понедељак, 4. мај 2015.

Nedeljni horoskop za period od 4.Maja do 11.Maja...


Kad u svemu vidiš Ljubav :)))


Nedelja koja počinje intezivnom energijom Punog Meseca u Škorpiji, ipak možda ne toliko napeta kako na prvi pogled izgleda....bez obzira na kvadrat koji ovaj pun Mesec ima sa Jupiterom. Ako se suzdržite od preterivanja svake vrste sve može da bude dobro, pa i ova kulmiinacija koju sa sobom donosi energija Punog Meseca. Jupiter u Lavu je sve bliži egzaktnom trigonu sa Uranom u Ovnu i sve je izvesnija priča o iznenadnoj sreći...
Lepa vest je da Venera ulazi u Raka i svi ćemo imati šansu da se malo skrasimo....i emotivno i finasijski. Da se malo pozabavimo porodicom, neko i nekom prošlošću, okupimo oko "ognjišta"...možda je nekome vreme da razmišlja ili nešto uradi kada su bebe u pitanju. Inkonjukcija sa Saturnom može doneti neki zastoj i prepreke u emotivnoj priči, srećom to kratko traje.
Merkur u Blizancima krajem nedelje u kvadratu sa Neptunom će i pre retrogradnog hoda Merkura da nas podesti kako je to....Moguće su konfuzije, nejasnoće, obmane, laži, prevare. Ne donosite važne odluke bar dokle se "magla" Neptuna ne podigne.



Ovan nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji donosi kulminaciju u vašem sektoru zajedničkih finasija, tuđeg novca, intime. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora emocija, ljubavi, uživanja, dece, moguće su napetosti, finasijski problemi, možda i neki problemi sa papirima, pravom, zakonom. Venera u Raku ove nedelje u sektoru doma porodice, porodičnih odnosa doneće potrebu za udobnošću, zaštitom doma, porodice. Inkonjukcija sa Saturnom možda na kraju nedelje tu idilu možda malo pokvari. Neka putovanja, neko učenje, ili neka emocija koja je povezana sa daljinama mogu biti u dilemi i iskušenju. Merkur u Blizancima u sektoru komunikacije pred kraj nedelje u kvadratu sa Neptunom doneće u vaše misli i komunikaciju konfuziju, nejasnoće, sačekajte da ova energija prođe, ne donosite važne odluke.
 
Bik nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u znaku preko puta vašeg, doneće neku vrstu kuliminacije u odnosima i emotivnim i svim drugim. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora doma, porodice, porodičnih odnosa moguće su napetosti u vezi nekog novca, finansija, i ličnih i porodičnih. Finansijski problemi  ili partnerovi ili nekog člana porodice, vaši možda, mogli bi da naruše sklad i odnose. Venera u Raku ove nedelje u kući misli i komunikacija, potreba za razgovorom sa nekim iz porodice, međutim inkonjukcija sa Saturnom iz zone tuđeg novca krajem nedelje sve opet može preneti na materijalni teren i priču. Nije vreme za ozbiljne razgovore, niti za rešavanje finansijskih problema. I Merkur u Blizancima ove nedelje u sektoru ličnih finasija, u kvadratu sa Neptunom u ovu priču unosi konfuziju, nejasnoće, ne donosite bitne odluke u vezi finasija, bar neko vreme dokle ova konfuzija ne prođe.

