понедељак, 25. мај 2015.

Nedeljni horoskop za period od 25.Maja do 1.Juna....



Ove nedelje Neptun u Ribama je u prvom planu. Kvadrati koje pravi sa nekim planetama (Mars, Merkur, Sunce) mogu uneti konfuziju, nesporazume, nejasnoće. Možete vi tu energiju usmeriti u drugom pravcu. Energiju Neptunovih kvadrata možete pretvoriti u kreativnu energiju, u energiju mašte, romantike, čarolije, čudesa....Budite ipak oprezni jer jedan od kvadrata je sa Retrogradnim Merkurom. Proverite sve informacije više puta i kada Merkur krene napred krenite i vi u akciju. Setite se ponekad i one čuvene rečenice: Ispeci pa reci....ali i one Izvini, žao mi je....
Venera u Raku zajedno sa Uranom (kvadrat) možda poziva na uzbunu, ali vi pokušajte da što mirnije odreagujete. Ovi aspekti ne traju dugo, gledajte da na vas utiču što je manje moguće. Usmerite energiju kvadrata na akciju.


Ovan nedeljni horoskop
Nešto napetija nedelja za vas Ovnove. Venera kvadrat Uran u vašem znaku, mogu doneti napetu emotivnu ali i porodičnu situaciju, jer je Venera u zoni doma, porodice, porodičnih odnosa. Nervoza i nemir u domu. Mars u zoni komunikacije u kvadratu sa Neptunom u zoni skrivenog, tajni, podsvesti mogu doneti  neku nejasnoću i nesporazume u komunikaciji. Čuvajte tajne. Retrogradni Merkur u zoni komunikacije, pa su mogući nesporazumi ali imate i priliku da nešto otkrijete, možda i da se nekome izvinete ili da dobijete izvinjenje od nekog. Budite neko vreme oprezniji sa rečima, porukama, pismima... Ne donosite važne odluke ili bar dobro razmislite. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u vašoj zoni skrivenog, tajni, podsvesti.


Bik nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru komunikacije, Uran u sektoru skrivenog, tajni, podsvesti. Zajedno u kvadratu mogu doneti neki nemir i nervozu, uzbuđenje neko. Možda neka tajna neće više da bude tajna. Nešto komplikovanija emotivna ali svaka druga komunikacija. Mars u zoni emotivne i materijalne sigurnosti u kvadratu sa Neptunom iz zone društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, mogu doneti nesporazume u finansijskom sektoru. Možda neki zastoj, nejasnoće, nesporazume. Posebno ako su novac i prijatelji u pitanju. Retrogradni Merkur u sektoru ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti mogao bi malo da vas zbuni. Proverite sve nekoliko puta, budite neko vreme pažljiviji sa finansijama, dobro se organizujte , sve pripremite pre nego krenete u neku finansijsku akciju, najbolje je da sačekate da Merkur krene napred.  Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je vašoj u zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja.



Blizanci nedeljni horoskop
Ovo nedeljni kvadrat Venere i Urana nalazi se na relaciji lične finansije, emotivna i materijalna sigurnost i vaša karijera, društveni status i položaj. Nezadovoljstvo finansijskim stanjem ali i emotivnim. Izlaz je možda u nekoj akciji, promeni posla, zapošljavanju ako ne radite. Možda vam je potrebno više sigurnosti, i materijalne i emotivne. Više samopuzdanja je jedno od rešenja. Mars u vašem znaku u kvadratu sa Neptunom iz zone karijere i društvenog statusa mogli bi da vas zbune, dovedu u dilemu ili zabludu. U kom pravcu krenuti, šta uraditi. Neptuna "iskoristite" kao kreativnu energiju, oslonite se i na maštu i intuiciju. Retrogradni Merkur u vašem znaku vas možda baš iskušava, malo prošlost, malo neke nejasnoće, nesporazumi, sve oko vaše pozicije u društvu i vašeg statusa. Razmotrite sve ovo, a kada Merkur krene napred krenite u donošenje odluka i realizaciju nekih ideja. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni karijere i društvenog statusa i položaja.

