субота, 14. новембар 2020.

Mars je na stanici već je u vozu za direktno putovanje, Sunce i Pluton nas spremaju za suštinske promene a sve u susret Mladom Mesecu u Škorpiji...



Moto dana:
"Budi promena koju želiš da vidiš u svetu"

Zvezdani(n) zapis 3075
Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Jarcu na 27°02’

Prošle subote bio je na 26°35’...za nešto malo više od mesec dana Saturn će posle tri godine izaći iz Jarca i preći će u Vodoliju. Bio je tu na kratko od 22.marta do 02.jula, a kada konačno pređe u Vodoliju 17.decembra tu ostaje do 07.marta 2023.
Trenutno Saturn je bliži Jupiteru Orb 3°56’ nego Plutonu Orb 4°09’ali i dalje se svi zajedno i dalje se na neki način i drže zajedno  i dalje su Društvo u Jarcu!
Jupiter je trenutno u sredini...širi i sa jedne i sa druge strane šta je zatekao!
Početkom decembra između Jupitera i Saturna će biti oko 1°...
07.decembra Saturn će doći do 29°, Jupiter će tada biti na 27°25’, Pluton ostaje iza njih na 23°26’!
Saturn je na 29° bio i 10.marta i 16.jula (RSaturn)....na tom stepenu će biti i 13.januara 2050.!!!

17.decembra Saturn na 0° i na tom stepenu je već bio 22.marta i 02.jula
Kakve veze imaju mart i juli sa Saturnovim ulaskom u Vodoliju u decembru?
Veza je u "završnom ispitu"...Saturn izlazi končano iz Jarca a nama svima i lično i globalno ostaje da sagledamo šta smo naučili i da li smo uopšte nešto naučili?!

Aktuelni aspekti Saturna:
Oba aspekta su dolazeća...sekstil sa Suncem u Škorpiji i kvadrat sa Venerom u Vagi i oba egzaktna istog dana 19.novembra!
Dve sasvim različite energije u isto vreme...
Sunce i Saturn udruženi u sekstilu poručuju već sada Nikad ne odustaj... ali Venera i Saturn kažu "Ne mogu ti reći šta je tuga"

Već možemo da osetimo ove energije...
Ja sam jutros osetila i jedno i drugo...Počela sam ovaj tekst rano jutros....prekinula sam ga jer sam imala da završim jedan važan posao....i završila sam...Onda sam poželela da podelim to sa mamom i tatom i shvatila da ne mogu...Onda sam rekla sebi.. Možeš. I ispričala sam im to jer znam da me slušaju gde god bili...
Još neko je osetio posebno ovaj kvadrat Venere sa Saturnom ali ne samo sa njim (Pluton i Jupiter).
U porukama malo pisamce....neko se ljuti na Veneru jer oseća ljubomoru i posesivnost (kvadrat Pluton sutra egzaktno)....naravno tu je i preterivanje i rzdvojenost zbog putovanja (kvadrat Jupiter)....na kraju će proraditi i ono On mene ne voli...i sl. 
Pisala sam juče o Veneri ....Ko te zbunio Venero? 
Tamo sam napisala i Bez panike molim!
Kako će na nas uticati neki nebeski tranziti možemo videti u našim natalnim horoskopima. Naš karakter je odgovor na sve...Ova devojka ima aspekte nestrpljivosti...i ako je toga svesna nekada se teže bori sa tim...I njoj i svima vama poručujem sve dođe i prođe...U decembru će Venera biti u ljubavi i saradni sa planetama u Jarcu to nije tako daleko...dotle šta nego Vežbajte mir i suzdržanost!

Danas je ipak Mars zvezda nebeskog programa, i Sunce i Pluton!!!



Danas na zvezdanom nebu:
14.novembar 01:36: Mars kreće direktno sa 15° Ovna
14.novembar 20:48: Sunce sekstil Pluton

Noćas dokle smo mi ovde spavali Mars se stacionirao direktno...
Od noćas Mars je u stanici...."već je u vozu i samo da krene"...
Izašao je iz jednog voza u koji je ušao 10.marta...voz sa kojim je bio na retrogradnom putovanju...
(P.S. Moram da vas podsetim na ovo: Mars je poslednji put bio retrogradan u Ovnu pre 32 godine od 26.avgusta do 28.oktobra 1988. i pre ovo od 06.septembra do 10.novembra 1941.!!! 05.decembra 1941. takođe je bio stacioniran direktno u Ovnu na 15°).

Noćas se dogodilo "presedanje" (01:36) i sada će krenuti na direktno putovanje....
Na tom putovanju biće raznih stanica - aspekti 
11.decembar trigon sa Suncem u Strelcu, 15.decembar trigon sa Merkurom u Strelcu i 23.decembar kvadrat sa Plutonom...02.januara 2021. izlazi iz retrogradne senke i 06.decembra prelazi u drugi voz prelazi u Bika!!!

Da li ste spremni za akciju?!
Posle 65 dana retrogradnog putovanja Mars od danas ide samo pravo...
Nadam se da ste izdahnuli i udahnuli vazduh...
Ako ne uposlite ovog Marsa on će se zasigurno naljutiti...
Dosta je bilo revidiranja, razmatranja, kočenja...vreme je za gas...

