понедељак, 19. новембар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 19.novembra do 26.novembra...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
20.novembar 02:30: Mars kvadrat Jupiter
22.novembar 10:01: Sunce ulazi u Strelca
23.novembar 06:3 9: Pun Mesec u Blizancima na 0°
25.novembar 02:08: Neptun kreće u direktan hod sa 13° Riba




20.novembar 02:30: Mars kvadrat Jupiter
Nedelja počinje burno....Kada se Mars i Jupiter nađu u kvadratu postoji velika mogućnost velikog preterivanja...Mars sa svojom reputacijom rata i ratnika u kvadratu svakako će doneti napetost i nervozu, koja se može širiti i širiti i baš proširiti (Juputer u Strelcu)....Slušam vesti....nisu najbolje za nas ovde....meni je u glavi pesma "Ne lomite mi bagrenje"....Iz Međunarodne organizacije kriminalstičke policije (Interpol) dolaze uznemirujuće vesti....I sve se vrti oko energije Strelca...Mars u Ribama je u kvadratu sa jednim od vladara Riba sa Jupiterom u Strelcu!!! Ovo su preterane akcije Marsa...ali i vrlo neizvesne...Na simbolu znaka Riba imamo dve ribe koje plove u različitim pravcima, Ribe su prirodni znak 12.kuće u sve ovo unosi neodlučnost plivati uzvodno ili nizvodno, zaroniti ili izroniti....tu su i tajne, mistika....Imamo i neku vrstu pasivne agresije...ko će biti žrtva a ko mučenik....Sve se dešava samo dva dana posle ulaska Merkura u Strelcu (opet Strelac) u retrogradni ciklus i njegovog kvadrata sa vladarem Riba RxNeptunom koji se ove nedelje sprema za direktan hod!!! Mnogo toga je nejasno i mnogo toga se dešava iza kulisa....
Na ličnom nivou ovaj kvadrat bi mogao da vas uvede u rizike i preterivanja. Budite oprezni! I imajte ovih dana do kraja ove nedelje u glavi onu narodnu "Ko hoće veće izgubi iz vreće"


22.novembar 10:01: Sunce ulazi u Strelca
I opet Strelac....Sunce u četvrtak ulazi u Strelca i počinje vladavina Strelčeva....slaviće Strelčevi svoje rođendane i slolarne povratke....
U petak se nastavlja tenzija sa početka nedelje...U petak će Mesec ući u Blizance i odmah po ulasku formirati opoziciju sa Suncem koje samo što je prešlo u Strelca!!! Da, imaćemo energiju kulminacije, energiju Punog Meseca u Strelcu na 0°!!! Dolazi nam kulminacija svega što smo započeli od Mladog Meseca u Škorpiji na 11° - 07.novembra!!!
Šta li će i bukvalno i simbolično osvetleti ovaj Pun Mesec? Šta će otkriti, razotkriti....Hoćemo li doći i kolektivno i lično do neke istine?


23.novembar 06:3 9: Pun Mesec u Blizancima na 0°
Ovo je poslednji Pun Mesec pred dolazak zime....
I nekako izgleda vrlo nezgodno....Pun Mesec je astrološki opozicija Sunca i Meseca....Ovde su u opoziciji Sunce u Strelcu i Mesec u Blizancima. I sve bi bilo kao i kod svakog redovnog Mesečevog ciklusa da nije prilično nezgodnih aspekata u nebeskom okruženju.
Sunce opozicija Mesec kvadrat Mars!!! Sunce kvadrat Mars, Jupiter kvadrat Mars - Tkvadrat!!!
Biće ovo izuzetno teški, komplikovani, napeti...razgovori, komunikacija....Suprostavljene su dve energije, energije Strelca sa energijom Blizanaca. U sukobu su takozvani viši um (Strelac) i niži um (Blizanci)....Njihovi vladari Jupiter u kvadratu sa Marsom, Merkur, em retrogradan em u kvadratu sa RxNeptunom!!! Ništa ovde ne vodi ka laganom tumačenju...Teško je sa ovakvim energijama doći do istine...ili svako će imati svoju "istinu"!!!
Ova energija kulminacije imaće i snažnu energiju preterivanja (kvadrat sa Marsom), puno laži, obmana, samoobmana (kvadrat sa RxNeptunom)....Sunce će biti u konjukciji sa Jupiterom u Strelcu....ali isti taj Jupiter će u vreme Punog Meseca biti u opoziciji sa Mesecom u Blizancima!!! Još preterivanja, još tenzija, nervoze i nerviranja!!!
Čuvajte energiju ovih dana...ne rasipajte je....




Pun Mesec sam po sebi podiže energiju...bez obzira koji ste znak....ipak ova energija će nešto više uticati na Blizance (konjukcija), Strelčeve (opozicija), Device i Ribe (kvadrati)...ali zbog stepena (0°), uticaće ovaj Pun Mesec i na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije na oko 29°, kao i na sve ostale koji imaju neke planete u ovim znakovima i na ovim tepenima!!! 
Ovaj Pun Mesec se dešava u vreme retrogradnog Merkura u Strelcu; njegovog kvadrata sa RxNeptunom; u vreme Marsovih kvadrata i sa Suncem i sa Mesecom (T-kvadrat); u vreme konjukcije Sunca i Jupitera!!! Prilično komplikovano....pomalo ili više napeto ali i nejasno....Sve vodi ka pogrešnom tumačenju, nesporazumima i sl. Budite oprezni!!! Pre svega izvršite duplu, troduplu proveru svega...svih informacija, reči....I čuvajte energiju! Izbegavajte nepotrebne sukobe i fizičke (Mars) i verbalne (Merkur)....primirite se...sve dođe i prođe....ali neke izgovorene reči se ne mogu vratiti...





25.novembar 02:08: Neptun kreće u direktan hod sa 13° Riba
Ima li svetla na kraju tunela.....
Na samom kraju nedelje u nedelju....Neptun sa 13° Riba posle pet meseci retrogradnog kretanja kreće u direktan hod u svoj redovni direkatan ciklus!!! Olakšanje? Da, neka vrsta olakšanja...Ali Neptun je Neptun....tajnovit, mističan...bez obzira išao unazad ili napred!!!
Vraćamo se tamo gde je Neptun bio u junu...Neptun je 19.juna krenuo u retrogradni ciklus sa 16° Riba....i ponovo će sada direktno ići istim putem!!! Tada se Mars spremao za retrogradni hod...
Hoće li Neptunovo direktno kretanje razotkriti neke laže....hoće li nam Neptun dati dozvolu da ostvarimo neke svoje snove...sada lakše i direktnije....
Imajte na umu da nas sledeće nedelje čekaju egzaktna konjukcija Sunca i Jupitera, Sunca i RxMerkura i RxMerkura i Jupitera....ali i još jedan nezgodan kvadrat sada RxMerkura i Marsa!!! Srećom kao olakšavajuća energija imaćemo i sekstil Marsa i Saturna!!!


ZVEZDE U NOVEMBRU




Нема коментара:

Постави коментар