понедељак, 18. фебруар 2019.

Nedeljni horoskop od 18.februara do 25.februara....


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

18.februar 08:54: Sunce sekstil Uran
18.februar 09:08: Kiron ulazi u Ovna
18.februar 11:51: Venera konjukcija Saturn
19.februar 00:04: Sunce ulazi u Ribe
19.februar 07:36: Merkur konjukcija Neptun
19.februar 14:19: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 16° Riba
19.februar 16:53: Pun Mesec u Devici 0°
20.februar 03:39: Merkur sekstil Saturn
22.februar 21:39: Merkur kvadrat Jupiter
23.februar 04:52: Venera konjukcija Pluton
23.februar 18:17: Merkur sekstil Pluton


Što smo se odmarali odmarali smo se kada su zvezde u pitanju....Mada sa konjukcijom Marsa i Urana od prošle nedelje to svakako nije bio klasičan odmor.....
Bila je i nedelja ljubavi....koja se svakako nastavlja kada su ★Venera i njeni aspekti u pitanju....Venera će ove nedelje imati dva susreta (već najavljeni) u ponedeljak sa Saturnom i u subotu sa Plutonom.....
Za ovu priču najbitnije je u kojoj kući se nalaze Tran Venera, Saturn i Pluton!!!
U subotu Venera je bila u sekstilu sa Neptunom....
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2019/02/ljubav-na-filmuvenera-sekstil-neptun.html
Što se Venere tiče i njenih aspekata ove nedelje već sve znate od ranije....


   
Sunce je na poslednjim stepenima Vodolije....pre prelaska u Ribe biće naravno u sekstilu sa Uranom u Ovnu....opet buran prelazak.....koji će se dogoditi u ponedeljak.... Pokazaće nam ova energija koliko život može biti uzbudljiv...posebno ako ste u situaciji da menjate nešto u svom životu....Ove promene su dobre i dobrodošle (sekstil)!!! I naravno budite kreativni, budite originalni, kopije nisu u modi....
Sunce prelazi u Ribe u utorak i kreće vladavina Riba.....i Ribe će slaviti svoje rođendane i solarne povratke!!!
Jedan od najbitnijih događaja ove nedelje je u utorak - Pun Mesec u Devici!!!
Interesantno kod ove energije je da se događa na 0° Device i samim tim ima veliki intezitet i uticaj...Kako je ovde u pitanju energija Device teme ovog Punog Meseca su svakodnevni život, navike, rutine, posao, zdravlje....higijena, usluge...Preko puta je energija Riba (Sunce u Ribama), energija vode, osećanja, osetljivosti, žrtvovanja, tajanstvenosti....
Merkur vladar Device i Neptun vladar Riba istog dana u konjukciji....i šta reći....sve oko Punog Meseca imaće i neku dozu magije, mašte, kreativnosti...ALI....mogla bi ova energija i da zbuni....nije ona baš tako laka posebno ako se ne kanališe kako treba, ako ode u drugu krajnost....maglu, obmanu, netačne informacije...i sl. Sem toga Merkur ulazi u retrogradn senku pa je sve dodatno prilično zbunjujuće.....aktivirajte svoju maštu i kreativnu stranu.....

Ništa manje bitan događaj je ponovni ulazak ★Kirona u Ovna u ponedeljak....Kiron je već boravio u Ovnu, ja sam naravno o tome pisala:
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/04/ranjeni-iscelitelj-kiron-od-danas-u-ovnu.html
Vraćamo se na neki način u to vreme u april 2018. i sve su šanse da će se neke situacije ponovo aktivirati!!!
Dakle Sunce ulazi u Ribe, Kiron izlazi iz Riba!!!


Svi ostali aspekti ove nedelje vezani su za ★Merkura, našeg nebeskog glasnika koji će ove nedelje biti više nego aktivan!!! Ove nedelje Merkur ulazi i u retrogradnu senku...retrogradni uticaj pre retrogradnog ciklusa!! Merkur će biti u konjukciji sa Neptunom u vreme Punog Meseca u utorak, nastaviće se dobri aspekti u sredu Merkur će  biti u sekstilu sa Saturnom koji će vam pomoći u koncentraciji, organizaciji i misli i reči....Da malo "pokvari" utisak ove nedelje gde su sve sami dobri aspekti u petak Merkur u kvadratu sa Jupiterom...malo ili više preterivanja, od preteranog optimizma do ignorisanja nekih činjenica....što bi moglo da vas odvede u neki problem....I na kraju u subotu još jedan sekstil Merkura sada sa Plutonom, on je tu da reši problem ako ga ima, on ima onu detektivsku energiju, istraživačku....


