среда, 8. март 2017.

"When a man loves a woman".....Danas na zvezdanom nebu...


8.Mart....
Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Raku, od jutros na 23*, prvi Mesečev aspekt je već iza nas (koji je došao iza jučerašnjeg poslednjeg aspekta Mesec opozicija Pluton): ★Mesec u Raku kvadrat RxJupiter u Vagi 03:24. Možda su ove energije uticale na kvalitet vašeg sna...ako je sna bilo možda su to bili nemirni, košmarni snovi...Uticajem Meseca u Raku na RxJupitera i Plutona "probudio" se ★T-kvadrat, posebno jer smo imali i  imaćemo ga još: ★Mesec u Raku kvadrat Uran u Ovnu 04:33! Svi su tu RxJupiter, Uran, Pluton!!!



Jutro smo dočekali ipak sa nešto drugačijom energijom: ★Mesec u Raku trigon Kiron u Ribama 07:47!!! Energija Kirona ovde donosi mogućnost lečenja starih rana, posebno ako su aspekti Meseca zaista probudili T-Kvadrat i globalno i pojedinačno!!! Ključ je kod Kirona!!! Treba ga dobro držati u ruci jer nešto kasnije imamo: ★Mesec u Raku kvadrat Mars u Ovnu 15:59. Jaku energiju koja donosi nervozu, nemir, svađu, negde nasilje...ovo je ujedno i poslednji aspekt pre....
★Mesec će biti u praznom hodu od 15:59 do 17:45 kada će Mesec preći u Lava!!!
Današnji aspekti Meseca imaju prilično jaku energiju, posebno zbog činjenice da je Mesec u nepovoljnim aspektima sa Plutonom, RxJupiterom, Uranom...ali i Marsom!!!


Egzaktni aspekti:

Merkur u Ribama sekstil Pluton u Jarcu 06:24

Snažan um...
★Merkur u Ribama sekstil Pluton u Jarcu
Danas jedan egzaktan aspekt Merkur u Ribama sekstil Pluton u Jarcu 06:24
Naš um, reči, komunikacija sa ovim tranzitom imaju dubinu i snažnu energiju! Kako je ovde u pitanju Pluton ovo je i energija suštinskih promena, čišćenja, regeneracije, transformacije. Neka vas ne zavara to što je aspekt kratkotrajan zbog Merkurovog brzog kretanja...on je tu makar za "prvu pomoć" ako ste u nekoj fazi promena. Odlična je i ovo energija za dubinska (Pluton) istraživanja (Merkur). Ovo je energija snažnog uma u kombinaciji sa snažnom intuicijom.....iskoristite to! Dobra je i za sve psihološke razgovore, za svako učenje, ispite i sl.  Budite ipak oprezni jer je Pluton u isto vreme deo T-Kvadrata, da vas ne povuče da poželite neki vid kontrole, želja za moći i sl. Mada ovako nešto možemo očekivati na globalnom planu posebno sada u jeku predsedničkih izbora kod nas ali i u jeku nekih političkih zbivanja na Balkanu ali i šire....



Sve ovo ima još veći intezitet i jačinu zbog jučerašnje konjukcije Merkura i Sunca u Ribama ali i zbog sutrašnjeg sekstila Sunca u Ribama sa Plutonom u Jarcu....Kao što možete i sami zaključiti sve je pokrenula konjukcija Sunca i Merkura, koji su u isto vreme u sekstilu sa Plutonom u Jarcu!!! Dobra prilika da se što bolje provučemo kroz turbulentnu energiju T-Kvadrata: RxJupiter u Vagi opozicija Uran u Ovnu; kvadrat Pluton u Jarcu!!!


★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:


Нема коментара:

Постави коментар