четвртак, 29. новембар 2018.

Mami svetlost na sledećem bregu....Venera opozicija Uran (treći put)!!!



Zvezdani(n) zapis....2398
Četvrtak. Jupiterov dan.

Jupiter je i dalje u "sendviču" između RxMerkura i Sunca...
RxMerkur 2°, Jupiter 4° i Sunce 7°...i dalje imamo stelijum (ako računamo tri planete kao stelijum), svi u konjukcijama...
Mars u Ribama i dalje vreba iza ugla (kvadrat 90°)...
Srećom pa se slaže sa Saturnom (trigon) i dalje...


Mesec ušao u Devicu (12:07 CET)...
I Device su u kvadratu sa Strelcem...i tako redom kvadrat RxMerkur (15:42), kvadrat Jupiter (20:11), kvadrat Sunce - Poslednja Četvrt (petak 01:18)...i na kraju trigon sa Saturnom (petak 01:18)...

I dalje petak za nesanicu, nemirne snove...Mesec opozicija Mars 03:19, za dobro jutro i dobar dan...Mesec opozicija Neptun 11:34....i petak veče na subotu Mesec trigon Pluton konačno malo ili više energije za one koji će proslaviti početak vikenda.....


29.novembar....

Danas je 29.novembar...nekada je ovaj dan bio Dan Republike...sada je dan kao i svaki drugi...
Možda i nije baš kao svaki drugi....Ukrstili su "koplja", "mačeve" ili šta već....energija Strelca sa energijom Riba, energija Device sa energijom Riba...pa ko izdrži!!!
Na "nišanu" su i Venera (28°) u Vagi i RxUran (29°) Ovna....
  • Egzaktno će da "zarate" 01.decembra u 03:12 CET!!!

I ako će ovaj aspekt biti egzaktan tek u subotu....on je bitan jer već "radi", radiće tokom celog vikenda pa čak i početkom sledeće nedelje, bez obzira što će Venera preći u Škorpiju 01.decembra u podne!!!

Da bi videli šta nam sprema ova opozicija, da vidimo i koliko puta smo imali već ovu opoziciju:
Osetljive tačke su na oko 28, 29° i na oko 0° Vage, Škorpije, Ovna, Bika!!!
Ove opozicije nam svakako nagoveštavaju promene u emotivnim, ljubavnim pričama ali i u finansijskim...kako ko gleda na Veneru :)), a on je i ljubav i novac....ona je naša potreba za emotivnom i materijalnom sigurnošću!!!



"Naposletku, ti si navek znala da sam svirac...
I da je nebo moja livada...
Da me može oduvati najblaži Nemirac...
Da ću u po reči stati...
Da se neću osvrtati...
Nikada..."


Sve se vrti oko toga da li imate emotivnog partnera ili nemate!!!
(Nešto novo, nešto staro...nešto pozajmljeno...)
Ako ga imate (partnera - Venera), očekujte neke iznenadne (Uran) promene...očekujte i ono što ne očekujete :)). Ovo je energija suprotnosti....energija koja donosi uznemirenost, nervozu...
Ali...pre svega je bitno šta će ova energija zateći....ili je već zatekla. Sve će zavisiti od toga u kakvom ste odnosu sa partnerom i kako ste (pre)živeli prethodne sve opozicije u septembru i oktobru!!!
Da li će doći do razdvajanja, raskida?
Nije lako odgovoriti na to pitanje ovako uopšteno. Sve ipak zavisi od vaših - ličnih horoskopa. Pa će neko ipak opstati, opstaće one veze koje imaju čvrstu podlogu...i na žalost (ili sreću) biće onih koji će se razdvojiti!!! 
Zbog čega pričamo o razdvajanjima, raskidima? Ovo je energija opozicije, energija koja mami...ono "trava je zelenija tamo negde" ili "za točak se bršljan ne hvata"...Čačka ova energija, flertuje, sklona je aferama, prevarama....pa se zaključak sam nameće!!! Za sve je "kriv" Uran i njegova potreba da nešto menja, rutinu, dosadu, osećanje neslobode....Unazad septembar, oktobar....i Venera i Uran su bili retrogradni, Uran je i sada...pa sve ovo je opterećeno i nekom prošlošću...nekim vezama od ranije....Dobro razmislite i pre nego uđete u neku priču pitajte sebe: Da li je zadovoljstvo vredno rizika!?!
Ako ste ipak sami, bez partnera duže i od ranije ili ste bez partnera zbog jedne od dve opozicije od ranije....onda ili ćete ponovo proživljavati sve to ili ćete možda ući u novu vezu...Budite oprezni ako je ovo vaš slučaj :)). Veze koje započinjete u vreme ovih opozicija nemaju baš energiju trajanja....kako dođu, tako i prođu....najčešće je tako!!! Međutim, ako ste od onih koji cene i vole slobodu u vezama, ako pronađete osobu koja takođe voli slobodu...sve u smislu dajem i tražim slobodu i  ne zloupotrebljavam je....onda takve veze mogu da traju....mogu vas čak odvesti i do braka. Redak slučaj ali vrlo moguć!!! Znaju to oni koji imaju ovu opoziciju u natalnom horoskopu....opoziciju Venere i Urana u bilo kom znaku!!! 