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u februaru 2019.





OVAN: 
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vaš znak u 1.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kako je u vašem znaku vi ćete ovu energiju rana, bola i leka osetiti više od ostalih. Nešto što je skriveno (Kiron u Ribama) sada će postati javno i ponovo će se aktivirati period iz aprila 2018. Kiron u 1.kući može aktivirati neke stare rane ali i izvući iz izolovanosti i pokrenuti vašu individualnost, hrabrost i spremnost da se uhvatite u koštac sa onim što boli, a lek ste vi, lek je u vama!!!
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 12.kuću i priprema vas za period koji dolazi, boravak Sunca u vašem znaku ali i za novi ciklus i proleće. Skupljajte energiju, napunite baterije!!!
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 6.kuća (Devica) i 12.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš svakodnevni život, posao, zdravlje ali i vaš skriveni život, podsvest, tajne. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 12.kući, i vaše tajne su tu...ili ćete snove da ostvarujete na kreativan način ili ćete imati problema sa snom, možda ćete imati potrebu da se usamite....Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 10.kućipa rad, profesija, karijera vas izvuku iz "ilegale" i na pametan način iskoristite energiju 12.kuće. Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 9.kuće, budite oprezni sa novcem, kaznama, zakonom i sl. Budite oprezni ne preterujte ni u vezi obrazovanja, putovanja....dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Čuvajte i tajne i svoje i tuđe!
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 10.kući, i ljubav i karijeru stavljaju u prvi plan. Ljubav kao dužnost (Jarac), ozbiljna ljubav, ozbiljna karijera. Ljubav i karijera zajedno. Ljubav preko karijere.


BIK:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 12.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 12.kući vam može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način. Nezgodan je Kiron u Ovnu ovde, pokreće neke strahove, pokreće ono što ste potisnuli i gurnuli "pod tepih", neke stare rane, strahove, poricanja, zavisnosti i sl. Lek je u otkrivanju i prihvatanju, kada to ostvarite već ste pronašli lek! Lek je i u verovanju. Mogu vam pomoći neko stručan ali i sve ono u šta verujete bilo koje vere da ste. 12.kuća su verski hramovi, ali i ljudi koji vam stručno mogu pomoći! Duhovnost, metafizika, meditiranje izbor je vaš!
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 11.kuću dolazi period druženja, period gde vaš društveni i socijalni život dolaze u prvi plan. Lepa je ovo energija jer se vaš znak dobro slaže sa energijom Riba (sekstil).
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 5.kuća (Devica) i 11.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš ljubavni i društveni život, sa jedne strane ljubav koju pružate sa druge ljubav koju dobijate. Ljubav na jednoj strani prijateljstvo na drugoj. Samoizražavanje (5.kuća) i biti deo neke grupe, zajednice (11.kuća). Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 11.kući, budite kreativni, maštoviti i u druženju, društvu ali i kod vaših novih ideja, želja....Budite oprezni jer ova konjukcija donosi i neku maglu, obmanu...Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 9.kući, i dođete do neke istine, dobijete neku bitnu informaciju, možda krenete na put ili je to dobra energija za obrazovanje, učenje...Romantični razgovori na daljinu. Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 8.kuće, budite oprezni sa novcem, posebno onim zajedničkim, tkz tuđim i sl. Budite oprezni, ne preterujte, razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Neka vas optimizam ne ponese, ne rizikujte. Prijateljstvo ovde može biti ugroženo ako se radi o nekom novcu.
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 9.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena, ovo je i vera u ljubav....ljubav koja je možda iz neke daljine ili ćete možda na neki put zbog ljubavi....Ako ste sami ljubav vam se smeši. Možda iz neke daljine ili vam ljubav dolazi sa nekog puta....


