недеља, 12. март 2017.

"Jedan d-moll me razvali"....Pun Mesec u Devici i kvadrat Merkura i Saturna...

Pun Mesec u Devici na 22* 15:53 CET


Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Devici, od jutros na 18* Nekoliko sati pre Punog Meseca, Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu na 19* 09:56...intezivna energija za rano Nedeljno jutro...možda i preintezivna...Sa takvom energijom polako ulazimo u energiju Punog Meseca u Devici na 22* 15:53 CET!!!


Pun Mesec u Devici na 22* 12.Mart 2017.
Kulminacija
Danas u 15:53 na nebu opozicija Meseca u Devici i Sunca u Ribama na 22* - energija Punog Meseca, energija kulminacije svega započetog na Mlad Mesec u Ribama (Pomračenje Sunca) 26.Februara na 8*!!! Svaki Pun Mesec je simbolično osvetljenje nečega u našim životima!!! Imamo vremena da otkrijemo šta je to konkretno u naredne dve nedelje...do Mladog Meseca u Ovnu 28.Marta!!! U ovoj energiji Punog Meseca na "klackalici" u opoziciji su dve energije: energija Device i energija Riba!!! Suprostavljene energije jedna drugoj i svaka "vuče na svoju stranu". Energija Device: svakodnevni život i rutina, red, rad, disciplina, briga o zdravlju...Energija Riba: energija nesvesnog, podsvesti, snova, vizija ideala, duhovnosti, tajanstvenosti, duhovnog zdravlja, empatije...U ovakvoj energiji suprostavljanja dolazi i do neke vrste krize svesti (Pun Mesec), gde se obično biraju strane a to je ono što zapravo ne bi trebalo da činimo!!! Poenta je da se obe strane "pomire", uravnoteže...izbalansiraju!!! Ovde je jako bitno da znate u kojim kućama se nalaze Mesec u Devici i Sunce u Ribama na 22*. Te kuće su oblasti života koje treba uravnotežiti!!! Na Blogu imate mogućnost da po sistemu uradi sam vidite gde se to tačno nalazi svakome od vas!!!
Uopšteno ovaj Pun Mesec će nešto više osetiti: Device, Ribe, Blizanci i Strelčevi ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 22* ovih znakova!!!

Kasnije večeras Mesec u Devici u opoziciji sa Kironom u Ribama na 24* 20:16. I kao da nije dovoljna energija Punog Meseca koja nas može i te kako unervoziti dolazi energija koja može mnoge od nas poremetiti...Posle jučerašnje konjukcije Merkura i Kirona danas Mesec u opoziciji sa Kironom a sutra i opozicija Meseca sa Merkurom (03:36)!!! Biće aktivirana ta bolna tačka tranzitni Kiron u Ribama na 24*!!! Zaboleće nešto...Noć je u pitanju pa može biti jače i intezivnije...Kada Duša zaboli...Tu gde se Tran Kiron u Ribama 24* nalazi tu je ta bolna tačka....U Ribama smo imali Mlad Mesec u Ribama prošlog meseca i Pomračenje Sunca, dakle nije to od juče....odavno su energije pokrenule tu priču sa Kironom!!!
Na sve ovo dodatna energija koja nas može opteretiti: Mesec u Devici u kvadratu sa Saturnom u Strelcu na 27* (Ponedeljak 01:24).  Pre toga već spomenuta opozicija Meseca i Merkura! Za mnoge od nas teško veče i noć...Sve ovo se dešava pre praznog Mesečevog hoda (03:36-06:20) i pre prelaska Meseca u Vagu 06:20 Ponedeljak!!! I na sve ovo...vladar Device (Pun Mesec u Devici) Merkur:

Egzaktni aspekt danas:

Merkur kvadrat Saturn
"Jedan d-moll me razvali,

neki bi to prosto tugom nazvali."



Melanholija, D-mol...
★Merkur kvadrat Saturn
Merkur u Ribama kvadrat Saturn u Strelcu na 27* 13:09
Neki unutrašnji glas kaže.... stani, prikoči, sačekaj, nije još vreme....
Inače ovaj aspekt vas prosto može smoriti, uvesti u neku vrstu tuge, melanholije....napraviti zastoj i fizički i mentalni. Negde može na mala vrata doneti neke strahove (Saturn). Ok, zastanite  i hrabro se suočite sa tim, ako ne sada nekada ćete morati... Pa ili prihvatite to ili probajte da promenite...druge nema. Ovo je i aspekt zaboravnosti, pa ili vežite konac na prst....ili navijte podsetnik :-)), samo pripazite da nezaboravite zašto ste vezali konac....ili zašto ste navili podsetnik....Zapisujte!!! I odmarajte se češće, pravite pauze i setite se da će ovaj aspekt brzo da prođe....Nešto više utiče na Ribe, Device, Strelčeve i Blizance....



★Ove nedelje na nebu:



Нема коментара:

Постави коментар