субота, 23. фебруар 2019.

Tango...Venera i Pluton u konjukciji.....


"prava ljubav i miris istine
jedan pogrešan korak i magija prestaje"...

Zvezdani(n) zapis 2468
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Jarcu na 22°
Noćas je Venera bila između Saturna i Plutona...od jutros Venera je ispred Plutona...Sada je između Saturna i Venere Pluton!!! Saturnovi aktuelni aspekti: Venera konjukcija Saturn, Saturn sekstil Neptun i Saturn konjukcija Pluton!!!



Ne plešu Saturn i Venera više ali i dalje Saturn ima uticaj (slabiji) na Veneru...Venera je sada još uvek u strastvenom zagrljaju Plutona...Venera posle ovog zagrljaja ide lagano ka Vodoliji gde će preći 01.marta!!! Pre ulaska u Vodoliju Veneru još čeka konjukcija sa RxJMČ i opozicija sa RXSMČ, zatim kvadrat sa Uranom u Ovnu!!! U jarcu posle toga ostaju Saturn i Pluton i RxJMČ!!!
Saturn i Pluton su već neko vreme dovoljno blizu da možemo osetiti njihovu konjukciju i uticaj ove ni malo lagane energije!!! Neki politički i ekonomski događaji i ovde i negde tamo daleko postaju više nego očigledni!!! Nešto će se po svoj prilici završiti, uništiti, dokrajčiti....da bi se nešto novo "rodilo" stvorilo!!!


12.januara 2020. godine Saturn i Pluton će biti u egzaktnoj konjukciji!!! U julu iste godine Jupiter, Saturn i Pluton (svi retrogradno) biće u konjukcijama!!! Jupiter će ući u Jarca 20.decembra 2019. Saturn će 22.marta 2020. ući u Vodoliju, ali će 02.jula 2020. ponovo ući u Jarca (retrogradno) i tada će ove tri planete biti u konjukcijama!!! Tada će Sunce boraviti u Raku preko puta (opozicija) sa svim planetama u Jarcu (Jupiter, Pluton, Saturn)!!! Mesečev čvor će tada biti u Strelcu!!! Osetićemo ove energije sigurno!!! Najbolje će proći oni koji imaju planete u Biku i Devici (trigon)!!! Dobro je i za sve one koji imaju planete u Škorpiji i Ribama (sekstil)!!! Nešto komplikovaniji period je za sve one koji imaju planete u Ovnu i Vagi (kvadrat) ali i u Raku (opozicija)...
Daleko je za sada egzaktan konjukcija Saturna i Plutona....daleko je 12.januar 2020. ali sada u ovom periodu je priča koja nas uvodi u ta buduća dešavanja i lično i globalno!!! Zbog toga i ovaj osvrt na buduće aspekte i tranzite!!!

Danas na zvezdanom nebu:

23.februar 04:52: Venera konjukcija Pluton
23.februar 18:17: Merkur sekstil Pluton

Pisala sam već o ovim aspektima i u dnevnim, nedeljnim, mesečnim izveštajima....


https://youtu.be/NlkmQniXSGE

Venera i Pluton plešu svoj Tango....strast je u vazduhu....ali i neka promena (Pluton)!!! Ili čete regenerisati i transformisati neki odnos, vezu (Venera) ili će se taj odnos zavrpiti!!! Sve zavisi od vaših ličnih horoskopa. Ovde je osim ljubavi, veza, odnosa u pitanju i neki novac..tvoj, moj...naš!!! Neka vrsta kulminacije nam svima sledi!!! Venera je i dalje u konjukciji sa Saturnom pa on može pomoći ili odmoći...sve već prema vašim horoskopima. Venera će biti uskoro i na "raskrsnici" u konjukciji sa RxJMČ ali i u opoziciji sa RxSMČ!!! Sledite svoje srce...ono najbolje zna....Ova energija je već prisutna (dolazeći aspekt), egzaktna će biti 26.februara!!! Venera će tada biti u sekstilu sa Merkurom što je ovde jako dobra priča!!! Nudi ova energija lepu i ugodnu komunikaciju (bilo koje vrste...pisana ili izgovorena reč)!!!  I na kraju 01.marta Venera će biti u kvadratu sa Uranom - ovo je u najavi neka burna priča i burni iznenadni događaji!!! Posle tog kvadrata istog dana Venera će preći u Vodoliju!! Još uvek smo u februaru mesecu ljubavi....Kraj februara biće vrlo zanimljiv kada su vaše emocije, ljubav, veze, odnosi ali i novac, materijalne stvari u pitanju!!! Pripremite se!!! Kada Venera pređe u Vodoliju....dolazi nešto drugačiji period i energija....u vreme Venerinog kvadrata sa Uranom - vežite svoje pojaseve.....polećemo!!!

Današnji sekstil Merkura i Plutona može da pomogne....jer ovo je energija intuitivnog razmišljanja i intuitivne komunikacije....Dubokog istraživanja....dublji uvid u sve ono što se događa!!! Dobro zapamtite šta se događa sada jer ovaj sekstil ćemo imati još dva puta (zbog RxMerkura) - 16.marta i 10.aprila!!! 

Dnevni Mesečevi aspekti:

Mesec je sada u Vagi....posle jučerašnjeg kvadrata sa Saturnom Mesec je danas u kvadratu sa Venerom i Plutonom (a oni u konjukciji)....ne baš lagane energije....neki emotivni problem u najavi...ali i porodični (Mesec)...Mesec je i u kvadratu sa RxJMČ i RXSMČ!!! I na kraju očekuje nas opozicija Meseca i Urana i neki iznenadni događaji....nešto što bi moglo da nas uznemiri...

Mesec ulazi u prazan hod od 16:10 do 16:56 CET, kada će i preći u Škorpiju!!! Prvi aspekt Meseca u Škorpiji biće trigon sa Suncem u Ribama u 01:43 CET - nedelja!!!

Izgleda mnogo komplikovano ali nije....Subota je....Saturn je takav kakav jeste....odplesao je svoj ples sa Venerom....ona sada pleše sa Plutonom.....na njoj je da izabere...odgovornost, dugotrajnost, vernost...ili strast, transformaciju, regeneraciju ili da sve to uklopi zajedno...Saturn je u sekstilu sa Neptunom i nudi mogućnost da živimo i ostvarimo svoje snove....Merkur u sekstilu sa Plutonom nam poručuje sledite svoju intuiciju....A Mesec i njegovi aspekti...pa nisu najbolji...ali u životu nije sve idealno...to već odavno znate :)))




Tango...

Нема коментара:

Постави коментар