понедељак, 4. фебруар 2019.

Nedeljni horoskop od 04.februara do 11.februara...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
04.februar 22:03: Mlad Mesec u Vodoliji 15°
08.februar 01:32: Sunce sekstil Jupiter
08.februar 02:24: Merkur sekstil Mars
09.februar 23:53: Merkur sekstil Uran
10.februar 11:51: Merkur ulazi u Ribe

Nova nedelja, ponedeljak i Mlad Mesec i novi početak...Nedelja koja počinje Mladim Mesecom u Vodoliji na 15°....Jupiter je u Strelcu na 18°, Sunce i Mesec sekstilu sa Jupiterom, Mesec i Jupiter danas egzaktno, Sunce i Jupiter egzaktno u petak!!!
Novi početak pod jakim uticajem planete sreće.... Jupiter ovde donosi lepu energiju, energiju širenja, ekspanzije, zaštite...pomoć u novom početku...ohrabrenje za neki poduhvat...Ono što Mlad Mesec nagoveštava...Jupiter proširuje...u pozitivnom smislu...
Mlad Mesec u Vodoliji nudi energiju slobode, oslobađanja, energiju novih ideja, želja, nadanja...nudi energiju društvenosti, socijalnosti, energiju grupnih dešavanja...energiju humanosti...energiju povezivanja.....pojedinac i ostatak sveta...."svi za jednog, jedan za sve"....
Svi imate Vodoliju u svom horoskopu....ta kuća gde se nalaze Sunce i Mesec 15° je oblast života gde možete očekivati neki psihološki uticaj ili stvarni događaj....Kuća u kojoj se nalazi Jupiter u Strelcu 18° je kuća iz koje ide podrška i energija koju zovemo sreća....
Generalno (opšte) svi ćemo biti pod uticajem ove energije (Mlad Mesec), nešto više od ostalih fiksni znakovi: Vodolije (konjukcija), Lavovi (opozicija) Bikovi i Škorpije (kvadrat)....Ovi znakovi će biti pod većim pritiskom....Naravno i svi oni koji imaju neke planete na oko 15° ovih znakova!!!
Ponedeljak je...Dan kojim vlada Mesec....Mesec je Mlad....početak nedelje....novi početak....svi imamo mogućnost da napravimo neke promene u svojim životima!!! Verujte (Jupiter) u promene!!!

Venera je juče prešla u Jarca....bila je u kvadratu sa Uranom, pa u kvadratu sa Kironom....Ove nedelje nema aspekte...Do kraja meseca Venera će biti u sekstilu sa Neptunom, imaće i dva susreta sa planetama u Jarcu: konjukcija Saturn, konjukcija Pluton!!!

Ove nedelje je Merkur više nego aktivan....U vreme Mladog Meseca Merkur je na 19° Vodolije...Merkur je u separacionom aspektu konjukcije sa Suncem (30.januar)...Ove nedelje u petak i subotu Merkur u sekstilu sa Marsom i sekstilu sa Uranom....Mars i Uran spremni za egzaktni susret (13.februara)!!!
U nedelju Merkur će preći u Ribe... Dugo će boraviti u ovom znaku sve do 17.aprila, sve zbog retrogradnog hoda koji nas očekuje od 05. do 28.marta!!!



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:

OVAN: 
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 11.kući....energija novog početka vama Ovnovima doneće intezivne promene u društvenom, socijalnom, prijateljskom sektoru vašeg života!!! Vaš znak se odlično slaže sa energijom Vodolije (sekstil) iskoristite ovu energiju da promenite nešto u svom životu!!! Energija za nova prijateljstva, nove grupe, nove ciljeve. 
Jupiter u Strelcu u 9.kući će pomoći da se ova priča proširi....možda je vaš novi početak povezan sa daljinama, inostranstvom, obrazovanjem, putovanjima....možda sa širenjem vidika, moralnih, etičkih normi...Jupiter kaže uživajte u životu!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u vašem znaku 1.kuća!!! Sve se vrti oko priče o društvenosti, povezivanju vas sa ljudima sa kojima imate isti cilj ili interes!!! Budite originalni!!!
Merkur će preći u Ribe u vašu 12.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija tajni, tajnih razmišljanja, komunikacije...ovo je energija jake intuicije, mada i energija koja vas vodi u neko povlačenje, izgubljenost u vremenu i prostoru...Sa jedne strane jaka energija društvenosti, sa Merkurom ovde postoji mogućnost da vas okolina ne razume najbolje...

