недеља, 18. децембар 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 19.Decembra do 26.Decembra...

Zvezdice,

Nedelja je...Sunčev dan...Sunce je u Strelcu na 26* uskoro će biti (13:26) u trigonu sa Mesecom u Lavu...Lepa energija za ovaj dan!!! Nedelja je dan kada se pripremamo za nedelju koja dolazi...Ova nedelja pred nama donosi nam neke vrlo zanimljive momente...Polako se približava 25.Decembar dan koji sam najavljivala danima unapred!!! Mars prelazi u nežne i romantične Ribe ako ste u potrazi za romantikom eto prilike....Merkur kreće u retrogradni hod, eto prilike za introspekciju i završavanje nedovršenog! Sunce će ući u Jarca....zima zvanično kreće na ovoj strani sveta....dolazi nam najduža noć....i vladavina energije Jarca! U ovoj nedelji jedan jako dobar aspekt i energija koja može neke stvari smiriti i urazumiti....samo ako ima onih koji to žele - trigon Saturna i RxUrana će to omogućiti! I na kraju tu je i Venera sa tri jako dobra aspekta....taman da shvatimo koliko je život lep i koliko ga neki ljudi komplikuju i sebi ali i nama!!!

Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Lavu
Mesec trigon Sunce 13:26
Mesec opozicija Mars 17:55
Prazan Mesečev hod od 17:55 do 18:51
Mesec prelazi u Devicu 18:51
Mesec sekstil Jupiter 23:50

Mesec je u Lavu, od jutros na 25*
Noćas je bilo zanimljivo, Mesec trigon Saturn, trigon Uran....većina je prespavala ove energije...i probudila se sa ovim energijama...Mirna noć...mirno jutro...
Dan će se nastaviti u sličnom maniru...Mesec u trigonu sa Suncem...duša i volja u miru i saradnji...Međutim već kasnije posle podne opozicija Meseca i Marsa uneće nervozu..posebno kod onih koje hvata panika od ponedeljka :). Kratko je trajao odmor...bliži se kraj godine, obaveza onoliko i eto nervoze....svađe, sukoba...najpre u domu (Mesec)....Onda je tu ovog puta kratkotrajni Mesečev prazna hod....kratkotrajni predah od aspekata....zatim, Mesec prelazi u praktičnu Devicu i sve nas priprema za novu radnu nedelju...Kraj dana u lepoj energiji trigona Meseca i Jupitera...možda je to sreća koja se javlja svima onima koji jedva čekaju praznike i vole praznična raspoloženja....
Dolazi nam pretposlednja nedelja u ovoj godini....dolaze nam i svi oni dugo najavljivani aspekti i tranziti....


Sledeće nedelje na zvezdanom nebu:

19.Decembar 10:22: Mars ulazi u Ribe
19.Decembar 11:55: Merkur u Jarcu kreće u retrogradni hod
21.Decembar 11:44: Sunce ulazi u Jarca
25.Decembar 01:20: Saturn trigon Uran
25.Decembar 14:22: Venera trigon Jupiter
25.Decembar 17:35: Venera sekstil Uran
25.Decembar 19:32: Venera sekstil Saturn

Ponedeljak donosi vrlo značajne promene...Mars menja znak i prelazi u sanjive, romantične, vodene Ribe....a Merkur nebeski glasnik kreće na svoj u ovoj godini poslednji retrogradni put (hod)....
Mars će boraviti u energiji Riba od 19.Decembra do 28.Januara 2017.

Mars u Ribama

Mars, naša energija, akcija, želje, strast...u pasivnim Ribama
...Neobična kombinacija...Opet za ovo doba godine....slave, praznici sasvim odgovarajuća energija! Sa ovom energijom uglavnom ćemo manje biti motivisani za rad, više za duhovnost, kreativnost, emotivnost...Promenljiva energija...malo gore, malo dole...ili "plivanje" uzvodno...nizvodno, pa ronjenje :)) - Mars u Ribama je uglavnom takav...Inače u ovoj energiji gubi oštricu, više je osetljiv...Izbegavaju se sukobi, svađe...Ako do njih dođe oni su dublji i emotivniji...Mars u Ribama traži romantiku, kreativnost, muziku, ples...Sve ono što priliči ovom periodu godine!!!