BLIZANCI:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 11.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 11.kući vam može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....sve ovo vas na neki način može iznenaditi, posebno ako dolazi iz pravca prijatelja, ali i grupa kojima pripadate. Možda je ovo i osećanje neprilagođenosti. Lek je ipak u društvenosti, prijateljstvu....i socijalizaciji. Lek je u novim idejama, željama, nadanjima. Mnogo toga možete naučiti i na tkz društvenim mrežama. 
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 10.kuću dolazi period za karijeru, profesiju....za vaš društveni status, kao i za potrebu da vas drugi vide i zapaze. Energija vašeg znaka se ne slaže najbolje sa energijom Riba (kvadrat) pa je moguć i pomalo stresan period.
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 4.kuća (Devica) i 10.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš porodični i profesionalni život. Na jednoj strani dom, porodica, porodični odnosi, na drugoj strani profesija, karijera...kuća-karijera-kuća!!! Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 10.kući, budite kreativni, maštoviti u karijeri ali budite i oprezni jer ova konjukcija donosi i neku maglu, obmanu...Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 8.kući, da mudrošću i intuicijom promenite neke stvari. Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 7.kuće, budite oprezni u komunikaciji, pregovorima, ugovorima....ali i u vezama i donosima sa ljudima, razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Neka vas optimizam ne ponese, ne rizikujte. Partnerstva mogu biti ugrožena!
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 8.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...Lepa energija da se podgreju strasti ako nje nema. Dobra energija i za nove ljubavi ako ste sami. Možda upoznate nekog ko će vas pre svega privući kroz strast.

RAK:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 10.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 10.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Problemi sa karijerom, negde jaka potreba da se uspe i ostvari neki cilj, položaj....ovo je potreba do preterivanja, po svaku cenu, pa otuda bolni momenti. Ovo je i ranjivost koju drugi vide. Možda su ovo i neki bolni momenti sa jednim roditeljem, problem sa autoritetima. Lek je prepoznavanju onog što vas muči. Lek je u pametnom odabiru karijere o pažljivim koracima ka vrhu i uspehu. 
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 9.kuću dolazi period za  širenje vidika, optimizam, lepa energija za narednih mesec dana. Energija vašeg znaka se odlično slaže sa energijom Riba (trigon) tako da vas očekuje jedan lep period.
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 3.kuća (Devica) i 9.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš niži i viši um....Na jednoj strani usko razmišljanje na drugoj širina. Na jednoj strani sve blisko i u blizini na drugoj strani daljine...Razmišljati, komunicirati usko, lokalno ili šire je neka od dilema. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 9.kući, budite kreativni, maštoviti, široki u razmišljanju...otisnite se na neki put, bilo stvarni put ili put umom...Budite oprezni jer ova energija nosi i energiju magle i obmane...Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 7.kući, i mudrošću i intuicijom kroz partnerstvo ostvarite neki svoj san ili ideal. Odlična energija za komunikaciju, učenje, putovanje....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 6.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, energija koja vas može uvesti u preterivanje kada su vaše navike u pitanju, zdravlje, posao. Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Neka vas optimizam ne ponese, ne rizikujte. Čuvajte zdravlje i klonite se loših navika. Budite oprezni i u poslovnoj komunikaciji.
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 7.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...Lepa energija da se podgreju strasti ako nje nema. Ove energije stavljaju vaše veze, odnose, partnerstva u prvi plan. Negde će ova energija biti veliko iskušenje, negde će dobrodoći. Ako niste u vezi, možda je ovo prilika da upoznate nekog.

LAV:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 9.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 9.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Moguće je da ćete se suočiti sa nekim bolnim istinama. Problemi sa daljinama ili iz daljina. Poljuljani stavovi, ideali, snovi. Lek je u otkrivanju istine, u putovanju, obrazovanju, duhovnim aktivnostima. Lek je u pisanju knjige, putopisa. Lečeći druge mi lečimo sebe imajte to na umu.
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 8.kuću dolazi period za suštinske promene, regeneraciju, transformaciju, buđenje strasti. Ovo je period prilagođavanja za vas jer vaš znak je u inkonjukciji sa energijom Riba. Ulazak Sunca u Ovna je energija koja će vas pokrenuti iz zimskog sna, dotle pokušajte da se prilagodite.
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 2.kuća (Devica) i 8.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti sa jedne strane i vaš odnos prema zajedničkim resursima, tkz tuđem novu sa druge strane. Moje, tvoje...naše na iskušenju!!! Neka priča oko novca, finansija, materijalne situacije. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 8.kući, budite kreativni, maštoviti, meditirajte, istražujte....Budite oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...možda i neki vid krize. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 6.kući, i mudrošću i intuicijom pomognete sebi, pre svega oko posla i zdravlja. Odlična energija za sve oko navika, zdravlja pre svega preventive. Pregovaranje, ugovaranje oko nekih poslova.....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 5.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, preterano uživanje, zabava....a raditi se mora. Pripazite i na komunikaciju sa emotivnim partnerom, sa decom ako ih imate. Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Neka vas optimizam ne ponese, ne rizikujte ni sa novcem ni u ljubavi.
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 6.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...Ako je dobro kanališete ona vam može pomoći i u emotivnom ljubavnom smislu ali i sa navikama, zdravljem i poslom kojim se bavite. 