BIK:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 10.kući....energija novog početka vama Bikovima doneće intezivne promene u vašoj profesiji, karijeri, položaju i statusu u društvu...promene se odnose i na vaš ugled, uspeh...promene u vezi vašeg odnosa prema autoritetima, roditeljima, gazdama, šefovma, državi, vlasti...Energija za nove poslove, nov položaj...nove odnose!!! Možda je vreme da ispišete novi CV (radna biografija)!!! Ipak budite i oprezni, jer se vaš znak ne slaže (kvadrat) sa energijom Vodolije.
Jupiter u Strelcu u 8.kući će pomoći da se ova priča proširi....da odlučnije uđete u suštinske promene (8.kuća), promene koje će pozitivno promeniti vaš život! Možda ćete nešto morati da dovršite, završite...neki kraj i novi početak. Jupiter kaže uživajte u životu u novom početku!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 12.kuća. Možda je vreme da nešto sakrijete, uradite nešto u tajnosti..neke misli, reči, komunikacija u pozadini, daleko od očiju javnosti...da nešto osmislite pa tek onda da o tome pričate, donosite odluke i sl.
Merkur će preći u Ribe u vašu 11.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija društvenosti, socijalnosti, prijateljstva...energija novih ideja, želja, nadanja...Komunicirajte sa prijateljima, zbog energije Riba neka to bude tajno, intuitivno, osećajno....Ovo je i energija iznenadnih dešavanja, informacija, komunikacije...


BLIZANCI:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 9.kući....energija novog početka vama Blizancima doneće intezivne promene u vašem tkz. višem umu, u verovanjima, životnoj filozofiji, pogledu na svet i okolinu, duhovnost, uverenjima...u vezi nekih daljina, inostranstva, obrazovanja, putovanja, zakona, pravde, daljih rođaka...unuka ako ih imate!!! Ovo je energija novog putovanja stvarnog ili umom. Ovo je i energija avanture...neke nove avanture koja će pokrenuti vaš život. Ova energija i vaš znak se dobro slažu (sekstil) iskoristite to!
Jupiter u Strelcu u 7.kući će pomoći da se ova priča proširi....na vaše partnerske odnose, na odnose i veze sa drugim ljudima. Nešto kao u dvoje je lakše i lepše...sreća je negde u zajedništvu, neki novi početak, partnerski odnos, ali i neki novi ugovor (7.kuća).. Jupiter kaže uživajte u životu zajedno!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 11.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje sa prijateljima, grupama kojima pripadate...Možda je ovo i neka akcija sa prijateljima. Nešto novo i originalno u društvenom smislu...društvene mreže i sl.
Merkur će preći u Ribe u vašu 10.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija profesionalnosti, karijere, položaja, uspeha...Vreme je da se informišete, pregovarate, ugovarate, komunicirate sve u vezi vaše karijere...Možda je vreme za promenu posla ili za neki dodatni posao. Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

RAK:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 8.kući....energija novog početka vama Rakovima doneće intezivne promene u intimi, strastima, tkz tuđem novcu, zajedničkim resursima (partnerski novac)...Ovo je energija suštinskih promena, energija kriznih situacija iz kojih možete izaći regenerisani i trasformisani....neki kraj i novi početak!!! Ovo je energija koja vam može pomoći da preuzmete kontrolu nad vašim životom. Neka vrsta oslobođenja. Ovaj Mlad Mesec je za vas više neka priprema za sledeći Mlad Mesec u Ribama koji će vam svakako prijati, sada je vreme prilagođavanja (inkonjukcija)!!!
Jupiter u Strelcu u 6.kući će pomoći da se ova priča proširi....da poboljšate svoj svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Ako vam je ovde negde potreban novi početak eto prilike, tu negde je vaša sreća. Jupiter kaže uživajte u životu u onome što radite!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 10.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje u okviru vaše karijere...ovo je energija novih akcija, nekih originalnih ideja i poteza. Budite što aktivniji i originalniji!
Merkur će preći u Ribe u vašu 9.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija
učenja, putovanja, razmene misli...Ovo je i energija istine...boljeg i optimističnijeg raspoloženja. Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

LAV:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 7.kući....energija novog početka vama Lavovima doneće intezivne promene u vaše odnose, veze...vaše odnose jedan na jedan, bračne, poslovne odnose...Ovo su nova udruživanja, ugovori, pogodbe...Promene u javnom životu i u odnosima sa javnošću, klijentima i sl. Vreme je ili za novi partnerski odnos ili za novi početak u već postojećem odnosu!!! Vreme je za oslobađanje!!! Budite oprezni, jer je energija Vodolije suprotno (opozicija) od vašeg znaka, a to može doneti razna iskušenja, nemire...
Jupiter u Strelcu u 5.kući će pomoći da se ova priča proširi....da poboljšate svoj emotivni, ljubavni život, vašu kreativnost, uživanje, zabavu, vaš odnos sa decom ako ih imate ili ako planirate da ih imate!!! Ako vam je ovde negde potreban novi početak eto prilike, tu negde je vaša sreća. Jupiter kaže uživajte u životu jer život je lep!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 9.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da ih proširite, da se otisnete dalje i šire....Vreme je za akciju, nekome je to neki put, nekome obrazovanje...nekome neka nova avantura!!! Budite originalni i inventivni!!!
Merkur će preći u Ribe u vašu 8.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija
za duboka istraživanja, ovo je energija suštinskih promena...regeneracije i trasformacije kroz misli, reči, komunikaciju. Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