Rak nedeljni horoskop
Venera u vašem znaku u kvadratu sa Uranom iz sektora karijere i društvenog statusa, mogli bi da unesu u vaš život neki nemir i nervozu. I u emotivnom i u profesionalnom životu. Mars iz zone skrivenog, tajni, podsvesti u kvadratu sa Neptunom iz zone životne filozofije, vidika, daljina, putovanja, obrazovaanja, mogu u vaš život uneti konfuziju, nesporazume, kašnjenja. Slika koju ljudi imaju o vama mogla bi da bude "iskrivljena". Retrogradni Merkur u zoni skrivenog, tajni, podsvesti u kvadratu sa Neptunom još više vas može iskušavati. Ne donosite važne odluke, čuvajte tajne, više puta razmotrite neke stvari vezane za putovanja, obrazovanje, ali i vašu životnu filozofiju i vidike. U igri su i zakon, pravda, istina. Primirite se, iskoristite ovu energiju za punjenje baterija, razmišljanje, i tek kada Merkur krene napred krenite u realizaciju, svega što budete smislili daleko od očiju javnosti. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni životne filozofije, vidika, daljina, putovanja, obrazovaanja,morala, zakona, pravde, istine.

Lav nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti i Uran u sektoru daljina, životne filozofije vidika, obrazovanja, pravde, zakona, istine u kvadratu mogu u vaš život uneti nemir i nervozu. Posebno ako imate neku vama bitnu tajnu ili je to nešto što ste nekada potisnuli. Neka tajna možda neće više da bude tajna. Mars u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja u kvadratu sa Neptunom iz zone kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške, mogu vas na neki način zbuniti, doneti neke finansijske poteškoće, emotivne krize, manjak energije, nesporazume sa prijateljima. Retrogradni Merkur u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja, budite oprezni u prijateljskim odnosima i setite se da nije sve uvek onako kako izgleda. Mogući su nesporazumi, nejasnoće, proverite svaku informaciju pre nego što reagujete. Zabune i konfuzije na društvenim mrežama, internetu i sl. Sačekajte da Merkur krene napred pa onda sređujte prijateljske i društvene odnose. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške.

Devica nedeljni horoskop
Venera ove nedelje u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja u kvadratu sa Uranom iz sektora kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške, mogu u vaš život uneti nemir, nervozu i neka iznenadna dešavanja u emotivnom, intimnom i materijalnom životu. Mars u sektoru karijere, društvenog statusa i položaja u kvadratu sa Neptunom iz zone partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću u ove oblasti vašeg života mogu uneti konfuziju, haos, nejasnoće. Ne prenagljujte, ni sa odlukama ni u komunikaciji. Neke vaše nade, ideje, ideali, vera vaša mogu biti pod velom magle ili pod uticajem "ružičastih naočara". Ako krećete u neku akciju razmotrite svaki korak ili sačekajte da se "magla digne". Retrogradni Merkur u sektoru karijere, društvenog statusa i položaja bi mogao dodatno da vas zbuni. Iskoristite tu energiju da razmotrite neke stvari iz prošlosti vezano za karijeru ali i za partnerstvo, iskoristite tu energiju u kreativne stvari, romantiku. Kada Merkur krene napred krenite i vi u akciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću.

Vage nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja u kvadratu sa Uranom iz sektora partnerstva, partnerskih odnosa, odnosa sa javnošću mogu vam doneti razna iznenađenja, nemir, nervozu. Posebno se ovo odnosi na emotivni partnerski odnos, ali i svaki drugi profesionalni, poslovni, prijateljski. Sve može biti uzbudljivije ako su karijera i ljubavni život povezani. Mars u sektoru daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, zakona, pravde, istine u kvadratu sa Neptunom iz zone posla, zdravlja, svakodnevnog života, uneće u vaš život neku konfuziju, nejasnoće, nesporazume. Budite oprezni neko vreme u poslovnim odnosima, ali i u vezi vašeg zdravlja. Proverite sve informacije nekoliko puta. Retrogradni Merkur iz zone posla, zdravlja, svakodnevnog života iskoristite za pažljivo istraživanje svih informacija koje stignu do vas, bilo da se radi o zdravlju bilo da se radi o poslu. Završavajte nedovršene poslove, kada Merkur krene napred krenite u realizaciju i akciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni posla, zdravlja, svakodnevnog života.

Škorpija nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, zakona, pravde, istine u kvadratu sa Uranom iz zone posla, zdravlja, svakodnevnog života mogli bi da unesu neki nemir i nervozu. Ljubav na daljinu možda neće najbolje funkcionisati. Drugima je nervoza više u vezi posla ili svakodnevnog porodičnog života. Mars u vašoj zoni kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške u kvadratu sa Neptunom iz zone emocija, uživanja, zabave, dece u vaš život mogu uneti konfuziju, nejasnoće pre svega u emocijama ali i u vezi finansija i to onih zajedničkih, porodičnih. Retrogradni Merkur u zoni kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške iskoristite da sagledate gde ste kada su finansije u pitanju, one zajedničke, tkz. tuđe (pozajmice, krediti i sl.), gde ste u intimnim stvarima. Istražite sve mogućnosti, a kada Merkur krene napred krenite i vi u akciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni emocija, uživanja, zabave, dece.