Venera je i simbol materijalnog, pokazaće kako vrednujemo neke stvari, kako zarađujemo i kakav odnos prema finansijama imamo... U vreme ovog aspekta nije najpametnije započinjati neku finansijsku akciju... Probajte da izbegnete impuls kupovanja i trošenja novca. Kako je Venera i estetika, ne morate baš ovih dana kod kozmetičara, možda ne budete zadovoljni rezultatom....
Generalno, budite pažljivi sa novcem, ne ulazite u nepotrebne rizike....posebno ne kompezujte nedostatak ljubavi hranom, novcem i sl.

I na kraju...
Najvažnije od svega je činimi se da prepoznate razliku između pobune i iskrene potrebe da se nešto menja... Da li je potreba za promenom stvarna i neophodna ili je samo hir, ishitrena reakcija!!! Kada to uspete da shvatite i razlikujete neće vam biti teško da se nosite sa ovim tranzitom...Opozicija ove dve planete će biti tačna(egzaktna) - najjača 1. i 2.decembra i onda će polako taj uticaj da slabi...Neko od vas ga već oseća..., zato i ovaj tekst nešto ranije da se pripremite.

01.decembar

Nije baš sasvim kraj :))) ili nikad kraja...
U isto vreme kada će opozicija Venere i Urana biti egzaktna, imaćemo i kvadrat Venere sa RxSMČ
Naravno ako je Venera u kvadratu sa RxSMČ onda je i u kvadratu sa RxJMČ u Vodoliji!!!
Venera u Vagi na 29° kvadrat RxSMČ u Raku, kvadrat RxJMČ u Jarcu na 29°!!!
Na vidiku je ili je već tu neka emotivna (ali i finansijska) kriza....
Mesečevi Čvorovi su nedavno promenili znakove!!! Opet smo na nekoj "raskrsnici" (RxSMČ u Raku u opoziciji sa RxJMČ u Jarcu)....Sa kvadratom, sa energijom kvadrata lako je izabrati pogrešan put!!! Da, na žalost lako....Mada gledajte na to ovako....Ove energije vam samo skreću pažnju na ono što je vredno ili nije vredno u vašem životu!!!


Svaki aspekt (tranzit) je tu da nas nešto nauči. Ovaj je nešto teži ali potreban. Potrebno je da shvatimo baš to....šta jeste a šta nije vredno u našim životima!!! Ove energije su tu da shvatimo i prihvatimo na prave vrednosti u našim životima (i emotivne i materijalne). 
Posle ovih kvadrata Venere sa Mesečevim Čvorovima, dolaze i kvadrati RxUrana sa Mesečevim Čvorovima 03.decembra (egzaktno)....tako da nema opuštanja!!! Kom' opanci, kom' obojci!!!

Mesečevi Čvorovi za znak (podznak)....ili kuće ako znate kuće:
(copy-paste iz nedeljnog horoskopa)

Ovnovi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 4.kuća/10.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji dom i karijera!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 1.4. i 10.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite porodični i profesionalni život.
Bikovi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 3.kuća/9.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji viši i niži um! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 12.3. i 9.kuća! Bićete u prilici da menjate nešto, da više radite na sebi u psihološkom smislu, a da pri tom uskladite vaše misli.
Blizanci: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 2.kuća/8.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji lični novac i tkz. tuđ novac i mnogo više!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 11.2. i 8.kuća! Promene mogu biti iznenadne, najbitnije je da uskladite priču moje - 2.kuća i tvoje (naše) - 8.kuća!
Rakovi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 1.kuća/7.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji vi lično i oni preko puta vas! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 10.1. i 7.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite vaše odnose sa drugim ljudima, posebno onim bliskim.
Lavovi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 12.kuća/6.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji tajno, skriveno i posao, zdravlje i mnogo više!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 9.12. i 6.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite ono što skrivate i ono što se neda sakriti.
Device: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 11.kuća/5.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji primanja i davanja i mnogo više od toga! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 8.11. i 5.kuća! Bićete u prilici da se suštinski menjate i da pri tom uskladite vaš odnos davanja i primanja.
Vage: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 10.kuća/4.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji karijera i dom, porodica! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 7.10. i 4.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoju karijeru i porodicu.
Škorpije: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 9.kuća/3.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji viši i niži um ali i mnogo više! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 6.9. i 3.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoja razmišljanja ona šira sa onim mnogo užim.
Strelčevi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 8.kuća/2.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji tkz. tuđ novac i lični novac ali i više od toga!  Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 5.8. i 2.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite pruču tvoje (naše - 8.) sa pričom moje (2.).
Jarčevi: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 7.kuća/1.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji oni preko puta vas i vas lično! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 4.7. i 1.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite odnose i veze sa vama bitnim ljudima.
Vodolije: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 6.kuća/12.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji navike, posao, zdravlje i vaše tajne, podsvest! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 3.6. i 12.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoj svakodnevni život i život koji krijete ili želite da sakrijete.
Ribe: RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 5.kuća/11.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji davanja i primanja ali i mnogo više od toga!  Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 2.5. i 11.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate a da pri tom uskladite svoj emotivni život, odnos davanja i primanja.

Opozicija Venere i Urana OVDE:

Naposletku, ti si dobro
znala ko sam ja
otkud sad te suze, moja mila
rekla si da se za točak
bršljan ne hvata
zalud izgužvana svila


Нема коментара:

Постави коментар