Blizanci nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru rutine, svakodnevnog života, posla, zdravlja doneće neku vrstu kulminacije. Kvadrat sa Jupiterom iz sektora misli i komunikacije može uneti napetost u vašu komunikaciju sa bliskim ljudima, ali i sa onim iz vašeg poslovnog sveta. Međutim u igri su i neke tajne, koje ne žele više da budu tajne. Ili će neka tajna postati opterećenje za vas. Venera u Raku ove nedelje u vašoj zoni finasija, u prvi plan će staviti lične i porodične finasije, i potrebu za sigurnošću i emotivnom i materijalnom. Inkonjukcija sa Saturnom iz zone partnerstva ovu priču može dodatno opteretiti. Neka hladnoća u emotivnom smislu, u partnerskim ali i svim drugim bitnim odnosima. Merkur u vašem znaku na kraju nedelje u kvadratu sa Neptunom mogao bi u vaše misli i vašu komunikaciju uneti konfuziju, nejasnoće posebno u sveri karijere i društvenog statusa i položaja i načina na koji vas drugi vide. Mnogima nećete biti baš najjasniji.

Rak nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru emocija, ljubavi, dece, zabave, uživanja doneće neku vrstu kulminacije. Možda na teži način jer će biti u kvadratu sa Jupiterom iz sektora ličnih finasija, vrednosti, emotivne i materijalne sigurnosti. Neka napetost posebno ako su ljubav i finasije izmešani. Mogući problemi i sa prijateljima ako ste u nekom finasijskom odnosu. Sa Venerom u vašem znaku potreba za emocijama, porodicom, ali i uživanjima, zabavom. Moguća i promena izgleda. Ipak krajem nedelje inkonjukcija sa Saturnom ovu priču može malo da promeni. Saturn u sektoru svakodnevnog života, posla, zdravlja, može uneti neki zastoj, strahove, kočnice neke. Pripazite na sve segmente života ali posebno na zdravlje. Merkur u Blizancima u vašem sektoru skrivenog, podsvesti, tajni na kraju nedelje u kvadratu sa Neptunom iz zone daljina, životne filozofije, obrazovanja, putovanja, može doneti konfuziju, nejasne misli, ali i komunikaciju. Neki zastoj, kašnjenje. Neke istine mogu biti pod znakom pitanja.

Lav nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa doneće neku vrstu kulminacije. Sve ovo u kvadratu sa Jupiterom u vašem znaku, neki mogući problemi, lični odnos u vezi nekih porodičnih stvari ali i karijere i kako uklopiti te dve oblasti u vašem životu. Jupiter ovde stvara potrebu da se više okrenete sebi. Moguć problem i sa roditeljima. Sa Venerom u Raku u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni, moguće su tajne emocije, potreba za povlačenjem u okviru doma. Inkonjukcija sa Saturnom na kraju nedelje iz zone emocija, ljubavi, dece, zabave, ovu priču o tajni može dovesti u prvi plan. Neki zastoj, hladnoća, potreba za realnošću. Neka tajna može da postane opterećenje. Negde još više povlačenja. Merkur u Blizancima u sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, iznenadnih dešavanja, na kraju nedelje u kvadratu sa Neptunom može uneti konfuziju i nejasnoće u ovu oblast vašeg života. Posebno ako je neki novac u pitanju ili samo podrška bilo koja. Ne pravite nove planove neko vreme, ne donosite bitne odluke, sačekajte da se "magla" digne.

Devica nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru misli, komunikacije, kretanja, bliskih odnosa (braća, sestre), donosi neku vrstu kulminacije. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora skrivenog, podsvesti, tajni mogući su problemi u čuvanju tajni pre svega. Mada problemi mogu ići i iz sektora daljina, putovanja, obrazovanja, zakona, pravde, istine. Možda je vreme da se posvetite nekim unutrašnjim pitanjima, nekim potisnutim stvarima i nekim vašim tajnama. Venera u Raku u zoni društvenosti, prijateljstva, ideja, iznenadnih dešavanja, mogla bi vaš emotivni život da oživi. Više prijateljskih susreta, zajedničkih uživanja, možda i neka nova iznenadna ljubav. Inkonjukcja sa Saturnom krajem nedelje iz zone doma, porodice, porodičnih odnosa može u ovu oblast vašeg života uneti neki zastoj, hladnoću, potrebu za odgovornošću i realnijim pristupom. Narušeni porodični odnosi ili samo neko zahlađenje. Merkur vaš vladar u Blizancima u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja u kvadratu sa Neptunom iz sektora partnerstva, partnerskih odnosa može uneti konfuziju, nejasnoće posebno u komunikaciji. I sa partnerom ali i u profesionalnom svetu. Pripazite da vam lični problemi ne poremete profesionalni život.