DEVICA:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 8.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 8.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Ovo je kuća kriznih situacija, bolnih završetaka tako da su te rane najbolnije...Možda imate neke rane u vezi intime, strasti, ljubomore, posesivnosti, nečije kontrole i nametanja moći, nekog bolnog završetka....ali i zbog nekog novca. Lek je u promenama, lek je u transformaciji i regeneraciji, meditiranju, dubokom istraživanju onog što vas muči. Lek je duboko u vama!
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 7.kuću dolazi period za druženje, partnerstvo, bolji odnos sa onima preko puta vas. Vaš znak je preko puta (opozicija) energije Riba tako da je moguća i neka napetost sa ljudima sa kojima ste u vezi, partnerstvu.
Pun Mesec u Devici u vašem znaku je kod vas na osi 1.kuća (Devica) i 7.kuća (Ribe), u prvom planu ste vi i vaši odnosi sa ljudima. Na jednoj strani ste vi na drugoj strani su oni sa kojima imate neki odnos, porodični, prijateljski, poslovni, emotivni.... Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!! Ova energija posebno utiče na vas jer se dešava u vašem znaku!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 7.kući, budite kreativni, maštoviti i uživajte sa partnerom ako ste u vezi....Budite oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...otvorite oči i uši. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 5.kući, i mudrošću i intuicijom popravite komunikaciju sa partnerom, decom. Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 4.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, rasejanosti pa su mogući nesporazumi u porodici. Problem sa novcem ili problem oko nekih porodičnih pitanja. Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Neka vas optimizam ne ponese, ne rizikujte. 
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 5.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...Mada ona može biti i teška sve zavisi od konkretnog slučaja i vašeg horoskopa, mogao bi ovo da bude period hladnog i toplog talasa u vašim vezama. Ako niste u vezi možda upoznate nekog.

VAGA:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 7.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 7.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Bolne priče u vezama, odnosima sa ljudima vama bliskim. Ova kuća deluje kao ogledalo tako da je moguće da projektujete neke svoje slabosti. Lek je u zdravijim izborima ako niste u vezi i braku, ali ako jeste u vezi lek je u ozdravljenju veze. U narednom periodu potrebno je da prevaziđete neke bolne situacije a to je moguće samo ako potpuno otvorite svoje srce i priznate i sebi i partneru svoj bol. Ako niste u vezi opet priznajte sebi da vas samoća boli...mada sve će biti lakše ako shvatite i da je samoća nekada jako dobra....i dobra priperema za vezu.
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 6.kuću dolazi period za više aktivnosti...posao, zdravlje u prvom planu. Ovo je period prilagođavanja (inkonjukcija), jer vaš znak i energija Riba su tako postavljene. Prilagođavate se za prelazak Sunca u Ovna, kada će ova energija biti suprotno od vaše (opozicija). 
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 12.kuća (Devica) i 6.kuća (Ribe), u prvom planu je ono što želite da sakrijete, potisnete, zatvorite na jednoj strani i ono što je otvoreno, vaša svakodnevica, navike, posao, zdravlje. Na jednoj strani je energija koja vas vuče ka povlačenju, skrivanju, zatvaranju a na drugoj strani je energija koja se mora....neke obaveze, dužnosti koje imate svaki dan bilo da radite ili ne. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!
Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 6.kući, budite kreativni, maštoviti, ulepšajte sebi svakodnevni život i rutinu, posao....Budite oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...proverite zdravlje, pripazite na poslovne odnose, komunikaciju. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 4.kući, i mudrošću i intuicijom predahnete od svakodnevnih obaveza i možda se posvetite porodici i nekim porodičnim odlukama. Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 3.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, preterani optimizam do euforije... Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! 
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 4.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena... ljubav i strast u domu, potreba za sigurnošću....Kvalitetno vreme provedeno u domu. 