DEVICA:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 6.kući....energija novog početka vama Devicama doneće intezivne promene u vaš svakodnevni život, rutinama, navikama, poslu, zdravlju...Možda je vreme za nove navike, novi posao, nov odnos prema zdravlju (bolestima)...za dijetu, vežbanje i sl. Nove terapije (za one koji imaju neke tegobe)...Možda je vreme za novu garderobu, novog kućnog ljubimca...brigu o sebi ili drugima!!! Vreme je za novi cilj u životu. Vreme je za oslobađanje!!! Ipak imajte na umu da dolazi sledeći Mlad Mesec u Ribama koji će biti izazovan za vas....sada je vreme da se prilagodite (inkonjukcija sa Vodolijom)!!!
Jupiter u Strelcu u 4.kući će pomoći da se ova priča proširi....da poboljšate svoj porodični život, porodične odnose...Proširenje u okviru doma...Možda je vreme za selidbu...Ako vam je ovde negde potreban novi početak eto prilike, tu negde je vaša sreća. Jupiter kaže uživajte u životu, uživajte u svojoj porodici ali i poslu.
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 8.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju u neku suštinsku promenu. Možda je i vreme za neke odluke. Budite originalni.
Merkur će preći u Ribe u vašu 7.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija za komunikaciju, reči, ideje u partnerskim odnosima...vreme je da podelite neka osećanja sa drugima vama bliskim ljudima da bi se i oni i vi osećali bolje. Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

VAGA:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 5.kući....energija novog početka vama Vagama doneće intezivne promene u vaš emotivni i ljubavni život, vaš kreativni život, sve u vezi uživanja, zabave, samoizražavanja, odmora...Moguće su i promene u vezi dece, trudnoće...Možda je vreme za više slobodnog vremena u vašem životu, za novu ljubav, dete...Vreme je za oslobađanje!!! Vaš znak se odlično (trigon) slaže sa energijom Vodolije, iskoristite to!
Jupiter u Strelcu u 3.kući će pomoći da se ova priča proširi....da lepše razmišljate, komunicirate, širite i ideje i ljubav...Komunicirajte više, pričajte o svemu sa partnerom, decom...Budite otvoreni za neki novi početak...Jupiter kaže uživajte u životu jer život je lep!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 7.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju vi vaš partner zajedno ako ga imate, ako niste u vezi možda je vreme za novu vezu, nešto novo i iznenada nešto neočekivano....Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vašu 6.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija
za komunikaciju, reči, ideje u svakodnevnom životu ali i u poslu i zdravlju...Vreme je za pregovore, ugovore.... Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

ŠKORPIJA:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 4.kući....energija novog početka vama Škorpijama doneće intezivne promene u vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, nešto u vezi neke prošlosti...Vreme je za novi početak, za nove bolje odnose...Nekima od vas vreme je za osnivanje porodice...Drugi će se možda baviti proširenjem porodice, neko će se seliti, neko će možda otići iz zemlje...Nekome sledi možda samo bolja organizacija. Vreme je za samostalnost....Vreme je za oslobađanje!!! Vaš znak se ne slaže najbolje (kvadrat) sa energijom Vodolije, budite spremni i za neke izazove, nemir i nervozu!!!
Jupiter u Strelcu u 2.kući će pomoći da se ova priča proširi....da imate bolji odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...Jupiter kaže uživajte u životu, porodici!!!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 6.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju u vezi vaših navika, zdravlja, posla...Možda je vreme za novi posao. Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vašu 5.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija 
za komunikaciju, reči, ideje u vašem kreativnom i ljubavnom životu. Možda je potrebno da imate više vremena za sebe, svoju ljubav, decu ako ih imate...Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

STRELAC:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 3.kući....energija novog početka vama Strelčevima doneće intezivne promene u vaše misli, reči, komunikaciju...u vaše bliske odnose, blisko okruženje, ali i u učenju, putovanju, saobraćaju....Vreme je za intezivniju komunikaciju, razmenjivanju ideja, informacija....možda je i vreme za neke nove odluke, odluke koje će vas osloboditi nekih starih, zastarelih razmišljanja. Vreme je za oslobađanje!!! Ovaj Mlad Mesec se lepo slaže (sekstil) sa vašim znakom, isoristite to!!!
Jupiter u Strelcu u u vašem znaku u 1.kući će pomoći da se ova priča proširi...ali i da shvatite da sreća nije negde tamo već da je sreća u vama...Vreme je za više optimizma. Jupiter kaže uživajte u životu jer život je lep.
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 5.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju sa emotivnim partnerom, decom...ili ako ih nemate u akciju da ih dobijete...Možda vam se smeši neka nova ljubav ako ste sami. Vreme je za kreativnost, užuvanje, odmor...Neko će da uči, neko će na kraći put. Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vašu 4.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija 
za komunikaciju, reči, ideje u vazi vašeg doma...u porodičnim odnosima. Komunicirajte sa svojim članovima porodice, razmenjujte i misli i osećanja....Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

