субота, 25. март 2017.

Da se ne zaboravi....Danas na zvezdanom nebu....


"Ne zaboravi, ne zaboravi
Da ti sutra ne bi istu priču pričali"


Razmišljam od jutros uz prvu jutarnju kaficu o zaboravu i praštanju....Znam, ljudski je praštati, ali šta vredi (po meni) oprostiti kada se ne zaboravlja!!! A neke stvari se NE MOGU zaboraviti....Marta 1999. godine ja sam bila u tkz kasnim tridesetim...mamin sin je bio tinejdžer...živeli smo kod starog Merkatora i mislili da smo bar koliko toliko sigurni...sve do onog trenutka kada su nato bombama pogođeni hotel Jugoslavija i Kineska ambasada!!! Taj trenutak NIKADA neću zaboraviti NIKADA!!!
Kako da oprostim silan strah ne samo za svoj život već za nečiji meni najdragoceniji!!! Kako da zaboravim zlokobnu tišinu pre samog udara....i kako da zaboravim da sam se dugo posle toga plašila i na zvuk nekog starog auspuha....Toliko o tome....

Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je od jutros u Vodoliji, na 28*....Od svitanja Mesec u Vodoliji je u sekstilu sa Saturnom u Strelcu na 27*, u isto vreme od 06:55 Mesec kreće u prazan hod sve do 11:06 kada će Mesec preći u Ribe!!! Jedini današnji aspekt Meseca u Ribama je opozicija sa RxSMČ u Devici na 1* u 14:19 CET!
Dakle subotnje jutro počinje mirno...zahvaljujući Mesečevom aspektu sa Saturnom...porodica na prvom mestu, tradicija i sl.Odgovornost prema porodici, starijim članovima porodice!
Prazan Mesečev hod mnoge će usporiti...što da ne....subota je...Subotom inače vlada Saturn....mnogi će biti nešto između osećanja odgovornosti i želje da ne rade ništa :)). Nešto pre podneva Mesec će preći u sanjive i maštovite Ribe....iskoristite vreme za odmor, meditiranje, maštanje...obaveze i onako neće pobeći....Opozicija Meseca u Ribama i RxSMČ nas može "baciti" u razmišljanje....kuda idemo i da li je to dobar pravac!!!

Nikad više milo moje...

Negde baš u vreme prelaska Meseca u Ribe, srešće se Sunce i RxVenera na 4* Ovna!!! Merkur u Ovnu od juče vrlo aktivan: kvadrat sa Plutonom u Jarcu, opozicija sa RxJupiterom u Vagi...spreman za konjukciju sa Uranom (sutra)!!! Prilično intezivne energije za vikend i kraj nedelje!!!

Nikad više milo moje 
nikad više

Retrogradna Venera je negde na sredini retrogradnog ciklusa...prešla je onoliko koliko joj još treba do kraja ciklusa. Sada je dakle na vrhuncu!!! Susret sa Suncem je zapravo novi početak nešto kao što je i konjukcija Meseca i Sunca (Mlad Mesec) novi početak!!! Što će se vrlo brzo i dogoditi 28.Marta imamo Mlad Mesec u Ovnu na 7*!!! Posle konjukcije Sunca i Venere konjukcija Meseca i Sunca u istom znaku!!! 4 i 7 stepen Ovna ovde su osetljive tačke!!! Dve energije u nekoliko dana koje imaju sličnu energiju i uticaj!!! Svaki novi početak je životna prilika...Novi početak se često vezuje za neki kraj! Kraj nečega obično predhodi novom početku. Jedna vrata se zatvore otvore se druga!!! Ovde ću vas podsetiti na današnji Mesečev aspekt: Mesec u Ribama u opoziciji sa RxSMČ u Devici na 1* u 14:19 CET!  I ova energija "priča priču" o vratima. Jedna su RxJMČ u Ribama na 1* druga su RxSMČ u Devici na 1*!!! Pomoći će ova energija ako imate dilemu oko novog početka. Pomoći će da shvatite koja vrata treba da zatvorite a koja da otvorite!!!

Sunce konjukcija Venera

Svaka priča ima kraj, ali u životu svaki kraj je samo novi početak...


Šta god kod vas ove energije isprovociraju....imajte na umu da je: Svaki kraj zapravo novi početak!!! Možda se nekima od vas neće svideti mogućnost i potreba da se nešto završi...Niko nije rekao da je kraj bilo koji i bilo čega uvek lagan. Posebno ako je nevoljan! Ipak ne razmišljajte o prošlosti okrenite se ka budućnosti i ka svim prednostima novog početka!!! Možda nećete odmah videti prednosti ali jednom sporije ili brže hoćete!!!
Ne razmišljajte šta je moglo da bude, ne mučite sebe sa možda ovo, možda ono...bolje razmislite šta bi moglo da bude!!! Ušli smo u proleće...novi početak, novi ciklus i životni i astrološki. Venera je započela novi ciklus eto još jedne prilike za novi početak. Uskoro nam dolazi još jedna energija novog početka Mlad Mesec u Ovnu!!!


★Više o konjukciji ovde:

★Ove nedelje na nebu:





Нема коментара:

Постави коментар