уторак, 21. мај 2024.

Sunce trigon Pluton - Energija promene (čišćenje)


Moto dana:
Ne boj se...promena je 
tako lepa stvar - reče Leptir.


Sutra u 17:13 CET dogodiće se trigon Sunca u Blizancima i RPlutona u Vodoliji!

Prvi njihov trigon posle 227 godina dogodio se pre tačno godinu dana 21.maja 2023. godine. Sunce u Blizancima, RPluton u Vodoliji na 0°16’.
Ovo je sada njihov drugi trigon od ulaska Plutona u Vodoliju.
Sunce u Blizancima, RPluton u Vodoliji na 02°00'

Vreme je za...
Za suštinske promene! Za veliko čišćenje i prostora i života!
Veliko prolećno čišćenje pred leto koje dolazi za mesec dana!

Prava energija u pravi čas...
Kada se udruže spretnost, raznovrsnost, radoznalost, dualnost... (Sunce u Blizancima) i otkriće, iznenađenje, inventivnost, nezavisnost... (Pluton u Vodoliji) dobijemo:

Energiju intezivnih i dubokih (Pluton) životnih (Sunce) iskustava.
Odličnu energiju da (po)čistite svoj život od nepotrebnih stvari (negde i ljudi).
Energiju gde se osećate moćno i snažno...Jaka volja, koncentracija...sposobnost oporavka (ozdravljenja), regeneracije i transformacije!

Energija kao "prva pomoć" u bliskim odnosima i vezama (Blizanci) ali i prijateljskim (Vodolija), u komunikaciji, informacijama, učenju, kraćim putovanjima (Blizanci)....društvenosti, grupnim dešavanjima, nauci, tehnici, humanosti (Vodolija).

Energija za proučavanje dubokih, misterioznih stvari u kombinaciji sa ličnom transformacijom.
Dobra energija za proučavanje astrologije na dubljem nivou (ne da vam astrologija rešava probleme već da probleme rešavate uz pomoć astrologije)

Ova energija donosi i dobre odnose sa autoritetima, moćnim ljudima...posebno ako ste u nekim interakcijama sa velikim organizacijama, sa ljudima na vlasti, moćnim ljudima.

Odlična energija i za zdravlje...za uklanjanje loših navika
Sunce je naša vitalnost, Pluton ima energiju regeneracije i transformacije...

Iskoristite pametno!
Jaka, ogromna (trigon) energija, velika odlučnost, dani u kojima možete prikupiti svoju snagu i pametno je iskoristiti, nešto kao rad na sebi i mogućnost da nešto promenite na sebi i spolja i u unutra ali i u okolini. Oslobodite se svega što vas pritiska, što je staro, iznošeno, izanđalo :) i stvarno i u prenosnom smislu. Ovo je aspekt samopuzdanja, samopoštovanja.... lične trasformacije, regeneracije. 

Pročitajte i ovaj tekst - Šta znači raditi na sebi?




Sunce naš identitet, ego, vitalnost, svha...u harmoniji sa Plutonom koji pruža trasformaciju i regeneraciju omogućava nam da na neki način odbacimo svoje staro JA i probudimo novu moćniju verziju sebe...Ako ostatak natalne karte podržava sa ovom energijom možete ostvariti neke najambicioznije ciljeve. Iskoristite pametno!


Ništa se ne dešava preko noći....
Priču o promeni će imati oni koji su već u nekoj priči od ranije (RPluton) u nekoj priči o promeni nečega već prema vašim natalnim kartama. Ja ovde pišem o opštim stvarima, prave priče one vaše lične su u vašim natalnim kartama.
Ova energija nam pruža moć da kontrolišemo svoj život, trenutno zbog RPlutona više neku prošlost.

Dakle, ako imate potrebu, ako želite ili morate nešto da menjate sada je dobra prilika za tako nešto! Ovo je energija promena! To što je Pluton retrogradan je mogućnost više da se reše neke stvari iz prošlosti, reše ili dovrše. 

