петак, 8. фебруар 2019.

Petak je....a šta radi Venera....ali šta rade i Sunce i Jupiter, Merkur i Mars....


Zvezdani(n) zapis 2455

Petak. Venerin dan.
Venera je u Jarcu na 5°
Venera trenutno bez aspekata sa ostalim planetama....i kao takva neometano živi ovu energiju...Prvi aspekt će biti kvadrat Venere i Meseca 03:21 sutra, onda će opet biti neaspektovana do sekstila sa Neptunom i konjukcije sa Saturnom!!!


Kao da se povukla naša "ledena kraljica" u svoj zamak...Ja je zamišljam ovako....na vrhu (Jarac) neke kule starog zamka, duge crne kose, predivnog tena....setnim pogledom zagledana u neku daljinu .....i čeka nekog!!! 


Kada se sretnu Venera i Saturn...
Uskoro 18.februara našu Veneru čeka susret...Srešće se Venera i Saturn....Dugo ga je čekala Venera...Poslednji put su se sreli 25.decembra 2017. na 0°, to je bio i njihov prvi susret u Jarcu posle 30 godina!!!
Sada je susret (konjukcija) na 16°, sledeći je 11.decembra na 19°....
05.februara 2021. srešće se u energiji Vodolije prvi put posle 30 godina!

Da, čeka Venera strpljivo, uporno....Ozbiljna je, tradicionalna je...odgovorna...I ne buni se...Pomalo je i tvrdoglava a razum ide ispred srca...Oprezna je!!! Oko nje su zidovi...Saturn je za sada daleko (15°), uskoro će ga Venera ugledati (aplikacioni aspekt)!!!
Izgledaće da se ne raduju jedan drugom....Teško je Veneri da pokaže osećanja i naklonost....Saturn je hladan....osećanja potisnuta...Nema romantike u ovom susretu....Čekala je na ljubav...čekala i dočekala.... Možda je ovo neko iz prošlosti, neko koga već poznaje i koga je čekala...Možda je to neko koga ne poznaje...neko stariji, odgovoran, na izgled hladan...neko ko ne pokazuje baš osećanaja pa i ona čuva svoja....Ima i onih Venera koje ne čekaju nikog, neko je tu pored nje...i nešto ne funkcioniše, hladnoća se uvukla među njih....zid se podigao a cigle su zajedno stavljali....Biće i onih koje će ova energija podsetiti na vernost, odanost....testiranće svoje vezu (odnos). 
Kod svakoga će ova energija pričati svoju priču susreta Venere i Saturna....zamak je ovde kuća (astrološka)!!!
Ako vam se više sviđa od kraljice i viteza priča o lepotici i zveri..može i tako :)))...može i bilo koja samo vaša asocijacija....


Kada Venera i Saturn zaplešu sa Neptunom...
U isto vreme Venera će biti u sekstilu sa Neptunom....Zaplesaće oni uz muziku...uz neku violinu, klavir, harfu...Vino i gitare....Sveće i cveće....Olakšaće susret Venere i Saturna....učiniće ga mekšim, romantičnijim, zanosnijim...a baš to im treba (zbog energije Jarca)...Saturn je od ranije "omekšan" on je u sekstilu od 31.januara!!! Naučio je korake....pružiće ruku Veneri i oni će zaplesati....a naša osećanja će biti obojena....I tako...mnogo je bolje kada je Venera aspektovana....radujte se ovom sekstilu, jer onda će i konjukcija biti lakša....
Do kraja februara i do kraja boravka Venere u Jarcu, nju čeka još jedan susret (konjukcija) sa Plutonom....biće to prilika za strast....samo da ne pređe u destruktivnost!!!


Ipak će dva aspekta obeležiti ovaj dan....

08.februar 01:32: Sunce sekstil Jupiter
08.februar 02:24: Merkur sekstil Mars

Petak je....vikend pred nama...i dva lepa aspekta (tranzita)!!!
Jedan je tu da nas uveri da je Život lep...ma šta nam se trenutno dešavalo (pojedinačni horoskopi) ova energija je tu da pokrene optimizam....da ga vrati tamo gde je nestao...ili da ga pojača tamo gde ga već ima....Radujte se dragi moji....živite svaki dan kao da je poslednji....iskoristite ovaj dan (capre diem)!!! I ako konjukcija Marsa i Urana još nije egzaktna njen uticaj je očigledan...Juče je bio baš težak dan....Svi smo bili svedoci jedne teške saobraćajne nesreće, i sada se naježim kada se setim :(. U pitanju je poznato TV lice pa je sve bilo transparntno....a to je moglo bilo kome da se dogodi...
Tu su i neke kampanje....mene je sve oko toga podestilo na vreme mitinga i kontramitinga...I dalje "jašu Kurte i Murte".....a ja planiram da ponovo kao nekada TV isključim na neko neodređeno vreme...vesti mogu da pratim ali i da ih filtriram preko interneta...Moram da budem u toku samo zbog aspekata...inače bih sasvim ukinula :))).

Usput "trenirajte" :))), svoj mozak...jačajte svoj um....iskoristite ovu energiju...Neka vam misli, reči, komunikacija dobiju samopouzdanje....Ako treba da se borite za neku misao, ideju, reč, nameru, odluku...sada je vreme...Kažite ono što mislite...mislite ono što kažete!!! I družite se...



Mesečeva magija:
Mesec je još uvek u Ribama...čeka ga konjukcija sa Kironom....možda vas nešto i zaboli...duša ili telo...Kratko će da traje....Mesec će ubrzo posle ove konjukcije preći u Ovna 15:34 CET!!!
Prodrmaće nas ova energija....razbuditi....I da ništa nije crno ni belo....govore i neki aspekti....zapravo  imaćemo i jako dobre aspekte Sunca i Jupitera, Merkura i Marsa ali i izazovne aspekte (kvadrati) Meseca u Ovnu sa Venerom i Plutonom u Jarcu sutra u subotu (a vikend traje)....
Nedeljni horoskop:
Mesečni horoskop:


Mene nešto hoće romantika od jutros :)) a Dan zaljubljenih tek na vidiku :)))


Нема коментара:

Постави коментар