субота, 30. март 2019.

Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, već ona koja nas upozore da se pripremimo...




Zvezdani(n) zapis 2502
Saturn je u Jarcu na 19°



#subota #saturn
Saturn je ovih dana u sekstilu sa Merkurom i Neptunom....
Merkur i Neptun su u konjukciji od 19.februara (prvi put), 24.marta (drugi put). Merkur je sada direktan i ponovo ćemo imati ovu konjukciju 02.aprila (treći put) u punoj energiji i sa jakim uticajem na sve nas:
Mnoge stvari nam nisu jasne....posebno one kolektivne....i naše ovde i vaše tamo i njihove tamo :).

Merkur je u sekstilu sa Saturnom od 20.februara (prvi put), 20.marta (drugi put) i ponovo je će biti u sekstilu 07.aprila Treći put):

Saturn je u sekstilu sa Neptunom od 31.januara (prvi put)! 






Merkur sada miruje....02.aprila i 07.aprila ponovo će se aktivirati ove energije!!!
Da li će nam tada biti nešto jasnije?
Da, mislim da hoće i lično i kolektivno...
Između ovih aspekata 05.aprila je Mlad Mesec u Ovnu - Novi početak!!!
Sunce i Mesec u Ovnu na 15°, Saturn na 20°!!!
Novi početak sa opterećenjem....novi početak sa nekim "teretom na leđima" :
Sunce i Mesec kvadrat Saturn!!!
U nešto širem kvadratu Mlad Mesec će biti i sa RxJMČ i Plutonom u Jarcu!!!
Energija Ovna vuče napred.....moto ove energije je: Idemo napred!!!
ALI....Mlad Mesec (Sunce i Mesec) biće u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, dve rogate energije koje se ne slažu najbolje...Ovan - vatra i Jarac - zemlja!!! Sukob volje, interesa....Negde će sve ovo uticati na novi početak! On bi mogao da bude nešto sporiji i oprezniji...Zamislite da ste krenuli na neki put a ispred vas se nalazi ogromana kamen....Neko će naći načina da ga skloni, neko će da ga zaobiđe (ako postoji mogućnost)....Svi zajedno: imamo šansu i predispoziciju za novi početak ali sa nekom preprekom ili preprekama!!!

Danas sam u fazonu....najbolja predviđanja....

Šta će biti sa Bregzitom, da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji....videćemo ovih dana...April samo što nije stigao....U prvoj nedelji aprila radiće konjukcija Merkura i Neptuna, sekstil Merkura i Saturna (u pozadini sekstil Saturna i Neptuna)....Dogodiće se i Mlad Mesec u Ovnu!!! Krenuće 05.aprila i egzaktni kvadrat Meseca (i Sunca - dolazeći) sa  Saturnom... Egzaktni kvadrat Sunca u Ovnu i Saturna u Jarcu dogodiće se 10.aprila!!!
U vestima se spominje 13.april i protest opozicije...Tog dana imaćemo još jedan kvadrat Sunce u Ovnu kvadrat Pluton u Jarcu!!! Ja sam ovaj aspekt nazvala: Demonstracija moći!!! Imali smo ga prošle godine 11.aprila!!! Pogledajte naslove tog dana!!!
Evo cop-paste:
Ovo je poprilično izazovna energija, sa njom bi mnogi mogli da se zanesu do samoprecenjivanja, ponegde je to arogancija, fanatizam neki... Želja da nekoga podredite...demonstriranje moći i sl. Borba za vlast...Mogući su sukobi sa autoritetima, sa "onima" na vlasti, sa nekim moćnim ljudima ma šta to značilo za svakog od vas... Moguće su veće krize koje mogu dovesti do destruktivnosti i u reakcijama i u postupcima!!! Pripazite da ne budete nečija žrtva, pripazite se da ne budete zlostavljani (žene budite oprezne), moguća su proganjanja, nasilje i sl. Roditelji budite oprezni, obratite pažnju da li vaša deca trpe vršnjačko nasilje uvek ali ovih dana posebno!!!

I da ponovim: Da li će nam tada biti nešto jasnije?
Hoće.... krenućemo napred ALI sa nekim teretom. (kvadrat Saturn), a nešto kasnije i sa nekom demonstarcijom moći (kvadrat Pluton)!!! Ovde zaista nisu bitna predviđanja, već da svi budemo spremni (upozoreni) za promene koje dolaze!!!



#mesec #mesecuvodoliji
Mesec je od noćas u trigonu sa Marsom u Biku, Mesec na 29° Jarca i Mars na 29° Bika!!!
Mesec je prešao u Vodoliju u 02:45 CET!!!
Prvi aspekt Meseca u Vodoli je kvadrat sa Uranom u Biku....sa ovom energijom smo se probudili...neko je od jutros ustao "na levu nogu", nervoza, nemir...Ovo je energija neprijatnih vesti, iznenadnih skandala....Ovo je energija brze promene raspoloženja...ovo je i energija brzih ishitrenih i nekontrolisanih reakcija...Neprijatnost u porodici, sa prijateljima....
Mesec je i u sekstilu sa Kironom u Ovnu....neke rane su tu ali i "lek", "ključ"...
Na kraju dana Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Suncem u Ovnu....Lepa energija za kraj dana, lepa energija za subotu na nedelju!!! Ovaj aspekt će biti jedini aspekt Meseca sutra....



A noćas nas očekuje Letnje računanje vremena :-) i kažu da ćemo spavati sat vremena kraće :)))
Sutra je poslednji dan marta!!!

 

Нема коментара:

Постави коментар