Pluton je retrogradan od 02.maja - Vreme je za "čišćenje"


Rođeni sa ovim aspektom (natalni) su prirodni lideri snažne intuicije, prirodni autoriteti, sa određenim darom da prodru u suštinu stvari...poseduju razne talente.

Poznati sa ovim aspektom: Edward Snowden, Colin Farrell, Adriana Lima, Jamie Oliver, Chris Evans,  Shakira, Grace Kelly, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Ashton Kutcher, Tina Turner,  Nicolas Cage, François Mitterrand, Steven Seagal, Richard Burton, Diana Ross, George Sand, Aretha Franklin, Eric Clapton, Ursula Andress, Clark Gable....

Ovaj aspekt iz drugog ugla
Vi rođeni sa Suncem u Blizancima i Suncem u Vagi doživećete ovaj trigon na drugačiji način.
Tranzitni Pluton u Vodoliji biće u trigonu sa vašim natalnim Suncem u Blizancima i Vagi! 
Sada ovaj tranzit imaju svi rođeni na početku Blizanaca i Vage...dakle ako imate Sunce u Blizancima i Vagi na oko 1/2°....kasnije će ga imati i ostali....kako Pluton bude napredovao kroz Vodoliju!


Rođendan će slaviti na turniru u Ženevi
Srećan rođendan Nole :)

Najpoznatija osoba sa Suncem u Blizancima na 1°15' je naš Novak Đoković...koji sutra slavi svoj 37 rođendan...on upravi ima ovaj tranzit (trigon Tran Plutona u Vodoliji sa njegovim Nat Suncem u Blizancima). Ovaj tranzit trenutno imaju i: Eric Cantona (fudbaler napuniće 57 godina 24.maja) Joan Collins (glumica koja će 23.maja napuniti 90 godina)...


☆☆☆


Dnevni aspekti

Mesec je noćas u 00:34 prešao u Škorpiju

Probudili smo se sa kvadratom Meseca i RPlutona u Vodoliji. Ili nas je ovaj kvadrat probudio.
Ovo je višak energije, potreba da se nešto ili neko kontroliše, energija posesivnosti, opsesivnosti...Moguće je destruktivno ponašanje. Gde je Pluton u negativnom aspektu, tu je mogućnost ljubomore, zlostavljanja, manipulacije...Bolje je da ovu energiju iskoristite za neko čišćenje....već prema potrebi. Birajte danas društvo....izbegavajte ljude koji vam crpe energiju, setite se da je stres podjednako zarazan kao i smeh...družite se sa ljudima sa kojima se osećate dobro, koji iz vas izvlače ono najbolje u vama....Vi birate!

I dokle je Sunce u trigonu sa RPlutonom Mesec je eto u kvadratu...kontradiktornost energija!
Mesec u Škorpiji je u inkonjukciji sa Suncem u Blizancima...aspekt prilagođavanja za opoziciju Meseca i Sunca koje sledi - Pun Mesec u Strelcu 23.maja u 15:52 CET.


Od 16:18 Mesec u opoziciji sa Merkurom u Biku

Promenljivo raspoloženje. Mesec - Duša i Merkur Um u neskladu (opozicija)....nervozno razmišljanje, nervozan govor, komunikacija... Napetost, stres...Narodski rečeno glava i srce u sukobu...Osećanja protiv razuma ili razum protiv osećanja!!! 

Nervoza u svakodnevnom životu, ali i nervoza u domu, porodici...Obratite pažnju danas kod donošenja odluka, posebno ako pregovarate nešto sa nekim...jer ova energija donosi zbunjenost, iracionalnost, nedostatak razumevanja..
Poprilično izazovan aspekt....nemir, nervoza i u duši i u mislima...Ovo je energija nerazumevanja. 
Žene nervozne, ne razumeju jedna drugu....kako li je tek muškarcima:).
Ovde su srce i glava u sukobu ili nešto kao "zbogom pameti"

Danas od 19:21 CET  Jupiter će biti na 29°00'00'' Bika!
Ovo su poslednji dani Jupitera u Biku, 26.maja Jupiter će preći u Blizance!


☆☆☆
Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma dana:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com






Нема коментара:

Постави коментар