Strelac nedeljni horoskop
Venera u vašoj zoni kriza, promena (suštinskih), intime, strasti, tuđeg novca i podrške u kvadratu sa Uranom iz zone emocija, kreativnosti, uživanja, zabave, dece, u vaš život mogu uneti pre svega emotivni nemir i neku vrstu nervoze. Možda i veću potrebu za slobodom. Nervoza je moguća i zbog nekog porodičnog novca. Moguće su i iznenadne emotivne veze. Mars u vašoj zoni partnerstva, partnerskih odnosa i odnosa sa javnošću u kvadratu sa Neptunom iz zone porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, mogu doneti neku konfuziju, nesporazume, nejasnoće. Retrogradni Merkur u vašoj zoni partnerstva, partnerskih odnosa i odnosa sa javnošću možete iskoristiti za proveru vašeg odnosa sa partnerima i porodicom. Moguće su neke priče "već viđene", neka dešavanja iz prošlosti. Sačekajte da Merkur krene napred i onda rešavajte odnose kroz lakšu i jasniju komunikaciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari.

Jarac nedeljni horoskop
Venera ove nedelje je preko puta vašeg znaka u Raku u zoni partnerstva, partnerskih odnosa i odnosa sa javnošću u kvadratu sa Uranom iz zone doma, porodice, porodičnih odnosa. Mogući su nemir i nervoza u ovim oblastima života. Moguća su i neka iznenadna dešavanja. Odlazak iz doma, preselenje, neko razdvajanje. Negde je to i energija privlačenja sve po principu suprotnosti se privlače. Mars u vašoj zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja u kvadratu sa Neptunom u zoni komunikacija mogu uneti neku konfuziju, nesporazume, nejasnoće. Proverite sve informacije više puta, posebno one u vezi posla i zdravlja. Retrogradni Merkur u svakodnevnog života, posla, zdravlja iskoristite da vidite gde ste u vezi ovog dela vašeg života, posebno kada je vaš svakodnevni život u pitanju i rutina, ali i posao i zdravlje. Kada Merkur krene napred krenite i vi u akciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni komunikacije.

Vodolije nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru svakodnevnog života, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika u kvadratu sa Uranom iz sektora komunikacije mogu uneti u ove oblasti života nemir i nervozu. Posao i poslovni odnosi mogu doneti neka iznenađenja. Nekome i neku novu emotivnu vezu. Nekome neki zdravstveni problem a sve zbog loših zdravstvenih navika. Mars u vašoj zoni emocija, uživanja, kreativnosti, zabave, dece u kvadratu sa Neptunom iz zone emotivne i materijalne sigurnosti, mogu uneti neku konfuziju, nejasnoće, nesporazume. Proverite informacije ako treba i više puta. Retrogradni Merkur u zoni emocija, uživanja, kreativnosti, zabave, dece, iskoristite da istražite neka dešavanja vezana za vašu prošlost, da vidite gde ste u emotivnom smislu, i koliko vam emocije i materijalna sigurnost znače u životu. Razmislite i o finansijskim rizicima i postupcima. Kada Merkur krene napred krenite u akciju. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni emotivne i materijalne sigurnosti ličnih finanasija.

Ribe nedeljni horoskop
Venera ove nedelje u vašem sektoru emocija, uživanja, kreativnosti, zabave, dece, u kvadratu sa Uranom iz sektora ličnih finasija ali i emotivne i materijalne sigurnosti, mogu u vaš život uneti neki nemir i nervozu. Negde je to neko emotivno iznenađenje. Negde razdvajanje negde nova veza. Moguć je i neki finansijski rizik, pripazite da ne uđete u nepotrebne troškove. Mars u vašoj zoni doma, porodice, porodičnih odnosa u kvadratu sa Neptunom u vašem znaku mogu u vaš život posebno onaj porodični uneti neku konfuziju, nesporazume, nejasnoće. Mogu se pojaviti neke nerešene situacije iz prošlosti, nešto u vezi doma, porodice, jednog roditelja. Retrogradni Merkur u u vašoj zoni doma, porodice, porodičnih odnosa, iskoristite da se suočite sa nekim problemima od ranije nešto iz prošlosti, kroz pažljivu komunikaciju bar dok traje retrogradni period. Kada Merkur krene napred krenite i vi u rasčišćavanje odnosa. Neptun je ove nedelje u prvom planu, a on je u zoni ličnosti.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 25.Maja do 1.Juna....
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.



Нема коментара:

Постави коментар