уторак, 6. новембар 2018.

Breaking news: Uran ponovo prelazi u Ovna!!!




Danas na zvezdanom nebu:
06.novembar 07:40: Sunce trigon Neptun
06.novembar 19:09: SMČ ulazi u Raka/JMČ ulazi u Jarca
06.novembar 19:59: RxUran (ponovo) ulazi u Ovna



Dan pred Mladi Mesec.....Mesec u Vagi u konjukciji sa RxVenerom 09:18 CET...
Od 09:18 do 14:02 Mesec će biti u praznom hodu
Mesec prelazi u Škorpiju u 14:02 CET.....sutra u 17:02 CET Mlad Mesec u Škorpiji...

06.novembar 07:40: Sunce trigon Neptun
Sunce danas pre Mladog Meseca u trigonu sa RxNeptunom u Ribama....lagano na krilima mašte, raznoraznim ćilimima :))) i oblacima ulazimo u energiju Mladog Meseca u Škorpiji...gde ništa nije lagano već intezivno, strastveno....moćno!!! Tu nas čeka energija Novog početka!!!


  • Danas burna najava za Mlad Mesec, za novi ciklus i novi početak: 

06.novembar 19:09: SMČ ulazi u Raka/JMČ ulazi u Jarca
Mesečevi čvorovi menjaju znak, zapravo vraćaju se tamo gde su već bili SMČ u Raka, JMČ u Jarca...i formiraju novu osu Rak/Jarca (opozicija)!!! Ulaze Mesečevi čvorovi u Raka kojim vlada Mesec i Jarca kojim vlada Saturn....
RxSMČ u Raku u prvi plan stavlja naše korene, dom, porodicu, jednog roditelja, privatno, nekretnine, prošlost, žene....RxJMČ u Jarcu stavlja u prvi plan ego, položaj, status, uspeh, profesiju, karijeru, drugog roditelja....
Rak i Jarac su kardinalni znaci...znaci koji su kardinalne tačke na kompasu, Rak je sever, Jarac je jug, kardinalni znaci označavaju i promenu godišnjeg doba Rak - leto, Jarac - zima! Kardinalni znaci su puni inicijative, entuzijazma....ambicija!!!
Više o ovoj promeni u ZVEZDAMA NOVEMBRA - Na raskrsnici!!!

Za one umorne od čitanja :))) ukratko: sa ovim energijama nalazimo se na novoj raskrsnici života, mogućnosti da se nešto promeni su velike...Sa jedne strane je put koji treba ostaviti, završiti, promeniti...sa druge strane je put kojim treba ići...Pratite svoje srce ono uvek najbolje zna!!!
Mesečevi čvorovi će ostati u Raku/Jarcu do 05.maja 2020.


  • Danas još jedna vest koja spada u one....breaking news:
06.novembar 19:59: RxUran (ponovo) ulazi u Ovna
Samo dan ranije pre Mladog Meseca Uran prelazi ponovo u Ovna. I o tome sam pisala u ZVEZDAMA NOVEMBRA - Kada zagrmi nebeski alarm!!!
Vraća se Uran tamo gde je već bio...vraća se na 29° gde je bio neposredno pre prelaska u Bika!!! Bilo je to 15.maja!!! Ulazi na teritoriju gde je boravio od marta 2011 do maja 2018. 
U Ovnu će stići do 28°, dakle neće daleko....Kada ponovo dođe do ovog stepena krenuće direktno (06.januara 2019.) ponovo će preći u Bika 06.marta 2019.

Gledam današnje vesti...u SAD su izbori za kongres, kod nas vanredno zasedanje Sabora SPC, jedna vest koja "bode oči" Desničari su sve jači u svetu, kod nas su bili izbori za nacionalni savet, ....sve ovo i mnogo više kada su vesti u pitanju nagoveštava buran kraj ove godine.....
Ostale vesti posebno one iz crne hronike su grozne da im nije mesto ovde....

Dan je tek počeo....Uran se tačno vraća u Ovna u 19:59 CET!!! Ja nam iskreno želim što manje burnih i šokantnih vesti!!! Ovaj utorak ne spada u ono još jedan utorak....Ovaj utorak ćemo pamtiti kada su nebeske promene u pitanju!!!

Što se nas pojedinaca tiče.....
Ostaje nam da pogledamo gde se nalaze MČ i onaj "dobri" SMČ u Raku i onaj "loš" JMČ u Jarcu, gde nam (opet) prolazi Uran u Ovnu (do 28°)!!! Tu negde su naše pojedinačne priče!!!
Napušta (relativno kratko) RxUran Bika i oblast (Bik) koja je bila aktuelna. Ta oblast će se privremeno smiriti i stabilizovati! Vraća se u Ovna i oblast koja će ponovo biti aktuelna!!! Vraća se na kratko da dovrši nedovršeno!!! Od 06.novembra do 06.marta biće u Ovnu i onda će ponovo u Ovna ući tek za 84. godine...Mislim da sada shvatate zbog čega je bitna ova promena i zbog čega ovolika halabuka :)) i zbog čega sam se ovih dana raspisala...naširoko i nadugačko :)))).
To što će se Uran vratiti na poziciju iz maja ove godine mene lično ni malo ne raduje....Bio je to prilično stresan period za mene i moju porodicu, toliki da ne želim da ga se sećam niti ga prizivam. To vraćanje u priču iz maja doneće svakome pojedinačno nešto novo na staru temu!!! Od sada pa narednih četiri meseca do 06.marta imamo vremena da dovršimo neke stvari i priče. Ali da naglasim to ne moraju biti priče samo iz maja....ipak je Uran u Ovnu boravio od 2011. godine. Ovo važi i za globalne i za lične priče!!!
Dakle, dragi moji vraćamo se negde gde smo već bili....imamo mogućnost da ponovo preispitamo neke stvari iz naših života, da dovršimo nedovršeno i to sve u energiji Ovna koja ima energiju novog početka!!! I zbog toga sam napisala...stare stvari na nov način!!! Ovan je i borben, brz, 


Ništa strašno ako to ne znate u kojim kućama vam se nalaze ove promene!!!
Pogledajte OVDE:

Zvezda na Zvezdan(in)om blogu...
Mala digresija :)), i još jedan Breaking news: Uran se baš danas vraća u Ovna kada Zvezda dočekuje Liverpul u Beogradu ...slučajno ili ne tek Ovan vlada Velikom Britanijom :))....Mogu da zamislim kako će burna biti ova utakmica a u fudbal se nimalo ne rezumem :)))...u vestima piše: Neka počne sepktakl :)). Očekuje se oko 55.000 navijača!!!





Sunce trigon Neptun:
Ja bih se za kraj ovih astrovesti i breaking news :), vratila na početak :)), na današnji Sunce trigon Neptun....Energija koja nas je jutros dočekala (07:40 CET)....
Energija k'o poručena za meditaciju, molitvu...Možda Zvezdi najviše treba baš molitva :))), joj da me čuje moj tata :)).
Svaka kombinacija Sunca i Neptuna nosi viziju...ovde u trigonu to su vizije, intuicija, snovi, ideali, mašta....i uvek kada je Neptun u priči i bežanje od stvarnosti!!!
Ja baš nisam sigurna da sada mogu negde da pobegnem....radiću do kasno večeras....Mogu na kratko da se opusti (u pauzama) da pobegnem u mislima na neki oblak uz muziku i to je to...:)))

Sutra nas čeka Mlad Mesec u Škorpiji i novi početak, prekosutra nas čeka Jupiterov prelazak u Strleca....a ja imam utisak da pisanju nikada kraja :))))


Нема коментара:

Постави коментар