Vage nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru vrednosti, ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, donosi neku vrstu kulminacije. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora društvenosti, prijateljstva, iznanadnih dešavanja, mogući su problemi sa finasijama posebno ako se u nečemu preteruje. Moguća je i neka situacija sa novcem povezano sa prijateljima, pozajmice i sl. Potreba za uvećanjem finansija, ali sa preprekama. Novi izvori zarade, nove ideje, samo polako sve u svoje vreme. Venera u Raku u vašem sektoru karijere, društvenog položaja i statusa doneće neke bolje momente, bolji društveni imidž, ljudi će vas videti drugačije, lepše. Moguća ljubav na poslu ili preko posla. Inkonjukcija sa Saturnom u sektoru komunikacije, možda nešto teža emotivna komunikacija ali i misli, kao i neki zastoj. Merkur u Blizancima u sektoru daljina, životne filozofije i vidika, putovanja, obrazovanja, morala, istine u kvadratu sa Neptunom iz sektora svakodnevnog života, posla, zdravlja, doneće krajem nedelje neke nesporazume, nejasnoće, konfuziju. Nedostatak koncentracije za svakodnevne stvari i rutinu, možda i osetljivo zdravlje, nesporazumi na poslu.

Škorpija nedeljni horoskop
Pun Mesec u vašem znaku donosi vam neku vrstu kulminacije i lične prirode ali i u partnerskim i drugim odnosima. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora karijere mogući su neki problemi, nešto u vezi pravne dokumentacije i papira, zakona, obrazovanja, putovanja. Nove prilike, ideje, su tu ali možda je bolje malo sačekati ili dobro se organizovati. Venera u Raku u zoni daljina, inostranstva, životne filozofije, morala. Nekome nova ljubav, neko će na put radi uživanja, a nekome lepa vest o finansijama. Inkonjukcija sa Saturnom iz zone ličnih finansija možda ovu priču malo zakoči, zapravo moguć je neki zastoj, možda i neka situacija sa nekim novcem iz inostranstva koji će biti neko vreme "na čekanju". Merkur u Blizancima u zoni tuđeg novca i podrške, ali i intimnosti i strasti u kvadratu sa Neptunom krajem nedelje može doneti neke nesporazume i konfuziju. Nije vreme za rizike. Nesporazumi i u emotivnom životu, komunikaciji pre svega. Ovo se odnosi i na vaš odnos sa decom.

Strelac nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni donosi neku vrstu kulminacije. Možda potrebu da se izolujete, sakrijete. Neke tajne možda više neće biti tajne. Možda je i vreme da se suočite sa nekim potisnutim stvarima i osećanjima. U kvadratu sa Jupiterom iz sektora daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine, mogući su neki problemi. Neki put koji je neizvestan zbog papira, problem sa obrazovanjem, i vidicima koji su trenutno uži nego što bi ste želeli. Venera u Raku u zoni kriza, intime, strasti, promena, tuđeg novca i podrške mogla bi da donese šansu za neku promenu, negde kraj veze, negde početak. Uglavnom više strasti, bolja finasijska situacija posebno kada je tuđi novac u pitanju (krediti, pozajmice i sl.). Inkonjukcija sa Saturnom u vašem znaku, možda sve ovo malo zaustavi, donese neki zastoj na neko kraće vreme. Merkur u Blizancima u vašem sektoru partnerstva, odnosa sa drugim ljudima u kvadratu sa Neptunom, krajem nedelje može doneti neku konfuziju, nesporazume, nejasnoće, posebno u komunikaciji. Osim partnerskog odnosa i porodični odnosi mogu biti pod ovim uticajem. Budite strpljivi i ne donosite važne odluke.