ŠKORPIJA:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 6.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 6.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Ovo je energija koja će pokrenuti vaše psihofizičko stanje i zdravlje, neki zdravstveni problem, odnos prema zdravlju i nekim navikama, odnos prema poslu. Hipohondrija se najčešće javlja kao odgovor na ovu energiju. Lek je pre svega u preventivi, vežbanju, higijeni, ishrani...Lek može biti i rad, posao ali nešto što volite da radite, nešto što će vas uslovno rečeno ozdraviti...u radu je spas!
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 5.kuću dolazi period za ljubav, uživanje, kreativnost, decu. Vaš znak se odlično slaže (trigon) sa energijom Riba, iskoristite ovaj period. Sunce u Ovnu će vam doneti uzbudljivo proleće kada su posao i zdravlje u pitanju.
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 11.kuća (Devica) i 5.kuća (Ribe), u prvom planu je vaš društveni i socijalni život sa jedne strane i vaš ljubavni i emotivni život sa druge strane. Na jednoj strani je ljubav koju dobijate, koja vam se pruža....na drugoj strani je ljubav koju vi dajete i pružate. Na jednoj strani je grupa, organizacija kojoj pripadate, zatim vaši prijatelji....na drugoj strani ste vi i potreba za samoizražavanjem - pojedinac u okviru grupe!!! Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!

Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 5.kući, budite kreativni, maštoviti, romantični...uživajte u ovoj energiji ali budite i oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...gledajte manje kroz ružičaste naočari.... Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 3.kući, i mudrošću i intuicijom razgovarajte pre svega sa partnerom. Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 2.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, preterivanja sa novcem i oko novca. Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! 
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 3.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena... razgovarajte, pišite.... uživajte...družite se. Putujte ako ste u mogućnosti...važno je da ste u pokretu. Dobra energija za vas koji ste u vezi, a ako niste u vezi možda se to uskoro promeni....

STRELAC:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 5.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 5.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Ovo su pre svega emotivne rane...Ovo je energija koja vas sputava da uživate i budete kreativni zbog nečega što vas boli...Lek je pre svega u samopoštovanju, u novim emocijama (ljubav), lek je u deci...Lek je u prevazilaženju nekih sumnji u vezi ljubavi, dece...Uživajte više....pronađite neki hobi....zabavljajte se, odmarajte više...
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 4.kuću dolazi period za dom, porodicu, privatne stvari, za vašu prošlost. Vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa energijom Riba, tako da ovaj period bi mogao da bude nešto burniji i nervozniji. Mnogo bolji period vas očekuje ulaskom Sunca u Ovna, nešto kao prolećno buđenje.
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 10.kuća (Devica) i 4.kuća (Ribe), u prvom planu su vaša karijera, položaj i status i vaš dom, porodica. Sa jedne strane potreba za uspehom, boljim položajem, karijera u prvom planu, sa druge strane dom, porodica, privatne stvari.... Potreba da se dokažete i pokažete, možda na uštrb doma i porodice ili je obrnuto...Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!!

Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 4.kući, budite kreativni, maštoviti, romantični...ulepšajte sebi život i svojoj porodici, ali budite i oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...i nejasne situacije. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 2.kući, i mudrošću i intuicijom razgovarajte, pregovarajte sve u vezi novca i vaših finanasija...Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 1.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, rasejanosti...Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! 
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 2.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena... energija koja može jako uticati na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti....

JARAC:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 4.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 4.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Ovo su stare porodične rane, rane iz prošlosti...nekada je u pitanju i vaše detinjstvo....neki disfunkcionalni odnos sa roditeljima...Lek je u zdravijem odnosu prema porodici, prema svojoj primarnoj porodici ali i prema onoj koju ste stvorili ili ćete tek stvoriti...
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 3.kuću dolazi period za komunikaciju, period za bliske odnose...Vaš znak se dobro slaže (sekstil) sa energijom Riba....uživajte u mislima, rečima, aktivnostima...
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 9.kuća (Devica) i 3.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš viši i niži um, na jednoj strani široko razmišljanje, na drugoj strani usko...Na jednoj strani daljine, širina, nepoznate stvari koje vuku u neku avanturu...na drugoj strani sve što je blisko i poznato....Razmišljati široko, daleko ili usko, blisko....jedna je od dilema. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!! Pred vama su neka putovanja, učenje neko, neki odnosi sa bliskim ljudima....

Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 3.kući, budite kreativni, maštoviti, romantični...ulepšajte i svoje misli i komunikaciju...ali budite i oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...i nejasne situacije. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 1.kući, i mudrošću i intuicijom razgovarajte, pregovarajte... Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 12.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, rasejanosti...Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! I čuvajte tajne!!! Ponekad je bolje prećutati nešto.
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 1.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...energija koja posebno utiče na vas jer se dešava u vašem znaku!!! Zanimljivi ljubavni događaji....bilo da ste u vezi ili niste... 

