уторак, 20. децембар 2016.

"Sklopiću ruke i misliti plavo..."....Kako (pre)živeti neke aspekte...

Zvezdice,

"da letim ko drugi tražim pravo
sklopiću ruke i misliti plavo..."


Utorak je....Marsov dan...Mars samo što je prešao u Ribe....Sada će neko vreme biti u društvu Neptuna i Kirona!!! U konjukciji sa Neptunom na 9* biće relativno skoro 1.Januara 2017., mada uticaj ove energije već osećamo....17.Januara imaćemo i konjukciju Marsa i Kirona na 21* Na žalost biće još bolnih situacija...otvoriće se još neke rane iz prošlosti!!!
Juče je Merkur u Jarcu krenuo u retrogradni hod....Taman se približio Plutonu i taman smo imali priliku da otkrijemo neke stvari....i otkrili smo na žalost...otkrili smo da prošlost i istorija i dalje imaju udela u našim životima...Proradio je Pluton!!! Na žalost kao deo T-Kvadrata!!! Jučerašnje vesti, ali i današnje govore u prilog tome...

Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Devici
Mesec trigon Pluton 01:41
Mesec kvadrat Saturn 08:19
Mesec opozicija Kiron 09:54

Juče je Merkur krenuo u retrogradni hod!!!
Mars prešao u Ribe!!!
Aspekti u najavi:
25.Decembar Saturn trigon RxUran
26.Decembar Jupiter opozicija RxUran
28.Decembar Jupiter sekstil Saturn



Mesec je u Devici, od jutros na 20*
Noćas je bilo puno strasti i inteziteta (Mesec trigon Pluton)....Od jutros kvadrat Meseca i Saturna nagoveštavaju umor, tugu....melanholiju u najmanju ruku i pitanje "kuda ide ovaj svet"?! Na nega se nastavlja opozicija Meseca i Kirona, rane i fizičke i psihološke....Otvorene su stare rane...ne znam pojedinačno to vi najbolje znate, ali globalno očigledno da se stare rane otvaraju svuda....Turska, Rusija, Nemačka....Nemojte misliti da sam luda za vestima...nisam!!! Međutim nemoguće je biti izolovan...ne gledam TV posebno ne ujutro, ali sam povezana na svim društvenim mrežama...i ne mogu sve i da hoću da ignorišem vesti koje "iskaču" sa svih strana!!!

Pogledajte dobro kartu neba....


Dominira T-Kvadrat!!!
Bez obzira što aspekti nisu egzaktni, njihov uticaj je očigledan!!!
Jupiter opozicija Uran
Jupiter kvadrat Pluton
Uran kvadrat Pluton
RxMerkur konjukcija Pluton
Da li ovde Saturn u Strelcu i sekstil Jupiter, trigon RxUran uopšte može da pomogne? Naravno da može...Potrebna je i volja...svakog pojedinačno a onda i kolektivno...
Buran kraj 2016!!!
Sa ovim T-Kvadratom ulazimo i u 2017. Jupiter opozicija Uran, Jupiter kvadrat Pluton imaćemo još dva puta 2017. Uran kvadrat Pluton neće biti egzaktan ali biće dovoljno jak da nas i dalje uznemirava!!!!
O svim dugotrajnim aspektima tačni datumi, ali i ostalim promenama u 2017. godini imate novu stranicu na Blogu (od jutros):



Ja ne odustajem...i dalje verujem u dobro u ljudima....verujem da će kraj godine ipak imati svoj lepši završetak...verujem da će 25.Decembar doneti neke lepe stvari...
Da li će Venera u jednom danu uspeti da se izbori sa zlom u ljudima?! Ne znam, ostaje mi da verujem da hoće...Vi drage Zvezdice, gde god da ste u kom god kraju sveta....budite oprezni, neke događaje prosto ne možemo predvideti....posebno ako imamo na umu opoziciju Jupitera i Urana....koji će i dalje biti deo T-Kvadrata!!!


Нема коментара:

Постави коментар