субота, 28. новембар 2020.

Saturn danas priča svoju priču dok se Neptun priprema za direktno stacioniranje!



Moto dana:
"Ti živiš u oblacima mala"


Zvezdani(n) zapis 3088
Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Jarcu na 28°10’

Saturn je već bio na 28°  - 28.februara ove godine, još jedno u retrogradnom hodu 29.jula i sada!!!
Pročitajte ove tekstove:

U februaru situacija sa Korona virusom bila je takva da još nismo bili svesni šta nas zapravo čeka! Vesti iz Kine su bile alarmantne ali nekako sve to je bilo daleko od nas...sredinom februara prvi slučaj van Kine, onda krajem februara dogodili su se i prvi slučajevi u SAD kao i najveći finasijski pad od 2008.
Do jula smo se već nekako "navikli" na celu priču mada je to bilo vrlo neizvesno leto...

I sada u novembru priča o virusu se zahuktava!!!
Današnja vest: Korona lomi planetu: Više od 62 miliona zaraženih u svetu, u Evropi sve više

Ja sam juče pisala da je vreme za promene...i jeste vreme za promene ali pre svega u odnosu prema ovom virusu...Nemoguće je ignorisati da on postoji sve i da hoćemo..a on neće nestati preko noći. Kraj novembra će biti na neki način presudan! Dogodiće se Pun Mesec i pomračenje Meseca u Blizancima ali i sekstil Merkura i Saturna! Kulminacija svega (pomračenje) ali i prilika da ozbiljno razmislimo o odgovornosti svako od nas sam sa sobom...
U nedelji u kojoj Merkur ima sve same harmonične energije vreme je da se ozbiljno razmisli o svemu! Očigledno je da je opozicija Venere i Urana osim ljubavnih problema donela i neke druge probleme...tako da je za mnoge vest o redovima ispred prodavnica u tržnom centru šokirala...Šta nam vredi ako ćemo kupiti nešto na popustu ako ćemo se pri tom možda zaraziti. Sem toga ova opozicija predstavlja i veliki ruzik u trošenju novca!



Danas nema egzaktnih aspekata...
Sutra će se dogoditi sekstil Merkura i Jupitera - Pozitivne misli privlače pozitivne događaje...
Sutra će se Neptun direktno stacionirati - Svetlo koje tražim...

Ima li u ovom trenutku mesta optimizmu? IMA!



Dnevni aspekti:
Mesec je u Biku

Ovaj Mesec voli udobnost i sigurnost...a gde je trenutno najsigurnije? 
Sigurna sam da znate taj odgovor - najsigurniji je trenutno naš dom...
Iskoristite ovaj dan...uživajte u svim čulima, kuvajte, uređujte svoj dom...ako vam više odgovara prosto ulenjite se...Uživajte...jer i sam Mesec uživa u energiji Bika tu je egzaltiran, uzvišen!
Mesec u energiji Bika voli udobnost, voli sve što je poznato, sigurno, stabilno...
Mesec u ovoj energiji ima potrebu za emotivnom i materijalnom sigurnošću...
Sa ovom energijom sve je usporeno usporite i vi...

Jedini aspekt Meseca u Biku danas je sekstil sa Neptunom u Ribama (17:28)
Ja mu se uvek obradujem kao cveće vodi....On je taj "kec iz rukava" koji možemo izvaditi kada su vesti ovakve, kada nas plaše sa svih strana.....odmahnemo glavom i sanjarimo. "Izvadimo čarobni ćilim" pa na neki oblak. Šalu na stranu ali ovaj aspekt je aspekt mašte, kreativnosti, umetnosti... Aspekt za opuštanje, meditiranje....Ono.... pogled u daljinu pa kuda nas odvede. Samo pazite sa glavom u oblacima..... Lako je upasti u ovu energiju, teško je iz nje izaći....ono kada vam se svidi pa nebi silazili sa oblaka....U tome je poenta vratiti se posle kraćeg odmora od svakodnevice....Ova energija je dobra za umetnička stvaranja (poezija, slikanje, gluma, pevanje.., dobar je za ritam i ples... Za duhovnost, saosećajnost....Dobar je i za povezivanje sa porodicom....opet na nekom dubljem duhovnom nivou....
Sve ovo je još intezivnije jer Neptun je usporio i polako se stacionira direktno (noćas u 01:36)...polako će nas pripremati za povratak (posle retrogradnog putovanja) u neku prividnu realnost ili kako se to sada zvoe u novu normalnost (ma šta to značilo)!
Ipak pripazite....Bikom vlada Venera a ona je još uvek u opoziciji sa RUranom...ova energija bi mogla da pokvari idilu...i da donese još šokantnih otkrića! A možda vas ipak danas neko "ukrade iz tvog tako lepog stana i odvede u svoj skromi dom" k'o u Zdravkovoj pesmi :).


Нема коментара:

Постави коментар