Retrogradni Merkur

Istog dana još jedan bitan događaj...Merkur će sa 15* Jarca krenuti u retrogradni hod..."Zbogom pameti" :-))). Da bi lakše savladali ovu energiju....tekst nešto kao "prva pomoć" je ovde:

Merkur će jedno vreme biti retrogradan u Jarcu i neka pitanja u vezi te energije će biti aktuelna, kao i revidiranje nekih stanja i odluka! Gde smo po pitanju profesije, rada, ali i položaja u društvu...sve u vezi statusa, ega, roditelja....starijih ljudi...Sa retrogradnim Merkurom u Jarcu završavamo godinu i počinjemo novu!!! Možda iz ovog ugla RxMerkur i nije loša vest!!! Taman da se svedu računi, napravi introspekcija, dovrši nedovršeno!!!
Već 4.Januara Merkur će se vratiti u Strelca....i onda ćemo revidirati nešto vezano za ovu energiju...naša uverenja, nade, pogled na svet i okolinu, putovanja, obrazovanje.....
8.Januara Merkur kreće direktno sa 28* Strelca
12.Januara Merkur će ponovo ući u Jarca 
27.Januara Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 15* Jarca
7.Februara Merkur će preći u Vodoliju


Odoh ja da prezimim :-)))

U Sredu
nam dolazi zima i dan najduže noći!!!
Sunce prelazi u energiju Jarca!!! Ko voli zimu blago njemu :)). Dolazi nam i vladavina energije Jarca. U Jarcu pored Sunca i RxMerkur, i Pluton!!! RxMerkur i Pluton deo T-kvadrata sa Jupiterom i Uranom!!!
T-kvadrat: Jupiter i Uran u opoziciji, RxMerkur i Pluton u kvadratima sa Jupiterom i Uranom...Prilično nezgodna energija za kraj godine....Nervoza, nemir....I misli i reči (RxMerkur)...Potreba za promenama velika i Pluton i RxUran... Tu je i Jupiter svojom potrebom da širi sve što zatekne....Da li su neki naši odnosi, veze... u opasnosti? - Jupiter u Vagi!!! Da se ne lažemo - jesu! Ali da li će do neprijatnih događaja i doći zavisi i od ostalih aspekata a oni su na našoj strani...počev od trigona Saturna i Urana i svih Venerinih lepih aspekata!!! Dakle, na vama je da se izborite...onoliko koliko vam je stalo do nekog odnosa!!!

I onda dolazi dugo najavljivani 25.Decembar!!!

Jedne noći u Decembru...

Pripremila sam vas odavno za taj dan i na aspekte koji će biti aktuelni!!!

U Nedelju...najpre Saturn u Strelcu u trigonu sa RxUranom u Ovnu - stabilne i sigurne promene...Saturn i Uran vladari Vodolije u trigonu...lepa energija! Istog dana gle čuda :-)), Venera u Vodoliji i baš u aspektima sa Saturnom i RxUranom (sekstili)!!!  Kao "bonus" tu je i trigon Venere sa Jupiterom!!!
Šta nam ovo kosmos poručuje i nudi? Da mirno i što lepše dočekamo kraj ove godine...U miru, ljubavi, slozi....Ne samo jer je Božić (za hrišćane koji slave ovaj dan) već i zbog činjenice da je nebo ipak rešilo da nam pomogne!!!

I sve bi bilo više nego dobro da već dan posle (26.Decembar - poslednja nedelja i Decembra i godine) nemamo opoziciju Jupitera u Vagi i RxUrana u Ovnu...učesnika lepih aspekata i energija sa Venerom ali i sa drugim planetama!!! 
Ova opozicija bi mogla da naruši lepe energije, lep završetak godine...Naznake za tako nešto imamo već duže vreme....Loši odnosi sa komšijama (države)....neke promene koje nam se u najamnju ruku ne sviđaju....ni globalno ni lično!!!


Jedne noći u Decembru...



Нема коментара:

Постави коментар