Od danas je Mars ponovo svoj na svome...na terenu koji najbolje poznaje (pored Škorpije)...
Spreman je za borbu, takmičenje...za nove poslove, projekte...spreman je da preuzme vođstvo gde god treba...spreman je i za raznorazna osvajanja i poslovne i privtne prirode...spreman je za osvajanje ranije zacrtanog cilja od koga je na neko vreme morao da odustane (samo nekih 65 dana)...Ponovo je spreman da bude u svemu prvi, pionir...predvodnik....
ALI...moguće je i da bude spreman za brzu ludu vožnju...tu su negde i povrede...zna on da bude i kavgadžija, nasilnik, besan za sve pare....sklon infekcijama, zarzama, upalama...na globalnom planu mogao bi da krene da "zvecka oružjem"...Uostalom pročitajte - Mars u Ovnu (tranzitni)

Posle više od dva meseca Marsovog retrogradnog putovanja na kome je uspeo da nas dobro isfrustrira i povremeno razbesni...vreme je da se presaberemo i zajedno sa njim krenemo napred...
Više nema izgovora za nove planove i nove ciljeve!


Kome čuvate mesto pored prozora?!

Došlo je vreme da krenemo dalje...
Ovo je bila godina bez presedana....
Dogodili su nam se susreti moćnih planeta i energija (Društvo u Jarcu)...sve je počelo 12.januara!
Poslednji susret se dogodio nedavno 12.novembra konjukcija Jupitera i Plutona! - Početak kraja!!!
Do kraja godine čeka nas još jedan vrlo bitan susret konjukcija Jupitera i Saturna u Vodoliji!
Veoma značajan susret jer se 200 godina nije dogodilo da se Jupiter i Saturn sretnu u vazdušnom znaku!

Više nikada nećemo biti isti...
12.novembra završen je ciklus Jupitera i Plutona započet 11.decembra 2007 u Strelcu na 28°23’
Mi više nismo isti...od tada je prošlo 13 godina i normalno je da više nismo isti!
Sada smo ušli u novi ciklus koji će trajati do 04.februara 2033. u Vodoliji na 14°50'
Kada se dogodi Velika konjukcija (Jupiter/Saturn) 21.decembra definitivno ni mi ni ovaj svet nećemo biti isti...ALI...zar je cilj ostati isti...Naravno da nije....Nećemo biti isti posebno ako smo nešto naučili iz svega što nam se dogodilo ove 2020.
Najbolje će proći oni koji su naučili neke životne lekcije...koji će nastaviti da poštuju i cene neke "stare" vrednosti ali će krenuti dalje i preuzeti neke nove vrednosti...Vodolija - i staro (Saturn) i novo (Uran)...Najbolje će proći oni koji su bili vredni učenici....

I da se vratim na Marsa koji je u svemu ovome jako bitan...posebno od danas!!!
Ponoviću vreme je da krenemo napred!

Najmračnije je pred zoru...
Sutra nas čeka Mlad Mesec u Škorpiji i Novi strastveni početak!
Jedan od vladara je Mars on od danas direktan , drugi vladar dočekao Pluton od nedavno u konjukciji sa Plutonom pa njihovi uticaji na Mlad Mesec još intezivniji!
Sledi moćna energija jake, duboke i trajne promene!!!

Na sve ovo i današnji sekstil Sunca u Škorpiji sa Plutonom u Jarcu i vrlo jasna poruka da je vreme za promene - Energija promena... nema bolje i jače podrške za sutrašnji Mlad Mesec u Škorpiji! 
Posebno je jaka poruka to što se sekstil Sunca i Plutona nalazi na 22° - na istom stepenu sa kog je sve i počelo....red je i da se završi!!


Dnevni aspekti:
Mesec je u Škorpiji

Nije se video Mesec noćas...ali Mesec je tu...on je u Škorpiji i intezitet te energije nemoguće je ne osetiti na ovaj ili onaj način...posebno sada pred Mlad Mesec ili susret Meseca i Sunca u Škorpiji egzaktno sutra u 06:07 CET!
Jutros nas je dočekala opozicija Meseca i RUrana u Biku...za mnoge je to bila neprijatna energija...nešto kao neprijatno buđenje...Posle Marsovog direktnog stacioniranja Uran kao da je hteo da nas drži budne ili razbuđene...Ovo sve je gotovo opipljiva energija koja nam ne dozvoljava da prespavamo važne događaje koji slede...RUran je tu da iznenadi, da prodrma...on je tu i da kopije pomisle da su originali :)....Nije baš smešno ali ja sam rešila da se smejem...
Kasnije večeras Mesec u trigonu sa RNeptunom u Ribama i kratki predah...Ovde je RNeptun u nekoj ulozi "začina"...on je tu da doda malo boje u naš život, malo ili više čarolije i čuda...i romantike što da ne...i meditiranja i kreativnosti i mašte....pa "odlutajte" negde dragi moji...jer sutra je novi dan...sutra je Mlad Mesec u Škorpiji i Novi početak!!!

Нема коментара:

Постави коментар