VODOLIJA:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 3.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 3.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Ovo su bolne misli, bolna razmišljanja....Bolni razgovori, bolan odnos sa nekim bliskim ljudima...Lek je u promeni misli....lek je u boljoj komunikaciji, učenju, kretanju, negovanju bliskih odnosa...Lek je i u novim idejama, pronađite nešto što će vas pokrenuti i ohrabriti....
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 2.kuću dolazi period gde će u prvom planu biti vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti!!! Ovaj boravak Sunca kod vašeg "komšije" Ribe je prelazan period za ulazak Sunca u Ovna, u energiju koja se slaže sa vašim znakom i koja će vas probuditi iz zimskog sna!
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 8.kuća (Devica) i 2.kuća (Ribe), u prvom planu su vaš odnos prema zajedničkim resursima, tkz tuđem novcu, intimi, strastima, kriznim situacijama sa jedne strane i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti sa druge strane. Tvoje, moje...naše su u iskušenju!!! Neka priča oko novca, finansija, materijalne situacije. Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!! Napravite ravnotežu kada je bilo koji novac u pitanju...

Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 2.kući, budite kreativni, maštoviti, ulepšajte sebi život....kroz emociju ali i neku materiju....kupite sebi ili nekome poklon...Ali budite i oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...i nejasne situacije. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 12.kući, i mudrošću i intuicijom, skriveno, tajnovito...daleko od očuju javnosti....pregovarajte, ugovarajte.....Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 11.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, rasejanosti...Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Čuvajte prijateljstva. Ne rizikujte sa novcem.
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 12.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...energija koja priča neku tajnu priču...tajna vza, tajna ljubav.

RIBE:
Kiron ranjeni iscelitelj ponovo ulazi u Ovna, u vašu 2.kuću gde će boraviti do 2027. godine. Kiron u 2.kući vam  može pokrenuti neke stare rane ali na nov (Ovan) način....Dugo je Kironn boravio u vašem znaku...Od sada Kiron će se baviti ranama i lekovima za rane u vašem emotivnom i materijalnom životu, zapravo sve u vezi vrednosti i vašeg odnosa prema vrednostima...Kakav je vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, da li preterujete u trošenju ili čuvate novac....Zatim koliko i kako sebe vrednujete...koliko imate samopoštovanja....ovo su teme boravka Kirona kroz ovu kuću...Od toga koliko imate samopoštovanja zavisiće i vaša ranjivost ili neranivost!!!
Kiron izlazi iz Riba, Sunce ulazi u Ribe i vašu 1.kuću dolazi vaš period, vaše doba godine (jednom godišnje)...energija u kojoj možete da zasijate....Sunce u vašem znaku, vreme je za rođendane, za solarne povratke...Sretan rođendan svim Ribama!!!
Pun Mesec u Devici je kod vas na osi 7.kuća (Devica) i 1.kuća (Ribe), u prvom planu su vaše veze, odnosi, partnerstva, javni život sa jedne strane i vi lično sa druge strane... Ovo je period kulminacije, ne birajte strane, nađite ravnotežu i sve će biti kako treba. Završite nešto da bi nešto drugo mogli da počnete!!! Ova energija posebno utiče na vas jer se dešava suprotno od vašeg znaka (opozicija)!!!

Vladari Device i Riba, Merkur i Neptun u konjukciji u vašoj 1.kući, budite kreativni, maštoviti, ulepšajte sebi život...iskoristite ovu moćnu energiju u vašem znaku....Ali budite i oprezni jer ova energija donosi i maglu i obmane...i nejasne situacije. Možda pomognu sekstili Merkura sa Saturnom i Plutonom u vašoj 11.kući, i mudrošću i intuicijom, pokrenete se...ova energija je otvorena za nove ideje, informacije....prijateljske razgovore....Ovo su ozbiljni i odgovorni razgovori, donošenje bitnih odluka....Pripazite na kvadrat Merkura i Jupitera iz 10.kuće, budite oprezni jer ovo je energija preterivanja, rasejanosti...Razmislite pre nego donesete neku odluku, dobro je biti optimista ali obavešteni i realni optimista! Pripazite na odnose sa autoritetima, roditeljima...
Na kraju a može i na početku ljubav i Venera koja ove nedelje ima dve konjukcije prvo sa Saturnom i posle sa Plutonom u vašoj 11.kući... lepa je ovo energija i ozbiljna i strastvena...energija koja donosi neka emotivna iznenađenja...ako ste u vezi. Ako niste ovo su iznenadni susreti i potencijalne nove ljubavi.....



Нема коментара:

Постави коментар