недеља, 29. новембар 2020.

Sunce danas priča svoju priču, nervozno je zbog inkonjukcije sa RUranom...Neptun je na stanici u vozu koji kreće napred...Merkur i Jupiter nude veru i nadu u bolje sutra..





Moto dana:
"Dok živim, nadam se."

Zvezdani(n) zapis 3089
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Strelcu na  7°37’

★Sunce je od jutros u 09:19 u inkonjukciji sa RUranom u Biku. 
Trenutno nije ni tamo ni ovamo...bio je u opoziciji 31.oktobra sa RUranom (tada je Sunce tranzitiralo kroz Škorpiju) ide ka trigonu koji će se dogoditi 28.decembra kada Sunce bude u Jarcu!!!
Sada između ove dve energije (inkonjukcija) od nas traži prilagođavanje. Ova energija je prilično iritirajuća posebno sada u vremenu u kojem živimo!
Opozicija se dogodila u vreme Punom Plavog Meseca u Biku, bio je to prilično nervozan kraj oktobra i početak novembra! Sada smo opet na kraju meseca...inkonjukcija je na dan pre Punog Meseca i pomračenja Meseca u Blizancima. Ponovo buran kraj meseca i početak sledećeg...Ono što je dobro ovde je da idemo ka trigonu ovih planeta! 
Sada gde su Sunce u Strelcu i RUran u inkonjukciji najpre obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno vi koji negde putujete...Ovde prilagođavanje traže neke istine, ideje, ideali, obrazovanje, putovanje, zakon, pravda....sve u simbolu Strelca, ali i emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost i sve u simbolu Bika!
U vreme opozicije ovih planeta imali smo neku vrstu kulminacije, sada posle mesec dana napetost nije popustila posebno jer se ova inkonjukcija dešava u vreme Punog Meseca! Krajem decembra tačnije 28.decembra čeka nas neko razrešenje u vidu trigona ovih planeta...možda i neko svetlo na kraju tunela!
Neke vesti iz političke sfere unose nervozu...kao da nam nije dosta Korone...na jednoj strani brojimo mrtve a sa druge strane dva naroda ne mogu da nađu zajednički jezik...

Zbog dozvoljenog orbisa delovanja Sunce u Strelcu trigon Mars u Ovnu lagano počinje da deluje. Egzaktan aspekt nas očekuje 11.decembra! Moćne vatrene energije! Imali smo ovaj trigon letos kada je Sunce bilo u Lavu 16.avgusta - Light My Fire
Ako nam je ikada bila potrebna ovakava energija to je sada, ako vam je samopouzdanje "stradalo" ovo je energija koja će mnogima vratiti samopouzdanje i energiju ako je u međuvremenu opala. Ako su vam se "ispraznile baterije" sada je vreme da ih napunite!


Danas na zvezdanom nebu:
29.novembar 01:36: Neptun kreće direktno sa 18° Riba
29.novembar 03:50: Merkur sekstil Jupiter


Danas Merkur u Škorpiji nastavlja sa harmoničnim energijama sa planetama u Jarcu...
Posle sekstila sa Plutonom (suštinske promene) na red je došao sekstil sa Jupiterom...
I dalje tvrdim da je sekstil Merkura i Plutona moćna energija za promene, za transformaciju pre svega misli a onda i svega drugogo u simbolu Merkura! Kako Plutona vezujemo za viruse ovaj sekstil je tu i kao prilika da promenimo stav prema virusu...posebno oni koji možda misle da on ne postoji!
Ova energija nudi priliku da promenite nešto u svom životu.

Ima li mesta mesta optimizmu?
Ima li mesta za ovakav naslov: Pozitivne misli privlače pozitivne događaje...
IMA...više nego ikada!!!
Ali za realan optimizam...tu je Jarac da pomogne - Jupiter (optimizam) Jarac (realnost).
U ponedeljak nas čeka i sekstil sa Saturnom!
Sve su ovo prilike - sekstili sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom na nama je da ih "zgrabimo"!
Jupiter je potraga za istinom...sa ovom energijom istina nam je sve bliža i očiglednija!
Merkur u Škorpiji je tu da pomogne i da najdublje "zakopane" istine izađu na površinu!!!
Današnji sekstil Merkura i Jupitera vrća veru i nadu u bolje sutra.
Istini za volju baš sutra je Pun Mesec i pomračenje Meseca u Blizancima ali i to je je šansa za novi list u našim životima i globalno i lično!!! Sa Merkurom vladarem Blizanaca i njegovom serijom harmoničnih aspekata to je više nego moguće - zapamtite to!!!