Jarac nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, iznandnih dešavanja donosi neku vrstu kulminacije. U kvadratu sa Jupiterom iz zone promena, intime, strasti, tuđeg novca i podrške, mogu se javiti neki problemi nešto u vezi nekog preterivanja. Problemi sa prjateljima ili grupama kojima pripadate, problemi sa novcem, kazne možda, nepredviđeni troškovi i sl. Venera u Raku u zoni partnerstva i odnosa donosi mogućnost lepših odnosa, posebno onih jedan na jedan, više emocija ako ste u vezi ili ako ste sami novu ljubav. Inkonjukcja sa Saturnom iz zone skrivenog i tajni možda neku tajnu stavi u prvi plan. Neka tajna možda ne želi više da bude tajna, ili će vas neka tajna opteretiti. Merkur u Blizancima u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja krajem nedelje u kvadratu sa Neptunom iz zone komunikacije doneće neku konfuziju, nesporazume, nejasnoće. Bilo bi dobro da neko vreme ne donosite važne odluke, kao i da povedete računa o komunikaciji u poslu. Pripazite i na zdravlje.

Vodolije nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja, ega... donosi neku vrstu kulminacije. U kvadratu sa Jupiterom iz zone partnerstva, odnosa, javnosti mogući su problemi ili emotivne prirode ili odnosa sa javnošću. Neka vrsta preterivanja je ovde moguća pa pripazite. Venera u Raku u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja doneće neke lepe momente ili potrebu da nešto uradite na tom planu, nešto dobro ili bolje po vas. Posebno kada je posao u pitanju ali i zdravlje i zdravstvene navike. Inkonjukicija sa Saturnom iz zone društvenosti, prijateljstva, ideja, iznenadnih dešavanja, u ovu priču može doneti neki zastoj, hladnoću možda neki problem ako su ljubav i prijateljstvo i posao pomešani. Moguć je i neki zdravstveni problem, možda je vreme da promenite zdravstvene navike. Merkur u Blizancima u zoni ljubavi, dece, uživanja, zabave u kvadratu sa Neptunom krajem nedelje ovde donosi jednu vrstu konfuzije, nejasnoće neke, nesporazume, obmane. Ne donosite važne odluke neko vreme, dokle se "magla" ne podigne.

Ribe nedeljni horoskop
Pun Mesec u Škorpiji u zoni daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine donosi neku vrstu kulminacije. U kvadratu sa Jupiterom iz zone svakodnevnog života, posla, zdravlja mogući su neki problemi, posebno ako u nečemu preterujete. Ovde je posebno bitno da ne pretrujete kada je vaše zdravlje u pitanju. Venera u Raku u vašem sektoru emocija, ljubavi, dece, uživanja, zabave, kreativnosti može doneti neke lepe utiske ali i događaje. Nekome više ljubavi ako ste u vezi, mogućnost začeća. Ako ste sami mogućnost nove ljubavi. Više uživanja, zabave, ali i kreativnih akcija. Inkonjukcija sa Saturnom iz zone karijere, društvenog satusa i položaja, može doneti neki zastoj, neku hladnoću, dilemu uživanje ili karijera. Možda i zastoj u emotivnom životu zbog karijere. Merkur u Blizancima u zoni doma, porodice, porodičnih odnosa krajem nedelje u kvdratu sa Neptunom u vašem znaku, može doneti neke nesporazume, konfuziju u privatnim stvarima, odnosima sa porodicom, roditeljima. Budite strpljivi i ne donosite bitne odluke bar dok se "magla" ne podigne.


Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 4.Maja do 11.Maja...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.


Došlo..... :)))
"Ako ti si pravi, ja prepoznaću...."

  Javi da si tu

 

 

Нема коментара:

Постави коментар