kojim pripadate. Pripazite ovih dana na sve u vezi društvenih mreža posebno ako krenete u neku vrstu preterivanja, ne morate baš sve da kažete ili objavite. Čuvajte se euforije. Pripazite i na novac posebno ako ima veze sa prijateljskim odnosima. Moguće su i neke kazne.
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 4.kuća i Saturn u Jarcu 12.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u vezi vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa i nekih vaših i ličnih i porodičnih tajni. Ovo je i energija koju dobijate u domu i od vaše porodice, energija za izdržati, energija ptice feniksa. Ovo su i neke tajne akcije u porodici.

RIBE:
Ove nedelje u prvom planu konjukcija Sunca i RxMerkura u Ribama u vašoj 1.kući, ova konjukcija će pokrenuti vaše misli, komunikaciju....dobićete intezivnu potrebu da pričate, pišete, komunicirate a sve u vezi nečega iz prošlosti (RxMerkur). Ova konjukcija je u vašem znaku i na vas vrši još jači i intezivniji uticaj...Zapamtite ovaj ciklus jer sledeći je 21.maja i biće povezan sa ovim. 
Sekstil Sunca (sreda) i RxMerkura (subota) sa Plutonom u Jarcu u 11.kući daće vam snagu i energiju i moć da rešite i promenite neke bitne stvari. Ove promene mogu da budu promene u izgledu ali i u nekim vama bitnim poduhvatima. Promene u društvenom i prijateljskom sektoru vašeg života. Ovo mogu biti iznenadne promene a vezane za neka dešavanja iz prošlosti. Donošenje iznenadnih odluka, prijateljski susreti i komunikacija  - povezanost 1. i 11.kuće. 
Kvadrat Sunca (četvrtak) i RxMerkura (subota) sa Jupiterom u Strelcu u 10.kući, navešće vas na neka preterivanja u vezi karijere i položaja koji imate....Budite oprezni sa autoritetima, nema vajde od preterivanja bilo koje vrste, ne morate baš sve da kažete. Problemi sa šefovima, direktorima, pravnim stvaima. Mogućnost nekih kazni. 
Kao ravnoteža ovonedeljnim aspektima tu je Mars u Biku 3.kuća i Saturn u Jarcu 11.kuća u trigonu i energija koja će vam pomoći da izdržite, da budete vredni, odgovorni, disciplinovani i uporni, posebno u vezi nekih akcija, novih ideja, želja, planova, ciljeva. Ovo je dobra energija za prijateljske akcije, za donošenje nekih odluka, za iznenadna kraća putovanja...Нема коментара:

Постави коментар