уторак, 13. децембар 2016.

U susret Punom Mesecu u Blizancima

14.Decembar Sunce opozicija Mesec 01:04 CET 
Sunce u Strelcu, Mesec u Blizancima na 22*




Pun Mesec u Blizancima ili astrološki Mesec u Blizancima na 22* pravi opoziciju sa Suncem u Strelcu na 22*. Na ovoj mentalnoj osi gde su sa jedne strane Blizanci i "niži um" a sa druge strane Strelac i "viši um" svako će "vući" na svoju stranu. Sa jedne strane Mesec u Blizancima (duša) će nas ohrabriti da logički razmišljamo, a sa druge strane Sunce u Strelcu (volja) će nas ubeđivati da mislimo na daleko širi i rasprostranjeniji način. Energiji Blizanca je sasvim udobno u svom neposrednom okruženju, u komšiluku a energiji Strelca je potrebna potraga za širim smislom, potreba da se razmišlja daleko šire. I obe strane ove ose (opozicije) su bitne, nije dobro zanemariti ni jednu njenu stranu, idealno bi bilo pronaći ravnotežu između ove dve energije i to je uglavnom ono što nam Pun Mesec poručuje i traži od nas a to i nije tako lako kako možda zvuci. U naredne dve nedelje otkrićemo šta to znači za nas....
Pun Mesec je vreme kulminacije. Sa energijom Punog Meseca i njegovim sjajem dogodiće se i simbolično "osvetljenje" u našim životima. Nije ovo baš lagani proces, velika se energija ovde oslobađa i razne su njene manifestacije, mogući su tako i nervoza, nesanica, prejaka osećanja i moguće je da se nećete ponašati sasvim racionalno. 
Pun Mesec je i kulminacija onog što je započeto Mladim Mesecom od pre dve nedelje....
Ovaj Pun Mesec će najviše osetiti: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe, kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 22* ovih znakova!!!


Šta sve možemo da očekujemo od ovog Punog Meseca?
Simbolično...neko otkrivanje....Blizanci neka komunikacija, neke reči....Strelac neka istina, neko uverenje, ideal, verovanje.... i globalno i lično. Globalno se već zakuvalo!!! Mislim....u najavi je "obraćanje naciji"....Izgleda da je vreme za ozbiljne razgovore, opet i lično i globalno!!! Kako je Pun Mesec u pitanju, možda mnogi neće želeti da čuju to što treba da čuju...a možda i pitanje da li (raz)govor rešava određenu situaciju (lično i globalno). Možemo da očekujemo i pitanje: da li je razgovor potreban, da li se nekim informacijama može verovati - Pun Mesec!!! Ovde energija koja donosi izazove...Izazov da se istina otkrije kroz komunikaciju i da se govori o stvarima koje su bitne....Na jednoj strani činjenice...na drugoj uverenja....
Pogledajte gde se u vašim horoskopima nalaze Mesec u Blizancima i Sunce u Strelcu na 22* tu negde su vaše dileme, vaši izazovi....vaše otkrivanje!!!

U vreme Punog Meseca u Blizancima!!!

Nekoliko sati pre Punog Meseca, Mesec u Blizancima će biti u opoziciji sa Saturnom u Strelcu (jutros sam najavila tu energiju)...neka doza težine, tuge, neraspoloženja...umora!!! Osećanje usamljenosti koje je zapravo jako zbog Punog Meseca. Misli i reči tužne, sumorne, umorne...
Tu su i sekstil Meseca sa RxUranom u Ovnu (iznenadna dešavanja) možda i potreba da se nešto kaže, nekome :)), ali tu je i kvadrat Meseca u Blizancima sa Kironom u Ribama....neka bolna tema, bolne reči....bolna komunikacija!!! Vrlo pomešana osećanja i situacije!!!
Srećom Jupiter u Vagi je u trigonu sa Mesecom ali i u sekstilu sa Saturnom!!! Da, Jupiter je i u opoziciji sa RxUranom...Nije lako...nisu ove energije ni malo lake....bićemo zaista u velikim iskušenjima....Možda je najbolje "držati jezik za zubima" bar neko vreme!!!
Ne birajte strane....ni onu Mesečevu (Blizanci....reči, komunikacija, informacije...) ni onu Sunčevu (Strelac....istina, uverenja, ideali, vera, nada...). Probajte da ne pravite izbor, već da nađete ravnotežu, da se "nađete negde na sredini" ovih energija!!! Svaki izbor bi mogao da bude neprijatan!!! Naravno sve ovo je uopšteno....ono samo vaše je u vašim horoskopima!!!




Ovaj Pun Mesec vas može rastužiti, moda ćete se osećati usamljeno, umorno...sve jer je nasuprot Meseca Saturn u Strelcu...Čak i ako ne progovorite ni reč...vaše misli mogu biti teške!!!
Ovaj Pun Mesec svakako može da nas uvede u razne konflikte....ali i da na kraju pronađemo rešenje za konflikt!! Takvi su aspekti!!! Pogledajte na karti neba za 14.Decembar zeleni pravougaonik!!! Tu negde je izlaz...Mogući su razni konflikti....teška komunikacija, teške reči...sukob izazvan rečima. Ili "samo" teške misli!!! Međutim tu su i energije koje mogu smiriti situaciju, energije koje nam nude rešenje!!!
Ovo je ujedno i poslednji Pun Mesec ove godine!!! Hajde da završimo nešto...i da se radujemo novom početku!!!
Krajem godine 29.Decembra čeka nas Mlad Mesec u Jarcu...poslednji Mlad Mesec u ovoj godini...Novi početak i Nova Godina su pred nama!!!

Pun mjesec je noćas kao i tad
ti čujem dolaziš ponovo u naš grad...




Нема коментара:

Постави коментар