Neptun se noćas par sati pre ovog sekstila stacionirao direktno (oznaka st).
Neptun je kod kuće u Ribama....i tu je odavno još od 2011.
Posle pet meseci retrogradnog putovanja Neptun je zauzeo položaj za direktno kretanje!
Imali smo pet meseci da se naviknemo na realnost i stvarnost...
Od danas vreme je za - Svetlo koje tražim...
Nema više mesta bežanju od stvarnosti - vreme je za realnost. 
Isto tako vreme je i za realizaciju nekih snova, snova koje ste sanjali od leta do danas...
Od danas ako bežite od stvarnosti bežaćete jer vam tako odgovara!

Neptun će pokrenuti neka dešavanja svima koji imaju neke planete na oko 18° Blizanaca i Strelca (kvadrat), kao i Device (opozicija)...Pokrenuće neke nejasnoće, obmane, laži, prevare...Nemate kud, ovde nema bežanja stvari moraju da se rešavaju!
Neptun će pokrenuti neka dešavanja svima koji imaju neke planete na oko 18° Bika i Jarca (sekstil) kao i Raka i Škorpije (trigon)...vreme je za ostvarivanje nekih snova!

Neptunovi aspekti do kraja godine:
Venera u Škorpiji trigon Neptun 06.decembar, Sunce u Strelcu kvadrat Neptun 09.decembar, Merkur u Strelcu kvadrat Neptun 13.decembar...

Jedan od bitnijih aspekata svakako je kvadrat Neptuna i RSMČ u Blizancima!
Ovaj aspekt će biti prisutan do kraja godine kao aplikacioni (dolazeći) - egzaktan kvadrat će se dogoditi 06.januara 2021! Ovaj aspekt će mnogo značiti na kolektivnom nivou! Generalno svi ćemo se naći na nekoj životnoj raskrsnici negde između prošlosti i budućnosti. 
Mala digresija: Koliko su značajni Mesečevi čvorovi govori kvadrat RSMČ u Raku sa Kironom u Ovnu koji je bio egzaktan 11.marta 2020. istog dana SZO proglasila je pandemiju!!! Kolektivno zdravlje je ovde bilo u prvom planu...
Mesečevi čvorovi su od tada promenili znakove i sada su na osi RSMČ u Blizancima i RJMČ u Strelcu. Neptun je od danas direktan i ovaj kvadrat lagano počinje da deluje!
Šta možemo da očekujemo od ovog kvadrata?
Svakako promenu ideala, uverenja, verovanja koja smo imali do sada...Promenu svega što ima veze sa duhovnošću, verom, pravdom....životnom filozofijom! Mora doći do razbijanja nekih iluzija i suočavanja sa istim! Za sada toliko o ovom kvadratu!


Dnevni aspekti
Mesec je danas u Biku do 17:16
kada će preći u Blizance

U susret pomračenju...
Posle jučerašnjeg sekstila Meseca i RNeptuna u Ribama (pred njegovo stacioniranje za direktni hod), Mesec je noćas krenuo u harmoničnu priču sa Društvom u Jarcu...Prespavali smo trigon sa Plutonom, probudili se sa trigonom Meseca i Jupitera...I opet pitanje Ima li mesta optimizmu? IMA...Uvek ima mesta optimizmu posebno danas sa ovakvim trigonom...Naravno ovo je realni optimizam! Sa Mesecom u Biku možemo stajati čvrsto na zemlji...Jupiter je tu da donese olakšanje i taj realni optimizam!
Međutim da malo stvari pokvari od jutros je tu i opozicija Meseca sa Merkurom u Škorpiji, pa su mogući i neki neprijatni razgovori posebno u okviru porodice!
Srećom Mesec nastavlja sa harmoničnim odnosima sa planetama u Jarcu, sada sa Saturnom, ovaj trigon nam donosi emotivnu sigurnost...Ovo je i poslednji aspekt pre promene znaka!
Mesec će biti u praznom hodu od 13:48 do 17:16 kada prelazi u Blizance...
I sve smo bliži sutrašnjem Punom Mesecu i Pomračenju Meseca u Blizancima na 8° - možete pročitati sve o tome ovde - Sezona pomračenja...

Нема коментара:

Постави коментар