среда, 22. март 2017.

"Una Paloma Blanca" ....Danas na zvezdanom nebu....Doleteće beli golub 
jedne zore rane.. 

Mogao bi ovaj naslov da bude i "Doleteće beli golub", ko razume shvatiće :-). Golub univerzalan simbol mira, ljubavi, sklada, blagostanja....Od jutros gledam vesti i nasmejah se slatko...
Ave beli... Mirjana Bobić Mojsilović sve objasnila :)))....Da li je čovek komičar ili junak mladih ja to ne znam, ne bavim se time ali ne mogu da ne vidim očigledno... moj FB zid i Twitter usijali se ovih dana....Da nešto ne valja u ovoj zemlji očigledno je....Na mladima svet ostaje to je moj jedini komentar.....Mladi ljudi - Merkur, on ovih dana ne miruje...Mesec je i danas u Jarcu, od jutros na 20*....tačno u 06:32 sreli su se Mesec i Pluton na 19* ...snažna i poletna energija za proletnje jutro sa čitavih 21*...Sve bi bilo super ali Mesec u Jarcu formira kvadrat sa RxJupiterom u Vagu u 08:44 na 20*, pogodno tlo za preterivanja...od preterivanja u osećanjima, do svakih drugih preterivanja...u hrani, piću...I tako neko će biti euforičan...sve je krasno i bajno, neko suprotno ništa nije krasno i bajno :))....Pogledamo vesti tek tamo ima preterivanja do neverovatnih jačina. Na to će se nadovezati Mesec u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu u 14:19 na 23*, iznenadna dešavanja, možda ne baš tako lepa (kvadrat). Iznenadne emocije, iznenadne posete i susreti, saznanja, afera....Onda će Mesec ući u prazan hod od 14:19 do 03:28 (četvrtak), kada će Mesec preći u Vodoliju!!!
Ni danas nema egzaktnih aspekata...Danas je sreda, to znate :)), sredom vlada Merkur a on će od petka biti vrlo aktivan...Pisala sam o tome!!!
Merkur je danas na 16*, Pluton na 19*, RxJupiter na 20* i Uran na 23*..."Rade" aspekti i danas zbog dozvoljenog orbisa delovanja:
Orbis je odstupenje od egzaktnog (tačnog aspekta). Svaki aspekt (konjukcija, kvadrat, opozicija, sekstil, trigon.....) ima dozvoljeno odstupanje između planeta koje formiraju određeni aspekt....to odstupanje je izraženo u stepenima....
Dozvoljen orbis, razlikuje se od autora do autora:
Konjukciju je od 7-10*, Sekstil je od 4-6*, Kvadrat, trigon i opoziciju je od 6-8*
Primer: Konjukcija je 0*, ali konjukcija je i -7* pre egzaktnog stepena i +7* posle egzaktnog stepena.....Merkur astrološki prikazuje mlade ljude...Uran internet, Pluton je vođa, Jupiter su uverenja...Ja sam izvukla samo ono osnovno...a svaka planeta ima još mnoštvo značenja....Na Blogu imate značenja svih planeta pa možete povezati i druga značenja....Učite!!!


Una paloma blanca
I'm just a bird in the sky
Una paloma blanca
Over the mountains I fly
No one can take my freedom away

Нема коментара:

Постави коментар