уторак, 10. новембар 2020.

Mars usporava...Merkur kaže Ima neka tajna veza, Sunce i Neptun poručuju da verujemo u Čuda...čudan neki dan...


Moto dana:
"Ko veruje u čuda, taj čuda i stvara"

Zvezdani(n) zapis 3071
Utorak. Dan Marsa.
Mars je u Ovnu na 15°19’

Brojimo sitno do direktnog stacioniranja Marsa koje će se dogoditi u subotu sa 15°13’ Ovna!
RMars je od juče u opoziciji sa Venerom u Vagi Orb 0°55’...i ovo je trenutno jedini aspekt Marsa!
Prvi sledeći aspekt direktnog Marsa u Ovnu biće trigon sa Suncem u Strelcu na 19°38’ 11.decembra!
Inače u decembru Mars će biti u sekstilu sa RSMČ u Blizancima 12.decembra, u trigonu sa Merkurom u Strelcu 15.decembra i na kraju treći završni kvadrat sa Plutonom u Jarcu!!!

Danas na zvezdanom nebu:
10.novembar 06:11: Sunce trigon Neptun
10.novembar 22:56 Merkur ponovo ulazi u Škorpiju



Od danas Merkur ponovo u Škorpiji!
I konačno možemo da odahnemo od pritiska kvadrata Merkura i Saturna!!!
Ovo je jako dobra vest...Nema više cenzure ni sa mislima ni sa komunikacijom!
To što se vratio u Škorpiju je takođe dobra vest za sve one koji traže neku istinu ili žele da otkriju nešto što je skriveno, tajnovito....i sl.
Već sam juče napisala vreme je da stavite kačket na glavu i lupu u ruke i krenete u detektivsko istraživanje...ovo je k'o poručena energija za tako nešto! ALI...gledajte da sačuvate svoje tajne posebno ako ne želite da se otkriju!
Merkur je boravio (ranije) u Škorpiji od 27.septembra do 28.oktobra!
Sada će ići istim putem još jednom!
Vreme je za konačno otkrivanje, razotkrivanje...
Sada će u Škorpiji boraviti do 01.decembra!



I srećom po sve nas danas je aktuelan trigon Sunca u Škorpiji sa RNeptunom u Ribama...
Sledite svoje snove....budite kreativni i maštoviti...i verujte u Čuda!!!
Sa Neptunom Čuda su moguća!
Miriše more .....zovu daljine.....zapravo to je zov RxNeptuna....

Kako "radi" ovaj aspekt/tranzit: 
Sunce je ličnost... identitet, volja, fizička vitalnost, samoizražavanje... vlada 5. kućom, Lavom... Neptun je...duhovno iskustvo, inspiracija, mašta, spajanje granica.... vlada 12. kućom, Ribama... Ovako zajedno u trigonu... donose/doneće: inspiraciju, snove, jednu posebnu vitalnost, podsvest, talenat za muziku, umetnost, ili samo potrebu za muzikom, kreativnošću, intuiciju...reagovanje na socijalne probleme, humanost....jake emocije jer Neptun je viša oktava Venere... saosećajnost i razumevanje za potrebe drugih.... Ovaj aspekt vam može pomoći da se "lečite" tako što ćete ili pomagati bolesnima i starima, ili uz muziku, kreativne aktivnosti pomognete sami sebi... Sa ovom energijom možete videti ono najbolje u svakom...Lepo zar ne!
Sunce je u Škorpiji pa je sve začinjeno strašću...intimom, dubokim osećanjima...Neptun je svoj na svome u Ribama...vodeni intezivan aspekt!


Poznati sa ovim aspektom: Diana Princess of Wales, Elvis Presley, Tom Cruise, Juliette Binoche, Marlon Brando, Friedrich Nietzsche, Nikola Tesla, Janis Joplin, Jon Bon Jovi, Michelangelo, Anaïs Nin, Leo Tolstoy, Henry Ford...
Barbara Hutton (bila je jedna od najbogatijih žena na svetu), Luchino Visconti (italijanski režiser)



P.S.Pre neki dan sam gledala film Zimska priča - Winter's Tale (SAD, 2014) 
Ovaj film je priča o čudu, isprepletenim sudbinama, i večnoj borbi dobra i zla. Film je ljubavna priča!
Sve se vrti oko lopova koji se zaljubljuje u bolesnu devojku...Čudo koje nosi u sebi namijenjeno je posebnoj duši, posebnom životu koji samo on može spasiti. Nije uspeo da spasi devojku u koju se zaljubio...Čudo se dogodilo mnogo godina kasnije...Pogledajte film zaista je lep...i svakako je namenjen romantičarima!!!



"Tajna se duže pamti nego jasne istine"

Dnevni aspekti
Mesec je u Devici

Mesec je juče posle praznog hoda prešao u praktičnu Devicu...prvi aspekt se dogodio danas u 04:50 CET trigon sa RUranom u Biku...Vest koja nas je jutros dočekala:
Farmaceutske kompanije "Pfizer" iz SAD i nemački "Bionteh" saopštile su juče da njihova eksperimentalna vakcina ima efikasnost od preko 90 odsto u sprečavanju kovida-19, na osnovu početnih podataka iz velike studije, što je velika pobeda u borbi protiv pandemije.
O ovoj vesti će se sigurno danima diskutovati...Merkur (vladar Device) je sada na 29° Vage večeras 22:55 prelazi u Škorpiju i naravno da  će se još diskutovati ali razvijaće se i razne teorije zavere...17.novembra nas čeka opozicija Merkura u Škorpiji sa Ruranom u Biku (treća i završna pročitajte u Zvezdama u novembru) ko zna šta će još izroniti iz nemirnih voda Škorpije.Do kraja novembra sve sami harmonični aspekti Merkura...da...saznaćemo još mnogo toga i lično i globalno!

Prvi sledeći današnji aspekt Meseca je opozicija sa RNeptunom u Ribama 21:42 CET ...i eto još teorija zavera, eto zabuna, laži...obmana...sluđenosti! Srećom pa u 22:53 Mesec u sekstilu sa Suncem u Škorpiji gde će duša (Mesec) biti u harmoniji sa voljom (Sunce)...Merkur prelazi u Škorpiju i odlazak u krevet (ovde u ovoj vremenskoj zoni) biće u isto vreme mirniji ali i sa potrebom da se nešto ispita, otkrije....mnogi će pokušati da se povežu sa dešavanjima iz septembra kada je Merkur prvi put boravio u Škorpiji - 27.septembar!


Нема коментара:

Постави коментар