субота, 8. август 2020.

Najmračnije je pred svitanje....Danas na zvezdanom nebu:

Jedno svitanje 13.avgusta 2016. na Kritu

Moto dana:
“Nada je mogućnost da vidimo svetlo uprkos svoj tami.”

Zvezdani(n) zapis 2975
Subota. Saturnov dan.
RSaturn je u Jarcu na 27°18’

U društvu je RJupitera 19° i RPlutona 23°, dovoljno su blizu da vrše i dalje uticaj a sve je krenulo početkom ove godine sa stelijumom u Jarcu! Sada nemamo stelijum ili ga imamo zavisi ko piše.
Bio stelijum ili ne još uvek imamo u istom znaku tri moćne planete!
Situacija sa Koronom se ne smiruje u svetu je prema podacima zaraženo 18,9 miliona ljudi, 05.aprila u vreme konjukcije Jupitera i Plutona taj broj je bio 1,3 miliona, 30.juna u vreme druge konjukcije taj broj je bio 10 miliona! I ako se setimo da ovu konjukciju očekujemo još jednom 12.novembra možemo samo da se zapitamo koje nas cifre tada očekuju!
Nije samo ova konjukcija aktuelna! Sve ovo je počelo sa "čuvenom" konjukcijom Saturna i Plutona 12.januara ove godine! Ta konjukcija više neće biti egzaktna ali i dalje je prisutna zbog orbisa delovanja. Sada je između njih 4° uskoro u periodu od 10.septembra do 13.oktobra biće najbliže jedan drugome od 12.januara, između njih će biti 3°!!!
Ostaje još konjukcija Jupitera i Saturna koja egzistira od početka godine ali nije bila egzaktna! Ovu konjukciju egzaktno očekujemo 21.decembra kada Jupiter i Saturn budu u Vodoliji na 0°29'  - Velika konjukcija!!!
Od decembra 2019. januara 2020. pa do danas ove planete nam kroje sudbinu...

Saturn je na ovom 27°18' već bio tačno 21.februara ove godine! Ponovo će biti na istom stepenu 17.novembra u vreme treće konjukcije Jupitera i Plutona! Tada u novembru posebno oko 17.novembra, Venera će biti u Vagi  u kvadratu sa ove tri planete u Jarcu! Nećemo se mi tako lako osloboditi maski...Ovde pomislim Strpljen - spašen i verujte mi i mene pomalo nervira upotreba ove izreke...ali gde god je Saturn u neharmoničnim aspektima posebno kada je kvadrat u pitanju uvek ima mesta za ovu izreku. Ima mesto i za još jednu: "Strpljenje je gorko, ali mu je voće slatko."

Upravo jedan takav kvadrat nam tek predstoji, Saturn ovih dana ulazi u kvadrat sa Marsom u Ovnu koji će biti egzaktan 24.avgusta"Strah je roditelj okrutnosti"

Spremimo se za najgore, nadajmo se najboljem.
Nadu nam niko ama baš niko ne može oduzeti! 
Ako izgubimo nadu onda se ljutimo...zato ne dozvolite da izgubite nadu! Nadu u bolje sutra!
Ma koliko sitacija bila teška...ljubav, vera i nada su uvek tu ako mi to želimo!!!
Svetlo uvek dođe posle tame, sunce posle kiše...



Najmračnije je pred svitanje
Okrenite se Veneri u Raku, neka ljubav pobedi, okrenite se porodici i porodičnim vrednostima..."tu će tvrđavicu malo teže srušiti"...Još uvek smo na raskrsnici birajte put koji vodi ka budućnosti...
idemo lagano ka trigonu Sunca u Lavu sa Marsom u Ovnu - The winner takes it all 
Koliko sutra  dolazi nam i trigon Merkura u Lavu sa Kironom u Ovnu...ovo je energija reči koje leče, energija misli koje leče...
Dakle, ne fali nam energije, ne fali nam pozitivne energije Sunca....pozitivne energije Lava - ljubav, uživanje, zabava...na nama je koju ćemo energiju pustiti u naš život!!! Verujte mi, ja to u ovom trenutku najbolje znam!
Možda sam tekst počela sa pričom o teškim energijama ali ga završavam sa energijama koje nnam nude izlaz u ovo teško vreme!



Dnevni aspekti:
Mesec je u Ovnu

I položaj Meseca u Ovnu nam danas dodaje potrebnu energiju...Noćas je bio u trigonu sa Merkurom u Lavu ko se seća spomenula sam male noćne razgovore...Sa ovom energijom smo se probudili noćas...a neko je možda zaspao sa telefonom u ruci...Oni koji noćas nisu imali emotivne razgovore jutros su sigurno makar poželeli da podele emocije sa najbliže srcu ljudima...
Jutros smo se probudili i sa egzaktnom konjukcijom Meseca i Kirona...
Najčešće je ova energija okidač za bol ali ova energija svakako može biti i lekovita...Donosi ova energija neku vrstu osetljivosti...ali i veliku sposobnost empatije...osetljivost na tuđu bol...Jednom mesečno imamo ovu konjukciju i imaćemo je sve dokle Kiron boravi (tranzitira) Ovnom! Ona je uvek tu da nas podseti na nešto, ponekad na nešto bolno ali u isto vreme i da probudi odlučnost i hrabrost da se sa tim suočimo...i krenemo u izlečenje! Slušajte srce ono zna gde je ključ!

P.S. Ja se jedne ovakve konjukcije sećam sa bolom, tog 14.juna na dana ove konjukcije moja majka je preminula! Ustala sam rano te nedelje i ma koliko mi je bilo teško napisala tekst...i krenula ka stanu mojih roditelja sa nekom knedlom u grlu....Nije mi namera da vas rastužim, već da iz ličnog primera (Zvezdanin dnevnik) vidite kako neki aspekti deluju!!!

Sutra je nedelja, sutra je novi dan...oko ponoći Mesec i Sunce će biti u trigonu, čeka nas konjukcija Meseca i Marsa i kvadrati Meseca sa trojkom (Jupiter, Pluton i Saturn sa početka teksta), nemožemo ih se rešiti sve i da hoćemo, ali možemo se protiv njih boriti mirom i suzdržavanjem!




1 коментар:

  1. pratim vas skoro svakodnevno i hvala na vrlo detaljnoj analizi značenja položaja planeta na nebu . astrologiju volim i skoro 30 godina pokušavam otkriti njene tajne čitajći i učeći, izvore informacija ne biram.pomnjete27 stupanj jarca i saturna,ove godine i upravo sad meni se dešava povratak drugi=saturna.mogu samo reći da je ovo jako teška godina za mene .ja sam ovan sa podznakom u raku ,stelij planeta na ovim stupnjevima trnutno su mi u 8 kući.mislim da vam je jasno što prolazim još s venerom u ovnu na 27 supnju.ohrabruju me vaši tekstovi i daju ideje za dalje,još jednom sve pohvale vašem radu

    ОдговориИзбриши