понедељак, 20. март 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 20.Marta do 27.Marta...




Nedelja pred nama pored ostalog biće značajna po tome što nam dolazi proleće...samo da ne stigne dok ja ne završim tekst :)).  Sunce ulazi u Ovna, što se mene tiče radujem mu se k'o malo dete...Ostali događaji najviše su povezani sa Merkurom i njegovim aspektima, imaćemo čak tri aspekta: kvadrat sa Plutonom, opozicija sa Jupiterom i konjukcija sa Uranom....i opet T-Kvadrat (dokle više)!!! Verovatno dokle ne prođe :)), sada je Merkur ovde kao "okidač"...dakle misli, reč, komunikacija, kretanje...saobraćaj itd.. ako vas ne mrzi pročitajte šta sve Merkur znači!!!
Pored ovih aspekata na kraju nedelje imaćemo i još jednu konjukciju RxVenere u Ovnu, ovog puta sa Suncem...još jedan značajan susret posle onog sa Merkurom na kraju prošle nedelje!!! Još ljubavi i još o ljubavi....

                                                                             
Ove nedelje na zvezdanom nebu:    
20.Mart 11:28: Sunce ulazi u Ovna
24.Mart 01:44: Merkur kvadrat Pluton
24.Mart 13:45: Merkur opozicija Jupiter
25.Mart 11:17: Sunce konjukcija Venera
26.Mart 16:05: Merkur konjukcija Uran


Ponedeljak Mesec u Strelcu je u kvadratu sa Kironom u Ribama na 25* od 06:29, u konjukciji sa Saturnom u Strelcu na 27* u 11:37 ....nebeske kulise od jutros govore suprotno od prognoze...ako najavljena kiša ne padne....ovo sunačano prepodne mogu pokvarti aspekti...tuga, neraspoloženje, manjak energije....čuvajte zdravlje i psihičko i fizičko!!! Od 11:37 do 16:30 Mesec će biti u praznom hodu (još i to) i onda će Mesec preći u Jarca u 16:30 (još i to)...I kao da tu nije kraj a i nije Mesec u Jarcu će biti u kvadratu sa Suncem u Ovnu u 16:58 što je zapravo Poslednja Mesečeva Četvrt!! Kada krene ono baš krene...od ranog jutra pa sve do večeri...
Jedina lepa vest je da Sunce prelazi u znak Ovna u 11:28 CET (u vreme praznog mesečevog hoda). Lepa vest jer Sunce ulazi u prvi horoskopski znak u vatrenu energiju Ovna, što već po sebi nagoveštava novi ciklus (Sunca) i novi početak, što mi ovde na ovoj strani sveta ulazimo u proleće, osim što slavimo proleće slavićemo i Međunarodni dan astrologije koji uvek pada na prvi dan proleća!!!





Na samom ulasku Sunca u Ovna prva prepreka...u vidu kvadrata sa Mesecom u Jarcu...borba starog i novog...priprema nas ova energija na Mlad Mesec u Ovnu sledeće nedelje 28.Marta!!! Priprema nas za još jedan novi početak!!! Dotle imamo vremena da dovršimo neke stvari, da ispravimo, popravimo...svima već prema horoskopu!!! Poslednja Mesečeva Četvrt se dešava na 0* 14' Mesec u Jarcu, Sunce u Ovnu!!! Ovu energiju najviše će osetiti: Ovnovi, Jarčevi, Rakovi i Vage i svi oni koji imaju na oko 0*-1* ovih znakova, ali osetiće i Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 28*-29* ovih znakova!!!
Kako god radujte se proleću, a Ovnovi vama sretan rođendan (sretan solarni povratak)!!!

24. 25. 26. Mart

Svi ostali događaji i aspekti zgusnuli su se u petak, subotu i nedelju...dakle za vikend!!!
I ako će aspekti tada biti egzaktni njih možemo osetiti postepeno i od samog početka nedelje!!!
Merkur će krajem nedelje doći na poziciju blizu Urana (konjukcija) što znači da će ujedinjenim snagama (Merkur konjukcija Uran) biti u opoziciji sa RxJupiterom, Merkur će biti i u kvadratu sa Plutonom!!! Šta će "napraviti" probuđeni T-Kvadrat ostaje nam da saznamo! Mada ne morate mnogo da "razbijate glavu"...Prati nas ovaj T-Kvadrat od Novembra prošle godine i sigurna sam da već možete naslutiti šta to znači za vas lično ali i za globalno....i u vašim dvorištima (država) i u tuđim dvorištima (susedne države ali i šire)!!!
I ako konjukcija Merkura i Urana spada u dobre energije...energija blistavog uma....itd. ostale pozicije i energije opozicija sa RxJupiterom i kvadrat sa Plutonom nagoveštavaju neki nemir, nervozu....krajnosti, preterivanja (opozicija sa RxJupiterom), opsesije, paranoje, nametanje moći, mišljenja (kvadrat sa Plutonom)!!! Misli (Merkur) su vaše...pa pokušajte da ih kontrolišete, još i više pokušajte da kontrolišete reči i pisane i izgovorene, komunikaciju generalno! Sa Uranom može doći do neke "eksplozije" tkz. Bum....Reči neće imati kontrolu, možete reći nešto, izgovoriti nešto što vam ne ide u prilog... Uran može osloboditi neku istinu koju RxJupiter može proširiti, a Pluton pokušati da namete drugima!!! Naravno da je istina uvek potrebna i poželjna samo ovde se radi o pogrešnom trenutku!!! Imajte to na umu!!! Ono prava stvar u pogrešno vreme!!!
O svakom aspektu posebno pisala sam u Mesečnom izveštaju i još ću pisati tokom ove nedelje. Ono najbitnije je da znate da vam je ove nedelje preko potrebna samokontrola kada su reči u pitanju!!!




U sve ovo se udenula i konjukcija Sunca i RxVenere u Ovnu...
Ovo je jako lepa energija i jedan od boljih aspekata u astrologiji!!! Ali....uvek neko ali :)), ova energija se našla usred energije T-Kvadrata, koja može pokvariti ovaj susret (konjukciju). Sem toga Venera je ovde retrogradna pa prizvuk prošlosti ovde može biti očigledan!!! Sunce ovde u ovoj energiji (konjukcija) ima jednu od uloga da "osvetli" možda i prosvetli našu RxVeneru a samim tim i naš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti! Može osvetleti naše želje, potrebe u odnosu na ljubav, na ono što je vredno ili nije...i sl. I dokle će se jedni baviti emocijama, drugi novcem treći će se možda baviti i jednim i drugim!!! Ipak savetujem vam da ovu energiju shvatite kao pomoć u vreme T-Kvadrata!!! Za nekog beg od stvarnosti za nekog prilika da nešto popravi, ispravi i sl. Kako Sunce povezujemo sa emocijama, srcem....možda je vreme da poslušate svoje srce i šta ono ima da vam kaže...Razum (Merkur) vam i onako neće puno pomoći (konjukcija sa Uranom, opozicija sa RxJupiterom i kvadrat sa Plutonom)

★Ovog meseca na nebu:

Išta drugo nego.....

Nekako s proljeća
uvijek meni doluta
neka čeznja tamna
tiha mudrost davna

Spuštam ja stare kofere
na perone sudbine
to je miris zrelih godina
moj kaput, baš je težak, najdraža


Нема коментара:

Постави коментар