петак, 20. новембар 2020.

Venera od sutra u Škorpiji - Take My Breath Away....


Moto dana:
"Naše strasti su prave ptice feniksi: kad stara izgori, 
iz njenog pepela se odmah diže nova."

Zvezdani(n) zapis 3080
Petak. Venerin dan.
Venera je u Vagi na 28°33’

Venera će danas u 18:57 preći na 29°
Na speten prekretnice...
Venera će sutra u 14:22 preći u Škorpiju!


Mnogi će odahnuti prelaskom Venere u Škorpiju!
Lagano će prestati sukob Venere sa planetama u Jarcu...
Poslednji dani zbog tog sukoba mnogima su teško pali...
Neko je mučio muku sa dijetom, sa kilogramima, sa trošenjem novca, sa preterivanjem bilo koje vrste od osećanja do finansija (kvadrat Jupiter), mučila vas je ljubomora, opsesija, potreba za kontrolom (kvadrat Pluton), onda i neka tuga, neraspoloženje, osećanje da vas nešto k'o kamen pritiska (kvadrat Saturn).

I ako je Venera u Vagi svoja na svome, u svojoj kući..."moja kućica, moja slobodica" ipak je bila poprilično nervozna i tužna poslednjih dana! 
Venera sutra napušta svoju kuću i prelazi u energiju Škorpije u znak intime, strasti, inteziteta, dubine...
Sve u simbolu Venere od sutra će biti intezivnije i jače!
Škorpija - Intezitet!
Ulaskom Venere u Škorpiju biće nam nametnuta tema Šta zapravo želimo?!
Škorpija - Ja želim!
Ulaskom Venere u Škorpiju neki odgovori na neka pitanja će nam biti dostupniji i ako ste u potrazi za tim odgovorima ali i ako niste...
Venera u Škorpiji će nas povezivati (veze, odnosi, partnerstva) na mnogo dubljem i intimnijem nivou!

Ulaskom Venere u Škorpiju u kuću koja je suprotno od Venerine prve kuće - Bik. Venera u Škorpiji je u egzilu ili Venera u Škorpiji preuzima osobine Škorpije a manje ispoljava sopstvene karakteristike!!! Kada je planeta u egzilu ona više poštuje pravila te kuće tog znaka, ovde energiju Škorpije!

Pročitajte:

Uživaće Škorpije (konjukcija), Rakovi i Ribe (trigon), Device i Jarčevi (sekstil)...
Neće biti lako Bikovima (opozicija), Lavovima i Vodolijama (kvadrat).

Na sve ovo moramo se prisetiti vremena u kojem živimo....virus i pandemija i pritisak sa te strane na sve aspekte naših života a ovde posebno na emotivan i partnerski život i naravno na finansije i lične i zajedničke!
Srećom istog dana kada Venera prelazi u Škorpiju i Sunce menja znak i prelazi u Strelca...
Zašto srećom? Potrebno nam je više optimizma a to ide sa sezonom Strelca!

Venera u Škorpiji i aspekti:


Prvi aspekt Venere u Škorpiji je opozicija sa RUranom u Biku - "Za točak se bršljan ne hvata"
Ono što je uradila Venera u Vagi sa planetama u Jarcu (kvadrati) sada će dobiti neki epilog u formi iznenadnih dešavanja! Ovo je energija neočekivanih promena! Promene kao i uvek mogu biti pozitivne a mogu i da budu negativne, sve zavisi od trenutne situacije ali i od vaših horoskopa... Jer ono što je za nekog promena za onog drugog je patnja....
Bez panike! Možda će se neki odnos završiti....a možda će se završiti način na koji neki odnos funkcioniše...svakako posle nekog kraja ide novi početak! 




U decembru stvari se menjaju...Venera u Škorpiji imaće više nego romantičan susret u formi trigona sa Neptunom u Ribama, a onda posle toga niz sekstila sa Društvom u Jarcu! Posle svih onih kvadrata iz novembra, Venera će biti u prilici da popravi stvari!!!


Dnevni aspekti
Mesec je u Vodoliji

Mesec se lagano puni...danas je 32,6% ispunjen...idemo lagano ka Prvoj Četvrtini 22.novembra i ka Punom Mesecu - 30.novembara Pun Mesec u Blizancima na 8° (pomračenje meseca)

Kada Mesec plovi Vodolijom sve je moguće pa i ono nemoguće... Bićemo otvoreni za sve što je novo i neobično, drugačije. Želja za druženjem nešto veća. Prijatelji dragi gde ste...
Rano jutros Mesec je u sekstilu sa RKironom u Ovnu...ako je Kiron i rana i lek...onda je sve jasno...osvestiti i ranu je već pola rešenja...
Mesec je sada u kvadratu sa RUranom u Biku i dočekala su nas neka neprijatna iznenađenja, neprijatne vesti i informacije...Ovo je i vrlo nervozna energija, energija ne drži vas mesto...a kuda izaći kada nas bombarduju lošim vestima i novim pravilima, merama...Možda je najbolje ostati u domu svom...bar je toplo i sigurno...
Večeras će Mesec biti u kvadratu sa Merkurom u Škorpiji i eto nekog neraspoloženja...Ko zna šta je detektivski raspoložen Merkur saznao pa se Mesec ubedačio...Ovde se duša (Mesec) i razum (Merkur) ne slažu pa nam donose nemir i nervozu...Najbolje je prećutati i sačekati da ova energija prođe!
Dva sata posle ponoći Mesec će dobiti energetsko pojačanje u vidu sekstila sa Marsom u Ovnu...Ko ostane budan imaće energiju viška...Sutra je novi dan...i ceo će proći u praznom Mesečevom hodu - dakle dan za odmor...ali sutra Venera i Sunce menjaju znakove tako da biće tema za razmišljanje!



Нема коментара:

Постави коментар