JARAC:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 2.kući....energija novog početka vama Jarčevima doneće intezivne promene u vaš odnos prema vrednostima, novcu, finansijama, odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...Možda je vreme za promene, za neki novi posao, ili bolju organizaciju kada je novac u pitanju...Možda je vreme da shvatite i prihvatite da je novac zapravo sloboda. Vreme je za oslobađanje!!! Prethodni Mlad Mesec je bio u vašem znaku, bilo je i pomračenje Sunca, sada ovu energiju ovog Mladog Meseca iskoristite za novi početak možda nešto što ste već započeli u prošlom Mladom Mesecu u vašem znaku!!!
Jupiter u Strelcu u 12.kući će pomoći da se ova priča proširi...da prihvatite neke stvari i da se osetite emotivno i materijalno sigurniji. Jupiter kaže uživajte u životu, u vrednostima, novcu, jer imati novca znači imati i više slobode!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 4.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju u okviru porodice i doma. Možda je vreme da ulepšate dom, kupite novi stan, iznajmite novi i sl.  Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vašu 3.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija 
za komunikaciju, reči, ideje .... Komunicirajte više...obratite pažnju na svoja osećanja ali i osećanja vama bliskih ljudi....Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

VODOLIJA:
Mlad Mesec u Vodoliji u vašem znaku ove nedelje u vašoj 1.kući....energija novog početka vama Vodolijama doneće intezivne promene vama lično pre svega...vašem karakteru, izgledu...Ova energija na vas deluje nešto intezivnije od ostalih jer se nalazi u vašem znaku...Obratite pažnju jer ovo je odlična prilika za nove poduhvate....Vreme je za oslobađanje!!! Energiju ovog Mladog Meseca vi ćete osetiti intezivnije od drugih, zato iskoristite ovu moćnu energiju!!!
Jupiter u Strelcu u 11.kući će pomoći da se ova priča proširi...na vaš društveni, socijalni, prijateljski sektor...na grupe kojima pripadate ili želite da pripadate...Vreme je da se umrežite ili ako ste već umreženi da to proširite. Možda je i vreme za nova prijateljstva. Jupiter kaže uživajte u životu, budite ono što vi jeste društveni, humani i prijateljski nastrojeni.
Merkur u Vodoliji u vašem zanku u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 3.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju neku vrlo konkretnu akciju. Pregovarajte, ugovarajte....putujte, učite, krećite se, družite se...Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vašu 2.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija 
za komunikaciju, reči, ideje .... u vezi vaše zarade, novca, finansija....Oslonite se na intuitivnost i tajnovitost Riba!!!

RIBE:
Mlad Mesec u Vodoliji ove nedelje u vašoj 12.kući....energija novog početka vama Ribama doneće intezivne promene u ono što skrivate, što je tajno, što je negde možda i u vašoj podsvesti....Vreme je da oslobodite neke stvari....neke tajne, snove....sve ono što ste sakrili i od sebe i od drugih...vreme je za novi početak.....Vreme je za oslobađanje!!!Međutim ova kuća je kuća Riba i možda je vaš novi početak vezan za tajne, za neki vid izolacije, povlačenja...za meditiranje i sl. Supljanje energije, punjenje baterija i to je za neke od vas novi početak. Sledeći Mlad Mesec je u vašem znaku!!!
Jupiter u Strelcu u 10.kući će pomoći da se ova priča proširi...na vaš profesionalni život i karijeru, vaš položaj i društveni status... Da budete srećni ali u skladu sa vašom duhovnom prirodom.  Jupiter kaže uživajte u životu, verujte u snove i ideale!
Merkur u Vodoliji u istoj kući gde je energija Mladog Meseca ove nedelje u sekstilu sa Marsom i Uranom u Ovnu vaša 2.kuća. Vreme je da razmenjujete misli, reči, ideje...da krenete u neku akciju u vezi novca, zarade, finansija. Možda je vreme za novi posao a možda je vreme i da naučite da štedite. Budite originalni!
Merkur će preći u Ribe u vaš znak u vašu 1.kuću i tu će boraviti prilično dugo do 17.aprila...ovo je energija za komunikaciju, reči, ideje .... ovo je vaša energija uživajte u njoj!!!



Нема коментара:

Постави коментар